• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

غیرت و تعصب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : غیرت و تعصب

یعنی چی یعنی اگه خانومی حجاب نداشت بعدبهش توهین شد مردم جامعه بایدسکوت کنند؟ :|
نشانی ازمذهبی بودن رفتاربقیه روتایین میکنه؟
من مردم, وقتی یک خانمی می بینم با آقاش راه میره حس حرمت بیشتری نسبت بهش دارم.
جان؟ :-"،آقاش؟شماشان زن رو بایه مردداشتن اندازه میگیرید؟
غیرت افرادجامعه روی هم به معنای اینه که درمقابل آسیب هایِ جامعه که به یه" انسان "واردمیشه سکوت نکنیم.

به نقل از سیزیف :
یعنی چی یعنی اگه خانومی حجاب نداشت بعدبهش توهین شد مردم جامعه بایدسکوت کنند؟ :|
نشانی ازمذهبی بودن رفتاربقیه روتایین میکنه؟جان؟ :-"،آقاش؟شماشان زن رو بایه مردداشتن اندازه میگیرید؟
غیرت افرادجامعه روی هم به معنای اینه که درمقابل آسیب هایِ جامعه که به یه" انسان "واردمیشه سکوت نکنیم.
شما کلا نگرفتی, حتی یک اپسیلون هم حساب نکنید متوجه منظور من شده اید.
شان مرد و زن با هم برابره,
مرد, مثل پلیس, مثل محافظ, مثل یک نگهبان که از چیز با ارزشی محافظت می کنه, از اهل خانواده اش محافظت می کنه
رییس جمهور با گارد ویژه اش که حرکت می کنه, چیزی از شانش کم نمیشه,
اصلا به خاطره شان بالاشه که ازش حفاظت می کنن, که کسی فکری به سرش نزنه
ظاهر مذهبی یا غیر مذهبی هم ربطی به تضییع حقوق اجتماعی نداره,
حقوق همه برابره,
اتفاقا باید از همدیگه حمایت کنیم, نسبت به هم بی تفاوت نباشیم.
پلیس از ما محافظت می کنه, محدودمون هم می کنه, مجبور می کنه کمربند ببندیم, کلاه ایمنی تو تابستون سرمون بذاریم, کلی اذیت مون می کنه, میگیم اصلا به تو چه, می خوام خودم رو بکشم, جونه خودمه به خودم مربوطه, ...
ولی پلیس مسول امنیت ماست حتی اگر خودمون نخواهیم, چون او صلاح امنیت ما را و مملکت را بهتر می داند,
خدایی که غیرت, حرمت, حجاب رو لازم دونسته صلاح ما رو بهتر می دونه,
هرجا گفتیم خودم بهتر می دونم تکبر کردیم زمین خوردیم

به نقل از اخوی! :
شما کلا نگرفتی, حتی یک اپسیلون هم حساب نکنید متوجه منظور من شده اید.
شان مرد و زن با هم برابره,
مرد, مثل پلیس, مثل محافظ, مثل یک نگهبان که از چیز با ارزشی محافظت می کنه, از اهل خانواده اش محافظت می کنه
رییس جمهور با گارد ویژه اش که حرکت می کنه, چیزی از شانش کم نمیشه,
اصلا به خاطره شان بالاشه که ازش حفاظت می کنن, که کسی فکری به سرش نزنه
ظاهر مذهبی یا غیر مذهبی هم ربطی به تضییع حقوق اجتماعی نداره,
حقوق همه برابره,
عجب این چیزیه ک تو جامعه جا افتاده وگرنه خانم ها هم خیلی وقت هاصمیتونن از خودشون دفال کنن اون خانوم هم بهتر بودخودش یه چی بگه ک از خودش دفاع کته یا شما به عنوان یه انسان ازش دفاع کنید نه غیرت و...

شاید خنده دار به نظر برسه اما من رو خواهرم غیرت دارم با اینکه از من بزرگ تره البته اونم رو من همین حسو داره

غیرت چیز بد, یا عجیبی نیست, حمایتی است مثل حمایت نیروی انتظامی, از بنیان خانواده, از جان و مال و احساسات و آینده خانواده,
اسلام به هیچ دختر مجردی حق نداده بی اذن پدر ازدواج کند,
یعنی صلاح دختر را پدر بهتر می داند,
این حق را به مادر نداده, به پدر داده,
مطلب زیر را بخوانید

مقام معظم رهبری در جلسه ای که با جوانانی که تازه ازدواج کرده بودند در مورخ 28/6/1379 داشت در مورد تفسیر خود از آیه «الرجال قوامون علی النساء» تفسیر زیبایی را بیان می کنند

به گزارش سرویس اجتماعی جهان ،ایشان اینگونه می فرمایند که:قرآن می فرماید آیه «الرجال قوامون علی النساء». این آیه بدین معناست که سرپرستی امور خانه به دوش مرد است. مرد باید برود کار کند.معیشت خانواده به عهده اوست. زن هر چه ثروت دارد مال خودش است اما معیشت خانواده به دوش او نیست.

این طور هم نیست که بگوییم همه جا باید خانم از آقا تبعیت کند،نخیر. چنین چیزی نه در اسلام داریم و نه در شرع. آیه «الرجال قوامون علی النساء» معنایش این نیست که زن باید در تمام امور تابع شوهر باشد.نه! یا مثل برخی از این اروپا ندیده های بدتر از اروپا و مقلد اروپا ،بگوییم که زن بایستی همه کاره باشدو مرد باید تابع باشد. نه این هم غلط است.

بالاخره دو تا شریک و دو تا رفیق هستند. یک جا مرد کوتاه بیاید و یک جا زن کوتاه بیاید. یکی اینجا از سلیقه و خواست خود بگذرد و دیگری در جای دیگر، تا بتوانید با هم زندگی کنید.

اما خداوند متعال تفاوت طبیعی را در زن و مرد قرار داده است. خدای متعال طبیعت زن را ظریف قرار داده است. بعضی از انگشتها خیلی درشت و گنده هستند و برای کندن یک سنگ از زمین خیلی مناسب است، اما اگر بخواهند یک جواهر خیلی ریز را لمس کنند معلوم نیست بتوانند بردارند.

اما بعضی از انگشتها ظریف و باریکند. آن سنگ را نمی توانند بردارند اما آن خرده جواهر و خرده طلا را می توانند از روی زمین جمع کنند. زن و مرد این طورند. هر کدام یک مسئولیتی دارند. نمی شود هم گفت که مسئولیت کدامیک سنگین تر است. مسئولیت هر دو سنگین است. هر دو لازم است. خدا اینها را اینطور کنار هم قرار داده است.

به نقل از اخوی! :
خدا و خرما با هم نمیشه,
در دیزی بازه، حیای گربه کجا رفته؟

و کلاسمون, دانشگاه یک خانمی بود نه حجاب درستی داشت نه نشانی از مذهبی بودن داشت, آرایش غلیظ و افراطی, از این حرفا....
یک روز یک آقایی سرکلاس, به ایشون توهین زشتی کرد, کسی جلوشو نگرفت,
جناب اخوی،این
یعنی چی یعنی اگه خانومی حجاب نداشت بعدبهش توهین شد مردم جامعه بایدسکوت کنند؟ :|غیرت افرادجامعه روی هم به معنای اینه که درمقابل آسیب هایِ جامعه که به یه" انسان "واردمیشه سکوت نکنیم.
حرف بنده پاسخ به تفکرنادرست شما درمتنی که نقل قول کردم بود

و واقعا هم مسخرس ک برای دخترا اجازه پدر لازمه تو ازدواج اما پسرا... :|

به نقل از Ehem_Ehem :
در دیزی بازه، حیای گربه کجا رفته؟
خدا گربه رو بی حیا آفریده, در دیزیت رو ببند گربه نیاد سراغش
یا نه اگر گربه های شما داش مشتین
در خونه و مغازه و کیف و کمد و گاوصندق باز بذار, پسورد کارت بانکی ایمیلت رو هم پخش کن, آخه گربه های شما با حیان, دیزی نمی خورن

به نقل از fitmal :
و واقعا هم مسخرس ک برای دخترا اجازه پدر لازمه تو ازدواج اما پسرا... :|
آره دیگه, خدا و پیغمبر هم که این دستور رو دادن نعوذبالله توجیه نبودن, با شما مشورت نکردن, ببخشید اگر شما عقل کلی بهتر تشخیص میدی از این به بعد شما را خدا می کنیم.

به نقل از سیزیف :
جناب اخوی،این حرف بنده پاسخ به تفکرنادرست شما درمتنی که نقل قول کردم بود
نه اخوی شما هنوز نگرفتی حرف رو, جوابتم را هم دادم, نگرفتی, راحت باش دوست من...
استقرایی جمله رو می خونی همین میشه که گیر کردی, خبری بخون حل میشه مشکلت

به نقل از اخوی! :
تو کلاسمون, دانشگاه یک خانمی بود نه حجاب درستی داشت نه نشانی از مذهبی بودن داشت, آرایش غلیظ و افراطی, از این حرفا....
یک روز یک آقایی سرکلاس, به ایشون توهین زشتی کرد, کسی جلوشو نگرفت,
[bتو صحبت های اون خانوم خطاب به آقایون کلاس جمله ای بود که تعجب مرا برانگیخت....
"مگه شما غیرت ندارین?"
یک همچین عبارتی بود,
از کسی که اصلا اهل این حرفها نبود][/b]
منظورِ بنده نتیجه گیری شما بود جناب ! شماغیرت روبرای زن باحجاب جایزمیدونید واین غلطه ،بازم میگم غیرت افرادجامعه روی هم به معنای اینه که درمقابل آسیب هایِ جامعه که به یه" انسان "واردمیشه سکوت نکنیم.

وصدالبته بالعکس تفکرشما هم غلطه ،من خودم چادریم مثلا یه اتفاقی برای یک دختر بی حجاب بیفته بعضی ازافرادجامعه هم هستن بیشتربه اون هاکمک میکنن !

Back
بالا