پاسخ : تقلب
سال اول دانشگاه امتحان پایان ترم ... نمیشه گفت تقلب اما جالبه بخونید!
امتحان بافت شناسی بود و باید بافت های مختلف رو زیر میکروسکوپ میدیدیم و اسماشون رو مینوشتیم.
جوری بافت ها شبیه هم بودن که با یه بی دقتی و یه جا به جا نویسی همه چی خراب میشد.
روزی که امتحان داشتیم باید گزارش کارای کارگاه ها رو هم تحویل میدادیم...
وقتی امتحان دادیم دیدم نهایت بشم 8 از 20! یک سوال 4 نمره ای و 4 تا دو نمره ای رو اشتباه یا جا به جا نوشته بودم... خلاصه...
خیلی خیلی از نظر روحی داغون شده بودم و خودمو به خاطر امتحان سرزنش میکردم. گزارش کار ها رو هم تحویل منشی استاد داده بودم.
یه لحظه یادم اومد شب قبل قرار بود یه تذکراتی رو توی گزارش کارام بنویسم و یادم رفته! با خودم میگفتم حداقل شاید اگه اینو کامل کنم درسمو پاس شم.
رفتم پیش منشی دکتر و بهش گفتم لطفا برگمو بدین یک سری چیزا رو ننوشتم! خانم با تعجب و کمی عصبانیت و بی حوصلگی گفت نه دیگه نمیشه کاملش
کنی.
هی اصرار میکردم که من باید گزارش کارمو کامل کنم و فقط یک نکات کوچیک و ایناست که باید بنویسم اما منشی هنوز اصرار داشت که نمیذاره من درستشون کنم.
خلاصه آخرش دید من کوتاه نمیام گفت برو به دکتر بگو اگر اجازه داد میذارم درستش کنی... منم گفتم اوکی... دلیل اینکه گزارش کار رو نمیداد نمیدونستم...
نیم ساعت منتظر استاد موندم تا اومد. منشی از اتاق رفته بود.
گفتم دکتر... یک خواهش از شما داشتم سرشو گرفت بالا و گفت بفرما! گفتم من یک سری نکات رو فراموش کردم توی گزارش کارم بنویسم اگه اجازه بدین کاملش کنم.
خیلی تعجب کرد و با تحکم خاصی گفت نه همچین چیزی امکان نداره اینطوری حق بقیه ضایع میشه الان از 70 نفر پرسیدی که چی باید مینوشتی و به من میگی برگه ی امتحانتو بدم درستش کنی؟؟؟؟!!!
گفتم نه استاد برگه ی امتحانم رو نخواستم! فقط گزارش کارایی که خودم نوشتم رو میخواستم. استاد گفت اون مشکلی نداره به خانم ... بگو برات بیاره.
همون موقع خانم اومد و بهش گفتم دکتر اجازه دادن! خانم هم بدون اینکه به استاد نگاهی بندازه سریع نشست پشت میزش و دنبال ورقه ها گشتن!
اسم منو پیدا کرد... برگه رو گذاشت جلوم و گفت سریع درستش کن الان دیگه باید مرخص شیم...
استاد دقیقا پشت سر من نشسته بود و من رو به میز منشی... برگه ی امتحان روی میز و جلوی من!! دستم میلرزید ! شک کردم شاید کار درستی نباشه و
باید گزارش کار رو بگیرم... اما گفتم این یه شانسه و نباید از دستش بدم! سریع 3تا سوالو درست کردم و 8 نمره گرفتم!!!!
برگه رو دادم به منشی و تشکر کردم و زود از اتاق اومدم بیرون!!