• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آخه خب شما که میگی پستای ح.ب. اکیداً نباید به پستای قبلی ارتباط داشته باشن پست من همونقدر ریپلای هست که پست دوم و سوم صفحه 283 به پست اول ریپلای حساب میشن

حداقل 'قانون' خودنوشته اتون رو صرفاً برای کسایی که رو مختون هستن سلیقه ای اجرا نکنید که =)) =((

پ.ن : این پستایی که لینک کردم اصلا ریپلای هم نیستن انصافاً مشکلم اینجاست که مال منم نیست.

@Admin2 استاد @Becoming (مطمئن نیستم ولی احتمالاً ایشون هستن) گندش رو درآورده بازم امروز ارسال رو بدون ذکر دلیل حذف کرد بماند که ارسالم کاملا در چهارچوب عرف حرف بزن بود.

سلام. من نمی‌دونم پست‌هام چرا پاک شده، من کاملاً با نظم توی فروم موافقم، اما پست من نظمی رو به‌هم نمی‌زد. این بی‌احترامیه واقعاً.
پست شما نقل قول به پست قبلی بوده زهرا جان
دلیل حذف هر دو پست واضح و دقیق ذکر شده.

نقلِ قولی نبود که بحث برانگیز باشه، حداقل می‌گفتید ادیت کنم نقاشی‌م رو نگه دارم توی پستم.
محتوا کاملاً جدا بود. تنها اشتراکی‌که اون پست‌ها با هم داشتند، کلیت موضوع بود، نه محتوا. و موضوعِ اصلی حرف بزن هم حرف زدن در مورد ایده‌ها و افکاره. چه اشکالی داره اگر این افکار از پست قبلی منشا گرفته باشن؟ : ))
قانون واضحه! نقل قول ممنوعه. بحث برانگیز و غیره نداره. دلیل حذف هم واضح نوشته شده بود.
میتونی اون زمانی که سایت نبودی و وضعیتی که برای حرف بزن پیش اومد ببینی.
واقعا از توان همه خارجه که دونه دونه بخوایم بگیم “پست شما پاک میشه ولی اگه میخوای بمونه اینجا رو ادیت کن اونجا رو ادیت کن!” کما اینکه چنین کاری وظیفه مدیر نیست.

شبت بخیر

به اندازه کافی توضیح داده شد. بیشتر از این توضیح و بحثی نداره واقعا و ادامه نمیدم.

بعد حاجی مطمعنی مصراع آخر شعرت کاملا در راستای قوانین بود؟:))
اون روز خواستم جواب اینو بدم سایت اومد پائین
ولی دوباره حرفش شد بذار بگم

من گفتم در راستای عرف ح.ب. بود، نه قوانین. عرف لزوماً با قوانین مطابقت کامل نداره و به اقتضای شرایط و نیاز و ... می‌تونه با قوانین ناهمخوانی داشته باشه.
ح.ب. هم همینطوریه.
فحاشی طبق قانون ح.ب. ممنوعه ولی طبق عرف ح.ب. با توجه به اعصاب و روان اعضا :)) و نورم جامعه تا حدی صحبت رکیک تو ح.ب. مجازه و مدیرا با وجود اینکه خلاف قوانینه برخورد نمی‌کنن چون با عرف ح.ب. همخوانی داره.
یا مثلا درمورد ریپلای زدن تا حدی که مکالمه ایجاد نکنه اجازه دارن کاربرا پست هایی بذارن که از پست های دیگه نشأت گرفته چون اینکه اکیداً ح.ب. ها بهم بی‌ربط باشن نه عملی کردنش برای مدیریت می‌صرفه نه کاربرا استقبال می‌کنن بنابرین تا حدی باز نورم ح.ب. با قوانینش درمورد ریپلای ناهمخوانی داره.

بعد الان چیزی که رو اعصاب من و خیلی های دیگه است مدیریت میاد بر اساس نمی‌دونم چی با یه پست / کاربر بر اساس قوانین ح.ب. برخورد می‌کنه با یکی دیگه بر اساس عرف و نورم ح.ب. برخورد می‌کنه و میگی چرا؟؟؟ میگه خب پست خلاف قوانیو گزارش کن و الکی کاربرای دیگه رو هم مقابل هم قرار میده و دراما درست می‌کنه.
ما نخواستیم چشم همسایه هم با چشم ما کور شه ( بر اساس قوانین با همه برخورد شه ) می‌خوایم مدیر چش و چال مارم مثل بقیه انگول نکنه ( با همه طبق عرف ح.ب. برخورد شه)

البته به طور به خصوص درمورد پست خودم که خود دکتر حذف کردن قضیه مربوط به
چون دوست ندارم من برم تو گونی به خاطر پست های شما
میشه که فارغ از اینکه حق داره اصن حق هم نداشت صاحاب سایت خودشه
درمورد سایر مدیرا بود اینی که گفتم

پست تو به شدت بی ادبانه بود. واسه همین حذف شد.

پست تو به شدت بی ادبانه بود. واسه همین حذف شد.
بی‌ادبانه که بود حق با شماست
ولی چیزی نبود که تو ح.ب. ندیده باشم

حالا بازم گفتم من با حذف اون کاری ندارم اصلاً مالک سایت شمایی مطابق صلاحدید خودتون مدیریت می‌کنید
اینی که نوشتم کلی و درمورد مدیر های دیگه ای هست که از ح.ب. پست حذف می‌کنند

اون روز خواستم جواب اینو بدم سایت اومد پائین
ولی دوباره حرفش شد بذار بگم

من گفتم در راستای عرف ح.ب. بود، نه قوانین. عرف لزوماً با قوانین مطابقت کامل نداره و به اقتضای شرایط و نیاز و ... می‌تونه با قوانین ناهمخوانی داشته باشه.
ح.ب. هم همینطوریه.
فحاشی طبق قانون ح.ب. ممنوعه ولی طبق عرف ح.ب. با توجه به اعصاب و روان اعضا :)) و نورم جامعه تا حدی صحبت رکیک تو ح.ب. مجازه و مدیرا با وجود اینکه خلاف قوانینه برخورد نمی‌کنن چون با عرف ح.ب. همخوانی داره.

بعد الان چیزی که رو اعصاب من و خیلی های دیگه است مدیریت میاد بر اساس نمی‌دونم چی با یه پست / کاربر بر اساس قوانین ح.ب. برخورد می‌کنه با یکی دیگه بر اساس عرف و نورم ح.ب. برخورد می‌کنه و میگی چرا؟؟؟ میگه خب پست خلاف قوانیو گزارش کن و الکی کاربرای دیگه رو هم مقابل هم قرار میده و دراما درست می‌کنه.
ما نخواستیم چشم همسایه هم با چشم ما کور شه ( بر اساس قوانین با همه برخورد شه ) می‌خوایم مدیر چش و چال مارم مثل بقیه انگول نکنه ( با همه طبق عرف ح.ب. برخورد شه)

ببین چندتا مسئله هست
طبق قوانین جمهوری اسلامی مسئولیت محتوای سایت های اینترنتی با مدیران و صاحب اون سایته و بر طبق قوانین فعلی کشور،خرید فروش فیلترشکن و چیزهایی که سبب دسترسی به اینترنت ازاد بشه+فحاشی و تمسخر و توهین به مقدسات و رهبری جرمه.
حالا در هر سطحی که هست و هرچیزی این وسط جریان داره،باعث نمیشه ما شانس زیبای ما در این قضیه تغییری بکنه،کما اینکه سابق هم برای مدیر دیوار سر قضیه تن فروش ها و آگهی هاشون مشکل ایجاد شد و بدبخت انداختن زندان.ما دوست نداریم برای سمپادیا که اینقدر برامون عزیزه و همینطور صاحبش همچین مشکلی به وجود بیاد،داریم؟
پس بهتره خودمون حداقل یکمی رعایت کنیم این مورد هارو.

ما دوگانگی در برخورد با کاربر ها نداریم،هرچیزی این وسط رخ میده برای همه یکسانه.شاید اگر دوگانگی ای حس میشه مشکل از طرف منه که واقعا سعی میکنم خیلی محیط خشکی نباشه توی ح ب و انجمن هایی که دستمه بقیه راحت حرفشون بزنن و حالا این وسط طنزی هم جریان داشت به شرط اینکه به روند تاپیک آسیب نزنه باهاش برخورد نشه،وگرنه سایرین طبق قوانین و درست واقعا برخورد می‌کنند.

و به طور کلی الان نسبت به هفته گذشته روند خلاف قوانین حرف بزن و لود اسپم های سایت کاهش پیدا کرده،این خوبه،شیب اجرا شدن قوانین بیشتر خواهد شد و دوگانگی در برخورد هاهم کمتر میشه به طبع.

عرف و نرم واقعا نداریم،یا اگر هم داریم اینجا بهش پرداخته نشه بهتره.چون کار همه بر اساس قوانین تعریف شده سایته،عرف و نرمال و نرم‌نگیری همینطور که‌ می‌بینیم نه تنها کمکی نمیکنه بلکه باعث ایجاد دوگانگی میشه.حالا روند بچه ها و افراد توی این فروم دوستانه باعث میشه جو خشک برقرار نباشه و چون من دلم نمی‌خواد واقعا پست کسی الکی حداقل توی انجمن گفت شنود حذف بشه،جا داره دوباره از همه خواهش کنم اسپم هاتون رو کم کنید و ریپلای نزنید و پاسخ ندید که حدالمکان دلخوری ای به وجود نیاد و این روز ها حداقل اینجارو داشته باشیم.

ممکنه از مدیران داخلی خواهش کنم قوانین تاپیک اخبار کشور رو سختگیرانه تر اجرا کنند ، درحال حاضر بیشتر مطالبی که گذاشته میشه ابدا اخبار نیست و تحلیل افرادی نسبتا ناشناس و صرفا سوگیری افراد متصل به اینترنت ازاد هست ، اگر ممکنه یک تاپیک هم برای تحلیل ها و اتفاقات مجازی بزنید . ممنون

ببین چندتا مسئله هست
طبق قوانین جمهوری اسلامی مسئولیت محتوای سایت های اینترنتی با مدیران و صاحب اون سایته و بر طبق قوانین فعلی کشور،خرید فروش فیلترشکن و چیزهایی که سبب دسترسی به اینترنت ازاد بشه+فحاشی و تمسخر و توهین به مقدسات و رهبری جرمه.
حالا در هر سطحی که هست و هرچیزی این وسط جریان داره،باعث نمیشه ما شانس زیبای ما در این قضیه تغییری بکنه،کما اینکه سابق هم برای مدیر دیوار سر قضیه تن فروش ها و آگهی هاشون مشکل ایجاد شد و بدبخت انداختن زندان.ما دوست نداریم برای سمپادیا که اینقدر برامون عزیزه و همینطور صاحبش همچین مشکلی به وجود بیاد،داریم؟
پس بهتره خودمون حداقل یکمی رعایت کنیم این مورد هارو.

ما دوگانگی در برخورد با کاربر ها نداریم،هرچیزی این وسط رخ میده برای همه یکسانه.شاید اگر دوگانگی ای حس میشه مشکل از طرف منه که واقعا سعی میکنم خیلی محیط خشکی نباشه توی ح ب و انجمن هایی که دستمه بقیه راحت حرفشون بزنن و حالا این وسط طنزی هم جریان داشت به شرط اینکه به روند تاپیک آسیب نزنه باهاش برخورد نشه،وگرنه سایرین طبق قوانین و درست واقعا برخورد می‌کنند.

و به طور کلی الان نسبت به هفته گذشته روند خلاف قوانین حرف بزن و لود اسپم های سایت کاهش پیدا کرده،این خوبه،شیب اجرا شدن قوانین بیشتر خواهد شد و دوگانگی در برخورد هاهم کمتر میشه به طبع.

عرف و نرم واقعا نداریم،یا اگر هم داریم اینجا بهش پرداخته نشه بهتره.چون کار همه بر اساس قوانین تعریف شده سایته،عرف و نرمال و نرم‌نگیری همینطور که‌ می‌بینیم نه تنها کمکی نمیکنه بلکه باعث ایجاد دوگانگی میشه.حالا روند بچه ها و افراد توی این فروم دوستانه باعث میشه جو خشک برقرار نباشه و چون من دلم نمی‌خواد واقعا پست کسی الکی حداقل توی انجمن گفت شنود حذف بشه،جا داره دوباره از همه خواهش کنم اسپم هاتون رو کم کنید و ریپلای نزنید و پاسخ ندید که حدالمکان دلخوری ای به وجود نیاد و این روز ها حداقل اینجارو داشته باشیم.
حل است
حرف حساب جواب نداره :( :))

ممکنه از مدیران داخلی خواهش کنم قوانین تاپیک اخبار کشور رو سختگیرانه تر اجرا کنند ، درحال حاضر بیشتر مطالبی که گذاشته میشه ابدا اخبار نیست و تحلیل افرادی نسبتا ناشناس و صرفا سوگیری افراد متصل به اینترنت ازاد هست ، اگر ممکنه یک تاپیک هم برای تحلیل ها و اتفاقات مجازی بزنید . ممنون
لطفا هاینتس رو دور کنید از تاپیک اخبار به شدت موافق :))

چون گزارش زیاد زدید و این تاپیک هم دست منه
داریم یه فکر اساسی درموردش می‌کنیم و به محض اینکه به نتیجه برسه اقدام می‌کنیم.
چه برای پاکسازی،چه برای انتقال به موضوع جدید

Back
بالا