نه به عنوان مدیر داخلی، بعنوان یک کاربر این فروم باید بگم پیام فاکینگ خصوصی رو نمیتونی شیر کنی تو یه تاپیک عمومی، من که حذف میکنم هم انگار حق ندارم
@Becoming لطفا به شکایت کاربر از کاربر من رسیدگی کنید ((: ببخشیدا، من مدیر شدم و این اضافه بر کاربر بودنمه، قراره نیست حقوق کاربریم دیگه نقض بشه که =)))
و اما جوابت، من سعی کردم دوستانه باهات صحبت کنم و شوخی کنم، نمیدونستم اینقدر بیجنبهای. تو همین شات مدرک بیکفایتیت مشخصه که کریپتون رو اصلا جا انداختی

حالا من خواستم وسط اون لیست مسخرهست دوتا کاربر موجهتر بذارم شدم آدم بده

تا حالا هم نیومدم ایراداتو بگم ولی اعصابمو خرد کردی. لیستت تاریخ نداشت، میگفتن زمان صندلیمون کی میشه؟ میگفتی معلوم نیست شاید یکی انصراف بده اصلا

) نصف داوطلبا رو تو لیست جا مینداختی

حتی وقتی ازت لیستو خواستم بگیرم گفتی همون لیست توی تاپیک و لوشاتو و فائزه میرن هفتهی آخر. حتی متوجه نبودی کریپتون رو که هزاربار یاداوری کرده بود رو جا انداختی و یه لیست نهایی ننوشتی حتی

میگی فیلتر تاریخ عضویت یکسال گذاشتی، اولا فیلترش دوسال عضویته، دوما
@Mohammad05 تاریخ عضویتش سه ماه پیشه و صندلی داغ داشت

بهت گفتیم چرا، میگی من لیستو فرستادم بیکامینگ گفتم هرکیو میخوای حذف کن و حذف نکرده، بیکامینگ هم بهت گفت: اگه میخواست خودش کارای صندلی داغو بکنه به تو نمیسپارد (بدترین اشتباه مدیریت سارا) و تو حتی شرح وظایفتو نمیدونستی. دنیز گفت تقصیر تو نبوده که نمیدونستی و سارا باید حواسش میبود که تو بلد نیستی ولی بنظرم ۹۰ درصد مقصر تویی، رفتی برای چیزی داوطلب شدی که هیچی ازش نمیدونی و بجای اینکه بپرسی یا حداقل بری تاپیکای سالای گذشته رو بررسی کنی رندوم عمل کردی فکر کردی مدیریت همینجور مسخره بازیه و اینجا شهر هرته. حتی نمیفهمی یه پایانی داره صندلی داغ. بچهها گفتن محدودیت تعداد نیست، میگی من دستوری نگرفتم بر این مبنا

سارا دیگه دیده خیلی داری اسم مینویسی پرسید به آخر تابستون اگه رسیده تمومش کنی، خوشحال میگی آره بابا رد کرده رفته

بهت میگه تو تاپیک درخواست هماهنگیا رو انجام نمیدن، بهش میگی یاد بگیر

حالا با شیر کردن اون چت فاکینگ خصوصی اینا برطرف نمیشن.