• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

یادمه سال اول منو ابجی مرضیه سوالارو نصف می کردیم. نصف من نصفی اون...
امتحان کامپیوترم که هیچی.ورقه ی تقلب و ازین سر کلاس پرت کردن اونور کلاس. خورد به یکی از بچه ها فکر کرد سوسکه جیغ کشدار زد.بقیه هم رفته بودن پایین میزا دنبال سوسکه!! ;D

به نقل از saye :
امتحان کامپیوترم که هیچی.ورقه ی تقلب و ازین سر کلاس پرت کردن اونور کلاس. خورد به یکی از بچه ها فکر کرد سوسکه جیغ کشدار زد.بقیه هم رفته بودن پایین میزا دنبال سوسکه!! ;D
اي گفتي كامپيوتر :)) :)) :)) :))

به نقل از saye :
اخره ترمم هين غلطارو كردم مرتيكه منو انداخت :-&

سال دوم دبیرستان امتحان جغرافی داشتیم معلممون کار داشت ورقه هارو داد و یه دانشجو که برا کار اموزی اومدده بود اون اومد و مراقب ما شد
10 دقیقه از وقت امتحان مونده بود که گفت هر کی میخواد تقلب میتونه بکنه :P مارو میگی از خوشحالی داشتیم میمردیم همه کتاباشونو در اوردن و نوشتن جلسه بعد که خانم ورقه هارو اورد همه 20 شده بودن ;D معلممون هم به جای شک کردن به ما کلاس مارو سر صف تشویق کرد :)) :)) :)) ;D

تا حالا شده وقتي تقلب مي كنين.مچتون رو بگيرن؟؟؟؟چه درسي بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ;)عكس العمل معلمتون چي بوده؟ ;D

یه چیز بگم شاید باور نکنید ولی من تا حالا از ترس معلم هیچ تقلبی نکردم که مچمو بگیره ^-^

تا دلتون بخواد....
اخریش سره همین میترمم بود...داشتم از دوستم یه سوالی رو می پرسیدم که یهویی معلم زبانه اسممو گفت: خانومه فلانی! X-( برگتون کدوم طرفیه؟
منم گفتم : والا همه جا سرای برگه ی من است... :-"

زیــاد البته بعضی معلما پاین خودشون می خندن و میگن : بسه دیگه وقتتون تموم میشه حل کنید ولی بعضیا O0
کلاس 2 راهنمایی سر امتحان تستی شیمی 5 تا رو از بغل دستی زدم رو 6 می فهمید اومد برگمو ازم گرفت( این تنها دفعه ای بود که که معلم نامردی کرد :-")

Back
بالا