بارسلونا

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم
پاسخ : بارسلونا

به نقل از ...M30... :
این بازیها جای ریسک نیست که هم از مسی استفاده نکنیم و هم از اینی از نظر من باید یکی از این 2 توی زمین باشن چون رکن های اصلی بارسا محسوب میشن
از نظرم باید بارترا استراحت کنه و شاید توی سایر بازیها به زمین بفرستنش چون تازه از مصدومیت رها شده و این بازی هم بازی نسبتا سختی به حساب میاد و ممکنه روش فشار بیاد پس بهتره از همون مونتویا فقط استفاده کنیم :rolleyes:
نه اصلن نباید دست کم گرفتشون،هر دو هم باشن مشکلی نیست بعد مثلا اینی رو تعویض کنه
شاید :-?? ولی من به شدت به بارترا امید دارم به نظرم حالا این بازی نه،بازیای دیگه که از مصدومیتش گذشته حتما بازی کنه تا تجربه ش بالا بره
نکته مهم اینه که امتیاز از دس ندیم

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :
نه اصلن نباید دست کم گرفتشون،هر دو هم باشن مشکلی نیست بعد مثلا اینی رو تعویض کنه
شاید :-?? ولی من به شدت به بارترا امید دارم به نظرم حالا این بازی نه،بازیای دیگه که از مصدومیتش گذشته حتما بازی کنه تا تجربه ش بالا بره
نکته مهم اینه که امتیاز از دس ندیم
به نظرم باید از بارترا ۳۰دیقه ای استفاده کنیم.زیاد فشار بیاد دوباره مصدوم میشه.دوسدارم یه۵دقیقه هم به دنی بازی بدن تا مدل موی جدیدشو تو یه بازی نشون بده :D
.جوردی هم بال چپ تو دفاع باشه و پیکه و ماسکرانو هم قلب دفاع باشن.سسک و اینیستا و سانگم هافبکا باشن و لیو و ویا و الکسیس مهاجما :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ...M30... :
به نظرم باید از بارترا ۳۰دیقه ای استفاده کنیم.زیاد فشار بیاد دوباره مصدوم میشه.دوسدارم یه۵دقیقه هم به دنی بازی بدن تا مدل موی جدیدشو تو یه بازی نشون بده :D
.جوردی هم بال چپ تو دفاع باشه و پیکه و ماسکرانو هم قلب دفاع باشن.سسک و اینیستا و سانگم هافبکا باشن و لیو و ویا و الکسیس مهاجما :D
با مهاجما موافقم،به نظرم جای سانگ تیاگو باشه،بعد بارترا رو با ماسکرانو تعویض کنه
دنی هم از اول باشه چه اشکالی داره؟
در توصیف موهای دنی آلوز: :-" :-" :-" :-"

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

لیونل مسی ستاره آرژانتینی بارسلونا پس از مشخص شدن حریفش (پاریسن ژرمن) در مرحله یك چهارم نهایی لیگ قهرمانان اینگونه واكنش داد.

1111111111.gif

(;

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

الان اون واکنشه ینی چی؟! :-? ینی خوبه؟! :-?
خب دیشب 3-1 رایو رو بردیم،میتونستیم گلای بیشتری بزنیم ولی خیلی کم دقت بودن ضربات آخر :rolleyes:
نکته مهم همکاری عالی مسی و ویا بود،شده مثه 2011 8-> به هر حال ویا بهترین گلزن تاریخ اسپانیاس و مطمئنن اگه بیفته رو دور گلزنی خوب گل میزنه
ولی بازم گل خوردیم! بعد از دو تا کلین شیت بازم یه گل رو اشتباه مدافعامون خوردیم :rolleyes: همه که رایو وایکانو نیستن همین گل میتونه تو بازی با پاریسن ژرمن دردسر ساز بشه
کلا رایو هم تیم خوبی بود،امسالم برا لیگ اروپا تلاش میکنن ولی به نسبت بقیه نتایج ما جلو رایو این یکی خیلی خوب نبود
دیشب هم که مسی 18 امین بازی پیاپی توی لیگ گل زد <D= دیشب یه پاس گل خوب هم به داوید داد،از دیقه 63 هم که کاپیتان بود
10 هفته مونده به آخر لیگ(10 هفته سرنوشت ساز) فک کنم 6 تا بازی دیگه رو ببریم قهرمانیمون قطعی میشه و امیدوارم بازی با سلتا و ماریوکا رو قربانی بازی با پاریسن ژرمن نکنن
+توی لیگ فرانسه پاریسن ژرمن حدودا 30 تا گل کمتر از بارسا زده ولی حدودا 10 تا هم کمتر خورده،این ینی خط حمله بهتری داریم ولی باید مراقب باشیم چون اونا بهتر از ما دفاع میکنن
+آدریانو 4-6 هفته مصدوم :| خدایا

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :
الان اون واکنشه ینی چی؟! :-? ینی خوبه؟! :-?

ینی عددی نیستن باو :D

بازی خوبی بود ، تبریک x:

ولی خیلی بهتر میتونست تموم بشه که اشکالی نداره

کاپیتانی شاه لئو x:

حیف شد نتونست هتریک کنه و همچنین صد حیف که کلین شیت به فنا رفت

زوج ویا و مسی رو عشقه ، عجب هماهنگ شدن این دوتا با هم ما خبر نداشتیم :D

سانچز از پدرو بهتره ولی انگار یکم دریغ از یکم از عقل و هوش خدادادیش استفاده نمیکنه ... :|

تیم یه ویژگی باحالی داره که وقتی 3 تا گل میزنن و بعدش 100 موقعیت خلق میکنن ، به هیچ وجه دستشون به گل نمیره :| نمیدونم چه مرضی گرفتن که اینهمه موقعیت رو گل نمیکنن ، باید حداقل 4 تای دیگه میزدیم

+مو های آلوز :-" ;))

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ...M30... :
زوج ویا و مسی رو عشقه ، عجب هماهنگ شدن این دوتا با هم ما خبر نداشتیم :D

سانچز از پدرو بهتره ولی انگار یکم دریغ از یکم از عقل و هوش خدادادیش استفاده نمیکنه ... :|

تیم یه ویژگی باحالی داره که وقتی 3 تا گل میزنن و بعدش 100 موقعیت خلق میکنن ، به هیچ وجه دستشون به گل نمیره :| نمیدونم چه مرضی گرفتن که اینهمه موقعیت رو گل نمیکنن ، باید حداقل 4 تای دیگه میزدیم

+مو های آلوز :-" ;))
خیلی خوبه که داوید دوباره هم روحیه گرفته هم هماهنگ شده با مسی،2 تا پاس گل داد،البته گل دوم مسی واقعا توانایی هاشو نشون میده
خیلی موقعیت خوبی رو خراب کرد،نمیدونم چرا هی لیز میخوردن! مسی هم لیز خورد،ای بابا! اون ایستگاهی مسی که خورد به تیر :rolleyes:
حالا 4 تا نه ولی 2 تای دیگه رو که دیگه باید حتما میزدیم،اینا رایو وایکانو بودن،همه که رایو وایکانو نیستن،باید خیلی بیشتر قدر موقعیتا رو بدونیم
+بیچاره روورا فک کنم تو این مدت 10 سال پیر شد،مصاحبه کرده گفته خوشحاله که تیتو میاد و این دوران به پایان میرسه
+یه نکته مهم در مورد پاریسن ژرمن:
هیچ تیم اسپانیایی نتوانسته طی دو دور رفت و برگشت این تیم را شکست دهد. در پنج رویارویی پیشین آنها با تیم های لالیگایی، تمام تیمهای بارسا، رئال، دپورتیوو و والنسیا در این رقابت حذف شده اند.
آنها در فصل 1994-1995 با شکست بارسا به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان راه یافتند

تاریخ کاملا به نفعشونه،هر چند واقعا مهم نیست تاریخ به نفع کیه ولی این باعث میشه که با یه روحیه مضاعف با ما روبه رو بشن
+حرفای پزشک تیم در مورد ژاوی و پویول:
دکتر پرونا در بخشی از صحبت هایش در مورد شرایط چابی گفت:« ما نگران آن هستیم که چابی برای تیم ملی اسپانیا بازی کند. از حدود 4 هفته پیش و بازی بارسلونا مقابل رئال مادرید، عضله دو سر ران راست او دچار افت قوا شده است. ما هر کاری که توانستیم انجام دادیم. او توانست 90 دقیقه بازی کند و عواقب فیزیکی او بعد از بازی با میلان خیلی جزئی است ولی مصدومیت او به صورت کامل درمان نشده است. باید مراقب بود و در مورد میزان و حجم کار کشیدن از عضله نهایت توجه را به خرج کرد و محافظه کارانه رفتار کرد. ما با اعضای کادر پزشکی تیم ملی اسپانیا هم صحبت کرده ایم. پیغاممان چیست؟ پیغامان این است که چابی را مصدوم به ما بازنگردانید که ما خیلی کارها با او داریم. کاملا مشخص است که اوضاع مصدومیت او به چه ترتیبی است. یک ریسک بزرگ در میان است. چابی همیشه دوست دارد بازی کند ولی به مراقبت هایی هم نیاز دارد. همه چیز به خود او و به پزشکان تیم ملی بستگی دارد. تنها چیزی که من یادآوری می کنم این است که دقت کنید و مراقب باشید؛ حواستان باشد، چون که ما نمی خواهیم که چابی دوباره مصدوم شود. چون تیم بارسلونا هم تمایلات و خواسته هایی دارد.»

او درمورد اوضاع پویول هم گفت:« مدت دوری او از میادین به خودش بستگی دارد. شاید بعد از یک ماه و نیم از ماه درخواست کند تا به میدان برود. نمی دانم که آیا یک ماه و نیم خواهد بود، یا دو ماه یا سه ماه.او می خواهد همه چیز در زودترین زمان ممکن پیش برود. این کارلس است؛ خودتان او را می شناسید. اگر به او بگویئد چهار ماه، می خواهد که دوماهه برگردد.»

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

روزنامه ی اسپورت نوشته تیتو با والدس صحبت کرده و ویکی هم فعلا قبول کرده که تا سال 2014 بمونه و بعد تصمیم بگیره.
البته نمیدونم درسته یانه.ولی امیدوارم ویکی توتیم بمونه 8->چون تا اون موقع مسئولا رو مخش کار میکنن و کاری میکنن تا از تصمیمی که گرفته منصرف بشه و توی بارسا بمونه :D

+مونتویامیخادجدابشه ازتیم؟ :rolleyes:

+ بازی برزیل ایتالیا نیمار خیلی خوب بود عجب سرعت و تکنیکی داره.نیمار مسی ویا 8->

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ..MAHSA.. :
روزنامه ی اسپورت نوشته تیتو با والدس صحبت کرده و ویکی هم فعلا قبول کرده که تا سال 2014 بمونه و بعد تصمیم بگیره.
البته نمیدونم درسته یانه.ولی امیدوارم ویکی توتیم بمونه 8->چون تا اون موقع مسئولا رو مخش کار میکنن و کاری میکنن تا از تصمیمی که گرفته منصرف بشه و توی بارسا بمونه :D

+مونتویامیخادجدابشه ازتیم؟ :rolleyes:

+ بازی برزیل ایتالیا نیمار خیلی خوب بود عجب سرعت و تکنیکی داره.نیمار مسی ویا 8->
واقعا؟ چقدر خوب! ولی خب به نظرم باید تراشتگن رو بگیرن به هر حال چون والدزه هیچیش معلوم نیست!
+کسی چیزی گفته؟! :-? چرا آخه؟ خیلی آینده داره
+خیلی خوب بود؟! به نظرم صرفا"قابل قبول بود" من جنازه ی داوید رو هم(خدای نکرده زبونم لال) رو کول نیمار نمیندازیم :rolleyes: اصلا بازیش چشمو نمیگیره نمیدونم چرا :-?? ببینید همه تو لیگ برزیل خوبن ولی تو اروپا دووم نمیارن...خیلی بی فکریه که یه بازیکن امتحان پس نداده ی بی تجربه ی جوونِ جویای نام که واسه مطرح شدن خودش میخواد بیاد یه تیم بزرگ، رو بخریم،خیلی بی فکریه :rolleyes:
با اومدن نیمار،نیمار-مسی-ویا ای نخواهد بود...یا نیمار یا داوید :rolleyes:
خدا کنه فصل بعد یه دفاع وسط بگیریم(هوملز 8->) یه دروازه بان بگیریم(تراشتگن ترجیحا یا کوین تراپ). اینا واجبن ولی اگه شد یه مهاجم خوب و نسبتا با تجربه و امتحان پس داده رو بگیریم مثلا سرخیو آگئرو چون تو آرژانتین هم خیلی با مسی هماهنگه و توی اروپا بازی کرده،تمام کنندگی ش هم خوبه
البته مهاجم اصلا لزومی نداره،همون مدافع وسط و بگیریم و دروازه بان کافیه،خیلی هم خوب :)
سانچز رو هم اگه اینتر خوب بخره بفروشیم،به نفع همه س

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

مث اینکه مونتویاناراحته ازنیمکت نشینیش.امیدوارم بمونه چون واقعااینده داره :|
به نظرمن نیمار خیلی مناسبه .البته همون اولام گفتم که اگئروخیلی بهتره ولی فک نمیکنم راسل... :|
مهاجم خیلی از دردهامون رو بر طرف میکنه
یادتون رفته بازی رفت جام حذفی جلو رئال رو که هیچ مهاجمی غیر از مسی نداشتیم :rolleyes:

البته خرید یه مدافع مثل هوملز کل مشکلاتمونو برطرف میکنه.
ولی نمیدونم چرا با اینکه این همه امسال از لحاظ مشکلات دفاعی ضربه خوردیم اما بازم گزینه ی اول خرید نیماره؟؟!! نیمار عالیه اما دفاع خیلی واجب ترم هست باتوجه به مصدومیت پویول ومشکلاتمون تواین پست. :rolleyes:

ماالآن تو تیم یه مدافع تخصصی ویه مهاجم نیاز داریم که مثلا تو هر فصل که مسی دو بازی افت کرد نتیجه رو واگذار نکنیم :|
دروازه بان هم هست ولی اینا اساسی تره فک کنم. :rolleyes:

• لایک
امتیازات: MePeR

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

کلا راسل :|
چرا داشتیم ولی فقط به درد موقعیت خراب کردن میخوردن :| پدرو :| من هنوزم مقصر رو پدرو میدونم،ینی به نظرم کاملا مقصر بود :rolleyes: حالا امشب هتریک میکنه واسه اسپانیا :)) بعد به بارسا که میرسه :| صد رحمت به برهانی
راسله دیگه :rolleyes: من مطئنم نیمار واسه ما بازیکن نمیشه،این خط اینم نشون! ببینید کِی گفتم،حالا هِی بیفتن دنبال نیمار :rolleyes: بابا نیمار رو الکی بزرگش کردن نصف اینی هم که میگن نمی ارزه :| اگه به خاطرش داوید نیمکت نشین بشه L-:
خلاصه امیدوارم یه جوری به یه طریقی خدا بخواد و از خرید نیمار منصرف بشن [-o< عوضش هوملز رو بخرن خب،هوملز اصولا ول نمیکنه دورتموندو ولی خب اگه یه مقدار دست به جیب شه راسل هر کسی دوس داره تو بارسا بازی کنه (;
آره دروازه بان هم از اوجب واجبات نیست،فعلا فقط دفاع وسط از اوجب واجباته،بعدش دیگه هر کی رو خواستن بخرن! یا نخرن،مهم نیست دیگه،فقط هر چه سریع تر یه فکری به حال جانشین کاپیتان بکنن
+دیروز رونالد کومان،50 ساله شد
رونالد کومان کسیه که با گلش اولین چمپیونز لیگ رو برا بارسامیاره(البته اون موقه چمپیونز لیگ به این فرمت نبود) با تیم رویایی کرایف،توی ومبلی
رونالد کومان گلزن ترین مدافع دنیاست با 193 گل زده،گویا ضربه کاشته هاش بسی معروف بودن(گل فینال ومبلی رو هم همینطوری میزنه)
خلاصه،تولدت مبارک اسطوره P:>
+آلبا مصدوم شد :| به بازی رفت با پاریسن ژرمن هم نمیرسه :| آدریانو هم که مصدومه :| چپمون اتوبان میشه :|
تازه بازی اسپانیا با فرانسه هم هست :rolleyes: با وجود مدافعایی مثه کاشیلنی باید منتظر یه دوجین مصدوم باشیم که دل بوسکه تقدیممون میکنه بریم حال کنیم واسه با بازی پاریسن ژرمن :|

jamalh

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
دانشگاه
ان شا ا... شریف

آرسنال میخواد والدس و ویا و سانچس رو بخره.فک کنم برای والدس 5 ، ویا 15و سانچس هم 20 میلیون یورو بودجه در نظر گرفته
چرا سانچس از ویا گرون تره،تازه دو تا تیم ایتالیایی هم سانچس رو میخوان ،سانچس که اصن خوب بازی نمیکنه ولی بازم خریدار داره
به نظر من نیمار خیلیم خوبه اولویت هم باید نیمار باشه بعد دفاع و دروازه بان .بازی با چلسی رو یادتونه هر کار کردیم نتونستیم گل بزنیم وسانچس چقدر موقعیت خراب کرد
دفاع به مهاجم اولویت داره ولی نه به نیمار(من که از نیمار خیلی خوشم میاد مخصوصا مدل موهاش)
چرا اگه نیمار بیاد ویا نیمکت نشین شه؟

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

ویا اولا سنش از سانچز بالا تره هم اینکه مدتیه رو فرم اصلیش نبوده بعد از اون مصدومیت .برسا فکر نکنم سانچز رو بفروشه ویا رو هم احتمالا نمیفروشه.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نظرم اول دفاع وسط! بعد دروازه بان 6 دنگ باید بگیرن!

بعد از جاهای دیگه یا از تیم ب بارسا یک مهاجم خوب و خیلی جوون بیارن بشه مث پیکه!(بهشم توی فصل بعد بازی بدن)

بعد برن نیمار رو بخرن! ما تو مهاجمان و هافبک ها کم نداریم!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از jamal-h :
آرسنال میخواد والدس و ویا و سانچس رو بخره.فک کنم برای والدس 5 ، ویا 15و سانچس هم 20 میلیون یورو بودجه در نظر گرفته
چرا سانچس از ویا گرون تره،تازه دو تا تیم ایتالیایی هم سانچس رو میخوان ،سانچس که اصن خوب بازی نمیکنه ولی بازم خریدار داره
به نظر من نیمار خیلیم خوبه اولویت هم باید نیمار باشه بعد دفاع و دروازه بان .بازی با چلسی رو یادتونه هر کار کردیم نتونستیم گل بزنیم وسانچس چقدر موقعیت خراب کرد
دفاع به مهاجم اولویت داره ولی نه به نیمار(من که از نیمار خیلی خوشم میاد مخصوصا مدل موهاش)
چرا اگه نیمار بیاد ویا نیمکت نشین شه؟
آرسنال حرف میزنه :)) اونا بیان انقد خرج کنن؟! عمرا.این که ینی به تعبیری مفت :| بارسا که ویا رو عمرا بفروشه ولی سانچز رو شاید...ولی با این قیمت عمرا
چرا اولویت باید نیمار باشه؟ به نظر من اصلا هم عالی بازی نمیکنه اصلا هم هیچ گونه اولویتی نداره اصلن هم بهتر از ویا نیست.
مثلا نیمار بود گل میزد؟ :)) مهاجمی که میخوایم نباید مثه مسی یا ویا باشه باید بلند و سر زن باشه که بتونیم باهاش پلان بی اجرا کنیم
چرا اون بازی دو تا گل الکی خوردیم؟چون ما به مدافع نیاز داریم،چون پویول پیر شده،چرا اون ال کلاسیکو گل دوم رو خوردیم و وا دادیم با اینکه بازی رفت رو مساوی کرده بودیم و صعود دستمون بود؟ ما هر چی میکشیم از خط دفاعمونه همین خط حملمون به اندازه کافی گل میزنه مشکل از دفاعه که الکی گل میخوره و زیاد الکی گل میخوره!
نیمار مگه چه کار خاصی کرده که به همه اولویت داره؟ :-/ (من که کلا از نیمار خیلی بدم مخصوصا از مدل موهاش،حالا مدل موهاش چه کمکی به تیم خواهد کرد؟ :-/ آیا؟!)
چون بعیده نیمار-مسی-ویا،احتمالا نیمار میاد جای ویا :|
به نظر من که نیمار اولویت آخره و در صورتیکه پول اضافه بیاریم خریدنش بی فایده نیس ولی نه به قمیت نخریدن مدافع مرکزی...آقا هوملز رو بخرن بعدش اگه راسل دلش اومد پول بیشتری خرج کنه نیمار رو هم بخره،اشکالی نداره که(مشکل اینه که راسل دلش نمیاد که :)))
به نقل از LEGEND :
به نظرم اول دفاع وسط! بعد دروازه بان 6 دنگ باید بگیرن!

بعد از جاهای دیگه یا از تیم ب بارسا یک مهاجم خوب و خیلی جوون بیارن بشه مث پیکه!(بهشم توی فصل بعد بازی بدن)

بعد برن نیمار رو بخرن! ما تو مهاجمان و هافبک ها کم نداریم!
6 دنگ مثلا کی؟! تراشتگن 6 دنگ محسوب میشه؟! :-/
خیلی جوون خیلی به درد مون نمیخوره...الان باید یکی بیاد که به مسی کمک کنه،آگئرو به نظرم خوب باشه،از بارسا ب تیو و دلوفو رو داریم دیگه آینده دارن 8->
نیمار رو هم نخریدن مهم نیس اصن :-"

jamalh

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
دانشگاه
ان شا ا... شریف

اگه نیمار خوب نبود آلوس ازش خواهش نمیکرد بیاد بارسا
من قبول دارم دفاع برای بارسا نسبت به خط حمله اولویت داره اماشما فک کن مسی تو یه تیم دیگه بود اونوقت بارسا چه جوری میخواست اونو بدست بیاره؟من میگم اگه نیمار تو یه تیم دیگه بره و ستاره شه چی؟
نیمار خیلی جوونه و بازیکن تکنیکیه ای و سرعت بالایی داره و از سانچس خیلی بهتره
چرا راسل سانچس رو نفروشه؟فک نکنم تعداد گلای سانچس تو این فصل دو رقمی هم نشده باشه
بارسا ابراهیم اویچ رو داشت اما اصلا پلن ب نداشت چون بایه بازیکن بلندقد که نمیشه پلن ب داشت بعدش مگه آگرو بلند قده بارسا اگه نیمار رو هم نتونس بخره نباید آگرو رو بخره آگرو سنش زیاده ،بارسا باید یه مهاجم جوون بخره مثه :الشراوی یا هازارد یا بالوتلی (به نظر من بعد نیمار هازارد بهترین گزینست)
راستی دروازه بان هم تراشتگن و دخه آ خوبن .دفاع هم هوملز بهترین گزینست.
راستی چی میشه اگه بارسا بیل رو بخره،چابی دیگه پیر شده زیاد مصدوم میشه البته جایگزینای خوبی مثل تیاگو هستن ولی بیل یه چیز دیگست(عجب استیلی داره ها!)

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از jamal-h :
اگه نیمار خوب نبود آلوس ازش خواهش نمیکرد بیاد بارسا
من قبول دارم دفاع برای بارسا نسبت به خط حمله اولویت داره اماشما فک کن مسی تو یه تیم دیگه بود اونوقت بارسا چه جوری میخواست اونو بدست بیاره؟من میگم اگه نیمار تو یه تیم دیگه بره و ستاره شه چی؟
نیمار خیلی جوونه و بازیکن تکنیکیه ای و سرعت بالایی داره و از سانچس خیلی بهتره
چرا راسل سانچس رو نفروشه؟فک نکنم تعداد گلای سانچس تو این فصل دو رقمی هم نشده باشه
بارسا ابراهیم اویچ رو داشت اما اصلا پلن ب نداشت چون بایه بازیکن بلندقد که نمیشه پلن ب داشت بعدش مگه آگرو بلند قده بارسا اگه نیمار رو هم نتونس بخره نباید آگرو رو بخره آگرو سنش زیاده ،بارسا باید یه مهاجم جوون بخره مثه :الشراوی یا هازارد یا بالوتلی (به نظر من بعد نیمار هازارد بهترین گزینست)
راستی دروازه بان هم تراشتگن و دخه آ خوبن .دفاع هم هوملز بهترین گزینست.
راستی چی میشه اگه بارسا بیل رو بخره،چابی دیگه پیر شده زیاد مصدوم میشه البته جایگزینای خوبی مثل تیاگو هستن ولی بیل یه چیز دیگست(عجب استیلی داره ها!)
من که نمیگم خوب نیس میگم به درد ما نمیخوره همین
خب قرار نیس که ما هر چی ستاره هست رو تو تیممون داشته باشیم،مطمئنن بارسا مسی رو نمیخواست در اون صورت چون قیمتش خیلی بالا بود،مسی از اول تو لاماسیا بوده و محصول خودمونه ولی نیمار نه،نیمار رو باید بخریم،تازه شاید به کارمون هم نیاد چونکه الان خط حمله مون خوب هست مشکل دفاعمونه و به نظر من تعداد ستاره ها اونقد مهم نیس،تیم باید منسجم و قوی باشه که به نظرم نیمار چیز زیادی واسه اضافه کردن به "تیم" نداره،نمیگم نخرن میگم اونو در اولویت قرار ندن،ینی اول دفاع،بعد دروزاه بان بعد نیمار
من خودم موافق فروش سانچزم چون به نظرم به نفع ما،خودش و اون تیمیه که میخردش ولی راسل با 20 تا نمیفروشتش،کمتر از پولیه که واسه خریدنش داده خب.
نه خب ولی با آگئرو پلن آ مون رو بهتر میتونیم اجرا کنیم چون با مسی هماهنگی زیادی داره،البته از نظر سن موافقم ولی خب تو این مقطع میتونه مفید باشه واسه تیم
بالوتلی اصلا به سبک بارسا نمیخوره...همونطور که زلاتان نمیخورد،ما یه بازیکن میخوایم که علاوه بر قد بلندی بتونه توی تیم خوب جا بیفته...که بیل بدک نیس ولی دوس داره بره رئال در نتیجه شانس اینکه بتونیم بخریمش زیاد نیس
گویا،البته فقط گویا زوبی زارتا جدیدا زیاد میره آلمان تا استعدادای آلمانی رو زیر نظر بگیره و هوملز و تراشتگن و گوندوگان رو زیر نظر داره(البته با آخری خیلی موافق نیسم) اگه اینطور باشه و هوملز رو بخریم عالی میشه 8-> سنشم پایینه،تراشتگن هم که دروزاه بان سوم تیم ملی آلمانه و پر از استعداد،اگه این دو تا رو بخریم خیلی عالی میشه،حالا بعدش نیمار رو هم بخرن مشکلی نیس :D

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

نیمار در حد بارسا نیست؟؟؟؟ :O

به نظرم خرید نیمار از خریدای واقعا مهمه :|

وقتی حملت قوی باشه طبیعتا به دفاع خوب هم نیاز نیست.
مثل دو سال و سه سال و چهار سال و پنج سال پیش

ولی درسته اگه دفاع خوب داشته باشیم بهتره ولی ما با همین دفاع حتی مثل ماسکرانو میتونیم خوب عمل کنیم اگه میتونستیم جلو رئال به گل برسیم دیگه نیازی نبود اونطوری حمله کنیم تا گل بخوریم :rolleyes:

ما با در اختیار داشتن توپ عملآ حمله کردنو از اونا میگیریم
پس با این اختیار اگه بتونیم خوب استفاده کنیم و خوب پرس کنیم دیگه کار به دفاع نمیکشه که... :rolleyes:

مبحث بعدی دروازه بانه و میشه گفت که ما عملا به دوتا گلر نیاز داریم .یکی برا جانشینی ویکی و یکیم برای پینتو که سنش خیلی زیاد شده.ولی با در نظر گرفتن شرایط نا مطلوب مالی باشگاه همون یکیم خوبه. :rolleyes:

تراشگن هم تک به تک گیره و هم خروج های خوبی داره و هم ضربه سر خوب میگیره (;
کلاً بارسا باید هوملز-تراشگن و نیمار رو بخره.نیمار زوج لیو و هوملز و تراشگن به ترتیب جانشین کاپیتان و ویکتور. 8->

MePeR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از ..MAHSA.. :

نزن این حرف ُ !
هرچی بلا سرمون اومده این چند وقته رو ضد حمله ها بوده ، اگه دفاع قوی داشتیم همچین بلایی جلوی میلان و رئال سرمون نمیومد .
سه چهار سال پیش هم پویول در بهترین شرایطش بود ، واقعا عالی بود ، الان پیر شده ، سوتی زیاد میده ، زیاد جا میمونه حتّی .
خیلی واضحه که بارسا به دفاع ِ خوب محتاج تره !
فِک کن فصل ِ بعد هوملز و داوید لوییز با هم بیان 8->
الکسیس سانچز بازیاش تو جام جهانی ِ قبلی خوب یادمه ، یه تنه خودش شیلی رو جمع کرده بود ، فوق العاده بود ولی اومد بارسا چی شد ؟
خیلی بازیکنا همین طورـن . تو تیمایی بازیشون چشم نوازه که کم ستاره داشته باشه و وقتی میان بین یه مشت ستاره قرار میگیرن دیگه خودشون نیستن ، بعید نیست نیمار هم همینجور از آب در بیاد ، من که این دو بازی ِ آخرش برای برزیل رو دیدم چشم ـم آب نمیخوره .

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ..MAHSA.. :
نیمار در حد بارسا نیست؟؟؟؟ :O

به نظرم خرید نیمار از خریدای واقعا مهمه :|

ولی درسته اگه دفاع خوب داشته باشیم بهتره ولی ما با همین دفاع حتی مثل ماسکرانو میتونیم خوب عمل کنیم اگه میتونستیم جلو رئال به گل برسیم دیگه نیازی نبود اونطوری حمله کنیم تا گل بخوریم :rolleyes:

ما با در اختیار داشتن توپ عملآ حمله کردنو از اونا میگیریم
پس با این اختیار اگه بتونیم خوب استفاده کنیم و خوب پرس کنیم دیگه کار به دفاع نمیکشه که... :rolleyes:

مبحث بعدی دروازه بانه و میشه گفت که ما عملا به دوتا گلر نیاز داریم .یکی برا جانشینی ویکی و یکیم برای پینتو که سنش خیلی زیاد شده.ولی با در نظر گرفتن شرایط نا مطلوب مالی باشگاه همون یکیم خوبه. :rolleyes:

تراشگن هم تک به تک گیره و هم خروج های خوبی داره و هم ضربه سر خوب میگیره (;
کلاً بارسا باید هوملز-تراشگن و نیمار رو بخره.نیمار زوج لیو و هوملز و تراشگن به ترتیب جانشین کاپیتان و ویکتور. 8->
ببینید همه تو لیگ برزیل خوبن،باور کنید قرار نیست هر کی تو لیگ برزیل خوب بود تو بارسا و تیمای بزرگ اروپایی هم جا بیفته...به نظر من که نیست،بعدم اون دنبال مطرح کردن خودشه و مثل بازیکنای الانمون یا بازیکنای لاماسیا با عشق و تعصب بازی نخواهد کرد
اِ؟! پس چرا ما نتونستیم چلسی رو ببریم؟ حملمون که خیلی خوب بود،2 گل هم جلو بودیم اصلا نیاز نبود دیگه حمله ای کنیم ولی به خاطر دفاعمون 1 گل خوردیم،اگه دفامون خوب بود از اون 2 گل دفاع میکردیم دیگه هم مجبور نبودیم خودمون رو به آب و آتیش بزنیم که گل بزنیم و صعود کنیم بعد غافل گیر شیم که گل بخوریم :rolleyes:
ما لازم نبود اصولا جلو رئال تو بازی حذفی به گل برسیم چون بازی رفت رو 1-1 کرده بودیم و اگه به گل میرسیدیم صرفا "خوب" بود همین نه بیشتر...اگه دفاع منسجمی داشتیم و هیچ وقت گل دوم رو نمیخوردیم که بازی رو ول کنیم،و اگه گل دوم رو نمیخوردیم شاید میتونستیم گل اول رو هم جبران کنیم،یا بازی با میلان همون بازی برگشت،نیانگ به خاطر ضعف ماسکرانو تو ضربه سر تونست یکی از تنها 2 موقعیت خطرناک میلان تو اون بازی رو خلق کنه
ولی بازم ممکنه توپو لو بدیم و اون وقت قطعا به یه دفاع سرعتی نیاز داریم که سریع جا گیری کنه،و البته رو کرنر ها(و ایستگاهی ها) به یه دفاعی که نذاره تیم مقابل ضربه سر بزنه(بازی رفت با رئال،برگشت با رئال،برگشت لیگ با رئال)که مثلا ماسکرانو نمیتونه این کارو بکنه
باور کنین شرایط مالی باشگاه اونقدام نامطلوب نیس...لااقل از خیلی تیما بهتره و این راسله که الکی داره جو میده...نمیگم شرایط آرمانیه ولی در حال ورشکستگی هم نیسیم که...تازه با در نظر داشتن همین مسئله خیلی بی فکریه که پول بدیم نیمار رو بگیریم،خب پول رو بدیم اون بازیکنای کلیدی تر رو بگیریم که نیاز بهشون زیاده
تراشتگن و هوملز رو با هم بخریم خیلی عالی میشه 8-> چون این دو تا "واقعا" نیازن،واقعا
بعد نیمار زوج مسی شه اون وخ داوید چی شه؟ :|
به نقل از مـهـدی :
سه چهار سال پیش هم پویول در بهترین شرایطش بود ، واقعا عالی بود ، الان پیر شده ، سوتی زیاد میده ، زیاد جا میمونه حتّی .
خیلی واضحه که بارسا به دفاع ِ خوب محتاج تره !
فِک کن فصل ِ بعد هوملز و داوید لوییز با هم بیان 8->
الکسیس سانچز بازیاش تو جام جهانی ِ قبلی خوب یادمه ، یه تنه خودش شیلی رو جمع کرده بود ، فوق العاده بود ولی اومد بارسا چی شد ؟
خیلی بازیکنا همین طورـن . تو تیمایی بازیشون چشم نوازه که کم ستاره داشته باشه و وقتی میان بین یه مشت ستاره قرار میگیرن دیگه خودشون نیستن ، بعید نیست نیمار هم همینجور از آب در بیاد ، من که این دو بازی ِ آخرش برای برزیل رو دیدم چشم ـم آب نمیخوره .
البته این جا موندن که فقط مخصوص پویول نی که سنش بالاس...کلا دفاع بارسا زیاد جا میمونه :rolleyes:
نه دیگه خیلی رویا پردازیه...همون هوملز "یا" داوید لوئیز هم حتی رویا پردازیه :rolleyes:
بازیاش تو ادینزه حتی...حتی شاید اونا درخششون رو از دس ندن ولی بین ستاره های درخشان تر دیگه به چش نیان(البته سانچز واقعا افت کرد اینجوری نیس که به چش نیاد کلا افت کرد)
دقیقا بازیاش تو برزیل اصلا چشم نواز و اینا هم نیس،ینی حتی مثه سانچز شیلی هم نیس...تمام کنندگی آن چنانی هم نداره،ینی اصولا به نظرم به درد بارسا نمیخوره

بالا