• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

رفته بودم پیش یه مشاوره یه آقایی بود
بنده خدا اومد یه کارنامه دانش آموزی که رتبش 18 کشور بود توی همون آزمونا نشونم داد
داشتم میخوندم زیر لب :
ریاضی 90
زیست 100
شیمی 100
فیزیک 100 یهو گفتم اه تو روحت
یه لحظه یادم اومد مشاوره جفتمه نگاش کردم دیدم یه لبخند ملیح
وای من آب شدم :-[

-واسه فطریه یا باید از مصرف نون بدن یا برنج و اینا بالاخره همه یکیشو استفاده میکنن!
-نه دیگه!مثلا گیاه خوارا!
-اونا همه چی خام میخورن
-آره دیگه
-تخم مرغ هم خام میخورن مثلا!؟
- ^-^
- :-?
- ^-^
- X_X
-تخم مرغ گیاهه!؟
- ;D

سوتیِ عمه ام:
افطار خونه یِ مامان بزرگم بودیم.
بعد از افطار عمه گفت: حالا واسه سلامتیشون یِ فــــاتِــــــ .... ببخشید صلوات بفرستید... ;D
( پدر بزرگ و مادر بزرگه هر دو زندهَ ن )
حالا مــــــا : :)) :)) :))
بابام : خب یِ لحظه یادش رفت که زندهَ ن !!! =))
عمو َ م : خب زبونش گرفت میخواست بگه فَلَـــــــوات !!! ;)
عمه َ م : :-[ :-[ :-[

معلم زبانمون فلش منو خیلی دوست داره بعد میخواست بگه چقدر شبیهه هویجه carrot رو با هویج قاتی کرد گفت کبیج ;D
&
داشتم مشخصات یه نفرو میدادم به دوستم گفت دانشجوی چیه گفتم پزشکی گفت اِ واقعا حالا چه رشته ای میخونه؟!

دیشب پسر عمم اومد تو اتاقم کتابامو ببینه و اونایی که نیاز داره ببره
شروع کرد با اعتماد به نفس کامل راجع به هر کتابی توضیح میداد منم خیلی مودب گوش میدادم
یهور رسید به فوت و فن عربی گفت : این فون و فت خیلی کتاب..... تا اینجاش گفت من یهو منفجر شدم =)) خودشم خندش گرفت

آیفونو زدن برداشتم اصن حواسم نبود گفتم بله بفرمائید ؟ گفت آقای فلانی خونن گفتم نه اشتباه گرفتین !!!! خود طرف ترکید !!!!
&
سر یکی از کلاسامون که معلم مرد داشتیم بچه ها خواستن امتحان کنسل کنن ما هم خرخون کلاس بعد استاده به من گفت نظر شما چیه ؟ منم حواسم نبود گفتم : هر چی پدرم بگن ! قیافه ی کل کلاس اینطوری بود =)) =)) =)) =))

تو ۹۰ این جلالی داش حرف میزد پشتش ی تابلو بود
برگشتم گفتم لندنه ها
بعد دیدم همه نیششون بازه
داداشم گف پل کارونه خاک تو سرت
چطوری رفتی سمپاد واقعأ؟

بازی اندونزی پرچم ایران گرفتم دستم دارم میرم استادیوم ...بابام میگه : پرچم استقلاله ؟؟
( پدرم شما ایرانی هستی پرچممون سه رنگ داره : سبز سفید قرمز ...استقلال آبییییهه :x )

تو استادیوم بودیم خواستیم عکس بندازیم با پرچم ... دوستم میگه : قرمزش بالاست ؟؟ :-?? ... اونیکی : نه اون که میشه پرچم ایتالیا ... (پرچم ایتالیا عمودیه طول رنگاش )

این سوتیو مامان امروز داد اصن تو دیوار بودم
به دوستش زنگ زد

-عزیزم کجایی؟
-تو راهم دارم میام مشهد
-با هواپیما داری میای؟

میگم مامانی تو هواپیما بود از تو اسمونا بهت زنگ زد صحبت کنه=))

بابام امروز سوتی داد :))
آیفونو برداشتم میگم بله؟
طرف میگه:منزل آقای فروزان.گفتم نه اشتباه اومدید.بعد گفت نمیدونین کجاست خونشون؟منم گفتم نه آقا

بعد بابام گفت کیه؟گفتم اشتباه اومده.گفت پس چرا باش بحث کردی؟من دراین حال :oبعد گفت میگفتی اشتباه گرفتید.من گفتم مگه من چی گفتم؟طرف بدش پرسید کجاس خونشون.بعئ بابام گفت میگفتی نمیدونم.من بازاینطوری :o :o :o :o :o :oحرصم دراومد با فریاد گفتم ایخدا.بابا مگه من چی گفتم؟ X-( X-( X-( X-(
بابام دید سوتی داه اساسی بلند گفت بچه اون کنترلو بده فیلم داره تلویزیون :-"

Back
بالا