پاسخ : ضرورت وجود دموكراسي در سايت
چرا چرت و پرت میگی این آقا که از پست اولش داره طرحشو معرفی میکنه و یه شخصی مثل تو تاپیک را منحرف کرد!!!به نقل از Sir ISO9018 :نه خیر بنده جواب نگرفتم. کاربری که تازه عضو شده و هیچ اطلاعات خاصی در مورد انجمن ها و کاربران دیگه و تخصص هاشون نمیدونه چرا باید در مدیریت انجمن ها نقش داشته باشه؟ بالاخره باید یه عده ای ای نظر بدن که دو ماه سه ماه عضو باشه توی انجمنی که نظر میدن فعالیت داشته باشند.
ثانیا مسئولیت اینجا باکیه؟ یعنی اگر فردا به مباحثی در این انجمن پیش بیاد و مشکل ایجاد کنه برای فروم اولین نفراتی که سراغشون میرن چه کسانی هستند؟ شما؟ یا مدیریت و صاحب امتیاز فروم؟
اگر با این طرح فروم ما تبدیل به اسپم دونی بشه و همه فروم بشه رقابت حزبی نهایتا چه کسانی ضرر میکنند؟ شما؟ شما که این نشد میری یکی دیگه. ولی اون صاحب امتیاز فرومه که باید بمونه با فرومش.
ما اینجا داریم می کشیم خودمون رو که یک نفرم به انجمن های علمی فروم نگاه کنه اون وقت شما میخوای همرو ببری تو حزب که کلا بیان تو مباحث مدیریتی فروم؟
میخوای لوگو رو بیاریم پایین بنویسیم کلا یک جمع سمپادی هستیم دور همیم میخوایم مدیریت کنیم؟
اونوقت نهایتا کی مسئولیت سازماندهی این موضوع رو به عهده میگیره؟ شما؟ یا بازم مدیریت فروم؟ و اونوقت شما فکر میکنی که همه چیز به همین راحتی پیش میره؟ اونجا توی شوراها طرح های کوچک و ساده گاهی یکی دوهفته روی زمین میمونه. من اطمینان دارم که این طرح اگر از همین فردا کارش شروع بشه شاید تا چندین ماه دیگه یه چیزی بشه.
شما اجازه نمیدید که. توی شورا داره بررسی و طراحی میشه که در برخی موارد و انجمن ها بعضی از مدیران با رای مستقیم کاربران انتخاب بشن. برای همین طرح ساده فکر کنم ما بیش از دو هفتست که داریم بحث میکنیم. هنوزم همه کاراش انجام نشده.
و اما کلام آخر. این کلام آخر به این معنا نیست که مسائل بالا حل شده. کلی میگم که من زیاد با اصل موضوع و پیشنهاد مشکلی ندارم. مشکل من با جو سازی های پشتشه. اگر این آقا همون اول موضوع میومد میگفت که دوستان بنده همچین طرحی رو پیشنهاد میکنم و شما هم نظر بدین. همین بحث های مفیدش انجام میشد ولی اینهمه دعوا اتفاق نمی افتاد. چه معنا داره که وقتی یه کاربری میخواد یه پیشنهادی رو مطرح کنه اول از همه میاد کل سیستم موجود رو میشوره میذاره کنار بعد پیشنهاد میده؟