پاسخ : غیرت و تعصب
شما احتمالا نگرفتی موضوع چیه. بحث اصلا دربارهی رفتار و یا واکنش زنا نسبت به یه رفتار دیگه نبود. بحث دربارهی رفتار مرد بود نسبت به زن. من گفتم که زنها از نظر روحی نیاز به حمایت دارند. این نیاز به حمایت روحی، ویژگی فطری زنها هستش و در همهی زنها هستش. استثنا هم نداره و هر کی هم که فکر میکنه استثناس داره اشتباه میکنه. الان اینجا اصلا مطرح نشد که اگه مردی از یه زنی حمایت کنه، عکسالعمل و یا رفتار زن چیه که شما میگی
اما این جا داریم راجع به رفتار زن ها راجع به یک رفتار ( حمایت) بحث می کنیم.داریم این رفتار رو توی شخصیت زنان بررسی می کنیم .
اینجا اصلا مهم نیست رفتار و واکنش زن چیه. مهم اینه که به این حمایت نیاز داره و این حرفی بود که من دربارش زدم.
و دربارهی تعطیلی ۵شنبه. چه ربطی داره اصن؟ بحث اصلا این نبود که از اینکه زنها نیاز به حمایت دارند برسیم به اینکه زنها ویژگی فلان x رو دارند. ما هیچ نتیجهای گیریای نکردیم. از یک حکم حکم دیگهای نگرفتیم. من گفتم زنها نیاز به حمایت دارند. شما داری میگی چرا نتیجه گرفتی زنها xن! yن! zن!
قیاستون از پایه غلطه. چه کسی گفته مثال شما دربارهی سمپادیها معادل زنهاست؟ خب منم مثال میزنم که اعداد زوج بر دو بخشپذیرند و هر عضو اعداد زوج مشمول این قضیه میشه. اینم مثال منه. بیا نقضش کن. شما مثال میزنی ولی نمیگی. من دارم میگم ویژگی نیاز به حمایت روحی، برای خانمها صاقه به صورت کلی و وقتی میگیم برای خانمها صادقه ینی برای هر خانمی صادقه! به عبارتی برخلاف حرف شما، بر هر عضو گروه صادقه!
ولی رفتارشون در برابر حمایت کردن شوهراشون ( یا هر کی ) دیگه یکسان نیست و از احساساتی تر بودنشون نسبت به مَردا نمی تونه توی فهمیدن این قضیه کمک کنه .
کسی اینجا حرف دربارهی اینکه زنا نسبت به حمایت شوهرشون چه رفتاری نشون میدن صحبت کرد؟ اصن چه ربطی به بحث داشت؟ خب سوال مثلا ۱۲ امتحان زبانفارسی هم مثن ۳ تا جواب داشت ۲ تاشو مینوشتی نمره میگرفتی. چه ربطی داره خواهر من. اصن کسی این بحثو نکرد.
نکتهای که هست اینه که احتمالا شما با مفهوم و کانسپت "فطرت" آشنا ندارید. خب میتونید از ویکی استفاده کنید و دربارهی ویژگیهای فطریات اطلاعات کسب کنید:
۳. همگانی بودن: هر انسانی دارای آنهاست و وابسته به زمان، مکان و شرایط خاص نیستند
فکر میکنم نتیجه گیری بدیهی باشه که وقتی میگیم زنها به صورت فطری به حمایت نیاز دارند، معنیش اینه ه این همگانیه، تفاوت فردی هم نداره و در هر فردی صادقه.
دربارهی x و y . اینکه ابعاد شخصیتی زن به هم ربط دارند چطوری نتیجه میدهد که دربارهی زن حکم کلی نمیشه داد و اگه بدیم ینی نسخه پیچیدیم؟! دربارهی y = x^2 . اگه x بین صفر و یک باشه اون وقت y از x کوچیکتر میشه. اگه x بزرگتر ۱ باشه، اونوقت y از x بزرگتر میشه. پس به نوعی x و y به هم وابسته هستند و رو هم تاثیر میگذارند شرایط هر کدوم. ولی من میتونم حکم کلی بدم که y مربع کامله! نتیجه چیه؟ نتیجه اینه که ما میخوایم دربارهی "داشتن" یا "نداشتن" یک ویژگی زن صحبت کنیم در حالیکه شما داری دربارهی "مقدار" اون صحبت میکنی که اصلا مورد بحث ما نیست.
ما میخوایم داشتن و نداشتن یک رفتار رو بررسی کنیم نه جزئیات اون رو. من با یه فردی آشنا میشم که پرخاشگره! و دربارهی این فرد هیچ چیز دیگهای نمیدونم! ولی الان چیکار کردم؟ حکم کلی دادم که پرخاشگره. با چیزهای دیگش کاری نداشتم!