- نام مرکز سمپاد
- Frz
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- دواسازی
پستی از شما به این دلیل پاک نکردمیکی از بچه ها سوال پرسید که جوابش مربوط به همون تاپیک میشد
پستی از شما به این دلیل پاک نکردمیکی از بچه ها سوال پرسید که جوابش مربوط به همون تاپیک میشد
نه اوکی شد با دژاوو حل کردیم مسئله روپستی از شما به این دلیل پاک نکردم
پست شما نقل قول به پست قبلی بوده زهرا جانسلام. من نمیدونم پستهام چرا پاک شده، من کاملاً با نظم توی فروم موافقم، اما پست من نظمی رو بههم نمیزد. این بیاحترامیه واقعاً.
قانون واضحه! نقل قول ممنوعه. بحث برانگیز و غیره نداره. دلیل حذف هم واضح نوشته شده بود.نقلِ قولی نبود که بحث برانگیز باشه، حداقل میگفتید ادیت کنم نقاشیم رو نگه دارم توی پستم.
محتوا کاملاً جدا بود. تنها اشتراکیکه اون پستها با هم داشتند، کلیت موضوع بود، نه محتوا. و موضوعِ اصلی حرف بزن هم حرف زدن در مورد ایدهها و افکاره. چه اشکالی داره اگر این افکار از پست قبلی منشا گرفته باشن؟ : ))
قانون واضحه! نقل قول ممنوعه. بحث برانگیز و غیره نداره.
نظر دربارهی ارسال دیگران، به طوری که فرد رو ترغیب به پاسخ مجدد کنه یا باعث ایجاد بحث و جدال بشه هم ممنوعه.
اجرای تمام قوانین بدون تذکره. تذکر برای اجرای صحیح قوانین وظیفهی مدیرها نیست.
. نقل قول از ارسال دیگران (مستقیم یا غیرمستقیم) و چت کردن، ممنوعه.
اون روز خواستم جواب اینو بدم سایت اومد پائینبعد حاجی مطمعنی مصراع آخر شعرت کاملا در راستای قوانین بود؟![]()
و نورم جامعه تا حدی صحبت رکیک تو ح.ب. مجازه و مدیرا با وجود اینکه خلاف قوانینه برخورد نمیکنن چون با عرف ح.ب. همخوانی داره.میشه که فارغ از اینکه حق داره اصن حق هم نداشت صاحاب سایت خودشهچون دوست ندارم من برم تو گونی به خاطر پست های شما
پست تو به شدت بی ادبانه بود. واسه همین حذف شد.البته به طور به خصوص درمورد پست خودم که خود دکتر حذف کردن قضیه مربوط به
میشه که فارغ از اینکه حق داره اصن حق هم نداشت صاحاب سایت خودشه
درمورد سایر مدیرا بود اینی که گفتم
بیادبانه که بود حق با شماستپست تو به شدت بی ادبانه بود. واسه همین حذف شد.
ببین چندتا مسئله هستاون روز خواستم جواب اینو بدم سایت اومد پائین
ولی دوباره حرفش شد بذار بگم
من گفتم در راستای عرف ح.ب. بود، نه قوانین. عرف لزوماً با قوانین مطابقت کامل نداره و به اقتضای شرایط و نیاز و ... میتونه با قوانین ناهمخوانی داشته باشه.
ح.ب. هم همینطوریه.
فحاشی طبق قانون ح.ب. ممنوعه ولی طبق عرف ح.ب. با توجه به اعصاب و روان اعضاو نورم جامعه تا حدی صحبت رکیک تو ح.ب. مجازه و مدیرا با وجود اینکه خلاف قوانینه برخورد نمیکنن چون با عرف ح.ب. همخوانی داره.
بعد الان چیزی که رو اعصاب من و خیلی های دیگه است مدیریت میاد بر اساس نمیدونم چی با یه پست / کاربر بر اساس قوانین ح.ب. برخورد میکنه با یکی دیگه بر اساس عرف و نورم ح.ب. برخورد میکنه و میگی چرا؟؟؟ میگه خب پست خلاف قوانیو گزارش کن و الکی کاربرای دیگه رو هم مقابل هم قرار میده و دراما درست میکنه.
ما نخواستیم چشم همسایه هم با چشم ما کور شه ( بر اساس قوانین با همه برخورد شه ) میخوایم مدیر چش و چال مارم مثل بقیه انگول نکنه ( با همه طبق عرف ح.ب. برخورد شه)
البته به طور به خصوص درمورد پست خودم که خود دکتر حذف کردن قضیه مربوط به
میشه که فارغ از اینکه حق داره اصن حق هم نداشت صاحاب سایت خودشه
درمورد سایر مدیرا بود اینی که گفتم
حل استببین چندتا مسئله هست
طبق قوانین جمهوری اسلامی مسئولیت محتوای سایت های اینترنتی با مدیران و صاحب اون سایته و بر طبق قوانین فعلی کشور،خرید فروش فیلترشکن و چیزهایی که سبب دسترسی به اینترنت ازاد بشه+فحاشی و تمسخر و توهین به مقدسات و رهبری جرمه.
حالا در هر سطحی که هست و هرچیزی این وسط جریان داره،باعث نمیشه ما شانس زیبای ما در این قضیه تغییری بکنه،کما اینکه سابق هم برای مدیر دیوار سر قضیه تن فروش ها و آگهی هاشون مشکل ایجاد شد و بدبخت انداختن زندان.ما دوست نداریم برای سمپادیا که اینقدر برامون عزیزه و همینطور صاحبش همچین مشکلی به وجود بیاد،داریم؟
پس بهتره خودمون حداقل یکمی رعایت کنیم این مورد هارو.
ما دوگانگی در برخورد با کاربر ها نداریم،هرچیزی این وسط رخ میده برای همه یکسانه.شاید اگر دوگانگی ای حس میشه مشکل از طرف منه که واقعا سعی میکنم خیلی محیط خشکی نباشه توی ح ب و انجمن هایی که دستمه بقیه راحت حرفشون بزنن و حالا این وسط طنزی هم جریان داشت به شرط اینکه به روند تاپیک آسیب نزنه باهاش برخورد نشه،وگرنه سایرین طبق قوانین و درست واقعا برخورد میکنند.
و به طور کلی الان نسبت به هفته گذشته روند خلاف قوانین حرف بزن و لود اسپم های سایت کاهش پیدا کرده،این خوبه،شیب اجرا شدن قوانین بیشتر خواهد شد و دوگانگی در برخورد هاهم کمتر میشه به طبع.
عرف و نرم واقعا نداریم،یا اگر هم داریم اینجا بهش پرداخته نشه بهتره.چون کار همه بر اساس قوانین تعریف شده سایته،عرف و نرمال و نرمنگیری همینطور که میبینیم نه تنها کمکی نمیکنه بلکه باعث ایجاد دوگانگی میشه.حالا روند بچه ها و افراد توی این فروم دوستانه باعث میشه جو خشک برقرار نباشه و چون من دلم نمیخواد واقعا پست کسی الکی حداقل توی انجمن گفت شنود حذف بشه،جا داره دوباره از همه خواهش کنم اسپم هاتون رو کم کنید و ریپلای نزنید و پاسخ ندید که حدالمکان دلخوری ای به وجود نیاد و این روز ها حداقل اینجارو داشته باشیم.

لطفا هاینتس رو دور کنید از تاپیک اخبار به شدت موافقممکنه از مدیران داخلی خواهش کنم قوانین تاپیک اخبار کشور رو سختگیرانه تر اجرا کنند ، درحال حاضر بیشتر مطالبی که گذاشته میشه ابدا اخبار نیست و تحلیل افرادی نسبتا ناشناس و صرفا سوگیری افراد متصل به اینترنت ازاد هست ، اگر ممکنه یک تاپیک هم برای تحلیل ها و اتفاقات مجازی بزنید . ممنون

چون گزارش زیاد زدید و این تاپیک هم دست منهممکنه از مدیران داخلی خواهش کنم قوانین تاپیک اخبار کشور رو سختگیرانه تر اجرا کنند ، درحال حاضر بیشتر مطالبی که گذاشته میشه ابدا اخبار نیست و تحلیل افرادی نسبتا ناشناس و صرفا سوگیری افراد متصل به اینترنت ازاد هست ، اگر ممکنه یک تاپیک هم برای تحلیل ها و اتفاقات مجازی بزنید . ممنون