sharif کاربر فوقفعال ارسالها 112 امتیاز 213 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی 2011/10/10 #501 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! f
black.rozzz کاربر فوقفعال ارسالها 83 امتیاز 215 نام مرکز سمپاد راهنمایی فرزانگان ۱ مشهد شهر mashhad 2011/10/12 #502 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! سیندرلا سیندرلا یادت باشه یادت باشه کفشاتو زود برداری بعدی: سیاره
mojahedazam کاربر فعال ارسالها 57 امتیاز 73 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد شهر مشهد دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه مهندسی برق 2011/10/12 #503 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! سیاره ی ما زمین بعدیه اینه همین همین که شاخ و دم داره دور داره دور عکس داره منظور زهره بود وایمکس
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! سیاره ی ما زمین بعدیه اینه همین همین که شاخ و دم داره دور داره دور عکس داره منظور زهره بود وایمکس
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,818 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2011/10/12 #504 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! وایمکس تو را چه کسی با خود برد؟ روح او مفتوح باد زندگانی اش شاد روز هایش آبی... جغد
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! وایمکس تو را چه کسی با خود برد؟ روح او مفتوح باد زندگانی اش شاد روز هایش آبی... جغد
A.maede کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 370 امتیاز 811 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر اهواز دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی ایلام رشته دانشگاه پزشکی 2011/10/13 #505 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! صدای جغد می آید... تو بیداری.... صدای جغد می آید... تو بی تابی... جغد شوم است این آخرین بار است که میخوابی... دست
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! صدای جغد می آید... تو بیداری.... صدای جغد می آید... تو بی تابی... جغد شوم است این آخرین بار است که میخوابی... دست
mh.darya کاربر فوقحرفهای ارسالها 597 امتیاز 3,794 نام مرکز سمپاد فرزانگان زینب شهر تهران دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه مهندسی معدن 2011/10/13 #506 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! دست هایم را بنگر ز یاد توست که میلرزد بودنت در کنار من به تمام دنیا می ارزد... مسواک
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! دست هایم را بنگر ز یاد توست که میلرزد بودنت در کنار من به تمام دنیا می ارزد... مسواک
black.rozzz کاربر فوقفعال ارسالها 83 امتیاز 215 نام مرکز سمپاد راهنمایی فرزانگان ۱ مشهد شهر mashhad 2011/10/14 #507 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! مسواک من چه خوشگله چه نرم و چه لطیفه مسواکمو دوس دارم مسواکمو دوس دارم بعدی : پرده
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! مسواک من چه خوشگله چه نرم و چه لطیفه مسواکمو دوس دارم مسواکمو دوس دارم بعدی : پرده
fatima !!!!! کاربر فوقحرفهای ارسالها 711 امتیاز 2,574 2011/10/14 #508 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! ما گناه میکنیم و او میبخشد و نمیگوید چرا و هیچ گاه نمیدرد این پرده ی آبرو را حتی به اندازه ی قطره ای ... بعدی : سوال
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! ما گناه میکنیم و او میبخشد و نمیگوید چرا و هیچ گاه نمیدرد این پرده ی آبرو را حتی به اندازه ی قطره ای ... بعدی : سوال
black.rozzz کاربر فوقفعال ارسالها 83 امتیاز 215 نام مرکز سمپاد راهنمایی فرزانگان ۱ مشهد شهر mashhad 2011/10/16 #509 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! سوال دارم سوال دارم سوالای گنده داره گنده تر از دنیا سوال هام عجیبن عجیبن و عجیبن بعدی: ایفون
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! سوال دارم سوال دارم سوالای گنده داره گنده تر از دنیا سوال هام عجیبن عجیبن و عجیبن بعدی: ایفون
erfan_ashorian کاربر حرفهای ارسالها 397 امتیاز 1,244 نام مرکز سمپاد 2 شهر تهران دانشگاه _ان شا الله قوزاباد رشته دانشگاه _علوم کامپیوتر(البته در این 2011/10/17 #510 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! شنیدم در کنار بیشه زاری ----- بگفتا از قضا یک بار الاغی چرا هر کی که داره دانش و هوش----- کند این نکته را هر دم فراموش که جنس قاب ایفون خیلی خوبه-------ولی نرخش بالاس در حد بووووقه! بعدی:تیمارستان پست پایین زودتر آمد!خوبه؟
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! شنیدم در کنار بیشه زاری ----- بگفتا از قضا یک بار الاغی چرا هر کی که داره دانش و هوش----- کند این نکته را هر دم فراموش که جنس قاب ایفون خیلی خوبه-------ولی نرخش بالاس در حد بووووقه! بعدی:تیمارستان پست پایین زودتر آمد!خوبه؟