sayna
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشكى شهيدبهشتى
- رشته دانشگاه
- پزشكى
پاسخ : غیرت و تعصب
خدایا چه پیچیده شد .
بعد هم راجع به x , y باید بگم که این مثال جدیدی که گفتی که یک معادلهست ، چه تناقضی با حرف من داره ؟ خب x و y روی هم تاثیر دارن . و این حکم کلی که داری میدی وابسته به x ـه و با بررسیه هر دو تا بُعد به این نتیجه رسیدی . اگر با بررسی ابعاد به نتیجهای رسیدی خب حکم کلی بده نوش ِ جونت !
پس در کل باید ثابت شه احساس نیاز به حمایت توی همه زنا هست و این فطریه و ابعاد دیگهی شخصیتی اون زن تاثیری روی این قضیه نداره تا بعد بشه گفت برید حامی ِ زنتون باشید ؛ و من نمی دونم واقعا این چه جوری ثابت میشه و تو با چه قاطعیتی می گی این هست !
خدایا چه پیچیده شد .
نیرمان گفت : اما جنس مؤنث اگه عزم کنه نیازی به غیرت هیچ مردی نداره! من دختر نیستم و نمیتونم درک کنم چه حسیه ولی زیاد دیدم دخترایی رو که به حمایت کسی احتیاج نداشتن. ؛ استنباط من از این جمله این بود که نیرمان داره راجع به عکس العمل برخی از دخترا نسبت به غیرت و حمایت حرف میزنه . عکس العمل که میگم منظورم این نبود که خانم ها بعد از حمایت دیدن چه می کنند منظورم دیدشون نسبت به حمایت و غیرت شوهراشون بود و نیرمانم حرفش این بود هستند دختر هایی که به حمایت نیاز نداشته باشن . یعنی دیدشون اینه که بی نیازند .بعد تو اومدی گفتی نه علم روانشناسی میگه دخترا نیاز دارن به حمایت ، اینجا هم داری میگی چیزی که دخترا در مقابل حمایت از جنس مخالف دارن ، نیازه . ( جمله بندی ُ ! ) منم اگر گفتم : ولی رفتارشون در برابر حمایت کردن شوهراشون ( یا هر کی ) دیگه یکسان نیست منظورم همین بی نیازی یا نیازمندی بود که گفتم یکسان نیست .کسی اینجا حرف دربارهی اینکه زنا نسبت به حمایت شوهرشون چه رفتاری نشون میدن صحبت کرد؟ اصن چه ربطی به بحث داشت؟ خب سوال مثلا ۱۲ امتحان زبانفارسی هم مثن ۳ تا جواب داشت ۲ تاشو مینوشتی نمره میگرفتی. چه ربطی داره خواهر من. اصن کسی این بحثو نکرد.
این که زن احساسات دارد و این فطری است که یک جملهی بدیهیه . همه آدما احساسات دارن . این که احساسات زن قوی تر از مرد هم هست ( هر چند استناد علمی نشده توی بحث ) اما اینم قبول . اما کی گفته این مستقیما به نیاز به حمایت بستگی داره ؟ اصلا احساسات زن چی تعریف میشه ؟ وقتی میگن احساسات زن زیاده یعنی چیش زیاد تره ؟فکر میکنم نتیجه گیری بدیهی باشه که وقتی میگیم زنها به صورت فطری به حمایت نیاز دارند، معنیش اینه ه این همگانیه، تفاوت فردی هم نداره و در هر فردی صادقه.
من گفتم با استناد به یک بُعد ِ زن ؛ یعنی نیاز به حمایتش ( من هنوز قبول ندارم نیاز به حمایت توی زنا فطریه ، صرفا می تونم قبول کنم توی خیلیاشون هست ) نمی تونیم بگیم : جنس مونث، به شدت نیاز به حمایت روحی و احساس داره. چون این جنس مونث ویژگی های متفاوتی داره که یکیش نیاز به حمایته و ابعاد دیگه هم داره ، که تا ندونیم کدوم قوی ترن نمی تونیم بگیم همگی نیاز به حمایت دارن . بعد تو گفتی چه ربطی به 4 بُعد داره ؟ گفتم این ابعاد به هم مربوطن و از هم تاثیر پذیرن اگر یکی زیاد بشه می تونه باعث کم شدن دیگری بشه . پس برای این که نسخه بپیچیم : برای زنانتان حامی باشید ؛ نیاز به چیزی بیشتر از " زن ِ من نیاز به حمایت دارد " داریم . چون ممکن است زن من بیشتر از نیاز به حمایت ، روحیهی جنگجو بودن داشته باشد . اینجا دیگه بحث بودن یا نبودن یک نیاز نیست . مقدارشه . چون تو داری طبق فرضیهت ، رفتار تعیین می کنی . ( رفتار = حامی بودن) ؛ با این که زن نیاز به حمایت داره یا نداره نمیشه این رفتار رو چید . مثل این که ما با دونستن بودن یا نبودن ِ آفتاب نمی تونیم تعیین کنیم چه لباسی بپوشیم . ممکنه برف باشه ممکنه فقط هوا ابری باشه . این جا بحثه مقداره . اگر بحثت داشتن یا نداشتن این ویژگیه ، اوکی اثبات کن همهی زنا نیاز دارن یه حمایت و این هیچ ربطی به ابعاد دیگهشون نداره ، منم بحثی ندارم و دیگه بحث ِ ابعاد و اینائم نمی کنم . ولی تو داری رفتار تعیین می کنی . من به این میگم نسخه پیچی .دربارهی x و y . اینکه ابعاد شخصیتی زن به هم ربط دارند چطوری نتیجه میدهد که دربارهی زن حکم کلی نمیشه داد و اگه بدیم ینی نسخه پیچیدیم؟! دربارهی y = x^2 . اگه x بین صفر و یک باشه اون وقت y از x کوچیکتر میشه. اگه x بزرگتر ۱ باشه، اونوقت y از x بزرگتر میشه. پس به نوعی x و y به هم وابسته هستند و رو هم تاثیر میگذارند شرایط هر کدوم. ولی من میتونم حکم کلی بدم که y مربع کامله! نتیجه چیه؟ نتیجه اینه که ما میخوایم دربارهی "داشتن" یا "نداشتن" یک ویژگی زن صحبت کنیم در حالیکه شما داری دربارهی "مقدار" اون صحبت میکنی که اصلا مورد بحث ما نیست.
بعد هم راجع به x , y باید بگم که این مثال جدیدی که گفتی که یک معادلهست ، چه تناقضی با حرف من داره ؟ خب x و y روی هم تاثیر دارن . و این حکم کلی که داری میدی وابسته به x ـه و با بررسیه هر دو تا بُعد به این نتیجه رسیدی . اگر با بررسی ابعاد به نتیجهای رسیدی خب حکم کلی بده نوش ِ جونت !
اینم تو بالا گفتم ، اول ثابت کن پرخاشگره ( ثابت که همه زنا نیاز به حمایت دارن و این فطریه ) بعد حکم کلی بده که : پرخاشگره ( که نیاز دارن ) نمی تونی بگی این پرخاشگره پس تنبیهش کنید . ( نیاز به حمایت تو همه زنا هست پس حامی زنتون باشید ) چون تو راجع به میزان پرخاشگریش نمی دونی ، راجع به دلیل پرخاشگریش نمی دونی و ... ( راجع به زن ، نمی دونی ممکنه چه خاصیت های ویژه و ابعاد دیگه ای هم داشته باشه )ما میخوایم داشتن و نداشتن یک رفتار رو بررسی کنیم نه جزئیات اون رو. من با یه فردی آشنا میشم که پرخاشگره! و دربارهی این فرد هیچ چیز دیگهای نمیدونم! ولی الان چیکار کردم؟ حکم کلی دادم که پرخاشگره. با چیزهای دیگش کاری نداشتم!
پس در کل باید ثابت شه احساس نیاز به حمایت توی همه زنا هست و این فطریه و ابعاد دیگهی شخصیتی اون زن تاثیری روی این قضیه نداره تا بعد بشه گفت برید حامی ِ زنتون باشید ؛ و من نمی دونم واقعا این چه جوری ثابت میشه و تو با چه قاطعیتی می گی این هست !