- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اشباح
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
همون زمانی که شما عضو اینجا نشده بودیناین شرایط دقیقا کی ایجاد شدن که فقط تو ازشون خبر داری ؟
همون زمانی که شما عضو اینجا نشده بودیناین شرایط دقیقا کی ایجاد شدن که فقط تو ازشون خبر داری ؟
بهخاطر اسپمای تازهواردا خیلیا آلردی نمیان سایت..
به شخصیت کسی توهین نشده، قبلا هم روال بود که کسی که درخواست صندلی داغ برای خودش رو داشت میرفت پخ مدیریت و درخواست میداد، اتفاقا برخلاف مرضیه که اومد از صدرا تشکر کرد، من شکایت هم دارم با این روند مدیریت صندلی داغش.. شما اون تاپیک رو بخون، خجالتآوره وضعیت، بدون هیچ صافیای هرکی درخواست داشته رو قبول میکنه، لوشاتو بهش میگه دیگه نمیخوام به زور میگه نه گذاشتمت تو لیست بیا، تاریخ نداده و هزارتا دردسر دیگه، حالا یکی میاد نظم بده به ریخت و پاش میشه آدم بده؟
اعصاب داشت باید میومد قشنگ شیرفهمتون میکرد که چقد از هیچی خبر ندارین ولی هی چرت میگین... متاسفانه وظیفهش نیست، اعصاب داشت میومد لطف میکرد.. الانم اشتباه کرد یه معذرت خواهی و تشکر کرد، رو نمیشه داد انگار..
قبل اینکه تو بشی مدیر هم سایت مدیر داشت اگر اون روند اشکالی داشت میومدن همین برخورد رو میکردنهمون زمانی که شما عضو اینجا نشده بودین
به خودت گفته بود ؟تاریخ عضویت، شناخته شده بودن توسط کاربرها، فعالیت کافی در سایت
داوطلبای دیگه که توی تاپیک بودن همه رو چک کردم، و بله ایشون یه مدت پیشتر به من گفته بود که صندلی داغ میخواد. از مشاهیر بزرگ هم نیست و منظور من هم این نبوده.
نه، دقیقا چجوری توهین شد؟به شخصیت کسی توهین نشد ؟
نه، دقیقا چجوری توهین شد؟
قبلا مدیرها مسئول صندلی داغ بودن «مثل من» این مسئولیت دادن به صدرا بود که خارج از رونده و حالا که اشکال داشت این برخورد صورت گرفته.قبل اینکه تو بشی مدیر هم سایت مدیر داشت اگر اون روند اشکالی داشت میومدن همین برخورد رو میکردن
به مدیر؟ بله.به خودت گفته بود ؟
بعد الان این اسمش نظمه ؟
به تو گفتم گریه کن؟ بعد به اونها توهین شد؟اون اسکرین من رو دیدی دیگه ؟
اونها خودشون باید بیان بگن بهشون توهین شد یا نشدقبلا مدیرها مسئول صندلی داغ بودن «مثل من» این مسئولیت دادن به صدرا بود که خارج از رونده و حالا که اشکال داشت این برخورد صورت گرفته.
به مدیر؟ بله.
نه دعوا کردن شما نظمه که میخواین تا زمستون صندلی داغهای دو صفحهای بسازید.
به تو گفتم گریه کن؟ بعد به اونها توهین شد؟
من واقعا از لحنم پشیمونم و از تو عذر میخوام. خب؟اونها خودشون باید بیان بگن بهشون توهین شد یا نشد
من هم به عنوان یکی از اونها بهم توهین شد بله خب ؟
منم هیچکدوم از کارای بالا رو انجام ندادم،صرفا یک داوطلب بودم که بهم تاریخ معین داده شده بود(لیست در تاپیک مربوطه موجوده،بفرمایید ملاحظه کنید)و از این ضعف مدیریتی شاکی هستم و خودم رو محق میدونم که شاکی باشم.وای
خیر، به شخصیت کسی توهین نشد، اگر @hypnos ناراحته من میتونم بگم به جای من بیان، مشکلی نیست من میمونم سال بعد (((((:
اگر همه رو مرتب و با تاریخ و با شرایطی که بود مشخص میکرد و اونوقت لیست عوض میشد، بله میشد بیاحترامی، الان؟ مرتب کردن سایت
اونوقت آمار تو درخواست بن ناموفق صدرا و فاطمهس؟ (((((=
بیا ۴ نفر تگ کنم با خودشون حرف بزن ببین شاکین یا نه.
اسپم دادن، تاپیک تکراری زدن، تاپیک چرت و پرت زدن و به لطف مزخرف گفتن بالا اومدن، تازه من خیلی وقته نمیام ولی اون چرت و پرتایی که سر کنکور میگفتن رو اگه من مدیر بودم یه ماه بن میکردم، از کی تا حالا حرفزدن از تجاوز عادی شده تو سایت؟؟؟؟
عزیزم <: همین که برای فاکینگ ۱۰-۱۵ نفر صندلی داغ برگزار شده که بعضیاش از دو صفحه فراتر نرفته خودش بده، اینکه به اینهمه آدم بینوبت گفته صندلی داغ میزارم براتون و از تابستونم گذشته و تازه تاریخ دقیق به کسی از قبل نمیداده، بده.. نمیدونم شاید شما هم به این بلبشو عادت داری که اینا واست مشکل نیست.
نظم رو توضیح دادم واست، میخوای نفهمی دست خودته..
اتفاقا چرت رو تو میگی، تو هم بیخود طلبکاری..
نه کار خارج از روالی انجام شده نه هیچی، به اینا میگن روال انداختن، اگه باهاش مشکل داری یعنی داشتی از روال خارج میشدی، الکی فاز طلبکار نگیر برای من اینجا
ما توهین نکردیم ولی تو یکم دیگه ممکنه بن بشیالان باید مثل خودت باهات حرف بزنم که حس بکنی شیرخواره نبودن ینی چی ؟
این مدل حرف زدن الان اخطار نداره خانم مدیر ؟
@Marziie
بله عذرخواهیتون کاملا پذیرفته میشهمن واقعا از لحنم پشیمونم و از تو عذر میخوام. خب؟
من بن شم چون تو بلد نبودی چجوری حرف بزنی ؟ما توهین نکردیم ولی تو یکم دیگه ممکنه بن بشی
اگه بهت یه نوبت دیگه بدم آشتی میکنی باهامون؟منم هیچکدوم از کارای بالا رو انجام ندادم،صرفا یک داوطلب بودم که بهم تاریخ معین داده شده بود(لیست در تاپیک مربوطه موجوده،بفرمایید ملاحظه کنید)و از این ضعف مدیریتی شاکی هستم و خودم رو محق میدونم که شاکی باشم.
با ۳ سال و چند ماه عضویت و فراوان دوستانی که دارم.
خیلی متشکرم از رأفت تون.
یادآوری کردید که درخواست بن شدنم رو با مدیران دیگه در میون بذارم تا موفق واقع بشه!
نوبت صندلی داغتون رو هم برای خودتون حفظ کنید.
خیلی ممنون!اگه بهت یه نوبت دیگه بدم آشتی میکنی باهامون؟
ولی به خوده طرف توی لینک ناشناس پیام دادم گفتم این چیه گزاشتی الان میرم گزارشش میکنممن از مدیریت شکایت دارم طرف فحش کاف و سینی داده گزارشش دادم گفت تایید نشد
دوستان نمیخوان فرق صندلی داغ و خانواده رو بدوننوای تو رو خدا نگو اونجا منظم بود
از قبل مشخص میکنن کدوم دو نفر، از کدوم تاریخ تا کدوم تاریخ هستن، از قبل... از قبل.
نه دیگه (: از قبل ۴ تا درخواست بن دائم میکردین، یا میگفتین نمیاین ^^ الان وسط بحث و گروکشی ((:
ولی میتونم ۴ تا کاربر سابق و درست حسابی رو تگ کنم بگن راضین از روند یا نه، تو میری اونوقت؟ >:
تو اصلا نمیدونی کاربرد صندلی داغ واسه چیه، من کاری ندارم، ممکنه صندلی داغ خودمم بیشتر از دو صفحه نشه اصلا، ولی اینکه کاربری که کمتر شناخته شدهس بیاد و هی دو صفحه دو صفحه بره جلو خودتون ناراحت نمیشین؟ این مثل یه سنت بود تو سایت که بهتر فعالیت کنی، خودت رو به عموم سایت بشناسونی تا صندلی داغ بگیری، صندلی داغ برای معرفی کاربر جدید نیست، اون خانوادهس که برای آشنایی کاربرای جدید و قدیمیه و کلا روالشم آسونتره.
فکر میکنم، فکر میکنم ها، فکر میکنم معیار صفحه تعداد پسته نه طولانی بودن پست "-:
درسته. در این رابطه و بینظمی ایجاد شده برای هماهنگیهای صندلی داغ، کلی پیام داشتم. چیزی نیست که صرفا نظر شخصی "یک نفر" باشهمن هم از ضعف مدیریتی شاکی هستم، مدیریت صندلی داغ با کی بود؟ @*100RA* بیا بگو چرا این افتضاح رو به بار آوردی؟
لیست بدون تاریخ، بدون نظم که حتی با روخوانی تاپیک هم میشه فهمید.
مرسی از شما، من اوکیم نوبتم رو بدم. اگر نمیخواید هم تصمیم با شماست.
وقتی نمیفهمی، خودت رو به اون راه میزنی، قوانین رو هم زیر پا میذاری، هیچ بحث و صحبتی با شما ندارم.