غیرت و تعصب

nasrin.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی( گرایش جداسازی)
پاسخ : غیرت و تعصب

به نقل از zohreh.sh74 :
نه نه نه
چرا بد برداشت می کنین؟
منظورم سرکوب گناهش بود.
اسلام با دست بلند کردن و حتی پرخاش و بد حرف زدن مخالفه ( بار آخرمه که اینجا حرف اعتقادی می زنم.ببخشید :D بعدی رو اعتقادیا می زنم)
منظورم این بود که اگه همسر ( حالا یا مرد یا زن ) گناهی مرتکب بشه ، همسرش به عنوان شریک زندگیه اون ، باید اونو از گناه باز داره ، حالا یا با معرفیه کتاب یا با گوش کردن سخنرانی به اتفاق هم یا با نصیحت های محبت آمیز یا با تشویق و.....
( دوستان من اولویت حرفام رو دین قرار می دم نه خواسته های شخصی ، می دونم الان خیلیاتون خیلی چیزا بارم می کنین ، حالا اگه کسی دین رو قبول نداره نیازی نیست بخونه )
در جواب اون دوستی که گفتن غیرت یعنی اینکه همسرت در رفاه باشه >> اینم می شه گفت یه جور غیرت ولی بیشتر به مسئولیت پذیری عنوان می شه ( مثلا بره خونه بخره که زنش در رفاه باشه ) ، البته مثلا اگه بگیم هوا گرمه و من اصن عشقم نمی کشه که روسری بپوشم ، یعنی اونجا هم نباید چیزی بگه؟؟؟؟؟
من خودمو مثال می زنم >> به عنوان جنس مونث دوس دارم راحت باشم و همسرم هم هیچی بهم نگه ، ولی وقتی به عنوان یه بنده به خودم نگاه می کنم ، قضیه فرق می کنه.....
امام علی (ع) : خداوند لعنت کند کسی را که غیرت ندارد>>وسائل الشیعه 174/14.
امام علی (ع) : آیا حیا نمی کنید( و آیا تعصب و غیرت ندارید!) زنان شما به بازار ها (و اماکن عمومی می روند )و با مرد ها تماس دارند..؟!>>منبع همان
درباره اون دوستی که ازم منبع خواسته بودن ، یادمه تو یکی از کتابام خونده بودم ، الان هرچی فکر می کنم یادم نمیاد ، ولی حتما پیداش می کنم که فکر نکنید چیزی رو از خودم دراوردم.
من هر وقت بخوام چیزی از خودم بگم، قبلش می نویسم<< به نظر من >>
به جون خودم من قصد توهین به هیچ کسیو ندارم و اگر بحثی می کنم ، به این دلیله که احساس می کنم طرف مقابلم که شما باشید ، مسلمون هستید.....
اگه انتقادی هم ازم می کنید ( منظور همون توبیخ هست ) ، به جون دل می پذیرم
غیرت ینی اینکه نه زن بذاره زنی دیگه به شوهرش به یه چشم دیگه نگاه کنه و نه مرد بزاره مردی به زنش با یه دید دیگه نگاه کنه
این تعریف غیرت بود از طرف من

zohreh.sh74

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
.....الا ماشاالله
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
هوشبری

بچه ها کسی فرق بین غیرت و تعصب رو می دونه؟
می دونم یه فرقی داره اما نمی دونم چه فرقی....
اگه می دونین بگین تا منم بدونم :D

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

حمیت عاشق است بر قطع نظر معشوق از غیر یا غیر به معشوق!

nasrin.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی( گرایش جداسازی)

به نقل از zohreh.sh74 :
بچه ها کسی فرق بین غیرت و تعصب رو می دونه؟
می دونم یه فرقی داره اما نمی دونم چه فرقی....
اگه می دونین بگین تا منم بدونم :D
توضیحی که واسه من دادن این بوده :
« من ایرانی ام به کشورم تعصب دارم نه غیرت »
من که هنوز تو کت این جمله موندم کسی تونس تفسیر کنه بگه تا منم متوجه شم

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

به نقل از حالا من ماندم و من! :
با برداشت آزاد مخالفی یعنی؟ :|
خستگی شما دلیل نمیشه همه دین رو قبول داشته باشن :|
غیرت یک مفهوم دینیه حالا چرا تو جامعه شناسیه دلیلش بعد اجتماعی اونه و این مورد رو لحاظ کنید دین در همه حوزه ها حرف برای گفتن داره و به ازای تمامی انجمن های این تالار گفتمان بحث اعتقادی وجود داره.
مشکل اینه که هرکسی دین رو و مفاهیم دینی رو به رای و نظر خودش تفسیر می کنه، و اینجا برداشت آزاد مجاز نیست چون دین گل و بوته و جنگل نیست برداشت آزاد ازش تصویر بردارید.
دین مجموعه ای از مفاهیم متقن و دقیقه که باید با اصول خودش تفسیر بشه

این مطلب از سایت اندیشه قمه
اون جایی که به نظرم مهم تر بود رو خلاصه کردم براتون :

غیرت و مردانگی

«غیرت» به معنای رَشك و حسد مردانه و سرشار از صفات آن است و در تداول فارسی زبانان به معنای حمیّت و محافظت عصمت و آبرو و ناموس ونگهداری عزّت و شرف آمده است.[1]
علمای اخلاق نیز غیرت را چنین تعریف كرده اند، غیرت و حمیّت، یعنی تلاش در نگهداری آنچه كه حفظش ضروری است، این صفت در قالب مطلوبش از شجاعت، بزرگ منشی و قوت نفس انسان سرچشمه می گیرد و یكی از ملكه های نفسانی انسان و سبب مردانگی است و مردِ بی غیرت از زمره مردان خارج است.[2]
اگر غیرت بری با درد باشی وگر بی غیرتی نامرد باشی[3]
انواع غیرت
شاید بتوان انواع غیرت را به تعداد پدیده هایی كه نزد انسان تقدّس و حرمت دارد، گسترش داد كه در این صورت از مرز شمارش فراتر می رود. اما از دیدگاه دیگر می توان همه پدیده های مقدّس را در قالب دین، ناموس و آبرو و میهن خلاصه كرد كه در نتیجه، غیرت به سه نوع: دینی، ناموسی و ملّی تقسیم می شود.
ا
ب ـ غیرت ناموسی
حمایت و حفاظت از ناموس، ارتباطی تنگاتنگ با شرف و مردانگی شخص مسلمان دارد و اسلام با تأكید از او خواسته كه از ناموس خود و هم كیشانش در برابر هر گونه گزند داخلی و خارجی به شدت دفاع كند و كمترین مسامحه ای از خود بروز ندهد، حتی روایت شده كه:
«اگر كسی ببیند كه مرد بیگانه ای با همسرش نزدیكی می كند، می تواند هر دو را بكشد»[12]
فتوای امام راحل (قدس سرّه) نیز چنین است:
اگر به ناموس كسی ـ خواه همسرش باشد یا دیگران ـ به قصد تجاوز حمله شود، واجب است به هر وسیله ممكن آن را دفع كند گرچه به كشتن مهاجم بیانجامد، بلكه اگر قصد آبروریزی به كمتر از تجاوز هم داشته باشد، به ظاهر حكمش همین است.»[13]
همچنین، مسلمانان وظیفه دارند كه در میان خود ـ در روابط اجتماعی و خانوادگی ـ عفّت شخصی و عمومی را رعایت كنند. زنان با حجاب كامل اسلامی و رعایت شؤون اجتماعی، از هر گونه خودنمایی و تحریك مردان امتناع ورزند و مردان نیز با متانت و حفظ امانت نسبت به پاكدامنی خود و دیگران همت گمارند. نیز ناموس خویش را از رفت و آمدهای غیرضروری، پوشیدن لباسهای جلف و زننده، هر گونه خودآرایی در اجتماع، سخن گفتن و روبرو شدن با نامحرم و... باز دارند تا زمینه های ناامنی ناموسی محو شده، جای خود را به امنیت و عفت بدهد.

من خلاصه کردم
کاملش رو اینجا بخونین
http://www.andisheqom.com/Files/fazael.php?idVeiw=1259&level=4&subid=1259

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

@اخوی:کلا ک متن دینی ای ک گذاشتی رو نخوندم :)
فقط در مورد بند اول...
باشه...دین نظر داده...
اما برداشت آزاد یعنی برداشت فارغ از دین...تو ب اشتباه فکر کردی من میگم"برداشت آزاد از دین"...خیر...مقصود برداشت فارع از دین هست...ک از دید من لازمه ی ذهن فعال است...

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

من تاحالا اینو تجربه کردم که که بعضی از نگاه ها و حس ها و ... رو دختر ها بهتر متوجه میشن و بعضی از نگاه ها و حس ها و ... رو پسرا
به نظرم یکی از دلایلی که باعث میشه مرد نخواد که حالا جنس مونث مذکورش حرکتی رو بکنه به دلیل اینه که بعدا متوجه اون حس ها و نگاه ها از سوی ادمای نا اهل میشه که این از نظر یک فردی که دارای غیرت هست بد به نظر میاد که بسته به شدت عقایده فرد شدت این بدی از نظر اون تغییر می کنه .
شاید یکی از عواملی که باعث تشدید این حس میشه بی اعتمادی به مردم اطرافه

zohreh.sh74

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
.....الا ماشاالله
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
هوشبری

به نقل از ضَهرا :
میشه دلیلتو برای اون قسمت بگی؟؟

میشه منبعتو برای حدیثت بگی؟؟ممنون میشم. : )
پیامبر ( ص ) از جانب جبرئیل پرسید :آیا پس از من به زمین خواهی آمد؟
عرض کرد : بلی ، یا رسو الله ، ده بار به زمین خواهم آمد و ده گوهر گرانبها را ( به خاطر ارتکاب گناه و اعمال ناپسند مردم ) خواهم برد (و تنها کسانی که رفتار شایسته دارند ، از مواهب آن گوهر ها برخوردار خواهند بود ).
........سومین بار حیا از چشم زنان و چهارمین بار غیرت را از مردان خواهم برد ...........
منبع >>اثنی عشریه /33

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از zohreh.sh74 :
پیامبر ( ص ) از جانب جبرئیل پرسید :آیا پس از من به زمین خواهی آمد؟
عرض کرد : بلی ، یا رسو الله ، ده بار به زمین خواهم آمد و ده گوهر گرانبها را ( به خاطر ارتکاب گناه و اعمال ناپسند مردم ) خواهم برد (و تنها کسانی که رفتار شایسته دارند ، از مواهب آن گوهر ها برخوردار خواهند بود ).
........سومین بار حیا از چشم زنان و چهارمین بار غیرت را از مردان خواهم برد ...........
منبع >>اثنی عشریه /33
دوست عزیز. فارسی دارن میگن. برداشت آزاد

یعنی از دین و احادیث و اینا برداشت نکن بیا بحث کن ...

zohreh.sh74

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
.....الا ماشاالله
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
هوشبری

به نقل از Ehem_Ehem :

خب بابا
من تو پست قبلیم معذرت خواهی کردم و گفتم دیگه اعتقادیش نمی کنم ، ولی خو چیکار کنم که ازم منبع خواستن؟؟ :(
منم منبع گذاشتم و برا اینکه دوستان بفهمن که منبعه چیه ، منم دوباره همون حرفیو که تو پست قبلیه نوشته بودم تکرار کردم...
حالا چرا می زنی؟؟؟ :-w
خو حالا نظر شخصیه خودمو می گم :D
من از غیرت خوشم میاد و این رو نشونه ی توجه می دونم
اما نه این طرف دیگه شورشو در بیاره و اختیار رو اذت سلب کنه
ولی خداییش بعضیا هستن که سیبزمینی بی رگن ، حالم بهم می خوره از این مدل آدمای بی تفاوت....

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از zohreh.sh74 :
خب بابا
من تو پست قبلیم معذرت خواهی کردم و گفتم دیگه اعتقادیش نمی کنم ، ولی خو چیکار کنم که ازم منبع خواستن؟؟ :(
منم منبع گذاشتم و برا اینکه دوستان بفهمن که منبعه چیه ، منم دوباره همون حرفیو که تو پست قبلیه نوشته بودم تکرار کردم...
حالا چرا می زنی؟؟؟ :-w
خو حالا نظر شخصیه خودمو می گم :D
من از غیرت خوشم میاد و این رو نشونه ی توجه می دونم
اما نه این طرف دیگه شورشو در بیاره و اختیار رو اذت سلب کنه
ولی خداییش بعضیا هستن که سیبزمینی بی رگن ، حالم بهم می خوره از این مدل آدمای بی تفاوت....
نمیدونم تعریف شما از اینک دارم میگم سیب زمینی هست یا نه!...اما ب خودتون ربط داره و دینتون نه من...
بنده اگر خواهرم یا مادرم رو با کسی ببینم اگر یقین داشته باشم آنها اختیار دارند ب خودم اجازه ی حس بد داشتن نسبت ب هیچکدامشان را ندارم :)چ رسد ب کشتن هر دوطرف :|

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

خُ آخه منبعت هم معتبر نبود. منبع رو باید طوری بدی که همه قبول کنن

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

به نقل از Ehem_Ehem :

شما ها خیلی دارین تند میرین
بی احترامی اون مدیر انجمن از یک سو, فشار آوردن بقیه به خارج کردن مذهب از سوی دیگر
شما اگر به آزادی اندیشه و احترام به آرا و اندیشه های دیگران معتقد بودید این روش بحث تان نبود.
کمی تفکر و تعمق کن ببین چرا بحث دینی قابل حذف نیست :
کسی که ایدیولوژی را قبول ندارد در مورد موضوعات مختلف در عرصه زندگی ترکیبی از نظرات دیگران و علاقه مندی های شخصی اش را بروز می دهد.
ولی کسی که ایدیولوژی را قبول دارد,هرچقدر که ایمانش به آن ایدیولوژی بیشتر باشد,نظرات شخصی اش محو با مفاهیم مطروحه در آن مکتب جایگزین می شود, و فرد نظر شخصی خودش را کنار می گذارد.
نظر شخصی.فرد معتقد از ایدیولوژیش سرچشمه می گیرد نتیجتا بحث اعتقادی می شود.
ساده گفتم متوجه بشید, عدم ادراک هرکس به من ارتباطی ندارد.

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

دوست عزیز یادم نمیاد بی احترامی به شما کرده باشم. شما اصولا بر طبق قوانین باید هر بحثی رو با توجه به بخشی که بهش تعلق داره ادامه بدید.
منابع دینی هیچ ربطی به انجمن جامعه شناسی نداره.من کافر ام! من رو با اصول جامعه شناسی و منابع جامعه شناسی قانع کنید نه حدیث و آیات خداوند.

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از اخوی! :
شما ها خیلی دارین تند میرین
بی احترامی اون مدیر انجمن از یک سو, فشار آوردن بقیه به خارج کردن مذهب از سوی دیگر
شما اگر به آزادی اندیشه و احترام به آرا و اندیشه های دیگران معتقد بودید این روش بحث تان نبود.
کمی تفکر و تعمق کن ببین چرا بحث دینی قابل حذف نیست :
کسی که ایدیولوژی را قبول ندارد در مورد موضوعات مختلف در عرصه زندگی ترکیبی از نظرات دیگران و علاقه مندی های شخصی اش را بروز می دهد.
ولی کسی که ایدیولوژی را قبول دارد,هرچقدر که ایمانش به آن ایدیولوژی بیشتر باشد,نظرات شخصی اش محو با مفاهیم مطروحه در آن مکتب جایگزین می شود, و فرد نظر شخصی خودش را کنار می گذارد.
نظر شخصی.فرد معتقد از ایدیولوژیش سرچشمه می گیرد نتیجتا بحث اعتقادی می شود.
ساده گفتم متوجه بشید, عدم ادراک هرکس به من ارتباطی ندارد.
عزیز. من گفتم دین رو قبول ندارم؟ گفتم ایدئولوژی دین رو قبول ندارم؟ نه خُ اگه اینُ گفتم بگو ...
مشکل کسایی که خطشونو از دین میگیرن اینه که همیشه بقیه رو کافر در نظر میگیرن و خودشونو حق
من به اندیشه همه احترام میذارم، هر کسی هر اندیشه ای داره محترمه. چه مسلمون، چه شیطان پرست.
دارم میگم شما بیا با ایدئولوژی غیر دینی اثبات کن، یا کافر هم قانع بشه ...

خُب پس عدم ادراک شما چی؟ من دارم میگم برداشت آزاد کنید، که کسایی که اسلام رو قبول ندارن هم قانع بشن. وقتی حدیث میگی، من و تو قبول داریم. شاید کس دیگه ای قبول نداشته باشه ...

یکبار دیگه پستمو با دقت بخون، شاید متوجه شدی ...
i hope so

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

به نقل از علی ع. :
نظرتون در مورد غيرت چيه؟
خوبه؟
بده؟
تا چه حدش خوبه؟
اصلا بايد وجود داشته باشه؟؟
این اولین پست تاپیکه
من نظرم رو گفتم,خوبه,دلیلش رو هم گفتم, من در جامعه اسلامی زندگی می کنم,هنجار های این جامعه از اسلام گرفته شده,چند سالیه از آمریکا نیز این هنجار ها گرفته میشه,و جامعه ما چند ارزشی و دارای هنجار های گوناگون است,
من پیرو هنجار های اسلامی هستم,این هنجار ها مبناشون اسلامه و احکام اسلام پس سخن از اسلام کاملا به جاست.
اگر در مورد حقوق صحبت می کنیم, باید ابتدا منبع آن را مشخص کنیم.
حقوق بر اساس ارزش ها و اصولی تبیین می شود,این ارزش ها از کجا گرفته شده?
در اسلام این ارزشها و حقوق را خداوند از طریق پیامبرش به انسان ها آموخته و معیار درست و نادرست قرار می گیرد
از سوی دیگر هنجار های آمریکایی,مبنی بر حقوق آمربکایی,بنا نهاده شده بر ارزشهای اومانیستی است,یعنی انسان محور است,هرچه به نفع امیال و غرایض انسانی است و حدود آزادی تا آنجایی است که منافع فردی حفظ شود,اصولا اخلاقیات اینجا جایی ندارد.
نکته اصلی و اساسی این است که موضوع غیرت موضوعی اخلاقی است,
در گوگل سرچ کنید غیرت
این موضوع در زیر شاخه مباحث اخلاقی مطرح شده
کمبود علمی دوستانی که این تاپیک را در این انجمن زده اند به من ارتباطی ندارد که به من خرده می گیرید.
با اصول دینی مشکل دارید دلیل نمی شود دستاویزهایی مثل جای تاپیک انجمن ...را بکشید وسط
هرچقدر بخواهید این موضوع را کش بدید دلایل و جواب های ما تمام نمی شود,پس به خود بحث غیرت بپردازید و موضوع را منحرف نکنید
جواب هم ندارید توهین نکنید

نیرمان شما پست قبلی خودت رو بخون بعد متوجه میشی کجا ادب رو زیر پا گذاشتی مگر اینکه کلا استاندارد های ادبی شما از .....گرفته شده باشه.

lindaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ابرشهرقدیم (نیشابور)

به نقل از اخوی! :
. زنان با حجاب كامل اسلامی و رعایت شؤون اجتماعی، از هر گونه خودنمایی و تحریك مردان امتناع ورزند و مردان نیز با متانت و حفظ امانت نسبت به پاكدامنی خود و دیگران همت گمارند. نیز ناموس خویش را از رفت و آمدهای غیرضروری، پوشیدن لباسهای جلف و زننده، هر گونه خودآرایی در اجتماع، سخن گفتن و روبرو شدن با نامحرم و... باز دارند تا زمینه های ناامنی ناموسی محو شده، جای خود را به امنیت و عفت بدهد.

عالی اصن عالی..... :)) :]

همون قضیه زن بشینه تو خونه کلفتی مردو بکنه اره دیگه؟؟ :))

فقط زن نباید با نامحرم صحبت کنه و روبرو بشه.مَردم که پاک اصن.... :|

یکم دقت کن تو متنت.همش همش همش برای زنٍ! فقط یک قسمت خیلی کوچیکشٍ که مربوط به مرده.

بعدیک چیز دیگه هم هس.

چرا فقط مرد باید رو زنش تعصب و غیرت داشته باشه و زن نمیتونه رو مرد داشته باشه؟ چرا اونموقع اسمشو میزارن حسادت؟؟ :|

به نقل از zohreh.sh74 :
امام علی (ع) : آیا حیا نمی کنید( و آیا تعصب و غیرت ندارید!) زنان شما به بازار ها (و اماکن عمومی می روند )و با مرد ها تماس دارند..؟!>>منبع همان

اگه انتقادی هم ازم می کنید ( منظور همون توبیخ هست ) ، به جون دل می پذیرم

بابا چرا متوجه نمیشین اینا برای الان نیس!امام علی چندین سال قبل زندگی میکرد؟؟

اصن میشه زندگی اون موقع رو با الان مقایسه کرد؟

اونم عربستانی که دخترو زنده به گور میکردن.نمیگم امام علی هم زنده به گور میکرده. ولی درهرصورت زمان امام علی اینا بوده.

*M.M*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

صرفا الان نباید بر اساس حدیثو اینا عمل کرد

جامعه الان خیلی فرق داره با اون زمان
تفکیک جنسی نباید کرد تو جامعه
زن ها همون قدر میتونن حق داشته باشن که مرد ها دارن

این فرهنگ الان اصلن درست نیس
تفکیک میکنن زن و با مردو

زن هم میتونه غیرتی بشه
هیچ ربطی هم به حسادت نداره

غیرت تا حدی خوبه
زیادش میشه تعصب و شک

Poorya.L

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
-
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
مکانیک

ادم وختی به همسرش اعتماد داشته باشه غیرتش باید در سطحی باشه که نذاره کسی مزاحم همسرش بشه یا براش مشکل ایجاد کنه
غیرت این نیست که بگی حق نداری فلان جا بری حق نداری فلان کارو بکنی یا تا یکی چپ نگاه کرد ....
اول باید اگاهش کنی که اگر اونجا بری یا این کارو بکنی چه مشکلی برات پیش میاد یا اگر با فلان افراد برخورد داشته باشی ممکنه چی بشه بعدم باید مواظبش باشی البته این روش ها برای کسانی صدق میکنه که به همسراشون اعتماد دارن

البته غیرت بیش از حد همیشه روی همسر یا همون زن اثر نداره شاید یه مشکلی پیش بیاد که مثلا شوهر بزنه یه یارو رو از روی غیرت لتو پار کنه :| و در واقع یه سو تفاهم بوده باشه فقط
پس غیرت نه تنها میتونه روی همسر تاثیر بذاره میتونه روی افرادی که در زندگی روز مره هم برخورد داریم تاثیر بذاره

با اینکه بیایم با احادیث و اینا اثبات کنیم غیرت خوبه و بد کاملا مخالفم چون همینطور که بقیه گفتن اون زمان با الان زمین تا اسمون فرق داره

zohreh.sh74

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
.....الا ماشاالله
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
هوشبری

به نقل از پـــوریــا ツ :
با اینکه بیایم با احادیث و اینا اثبات کنیم غیرت خوبه و بد کاملا مخالفم چون همینطور که بقیه گفتن اون زمان با الان زمین تا اسمون فرق داره
آها منظورتون اینه که خدا جون ، لطفا دستوراتت رو بروز کن که به درد ما هم بخوره؟
پیامبر اگه می خواستی چیزی بگی خو یه چیزی می گفتی که پس فردا کسی بهت نگه قدیمی؟
چرا ما همش داریم می گیم دستورات خدا فقط مالِ زمان پیامبر بوده؟ مگه پیامبر حرفاشو از خودش می زده؟ خو دستورات خدا بوده دیگه مگه نه؟ یعنی خدا هر چی گفته فقط به مردم همون زمان گفته؟
البته الان اینجا بحث غیرته ، ولی می دونم هر بحث دیگه ای هم که بود بازم همین بساط بود....

بالا