• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

بزرگترین تقلب زندگی آدما به روشی که تقلب می کنن بستگی نداره ???. به این بستگی داره که با چه سیستم امنیتی تقلب کردی . B-)
بزرگترین تقلب زندگی من امتحانای ترم اول همین امسال بود که با وجود یه دوربین مدار بسته جلو چشام که وصل می شد به دفتر مدیرمون انجام شد B-)

معلم شیمیمون 2بار سر امتحان مچمو گرف، که دفه دوم مجبور شدم برگمو بدم... :( هر دفه به خودم میگم دیگه به پشت سریم نمی رسونما... ولی فایده نداره.. ;D
راس میگه f@temeh ، ما 15نفریم تو یه کلاس 30نفره... موقع امتحان فاصله هر نفر با کناری و جلوی انقد زیاده که نه میشه برگه بهم رسوند نه میشه گفت.. باید داد بزنیم... ;D یه راه حل پیشنهاد کنید...

دیروز یه چیزی یادم اومد:
این امتحان مبتکرانا بود که میگرفتن از ما سال 5م ـا
من دوبار با تقلب کلشو 100% زده بودم :-"
روش کار!:مدرسه ما یه بار حوزه این آزمونا بود و جمعه ها یه سری امتحان میدادن اونجا
ولی ما که دانش آموز همونجا بودیم یه دفه شنبه صبح امتحان میدادیم
بعد مدیرمون به مستخدممون سفارش کرده بود که قشنگ جارو کنه تا پاسخنامه ها تو حیاط نمونه
منم اتفاقی زود اومده بودم
یه پاسخنامه تو حیاط بود برداشتمش جوابارو نوشتم رو چک نویسم آماده رفتم سر جلسه
بعد تازه اینقدر قشنگ حل میکردم که کسی باورش نمیشد من جوابارو دارم
این از دومین بار
اولین بارو هم بعدا میگم ;D

ما تو کلاسیم نفر آخر دستش رو بالا میکنه معلم میره ته کلاس در حین رفتن به ته کلاس تمام برگه ها رد و بدل میشه اما بعضی معلم ها باهوشن میفهمن در این صورت از روش های دیگه میریم ماشین حساب های پیشرفته

ما همیشه تو امتحنای تستی ومحاسباتی که ماشین حساب مهندسی داریم جوابو رو کاغذ بین در ماشین حساب وخودش میزاریم و اونو رد و بدل میکنیم

جاتون خالی امتحان امادگی دفاعی ترم اول!!!!!!
معلممون نیمده بود همه رفتیم سالن صندلی نا رو بهم چسبوندیم
بچه ها همه ناله میکردن که نخوندن اقا فرض کنید مدیر و معاونمونم
کمکمون میکرد از این به اون میگفت بلند بلند جوابارا میخوندند
حال کردیم :)) :))
ولی چشمتون روز بد نبینه ترم دوم پدرمونو در اورد خودش امد 4چشمی
مراقبمون بود نذاشت یه کلمه تقلب کنیم ~X(

امتحان ترم پرورشی داشتیم! معلم پروریشمون کلا پرته! من روز قبل مسابقه بودم نتونستم بخونم ولی بچه ها اکثرشون خونده بودن! من اول کلاس هرچی بهش التماس کردم به خرجش نرفت! گفت تو خیلی امسال منو اذیت کردی 0 هم که بشی میزارم تو کارنامت! من جفت کرده بودم! از بد شانسیه من صندلیمو آورد جلوی میز خودش که یه وقت تقلب نکنم! برگه هارو که داد 10 تا سوال بود ولی دریغ از یه سوال که من بلد باشم! من هی غر میزدم و ... خلاصه سر 15 دقیقه همه برگه هاشونو دادن و من یه کلمه هم ننوشته بودم ;D خلاصه من شروع کردم انگلیسی حرف زدن تا بچه ها کمک کنن! معلممون هم که انگلیسی بلد نبود گفت اگه یه کلمه دیگه خارجی بحرفی از کلاس پرتت میکنم بیرون.. ;D خدا خیری به بچه ها بده.... با هم هماهنگی کردن یه گروه به بهانه ی سوال پرسیدن دوره خانم جمع میشدن و بقیه به من میرسوندن! از زمین و آسمون برگه طرفم پرت میشد... ;D جیبام پر بود از برگه ی تقلب! خلاصه همه ی سوالارو نوشتم و برگه رو دادم چند روز بعد رفتم تو دفتر کار داشتم همون معلم پرورشیمون به معلم ها گفت این الهه اینقد غر میزد که بلد نیس ولی همه ی سوالارو کامل ج داده بود دیدی الهه جان الکی غصه میخوردی... ون که داشتم از خنده میمردم گفتم یا من خیلی باهوشم یا این معلمه خیلی نفهمه! من تمام برگه های تقلب رو واسه یادگاری گزاشتم لای دفتر خاطراتم و یه روز دفترمو دادم به معاونمون تا یه یادداشت برام بنویسه معاونمون دفتر رو باز کرد و با یه عالمه کاغذ مچاله شده ی تقلب روبرو شد اونا رو برداشت و گفت الهه.... :-w منم :-?? :-?? :-?? ما اینقد از این معاون میترسیم که حد نداره :-ss :-ss :-ss من سریع برگه هارو به زور از دست خانم "ق" گرفتم و با سرعت از دفتر فرار کردم و تا چند روز خودمو گم و گور کردم... =))

زنگه قبلیش زبان داشتیم کفتیم
پای تخته به انگلیسی نام نویسنده ها رو مینویسیم
جاتون خالی مثلا گرمارودی رو نوشتیم
hotبا شکل رود کنارش جاتون خالی ای تقلب
کردیم :))

سال پیش دانشگاهی یه بار امتحان کانون فرهنگی رو توی حوزه ما یه روز دیرتر برگذار کردن(فک کنم بخاطر عید فطر بود) خب منم پاسخنامه رو از بقیه بچه ها گرفتم و شبش توی خونه همه سوالات رو چک کردم .البته ناگفته نماند توی خونه از خودم امتحان گرفتم و درصدم رو حساب کردم . اول تصمیم داشتم رتبه 1 بشم ولی دیدم خیلی ضایعست =)) =))
گفتم بذار قانع باشیم در نهایت چندتا سوال از هر درس رو پیچوندم و رتبه م شد 80 :-" :-"
ولی خب خیلی خوش گذشت سر امتحان
تسلط کامل داشتم نسبت به تمام سوالات :)) :))

Back
بالا