nasrin.z
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قوچان
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی شیمی( گرایش جداسازی)
پاسخ : غیرت و تعصب
این تعریف غیرت بود از طرف من
غیرت ینی اینکه نه زن بذاره زنی دیگه به شوهرش به یه چشم دیگه نگاه کنه و نه مرد بزاره مردی به زنش با یه دید دیگه نگاه کنهبه نقل از zohreh.sh74 :نه نه نه
چرا بد برداشت می کنین؟
منظورم سرکوب گناهش بود.
اسلام با دست بلند کردن و حتی پرخاش و بد حرف زدن مخالفه ( بار آخرمه که اینجا حرف اعتقادی می زنم.ببخشید بعدی رو اعتقادیا می زنم)
منظورم این بود که اگه همسر ( حالا یا مرد یا زن ) گناهی مرتکب بشه ، همسرش به عنوان شریک زندگیه اون ، باید اونو از گناه باز داره ، حالا یا با معرفیه کتاب یا با گوش کردن سخنرانی به اتفاق هم یا با نصیحت های محبت آمیز یا با تشویق و.....
( دوستان من اولویت حرفام رو دین قرار می دم نه خواسته های شخصی ، می دونم الان خیلیاتون خیلی چیزا بارم می کنین ، حالا اگه کسی دین رو قبول نداره نیازی نیست بخونه )
در جواب اون دوستی که گفتن غیرت یعنی اینکه همسرت در رفاه باشه >> اینم می شه گفت یه جور غیرت ولی بیشتر به مسئولیت پذیری عنوان می شه ( مثلا بره خونه بخره که زنش در رفاه باشه ) ، البته مثلا اگه بگیم هوا گرمه و من اصن عشقم نمی کشه که روسری بپوشم ، یعنی اونجا هم نباید چیزی بگه؟؟؟؟؟
من خودمو مثال می زنم >> به عنوان جنس مونث دوس دارم راحت باشم و همسرم هم هیچی بهم نگه ، ولی وقتی به عنوان یه بنده به خودم نگاه می کنم ، قضیه فرق می کنه.....
امام علی (ع) : خداوند لعنت کند کسی را که غیرت ندارد>>وسائل الشیعه 174/14.
امام علی (ع) : آیا حیا نمی کنید( و آیا تعصب و غیرت ندارید!) زنان شما به بازار ها (و اماکن عمومی می روند )و با مرد ها تماس دارند..؟!>>منبع همان
درباره اون دوستی که ازم منبع خواسته بودن ، یادمه تو یکی از کتابام خونده بودم ، الان هرچی فکر می کنم یادم نمیاد ، ولی حتما پیداش می کنم که فکر نکنید چیزی رو از خودم دراوردم.
من هر وقت بخوام چیزی از خودم بگم، قبلش می نویسم<< به نظر من >>
به جون خودم من قصد توهین به هیچ کسیو ندارم و اگر بحثی می کنم ، به این دلیله که احساس می کنم طرف مقابلم که شما باشید ، مسلمون هستید.....
اگه انتقادی هم ازم می کنید ( منظور همون توبیخ هست ) ، به جون دل می پذیرم
این تعریف غیرت بود از طرف من