• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

امروز داشتم از بغل دستی میدیم معلم یهو گفت برو بیرون.گفتم آقا از چند نفر دیدم ولی از روی این هنو ننوشته بود.هیچی دیگه شیفته صداقتم شد دیگه هیچ نگفت :-"
+چند وخت پیش معلمه سر امتحان یه سوال پرسید(درسشی نبود) بعد بهش جواب دادم گفت خلی ممنون لطف کردی.گفتم آقا حالا که لطف کردم میشه یه سوالو تقلب کنم :))

اساسا من خدای تقلب بودم پارسال
تو برگه ها 2*2 سانتی کل کتابارو با فونت یک نانو متری مینوشتم خداییش هم جواب میداد هم امتحانای کلاسی و هم ترم 1و2
امسال که اول اصن تو فاز درس خوندن نبودم بعدشم اومدم ازرو بچه ها تقلبکنم بزنم به تخته تو یه امتحان برگه 5 نفرو دیدم هر کدومش با اون یکی فرق داشته

دیگه باید شروع کنم روش قدیمیو ++++

روشای جدید تو راهه >)

من تقلب نمیکنم

یا میخونم

یا محکم وامیستم و میگم آقا ، خانوم درستون مسخرس مزخرفه به دردم نمیخوره دوس نداشتم بخونم دوسم داشتم وقت نداشتم براش مث تاریخ جغرافی زبان فارسی و ازین جور درسا بعد مستمرت خیلی زیبا میاد کف میکنی نمره اخلاقم ازش کم میکنن تازه

من یه دندون پزشک دارم هروقت میری پیشش انقد حرف مییییییییییییییییزنه که مغزت مثل دندونت سوراخ میشه ~X( ~X(
یه دفه مثلا می خواس بگه ما تقلب می کردیم و ایناااااااااااا اومد گفت میدونی روش تقلب کامیونی چیه اینو گفت و حدود 1ساعت و نیم :-\حرف زد آخرشم پز پذ پض پظ داد ماااا با این روش معدلمون 20شد ( مامانم ایناااااااااا) 8-}

عاغا یک شنبه امتحان ادبیات را با چه های کلاس کنف یکم کرده بودیم :))
10 تا تستی اولی به این روش ج داده میشد هر کی بلد نبود به دبیر میگف یه دور از رو سواله بخونه بعد یه آدم خیر دیده ای شروع میکرد ب گفتن یکی از این گزینه ها اونم دیگ میگرف :))
الف:اسونه
ب:تو کتاب بود
ج:تو دفتر بود
د:دبیرگفته
:))
بعدش جالبیش اینجاس ک دبیر ورزش مراقب بود اصن نگا نمیکردا منو دوسم تو دلش بودیم آ ولی نمی دید اون سوالا شو مینوش رو غلط گیرم بعدش من ج میدادم غلط گیرم به گند کشید میترسم یه امتحانی چیزی برسه گیر بدن بگن تقلبه ;D
بعد امتحانم دقیقا همه گند زده بودیم خدایا رحم کن ;D

کلا فقط یادم میاد یه بار سر امتحان فیزیک باپشت سریم تقلب کردیم البته چون زیاد مهم نبودو برا اونایی که نمرشون کم شده بود گرفتن من تقلب کردما :-"
حالاجالبیش اینجاس من رو برگه چرک نویس نوشتم ج ... چی میشه بعد اونم یه جوابی داد بعد گفتم مطمینی من این بدس اوردم! اصن میخواس سر امتحان دعوامون بشه :))
یه بنده خدایی هم تعریف میکرد معلمشون گفته من خستم میخوام یه ساعت بخوابم دیگه تقلب کنین! بعد موبایلشو گذاشته رو فیلم خودشم خوابیده =)) هیچی دیگه بعد امتحان ناجور حالشونو گرفته >)

به نظر من ادم اصلا نباید شعرای ادبییاتو به ذهن بسپاره :-" وقتی میشه از روی کتاب بنویسی دیگه چرا خودتو اذیت کنی؟ ;D

یه بار امتحان شیمی میان ترم بود حق استفاده از جدول تناوبی رو نداشتیم من یه جدول کوچولو داشتم که تو جامدادیم بود زیب جامدادیم هم باز
جلوییم که خدا ازش نگذره برگشت و دستش خورد به جامدادیم و جامدادیم وسط کلاس افتاد و پخش شد و جدول هم افتاد دقیقا جلوی پای معلم و متاسفانه من که اصلا قصد تقالب نداشتم رو به عنوان متقلب شناختند!

بچه ها یه سوال
چه قانونیه که من هر وقت از هر کی تقلب می گیرم تقلب اشتباه میده؟ ~X(
یا هر وقت به بقیه تقلب میدم بعد خودم بر می دارم جوابمو غلط می کنم ؟ X-(

یه سوال این 50 نفری که گفتن تقلب نکردن از مریخن ایا؟؟؟ :-"
اصلا به گفته معلم شیمیمون تقلب یه هنره پس همه ما در هنرستان تحصیل میکنیم ;D

اولین تقلبم کلاس پنجم بود
فک کنم ریاضی

اخریشم که هندسه امروز صبح بود
یه سوالو رو چک نویس برا دوستم نوشتم اونم یه سوالو برام نوشت
یه سوالم به کلاس اولی بغل دستیم رسوندم ;D
کلا روشهامونم بستگی به مراقب و امتحان داره
حرف زدن و تقلب گرفتن/ رو کاغذ نوشتن/ خلاصه برداری از کتاب (عکس گرفتن بهتره ;)))یا اصلا کتاب باز کردن سر جلسه/ جدیدنا هم اس ام اس میدیم این راه برا امتحانای تستی یا حفظی خیلی خوبه/

تقلب خیلی کار بدیه نکنین [-( [-( ^#^ ^#^

Back
بالا