• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

یه بار سِ کسکه ام گرفته بود ... ;;)
بعد ما شنیده بودیم اگه آدمو بترسونن س ِ کسکه اش بند میاد :-"
من ُ مامانمم فقد خونه بودیم
گفتم به مامانم : مامان مامان بیا منُ بترسون س ِ کسکه ام بند بیاد !
خُب ترسوندنای ما هم در حد پِخ کردن ُ اینا بود دیگه
بعد یه رُب مامانم بردشته میگه : فهیمه شنیدم یه کاری کردی به من نگفتی :-L :-w
من: نه مامان به قرعان هر گفته دورغ گفته ^#^
: من میدونم. باید هر کاری به من بگی. دیگه نبینم از این کارا بکنی :-L
حالا منم ترس و اینا در حد ر*دن تو خودم :-"
(خودمم به خودم شک دارم :-")
هزار تا قسم و آیه و اینا که نه من کاری نکردم (اگه دو دقیقه دیه مامانم ادامه میداد یا گریه میکردم یا اعتراف ! :-")
بعدش دیدم مامانم داره میخنده ، گفتم چش شده نه به اون دو دقیقه پیش نه به الان
گفت: دیدی ترسوندمت ! من: :|
س ِ کسکه تم بند اومد ! من: :|
حالا چرا انقد ترسیدی ؟ من: :|
مامانم : :>

اینقد ترسیده بودم که س ِ کسکه ام بند اومده بود ! :|

دوستم ازم پرسید فیلمه طهران،تهرانو دیدی؟؟؟
من: نه.ایرانیه؟؟؟
دوستم:پ ن پ اسپانیاییه.
:-" :-" :-"

به نقل از spacegirl :
دوستم ازم پرسید فیلمه طهران،تهرانو دیدی؟؟؟
من: نه.ایرانیه؟؟؟
دوستم:پ ن پ اسپانیاییه.
:-" :-" :-"
اینجا مکانی ست برای گفتن سوتی ها ، نه پــ نــ پــ

به نقل از فهــــــــیمه :
اینجا مکانی ست برای گفتن سوتی ها ، نه پــ نــ پــ
اینی که نوشته واقعا یه سوتیه,حالا چون پ نه پ توش داره که نمیشه گفت کارش اشتباهه! :)

پارسال یه روز راننده سرویسمون دیر اومد، بچه ها گفتن من زنگ بزنم بهش، منم زنگ زدم گفت 5 دقیقه دیگه میاد، بعد من -که عادت داشتم آخر هر تلفن بگم «کار نداری»- گفتم «کاری ندارین؟» ;D اونم گفت نه... :-"
بچه تا 20 روز مسخرم می کردن :-s

ما یه معلم داریم آقای م.م . یه بار داشت Powerpoint زیست نشونمون میداد . یعنی هم نشون میداد هم اصلاح میکرد . تا آخرش رفت جلو یهو
دستش خورد لپتاب خاموش شد . بعد برگشته میگه ای بابا هر چی پنبه بودیم رشته شد !!!! حالا مگه ما میتونستیم خودمونو نگه داریم ...

یه مدت نه جو بودم(الان درست شدما :-")...بعد این اهنگ"ما مرد نیستیم"شاهین رینگ تونم بود!!!...اخه فمنیستی ترین اهنگشه :-?...
بعد سر ریاضی رفته بودم ته کلاس...
یهو یکی از این اسکلا که قصد بامزگی داشتن زنگ زدن بم...شانس اوردم ته کلاس بودم...باورم نشد اول که سایلنت نیست :o...بعد رسید به جایی که مورد داشت(از شانسه من همون اولش بود X-()...یه دفعه شروع کردم جیغ و داد کردن تا نذارم 3دای اهنگ رو معلم بشنوه ;D ;D...بعد تو این فاصله رو ویبره گذاشتم گوشی...افسوس که معلم گفت اقای عابدی گفتم اولین نفری که شلوغ بکنه باید بره بیرون...پس :| :)
من:چشم >:D<(از چاه به چاله منتقل شدیم! :-")

حریم بین معلم و دانش اموز ;D

پارسال،قبل از امتحان ترم1 دینی بود ;D من مشغول خوندن بودم، همه چیز تازه بود ;D من گفتم 2 تاsms بدم ، یکی معلم دینیمون( :x)،یکی دوستم!
به دوستم : سلام ، دور سومت رو تموم کردی؟ ;D
به معلم دینی:سلام،آقا فلان جاهم سوال میدین؟

بعد جواب اومد
دوستم: :)) دارم ایکس باکس بازی میکنم دیروز تاحالا ;D
معلم:بله هست،میبینم که لای کتاب رو باز کردی!

بعد من خوندمشون و جواب دادم
بهمعلم : تو گ* خوردی مردک.
به دوستم:خیلی ممنون آقا.
(خب حواسم نبود ;D )

بعد دوباره با هم جواب دادن(هی منو گیج میکردن خب ;D)(دوست نامردمون هم رسمی جواب داد،من کامل گیج شدم،معلم هم جوابمو داد :-")
معلم:خودت خوردی بیشرف!
دوستم:خواهش میکنم

بازم همون اشتباه قبلی رو کردم،ندیدم کی چی رو فرستاده بود،با توجه به متن،گفتم معلمه گفته خواهش میکنم،جواب نمیخواد ;D اما دوستم رو نباید کم بیارم،جوابشو دادم ;D
به معلممون(به جای اینکه بدم به دوستم) : اگه خوردنی بودی تا الان کنسرو شده بودی بدبخ

بعد جواب اومد:"به اولیات بگو،فردا2 -3 ساعت دیرترمیری،باهات کار دارم" ;D منم که چک کردم send هامو ،تازه فهمیده بودم چه گندی زدم،آب شدم از خجالت ;D

فرداشم زنگ آخر که شد منو رسوند خونمون تازه :-" باهم خیلی رفیق تر شدیم،هنوزم رفیقیم :-" معلم دینی به این باحالی :x

×پ.ن: مشخصه که دیگه نه اون برای من دیگه معلم شد، و نه من تونستم دیگه در حد دانش اموزش بمونم ;D و کلن رفاقت حکمفرما شد

×تا من میخوام پست بدم،همه یاد همون تاپیک موفتن،اما وقتی پست رو دادم،همه میرن انگار خاک مرده میپاشم رو اون تاپیک من :|

یه بار از دست یکی خیییییلیییی عصبانی بودم و در عین حال خیییلییی هم باهاش رودروایسی داشتم
بعد یه sms هر چی فحش تو دهنم بود درباره ش نوشتم,میخواستم بفرستم برا دوستم ,فرستادم برا همون آدم X_X X_X X_X :-[

به نقل از mosquito :
ژانر معین اینایی که میان عضوسایت میشن بعد هرروزم باید سه تاپست بدن وتوش یه آهنگوبنویسن ولینک دانلودبذارن 8-^
بعد ملتم بیان لایک بدن ;;)
1. تاپیک ِ حرف بزن رو با تاپیک ِ ژانر ِ اینایی که اشتباه گرفتن :))

2. مـُبیـــن هستم :)

Back
بالا