• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من درخواست دارم تاپیک انتقاد از کاربر ها هم داشته باشیم

مردی ۲۴۰۰ تا ارسال داره ۲۳۹۹ تاشو گزارش داده میشه پاک کنید؟

البته من پاک میکنم ولی خب یهو رگباری نزنید

گرامی، طعنه‌زدن و روی مخ دیگران رفتن رفتاری آزاده؟
من قوانین رو خوب نمیدونم
اگر بله، بگید من از فردا با طعنه و خزعبلات برم رو مخ هرکی خواستم
مجوزشو بدین بهم لطفا
ببین من کاری با طعنه و رو مخ زدن ندارم
خب پست طعنه و رو مخ زدن رو زیاد اسپم گزارش بزنید ولی تا وقتی اونم مشخص نباشه به کی داره میزنه و خلاف قوانین نباشه حقیقتا قضاوت درموردش سخته.رو مخ تونه؟ ایگنور کنید خب
حرف من اینه پست مشکل دار باید گزارش زده بشه نه فعالیت یک فرد در سایر تاپیک ها که شاید ربطی هم نداشته باشن به هم.

خب پست طعنه و رو مخ زدن رو زیاد اسپم بزنید ولی تا وقتی اونم مشخص نباشه به کی داره میزنه حقیقتا قضاوت درموردش سخته.رو مخ تونه؟ ایگنور کنید خب
حرف من اینه پست مشکل دار باید گزارش زده بشه نه فعالیت یک فرد در سایر تاپیک ها که شاید ربطی هم نداشته باشن به هم.
من اصلا درباره‌ی گزارش حرف نزدم
تا حالا هم هیچ پستی رو گزارش نزدم
صرفا خواستم بدونم طعنه زدن آزاده یا نه
ممنونم بابت توضیح‌تون
پس ما هم میتونیم رو مخ بقیه بریم و بقیه میتونن ایگنور کنن
سپاسگزارم 🙏🏻
فقط امیدوارم مدیران سلیقه‌ای عمل نکنن درباره‌ی برخورد با اعضا

آخه ما که نمی‌تونیم فیک نیوز هم گردن بگیریم
:)) اونجا رو زدیم تو قطعی ها خبر داشته باشیم صرفا
کدوم پست رو میگه؟ خودم پاکش کنم، گاییدمون رسما
خب پست طعنه و رو مخ زدن رو زیاد اسپم گزارش بزنید ولی تا وقتی اونم مشخص نباشه به کی داره میزنه حقیقتا قضاوت درموردش سخته.رو مخ تونه؟ ایگنور کنید خب
والا، خوشت نمیاد ایگنور کن. من در این سال‌ها صدتا بسیجی ایگنور کرده بودم که کصشراشونو نبینم، کصشعرای منو نمیخوای ببینی ایگنور کن

دهنتون سرویس اول بحث اصلی رو به سرانجام برسونید بعد :((
مدیریت رو از صدرا می‌گیریم آخر یا نه؟ :((
بنظر میرسه تصمیم‌گیریش با مطهریه
مطهریو تگ کردن، تا ببینیم کی میاد به سایت سر بزنه

بد نبود قبل از مطرح کردن این پرسش یه نگاهی به قوانین سایت می‌نداختید.
مشاهده پیوست 2390
پس میشه بدونم چرا تو ح‌ب یه عده از افراد سایت رو بی‌پدر و مادر قلچماق خطاب کردی؟ و پستت هم بخاطر توهین پاک شد؟
بهتر بود اول خودت قوانین رو میخوندی قبل اینکه بیای به من تذکر بدی =‌))

منم از ادمین پرسیدم، ادمین گفت ایرادی نداره تو کی هستی این وسط؟

پس میشه بدونم چرا تو ح‌ب یه عده از افراد سایت رو بی‌پدر و مادر قلچماق خطاب کردی؟ و پستت هم بخاطر توهین پاک شد؟
چون به شدّت روی مخم بودین و متأسفانه هنوز هم همونقدر روی مخمین. با این حال همونطور که خودتون گفتید برخلاف قوانین بود، پاک شد و من هم اعتراضی ندارم.
منم از ادمین پرسیدم، ادمین گفت ایرادی نداره تو کی هستی این وسط؟
ادمین:
خب پست طعنه و رو مخ زدن رو زیاد اسپم گزارش بزنید ولی تا وقتی اونم مشخص نباشه به کی داره میزنه و خلاف قوانین نباشه حقیقتا قضاوت درموردش سخته.رو مخ تونه؟ ایگنور کنید خب

یکی‌م پیامای منو هی پاک میکنه و بهم حس تسلط ج. ا دست میده :))
بیاید بگید بهم خودم پاک کنم:)!

چون به شدّت روی مخم بودین و متأسفانه هنوز هم همونقدر روی مخمین. با این حال همونطور که خودتون گفتید برخلاف قوانین بود، پاک شد و من هم اعتراضی ندارم.

ادمین:
رو مخ تونه؟ ایگنور کنید خب

این قسمتش رو هم بخون، نوشته‌ رو مخته، ایگنور کن
دیگه هم روی من ریپلای نزن وقتی اول بهم فحش دادی و گفتی بی‌پدر و مادر
من با همچین آدمی نمیخوام گفتگو کنم.

شما خودت به تنهایی تشخیص دادی فیکه؟
چندین نفر اون موضوع رو امروز و دیروز مطرح کردن.
گزارش زدی (فیک نیوز و کصشعر لطفا پاک کنین) و جوابی که دادم بهتون این بوده که (استدلال فیک بودنتون رو بفرستید برام.دژاوو).کاری که نیاز بوده بکنین اینه چندین تا لینک از خبرگزاری بدین که همچین بحثی انجام شده یا نه.چون من خودمم اون موضوع رو زیاد دیدم.از طرفی هیچ کدوم از بچه ها توی خبرگزاری کار نمی‌کنن پس احتمال اینکه توی تاپیک اخبار خبر فیک هم باشه هست.من یکی دو باری گزارش زدین و بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم با طرف مشکل دارین گزارش میزنن وگرنه از سر قوانین نیست.
میشه لینک یک خبرگذاری که درباره جشن یهودی و تشبیه ایرانیا و توجیه قتل عامشون نوشته بهم بدی؟

ادمین:
قوانین کلی سایت مقدم تره و ما مستلزم به اجرای اون هستیم وقتی کار به جای باریک بشه.فقط دوست داریم جو‌ دوستانه مون حفظ بشه و اختلافات توسط خود طرفین حل بشن. 🙏

آقا اگه پیام رپیلای ح ب منو کسی جز سینا پاک کرده حداقل میزاشتین خودش بخونه پاک کنه آقا

• لایک
امتیازات: Mojo
نمیرسم دقیق چک کنم چی شده. صدرا قرار نبود با حرف بزن کاری داشته باشه. الان هم دیگه دسترسی به حرف بزن نداره.

ریپلای زدن مستقیم و غیرمستقیم ممنوعه تو حرف بزن. حذف میشه هر چیزی که احساس کنیم مشکل داره و اونی که ریپلای میزنه دسترسیش محدود میشه به تاپیک.

پست هایی که از کلماتی مثل کتلک و موشعلی استفاده می کنن هم حذف میشن.

Back
بالا