• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

سوتیه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
http://img4up.com/up2/74612344841786805210.png

جلد دفتر املای داداشم:!!!
13314770661.jpg

میتونید حدس بزنید توش چه خبره!!! 8-^

امروز امتحان هندسه داشتيم بعد آخراي امتحان بود داشتم جوابامو با جلويي مقايسه ميكردم معلمه ديد گفت چشات به ورقه خودت باشه منم حواسم نبود گفتم گير نده بابا دارم چك ميكنم!
ساعت بعد با كلاس بغليمون درس داشت بعد مهران تو سالن واساده بود منم دورخيز كردم پريدم رو كولش! ‏‎:‎D ‎‏ يهو ديدم همون معلمه واساده ويه نگاه عاقل اندر سفيه كرد كه من تا نيم ساعت بعد نميتونستم جلو خندم رو بگيرم!

آقا این عصمت دوست ما جدیدا سوتی های تمیزی میده.
میخواست بگه طرف بهم گفته با گوشی آنی یا کامپیوتر گفت:
عارف گفته با گوشی آنی یا موبایل؟
امروزم میخواست بگه مسواک و شانه چوبی.
گفت مسواک چوبی شونه ی چونی
:-)))))))}

X_X

دوروز پیش صبح خیلی خوابم میومد (:|

بعد به زور چشمام باز شده بود (:|

خلاصه هرجور بود اماده شدم و رفتم مدرسه ;;)

زنگ کامپیوتر رفتیم کارگاه ;;)

چشمتون روز بد نبینه X_X :-"

تا کفشامو دراوردم X_X شدم

جورابام هرکدوم یک رنگ بود :-" ^#^

بچه ها: :)) =))

من: :-" ;D خوابم میومد خو! :-"

++++

برگشتم میگم بازی رو زامبی کردی؟؟؟ ;))

میگه:منظورت اینه زامبی رو بازی کردم؟؟! ;;) :-?

ما تو خونمون بابانم اصولا ظرف زیاد میشوره. ;D
بعد داداشم رفته مهدکودک معلمه داشته درمورد کمک به والدین حرف میزده بعد این بلند میشه میگه خانوم منم هرشب موقع ظرف شستن به بابام کمک میکنم.
معلمه :o

امروز یه اتفاق باحال تو مدرسه مون افتاد و اونم این بود که شنیدیم کلاس 3/1 یه حماسه آفریده ;D

از قرار معلوم ساعت کلاسشون رو نیم ساعت جلو کشیده بودن ، معلم زیست نابغه مون هم فکر کرده دیره ، کل زنگ رو تند تند درس داده و ازشون امتحان نگرفته =))

چقدر یه آدم می تونه خنگ باشه ؟! :)) من فقط تو این موندم که بچه های 3/1 چجوری کل زنگ در حالی که اون بیچاره داشته درس میداده جلو خنده شون رو گرفته ن ؟! :-?? :))

سوتی گیر آوردم در حد لالیگا!!!!
شبکه 3 یه پیام بازرگانی داره که ماله کارت سوخت و اینجور چیزاس!!؟؟؟ گرفتی کدوم رو میگم؟؟؟
آهنگ پشت زمینش مال کیتی پریه آهنگ last friday night ینی وقتی متوجه شدم مردم از خنده!

دوستم اومده بود خونمون زنگ زدیم از بیرون برامون شام بیارن مرده غذا رو داده بهم فاکتورو ازش گرفتم خرد نداشتم رفتم بیارم بعد بهم گفت فاکتورو بده منم دادم بهش فکرکردم برای اینه که برم پولو بیارم بعد بده پولو بهش دادم بنده خدا داره میره به زور فاکتورو از تو دستش میکشم بیرون (خب فکر کردم یادش رفته باید بده)گفت ببخشید خانوم فاکتور مال شما نیست باید تحویل بدم حال من قیافم چه طوری بود
اینطوری :-[ :-[ :-[ ببخشید بفرمائید

به یکی از بچه های دانشگا گفتم کتابتو ببرم انقلاب کپی کنم؟!
گفت خب چرا نمیدی همین زیراکس دانشکده؟!
گفتم آخه پایین انقلاباش بهتره :دی
(منظورم این بود که انقلاب کپی هاش بهتره) :))

Back
بالا