پاسخ : جايگاه زبان تركي و ساير زبانها
به نقل از ms96 :
مرگ بر نژادپرستان پان ترک که مثل مور و ملخ در حال تکثیر اند و این کره خاک آلود کثیف رو هر روز کثیف تر میکنن... و متاسفانه تو ایران به شدت فعال اند و شما هم همه خصایص اونها رو دارین!!!
من این همه مدرک و منبع آوردم برای اثبات حرفام بعد میگین از خودم "تز" ندم؟!
مقایسه زبان ها از پایه و اساس غلطه؛ هر زبانی برای خودش مهم و زیباست و اینکه "ترکی رتبه 3 رو داره" کاملا بی معنیه.
متن اصلی رو ندیدین که میگه ترکی از فضا اومده و از این حرفا...؟ اونوقت اون درسته؟ چرا شما واسه حرفاتون دلیل نمیارین نژادپرستا؟
البته نگران نیستم چون هیچ وقت و هرگز به اهدافتون نمی رسین. با آرزود ظهور منجی جهان و نابودی نژادپرستی.
نمیدونم میدونی پان یا نژادپرستی یعنی چی...احتمالا نمیدونی...لطفا از همون ویکیپدیا که کپی میکنی یه سرچ هم در مورد پان و نژاد پرستی بزن
صادق زیباکلام: خیلی از ما ایرانیها نژادپرست هستیم.
من معتقدم ما ایرانی ها به دلیل پایین بودن سطح فرهنگیمان، نژاد پرست هستیم چون اساسا نژاد پرستی با پایین بودن سطح فرهنگ رابطه مستقیم دارد. در اروپا هم همین جوری است. در اروپا هم، اکثر نژاد پرست ها خیلی آدم های تحصیل کرده و روشنفکری نیستند. ضد یهودی ها و ضد خارجی ها و ضد مسلمان ها اکثرا به طبقات پایین اجتماع تعلق دارند. ولی در ایران این جوری نیست. برای اینکه شما خیلی از افراد تحصیل کرده را می بینید که از اعراب متنفر هستند و خیلی از آدم های متدین را هم می بینید که از اعراب متنفرند منتها در آدم های غیر مذهبی، نفرت از اعراب به صورت عام است و در میان افراد مذهبی تر، نفرت از اعراب در قالب لعن و نفرین کردن به سنی ها خودش را نشان می دهد. یعنی بغض و کینه خیلی از ما ایرانی ها از اهل سنت و بزرگان اهل سنت در حقیقت، رویه دیگر نفرتمان از عرب ها است. من بعضی وقتها فکر میکنم خیلی از ما ایرانی ها نتوانسته ایم شکست تاریخی مان از اعراب و قادسیه را علیرغم گذشت 1400 سال فراموش کنیم. هنوز در اعماق وجودمان بغض و کینه عمیقی نسبت به اعراب داریم. بغض و کینه ای که همچون آتش زیر خاکستر هرزگاهی بهانه ای پیدا میکند و فوران میکند.
http://www.zibakalam.com/news/478
یه بار گفتی به کشور یکپارچه ات افتخار کن...!
ایران یکی از کشورهاییه که خطر تجزیه بشدت تهدیدش میکنه..
و گفتی که که به زبان فارسی افتخار کن!
من واقعا نمیدونم چرا باید به زبان فارسی افتخار کنم..تو به زبان ترکی افتخار میکنی؟!
در مورد اینکه من باید زبان تورکی بخونم:
طبق دستور العمل سازمان یونسکو :
هر کسی که نتواند به زبان مادری خود بخواند و بنویسد، { بیسواد } محسوب میشود.
واقعا اگه وضعیت برعکس بود هم همینو میگفتی؟
نگفتم ترکی رتبه3 داره...گفتم که یکی از با قاعده ترین زبانهاست...که بعضیا میگن سومین زبان با قاعده دنیاست..بعد عربی و فرانسه
................................................
من نمى دونم بحستون سر چيه
اما من از چند تا استاد ادبيات سوال کردم همشون گفتن
درسته کلمات عربى که تو فارسى اومده زياده اما
تعداد کلمه فارسى يايى که به زبان عربى راه پيدا کرده ازونم زياد تره!
هر زبانی ویژگیهای خاص خودشو داره..زبان فارسی هم ظرافتهای خاص خودشو داره
هر زبانی که بین چند ملتی که کنار هم زندگی میکنند استعمال بشه ناخواسته لغاتی رو از زبان دیگه میگیره و این یه چیز طبیعیه...
زبان عربی روی زبان ترکی و فارسی تاثیر گذاشته..و همینطور فارسی به ترکی و ترکی به فارسی
لغاتی که از زبان ترکی و عربی وارد زبان فارسی شده خیلی زیاده
از معلم ادبیاتتون بخواین که براتون صدتا کلمه ای که از زبان فارسی به عربی اومده بگه
و همینطور از دوست عزیزمونms96 هم میخوام که صدتا کلمه بگه که از زبان فارسی وارد زبان ترکی شده