• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سمپادیا فقط این‌ها نیست. کلی انجمن و تاپیک هست ولی فقط ح.ب و اخیرا چت‌مت مدیریت میشن. الان یکی سر بحث اعدام گفتن کجا حرف بزنیم که اسپم نباشه گفتی چت مت. واقعا کل سایت همین دو تاپیکه. پرنده اومد تاپیک مرتبط رو نشون داد درحالی‌که این کار مدیره. یا تقریباً همهٔ تاپیک‌های جدید تو انجمن دوستانه‌ن. حتی انجمن‌ها هم اینجوری از یاد رفته‌ن. مهم‌ترین ویژگی فروم منظم بودن در دسته‌بندی‌هاست ولی الان همه‌چی قاطی شده. تاپیک‌ها اصلا نظم ندارن. چمیدونم مثلا هزارتا تاپیک تکراری داریم و ادغام نمیشن. یکی رو من گفتم تکراریه مدیر اسمش رو عوض کرد نوشت فلان ۱۴۰۵ که تکراری نباشه ((: مدیر انجمن‌ها نمی‌دونم کجان. اینا مثل کابینه‌ی دولتن. باید رو انجمن‌ها نظارت کنن. ناظرشون هم مدیر داخلیه ولی این مورد هم فراموش شده. الان حقیقتش کل مدیریت بیسیک‌ترین نیازها رو پوشش میده. گزارش‌ها/ بن درخواستی/ ح.ب. جواب هم میده ها ولی کافی نیست. نمیگم هیچ‌کار نمی‌کنید ولی لازمه کل سایت مدیریت شه.
تاپیک چت مت خودش بخوای اینطوری بگی هر حرفش میتونه بره تو تاپیکی که قبلا بوده
سرچ سایت هم بگیر نگیر داره این کما اینکه تو دی قطع شد

ادغام تاپیک ها هم یه نوعی دیکتاتوریه، من میتونم ۲ تا تاپیک بخاطر خط فکری یکسان رو یکی کنم ولی خیلی وقت ها اینطوری نیست

و در نهایت شاید خود دکتر باید این رو بگه

حجم گزارشات و بررسی اکانت های فیک در حال حاضر اصلا قابل قیاس با دوران صلح نیست، این رو هم در نظر بگیر

برای مدیران انجمن هم من دوباره بررسی میکنم، یسری افراد رو جایگزین و شخصا با فرد بهتر صحبت میکنم

تاپیک چت مت خودش بخوای اینطوری بگی هر حرفش میتونه بره تو تاپیکی که قبلا بوده
سرچ سایت هم بگیر نگیر داره این کما اینکه تو دی قطع شد

ادغام تاپیک ها هم یه نوعی دیکتاتوریه، من میتونم ۲ تا تاپیک بخاطر خط فکری یکسان رو یکی کنم ولی خیلی وقت ها اینطوری نیست

و در نهایت شاید خود دکتر باید این رو بگه

حجم گزارشات و بررسی اکانت های فیک در حال حاضر اصلا قابل قیاس با دوران صلح نیست، این رو هم در نظر بگیر

برای مدیران انجمن هم من دوباره بررسی میکنم، یسری افراد رو جایگزین و شخصا با فرد بهتر صحبت میکنم
ادغام تاپیک‌های مرتبط دیکتاتوری نیست، چیزیه که توی همه‌ی این سال‌ها باعث شده انجمن‌ها پویا باشن و تاپیک‌های زائد کنار برن و تاپیک‌های قابل بحث به چشم بیان و ضمناً باعث انسجام تاپیک‌ها می‌شده. البته که این وظیفه‌ی مدیر داخلی نیست الزاماً و مدیرهای انجمن‌ها هم باید دوباره نقش جدی‌ای بازی کنن توش.
من مثلاً یادمه دوره‌ای که تازه اکانت زده بودم، برای تاپیک زدن با مدیر انجمن هماهنگ می‌کردیم و مشورت می‌کردیم تا یه وقت تکراری نباشه یا اصلاً فرم بهتری داشته باشه.

قاعدتاً اگه قرار بود مدیرهای داخلی از پس همه‌ی این کارها بربیان سال‌ها توی این فروم مدیر انجمن نمی‌داشتیم ‌:‌)) بنظرم وقتشه دوباره یه تاپیک مدیرگزینی مثل چند سال پیش زده بشه و انجمن‌ها دوباره مدیرهای فعال داشته باشن.

واقعا باید تو همه‌ی تاپیک‌ها اسپم کنید؟ اینجا قالبش قالب چت محوری و تلگرام‌گونه نیست. همه‌ی تاپیک‌ها رو با مسخره بازی، حرفای نامربوط، تیکه و غیره غیرمفید کردید، تا یکجایی هم بنظرم مدیرها باید تذکر یا برخوردی با اسپمرها داشته باشن.
یهو یک تاپیک از قبل بالا میارید و شروع می‌کنید ترول کردن. و آره حجم کاری زیاده، افزایش مدیر ممکن نیست؟
مورد دوم اینکه سایت بخصوص ح.ب و چت مت شده پر از اکانت‌های تازه تاسیس. نمیدونم اگر فرد شناسه و بنا به شرایط الان دسترسی نداره باید شفاف اعلام شه که اکانت قبلیش کی بوده، اگر هم شناس نیست آیا واقعا لازمه در چنین شرایطی عضو وارد بشه؟ سختگیری بیشتری نمیشه اعمال کرد؟

تاپیک برای انتقاد از مدیران داخلی‌ه و به همین دلیل زده شده که کاربرا بتونن نظراتشون رو بگن. شما اسپم دادی اینجا که حمله‌ی شخصی کردی و بعد خواستی با یدونه رفع اسپم "نه به نظر من مدیرا همگی گل هستن" جمع کنی.
البته که این تاپیک هم به‌اون‌صورت مدیریت نمیشه و مقابله‌ای با اسپم‌دادن نمیشه.

ادغام تاپیک‌ها دیکتاتوری نیست، چیزی که باید به واسطه‌ش تاپیک‌ها ادغام بشن نه خط فکری یکسان استارتر‌ها که به‌نظر من حداقل! نقطه‌ایه که اون تاپیک و مکالمه دست می‌ذاره روش. کار بدی هم نیست اصلا باعث میشه بحث‌ها اتفاقا به‌جای واگرایی و پراکنده‌شدن در تاپیک‌های موازی، جمع‌ بشن و این تنوع و تکثر باعث بشه نظرات بیشتر دیده بشن. تازه یه سری از تاپیک‌های موازی که الان داریم اصلا شامل قاعده‌ای که گفتید نمیشن و خیلی سر راست‌تر ازین حرف‌ها موازی‌ان.
من اینو امشب بررسی میکنم تاپیک های حدودا شبیه رو ادغام میکنم

به جز شخص مطهری، هر کسی که داره پست‌های من رو پاک میکنه باید بیاد همینجا شخصاً بهم توضیح بده کارش رو. چند هفته‌ست همه چیز ول شده به امون خدا بعد تازه الان یادتون افتاده اسپم پاک کنید؟
منم، کارتون انتقاد از مدیرا نبود، دعوا کردن با هم بود

میخواید به دکتر هم بگید

واقعا باید تو همه‌ی تاپیک‌ها اسپم کنید؟ اینجا قالبش قالب چت محوری و تلگرام‌گونه نیست. همه‌ی تاپیک‌ها رو با مسخره بازی، حرفای نامربوط، تیکه و غیره غیرمفید کردید، تا یکجایی هم بنظرم مدیرها باید تذکر یا برخوردی با اسپمرها داشته باشن.
یهو یک تاپیک از قبل بالا میارید و شروع می‌کنید ترول کردن. و آره حجم کاری زیاده، افزایش مدیر ممکن نیست؟
مورد دوم اینکه سایت بخصوص ح.ب و چت مت شده پر از اکانت‌های تازه تاسیس. نمیدونم اگر فرد شناسه و بنا به شرایط الان دسترسی نداره باید شفاف اعلام شه که اکانت قبلیش کی بوده، اگر هم شناس نیست آیا واقعا لازمه در چنین شرایطی عضو وارد بشه؟ سختگیری بیشتری نمیشه اعمال کرد؟
من آیپی مشترک تمام اکانت ها رو چک میکنم
اکانتی که ایپی مشترک داشته باشه رو بن میکنم درجا، بدون توضیح

اکانتی که نداشته باشه رو کاری نمیتونم بکنم واقعیت، بن کردن همینطوری هم عشقی نیست

• دابل‌لایک
امتیازات: -ژ-
به نظر من هم تاپیک تکراری خیلی زیاد شده، و با یه تغییر جزئی در عنوان، تاپیک زده میشه
ولی در نهایت هم تاپیکا و محتواهاشون تکراری می‌شن، هم مطالب در مورد اون موضوع منسجم نیست و تو چنتا تاپیک پراکنده می‌شه...
مثلا "مشابه" همین تاپیک سهمیه یکی داشتیم اگه درست یادم باشه...
من امشب اینارو بررسی میکنم ببینم یکی بوده باشه درست میکنم

• دابل‌لایک
امتیازات: panah
من الان سرچ زدم

تاپیکی درباره سهمیه ایثارگری نیست، اگر توی موضوع تاپیک سهمیه وجود نداره بگید با عبارت دیگه ای سرچ کنم

اکانتی که نداشته باشه رو کاری نمیتونم بکنم واقعیت، بن کردن همینطوری هم عشقی نیست
بحثم بن کردن نیست، آسونی/سختی ورود به سایته و بعدش ورود به انجمن‌های شخصی.

ببین عزیز جان، فروم یک تفاوت‌هایی با گروه تلگرام داره، مهم‌ترینش هم اینه که پست دادن توی فروم "کنتور میندازه". اگه قرار باشه توی هر تاپیکی با سرعت 5 پست در دقیقه به طول 10 کلمه مطلب ارسال بشه، خب دیگه اصلاً چرا تاپیک زده میشه توی چت‌روم برید صحبت کنید دیگه.
https://sampadia.com/forum/threads/117263/page-16
صفحه‌هاش رو ببین، اصلاً یه نگاهی به ظاهر تاپیک بنداز، میانگین تعداد کلمات داخل هر پست 4-5 کلمه‌ست :)) نصف بیشترش هم اسپم و مکالمه و چت! تو کمتر از 6 ساعت 16 صفحه جلو رفته.
پس چی شد؟ 1- اسپم‌ها باید پاک شن 2- رویکرد باید در این راستا باشه که تاپیک تبدیل به مکالمه و چت نشه
به صورت خاص این تاپیک رو مثال زدم چون خودت هم داخلش خیلی صحبت کردی، و نمیخوام جوابم این باشه که "وقت نمیکنم" و "نمیبینم" و "نمیرسم".
از انتهای صحبتت شروع کنم

من هر وقت گفتم نمیرسیم، وقت نمیکنم شما بزن تو دهن من

فقط این مشکل توی یک تاپیک بحث شکل گرفتن رو متوجه نمیشم

درسته پیام های اسپم هم داخلش وجود داره ولی محتوا داره

داخل همین تاپیکی عنوان کردی نظرخواهی و اطلاعات هست

اسپم های این تاپیک رو هم همین الان پاک میکنم اونایی که بار ندارن رو

از انتهای صحبتت شروع کنم

من هر وقت گفتم نمیرسیم، وقت نمیکنم شما بزن تو دهن من

فقط این مشکل توی یک تاپیک بحث شکل گرفتن رو متوجه نمیشم

درسته پیام های اسپم هم داخلش وجود داره ولی محتوا داره

داخل همین تاپیکی عنوان کردی نظرخواهی و اطلاعات هست

اسپم های این تاپیک رو هم همین الان پاک میکنم اونایی که بار ندارن رو
لطفا پ‌خ ات رو هم چک کن ممنون میشم

بحثم بن کردن نیست، آسونی/سختی ورود به سایته و بعدش ورود به انجمن‌های شخصی.
ببینید خودتون اساس کارکرد سایت رو میدونید دیگه

باید ایمیل معتبر قرار بدید، یک کدی یا لینکی به ایمیل میرفت و کاربر لاگین میکرد و در نهایت من اینجا تایید میدادم

ولی الان یک مشکلی وجود داره اصلا تاییدیه نمیاد، یعنی یک قابلیتی هست اگر شخص جدیدی با ایپی مشترک با کاربر بن شده ای بخواد تاییدیه بگیره من میبینم

این نمیاد

هر دو اکانت رو؟

بچه‌ها بعد از یه تایمی تقریباً همه از فروم رفتیم و به قول معروف بزرگ‌تر نبود بالا سر کاربرهای جدیدتر که بهشون این مواردی رو که مرضیه گفت توضیح بده یا تبیین کنه یا حتی خودش رعایتشون کنه! چون یادمه اون زمانی که من هنوز دانشگاه نمی‌رفتم اینجا حتی بچه‌های دبیرستانی هم با فرم و قالب صحبت در تاپیک‌ها آشنا بودن. چرا؟ چون از کاربرهای قدیمی‌تر یاد گرفته بودن :-" ولی بعد از یه مدت (منظورم حدود یکی دو سال اخیره) که اسپم‌ها یواش یواش دیگه پاک نشدن و اون اتمسفر منظم قبلی از بین رفت، نتیجه‌ش شده این اوضاع که اگه اسپم‌شونو پاک کنیم، مستقیم میرن تو حرف بزن غر می‌زنن که آی نمی‌دونم مملکت رو هواست اون‌وقت مدیر به فکر پاک کردن اسپم منه. حالا من که هر کی غر هم بزنه کار خودمو می‌کنم فقط خواستم بگم ذهنیت بچه‌های جدیدترِ سمپادیا از قوانین یه چنین چیزیه و اصلاحش یکم طول می‌کشه [همون‌طور که خراب شدنش ناگهانی نبود.]

• لایک
امتیازات: panah
بچه ها من یه سوالی دارم:
من یه چیزی که تو سابقه مدیریتم راجب انجمن خودم (زیستی) به دست آوردم اینه که مخاطبها سمپادیا رو اکثرا در قالب فرومی جهت روزمره نویسی، چت، دلنوشته و کلا محتوای این مدلی بیشتر میپسندن و رغبت به فعالیت دارن. من از سال ۲۰۲۰ که تو سایت بودم تا الان، به شدت کاهش محسوس فعالیت انجمن های علمی رو شاهد بودم کما اینکه تو این ۶ سال بارها مدیران عوض شدن و کسای دیگه ای جایگزین شدن. یه مقدار فکر میکنم این پراکندگی سنی مخاطبهای فعال سمپادیا و کمبود دانشجوی مرتبط در بعضی انجمن ها، باعثش هست (هر چند این دلیل رو خیلی نمیتونم بپذیرم، چون مثلا دانشجوهای پزشکی هم تو سایت خیلی داریم ولی من به جز این دو سه ماه اخیر که سایت شلوغ بود و فعالیت زیاد، ندیدم تاپیک های مرتبط خیلی بالا بیاد و فعالیت بشه) و دلیل دوم هم به خاطر همون علایق مخاطبان نسبت به محتوای دیلی هست تا فعالیت و پرسش پاسخ علمی. یعنی از فعالیت علمی ـ درسی تنها چیز محسوسی که میبینم تاپیک چالشهای مطالعاتی کنکوری هاست. این مدت هم کاربر @Mohammad05 که خیلی بابت تاپیک های جدید و جالبش تشکر میشه، یه مقدار از استقبال تاپیکهاش رو به خاطر شرایط جنگی و مرتبط بودن محتویات برخی تاپیکهاش با شرایط میدونم (البته همه شون محتوای جالبی داشتن و در این شکی نیست) ولی باز هم همینا اگه تو شرایط عادی زده میشد باتوجه به سابقه مدیریتم میگم نهایت یه ساعت همشون بالا میموندن و بعدش میرفتن پایین. تاپیکهای دیگه ای که من مدیرشون نیستم ولی جزو انجمن های علوم پایه هستن هم خیلی این اتفاق براشون افتاده و به نظرم مشکل صرفا از مدیریت یا کمکاری اونا نبوده. بارها سعی به زدن تاپیک های جدید شده، تاپیک های قدیمی رو بالا آوردیم، سعی در مرتب سازی و ادغام داشتیم (که همه اینا رو هم اول باید آقای مطهری نظر میدادن وگرنه من حتی به عنوان مدیر انجمن هم باز خودمختار نمیتونم تاپیکی رو صرفا با نظر خودم حذف کنم و تنها در صورت تایید ایشون این اتفاق میفته) ولی باز اونجوری که باید از انجمن های علمی و به خصوص علوم پایه استقبال نمیشد و همش مدیر باید تک نفره جلو میرفت اگه میخواست رونقی ایجاد بکنه. این مشکل هم تو سه چهار سال اخیر همواره اتفاق افتاده و قبل از اون باز وضعیت بهتر بود، من میدیدم که اون زمان مثلا تاپیک های المپیادی خیلی فعال بودن ولی الان حتی اونا هم راکدن. بچه ها اکثرشون رفتن و فعالیت آنچنانی ندارن، صرفا اگه میان هم، میرن یه چندتا ح ب مینویسن و با دو سه نفر چت میکنن و بعدش خدافظ. من نمیدونم واسه حل این مشکل چه کار میشه کرد یا اصن حل میشه یا همینجوری میمونه ولی واقعا خوشحال میشم اگه کسی نظری راجب رونق انجمن های علمی باتوجه به شرایط گفته شده داره، نظراتش رو هم بگه که هم داوطلبهای انجمنها و هم بقیه مدیرها استفاده کنن.

شما هر سری این رو میگی ولی واضحا نمیگی کجا

ریپلای های ح ب پاک میکنم مولتی اکانت ها رو بن میکنم گزارش ها هم بررسی و ترتیب اثر داده میشن

بن های درخواستی ها گاها تاثیر داده میشن

میشه از چی سایت ناراضی هستید؟
ببین من سایت رو دیگه تقریبا از ۲۰۱۹ اینا دنبال نکردم و اینکه الان میام صرفا بخاطر قطعی اینترنته ،اما اینجا هنوز برای خیلی از تازه‌واردها و جوونترها محیط جذابیه،اینجا فقط یه چت روم نیست که مدیر صرفا حواسش باشه تا یکی فحش داد بپره پاک کنه!
شاید بعدها متوجه بشید اینجا چه بستر خوبی برای جوونی و نوجوونیتونه که با عقاید مختلف،چالش های فکری،..اشنا بشید. سمپادیا یه محیط یک دست از ادمهاییه که اکثریت سواد،فرهنگ،دانش و بینش بالایی دارن،خیلی میشه تاپیک های خوب و چالشی و مفید ایجاد کرد. تقلیلش ندین اینجا رو به یک چت روم!
من نمیگم مدیر خوبی بودم،اصلا،ولی فکر میکنم کلا فقط چندماه تونستم مدیرداخلی بمونم همون ۲۰۱۹ اینا و بعد استعفا دادم،چون انرژی میگرفت ازم،من همش دلم میخواست تاپیک بزنم،انحصار حضور بچه ها رو از ح ب بکشم بیرون،..

در نهایت خب مدیر بودن اینجا که پول و سودی براتون نداره ادم هزاربار با خودش میگه خب که چی:))

من حس می‌کنم مدیرها علاقه و پشنی نسبت به مدیریت ندارن، هیچکس دیگه‌ای که بخواد تایم بذاره وجود نداره؟ :)) ببخشید ها. حس می‌کنم مدیریت خیلی ضعیف شده چون اهمیت چندانی نداره برای کسی. بازم ببخشید مشکل شخصی نیست صرفا میگم انگار حوصله و زمانش رو ندارن داخلی‌ها. و فکر کنم مدت طولانی‌ای هم از مدیریت‌شون می‌گذره.
راست میگه
مثلا من کاندید مدیریت میشم
بچه خوبیم

Back
بالا