- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی دریا
تاپیک چت مت خودش بخوای اینطوری بگی هر حرفش میتونه بره تو تاپیکی که قبلا بودهسمپادیا فقط اینها نیست. کلی انجمن و تاپیک هست ولی فقط ح.ب و اخیرا چتمت مدیریت میشن. الان یکی سر بحث اعدام گفتن کجا حرف بزنیم که اسپم نباشه گفتی چت مت. واقعا کل سایت همین دو تاپیکه. پرنده اومد تاپیک مرتبط رو نشون داد درحالیکه این کار مدیره. یا تقریباً همهٔ تاپیکهای جدید تو انجمن دوستانهن. حتی انجمنها هم اینجوری از یاد رفتهن. مهمترین ویژگی فروم منظم بودن در دستهبندیهاست ولی الان همهچی قاطی شده. تاپیکها اصلا نظم ندارن. چمیدونم مثلا هزارتا تاپیک تکراری داریم و ادغام نمیشن. یکی رو من گفتم تکراریه مدیر اسمش رو عوض کرد نوشت فلان ۱۴۰۵ که تکراری نباشه ((: مدیر انجمنها نمیدونم کجان. اینا مثل کابینهی دولتن. باید رو انجمنها نظارت کنن. ناظرشون هم مدیر داخلیه ولی این مورد هم فراموش شده. الان حقیقتش کل مدیریت بیسیکترین نیازها رو پوشش میده. گزارشها/ بن درخواستی/ ح.ب. جواب هم میده ها ولی کافی نیست. نمیگم هیچکار نمیکنید ولی لازمه کل سایت مدیریت شه.
سرچ سایت هم بگیر نگیر داره این کما اینکه تو دی قطع شد
ادغام تاپیک ها هم یه نوعی دیکتاتوریه، من میتونم ۲ تا تاپیک بخاطر خط فکری یکسان رو یکی کنم ولی خیلی وقت ها اینطوری نیست
و در نهایت شاید خود دکتر باید این رو بگه
حجم گزارشات و بررسی اکانت های فیک در حال حاضر اصلا قابل قیاس با دوران صلح نیست، این رو هم در نظر بگیر
برای مدیران انجمن هم من دوباره بررسی میکنم، یسری افراد رو جایگزین و شخصا با فرد بهتر صحبت میکنم

نصف بیشترش هم اسپم و مکالمه و چت! تو کمتر از 6 ساعت 16 صفحه جلو رفته.
ولی بعد از یه مدت (منظورم حدود یکی دو سال اخیره) که اسپمها یواش یواش دیگه پاک نشدن و اون اتمسفر منظم قبلی از بین رفت، نتیجهش شده این اوضاع که اگه اسپمشونو پاک کنیم، مستقیم میرن تو حرف بزن غر میزنن که آی نمیدونم مملکت رو هواست اونوقت مدیر به فکر پاک کردن اسپم منه. حالا من که هر کی غر هم بزنه کار خودمو میکنم فقط خواستم بگم ذهنیت بچههای جدیدترِ سمپادیا از قوانین یه چنین چیزیه و اصلاحش یکم طول میکشه [همونطور که خراب شدنش ناگهانی نبود.]