- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- Frz
- شهر
- Sari
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- دواسازی
اوکیه درستش میکنیم
ما اینجا براساس افرادی دارای هویت واقعی و جسمانی اکانت رو نگه میداریم/میداشتیمسلام خانمِ بیکامینگ. در گذشتههای دوووووووور بسیاری از اکانتهای فیک بنده بن شدهاند.
در حالی که آنها من نبودم. بلکه کودکِ درون، دخترِ درون و کرم درون و بسیاری دیگر از جانورهای درونیِ اینجانب بودهاند.
کی تشخیص داده آنها من بودهام؟ لطفا رسیدگی کنید. با سپاس.
پ.ن : هر مدیری اومد یکیمونو زد و رفت. انگار مدال افتخار دارد کشتنِ این لالههای میهن.
اتفاقا برای مدتی به این تصمیم رسیده بودیم که همگی با یه اکانت فعالیت خویش را ادامه دهیم ولی سیلِ نارضایتیها مبنی بر عدم تشخیص اینکه با چه کسی در حال صحبت هستند ما را بر آن کرد که به رویه قبلی خویش ادامه دهیم که حکومت غاصب و ستمگرِ سمپادیا این نعمت را بر مردمِ عزیز زهرمار کرده و ما را در یه اکانت به حبس خانگی محکوم نمود.ما اینجا براساس افرادی دارای هویت واقعی و جسمانی اکانت رو نگه میداریم/میداشتیم
برو بهشون بگو هر وقت جسم دار شدن بیان اکانت بزنن
یا خودت جسمت و اکانتت رو تقدیمشون کن ...
با تچکر : دی
پ.ن: کلپچ یادمه وخ نمیشه
خیلی خوب میشد اگر توضیح اضافه میکردی نه اینکه کنارش صرفا ایموجی بذاری!چرا پستم در تاپیک دریاچه ارومیه حذف شد؟ اسپم که نبود اطلاع رسانی بود از یه خبرگزاری مطلع که شاید به علت وجود لیتیم عمدی خشکانده شده و من میخواستم نظر بقیه رو بدونم. عجبا!
حق با شماستخیلی خوب میشد اگر توضیح اضافه میکردی نه اینکه کنارش صرفا ایموجی بذاری!
+بازگردانی شد.
بفرمایید چک کنید.با عرض ادب و احترام خدمت مدیران انجمن وزین سمپادیا. نظر بر اینکه یکی از مطالب بنده حقیر در عنوان حرف بزن به دلیل نامعلومی حذف گردیده اینجانب از حضرتعالی پیگیری موضوع ذیربط را خواستارم :/
بحث گزارش دادن نیست. بحث قانون کپی هم نیست. بحث رسوا کردن آدم شارلاتانه. کسی که پستای بقیه افراد رو میدزده و باهاش چمیدونم لایک جمع میکنه یا هرچیز دیگه.گزارش دادن پست به روشی که شما اعمال کردین نیست.
صحبت از نقض قوانین میزنی در صورتی که خودت قانون رو نقض کردی؟!
+کراش؟! از سایت؟! مرسی
شما اکانت فیک نزن؛ اطلاعت درست هم بذار. باید و نباید هم تعیین نکن.بحث گزارش دادن نیست. بحث قانون کپی هم نیست. بحث رسوا کردن آدم شارلاتانه. کسی که پستای بقیه افراد رو میدزده و باهاش چمیدونم لایک جمع میکنه یا هرچیز دیگه.
میدونم پست من عملا نقض قوانینه. ولی اهمیت نداره. میتونه استثنا باشه. اصلا باید استثنا باشه. وقتی فریب دادن چند مدتهی اعضای سایت مطرحه، جلوی چشم اعضای سایت هم باید فریب و فریبکار رسوا بشه. مطرح شدن قانون از طرف شما فقط بهونه برای رخ ندادن همچین چیزیه به نظرم.
خخخ شوخی کلدم. منظورم اینه که به هرحال ارتباط خوبی با هم دارید.
مدیریت فاسد و دلبخواهیشما اکانت فیک نزن؛ اطلاعت درست هم بذار. باید و نباید هم تعیین نکن.
چشم بهش رسیدگی میشه
بابت کیفیت پایین عکس معذرت میخوام چون خیلی زوم شده
و معجزه میشه اگر یک رسیدگی و توجهی به نوع صحبت کردن این مدیر بشه
بابت کیفیت پایین عکس معذرت میخوام چون خیلی زوم شده
و معجزه میشه اگر یک رسیدگی و توجهی به نوع صحبت کردن این مدیر بشه
تنها اشتباه من اینه که باهاتون بد حرف زدم، ببخشید. نباید کنترلمو از دست میدادم و در این مورد حق با شماست. اگه حالم بد نبود احتمالا آرامشم حفظ میشد.بماند که هنوز اصلا اصل موضوعو گردن نگرفتی
من از هر دوی اونها در ح.ب معذرتخواهی کردم. نمیدونم کجا دیگه باید پیام میذاشتم. اینکه میخوان برن تصمیم خودشونه و مدیریت هم بنشون نکرد. البته بخاطر «بد حرف زدن» من نبود ناراحتیشون.بخاطر این رفتار چند نفر احتمالا دیگه تو سایت نیان
و به شخصیت چند نفر هم توهین شد و در کمال ناباوری حتی 1 پیام هم نذاشتید که مخاطب خارجی بخونه و قضاوت کنه
من فقط یک نفر رو خارج از لیست اضافه کردم و بقیهی لیست همونه با حذفیاتی که لازم بود. اون یه نفر هم داوطلب بود و واجد شرایط، آیا خلاف قوانینه؟باز عجیب تر میای کسایی که اصلا تو اون لیست نبودن رو میاری و کسایی که تو لیست بودن رو خط میزنی
واجد کدوم شرایط ؟تنها اشتباه من اینه که باهاتون بد حرف زدم، ببخشید. نباید کنترلمو از دست میدادم و در این مورد حق با شماست. اگه حالم بد نبود احتمالا آرامشم حفظ میشد.
من از هر دوی اونها در ح.ب معذرتخواهی کردم. نمیدونم کجا دیگه باید پیام میذاشتم. اینکه میخوان برن تصمیم خودشونه و مدیریت هم بنشون نکرد. البته بخاطر «بد حرف زدن» من نبود ناراحتیشون.
من فقط یک نفر رو خارج از لیست اضافه کردم و بقیهی لیست همونه با حذفیاتی که لازم بود. اون یه نفر هم داوطلب بود و واجد شرایط، آیا خلاف قوانینه؟
تاریخ عضویت، شناخته شده بودن توسط کاربرها، فعالیت کافی در سایتواجد کدوم شرایط ؟
داوطلبای دیگه که توی تاپیک بودن همه رو چک کردم، و بله ایشون یه مدت پیشتر به من گفته بود که صندلی داغ میخواد. از مشاهیر بزرگ هم نیست و منظور من هم این نبوده.و خودت رفتی بهش گفتی یا اعلام کردی و فقط و فقط از بین مشاهیر بزرگ سایت فقط اون داوطلب شد ؟