- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- ماه
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
درود
Pishikosholo احیانا بن شده ؟ و دلیل بن شدنش چیه ؟
سلامدرود
من بن نکردم، ادیت هم نزدم، احتمالا مدیری که بن کردن اینطور تشخیص دادن با توجه به الفاظخب چرا بن همهشون با هم برداشته نشده؟
بن دائم یا موقت؟من بن نکردم، ادیت هم نزدم، احتمالا مدیری که بن کردن اینطور تشخیص دادن با توجه به الفاظ
موقتبن دائم یا موقت؟
سلام
یک دعوایی شد همراه با توهین
تمامی طرفین دعوا بن شدن، بدون تبعیض
اعمال میشه تا جایی که ببینیمخب تایمش کی تموم میشه ؟
و اینکه اگر از این به بعد قراره به توهین ها بن داده شه خواهشا برا همه اجرا شه
من تو چت مت و ... زیاد دیدم و حتی چت روم
و کاش مشخص بشه چه مدت بن میشه یا براش قانونی نوشته بشه
تموم میشه هر وقت مدیرش تصمیم بگیره، من نمیتونم توی یک ثانیه اینور اونوتر بنی که مدیر بالاتر از من زده دخالت کنمخب تایمش کی تموم میشه ؟
و اینکه اگر از این به بعد قراره به توهین ها بن داده شه خواهشا برا همه اجرا شه
من تو چت مت و ... زیاد دیدم و حتی چت روم
و کاش مشخص بشه چه مدت بن میشه یا براش قانونی نوشته بشه
سلام من تمام پست های مربوط به فوتبال رو بردم داخل چت مت چون عملا ح ب از قیافه افتاده بودپست من رو کی برد چت مت، لطفا بگه چرا.
حالا امشب که فوتبال بود و هممون داشتیم درباره یه موضوعی حرف میزدیم، ولی به هر حال کلیت تمام ح ب درباره فوتبال بودپستهای نقل قول تقریبا واضح بودن، پست من نه نقل قول بود نه هیچ قانون دیگهای رو نقض میکرد.
نقض قانون نبود که. اونایی که شکل چت بودن باشه ولی نه که همهشو ببریسلام من تمام پست های مربوط به فوتبال رو بردم داخل چت مت چون عملا ح ب از قیافه افتاده بود

پس اجازه بده دوباره بررسی کنمنقض قانون نبود که. اونایی که شکل چت بودن باشه ولی نه که همهشو ببری![]()
اولین ح ب هر کس رو بر میگردونممسئله همینه، حب من در جواب کسی نبود.
اینکه شب چمپیونزلیگ اونم همچین بازیای چندتا حب پشت سر هم درمورد فوتبال نباشه عجیبه. ((:
نصف ح ب هایی که انتقال دادم درباره کاوامینگا بود(این بشر اخراج شد امشب)گلدون
اقا الان نمیگم که بزنی من رو هم بن کنی 😂سلام
یک دعوایی شد همراه با توهین
تمامی طرفین دعوا بن شدن، بدون تبعیض
شل کنید بنظرم. اونقدری الآن وضعیت خراب و زندگی کساده که اخراج کاوامینگا هم میتونه مثل ازدواج دایی عدهی زیادی، دغدغهی مهمی برای نوشتن باشه.))
سلام عزیزماقا الان نمیگم که بزنی من رو هم بن کنی 😂
صرفا الان دو روزه من اومدم ولی اون بنده خدا نیومده
بار آخریه که این لحن رو ندید میگیرم.