• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
والله دلیل گزارش هایی ک میشه تو چت مت خیلی بی مورده ب نظر من.داشتیم صرفا درمورد اینکه چرا باید بعد از رابطه جنسی ادرار کرد صحبت میکردیم تذکر گرفتیم درحالی ک تو تاپیک مشابهش ک تو انجمن دخترونه هست این مورد بیان شده که اتفاقا اینجاد کننده تاپیک یه دختر ۱۵ ۱۶ ساله س.در مورد توشه رکتال گاو و مصائب دامپزشکی داشت صحبت میشد که یهو چن تا پست پاک شد جرا الله و اعلم.واقعا یه جوری شده ک انگار همه راست افراطی چادری شدین که رکتوم و سرویکس رحم میشنوین سرخ و سفید میشین میگین اوا خاک عالم حیا کو شرم کو اخوند کو؟

مدیریت در ضعیف‌ترین تاریخ خودشه. اصلاً کار ندارم به بحث اکانت‌های فیک و مدیریت تنش. دو شب پیش تو تاپیک چت‌مت بی‌پرده صحبت از رابطه‌ی جنسی و بادی کانت و انتقال تجارب بود مدیر ۱۶ (!) ساله باید به یوزرهای بزرگسال تذکر می‌داد رعایت کنید. یعنی درک پایین کاربرها تو تشخیص شرایط محیط رو بذاریم کنار، بعد از تذکر گرفتن هم پست‌ها ادامه‌دار بودن و من جز یک تذکر مهربونانه‌ی دیگه برخوردی ندیدم و هنوز هم اون بحث ادامه داره
همین تاپیک پره از کسايی که اومدن از مدیرا شکایت کردن که چرا سخت گیری کردن!
شما تصور کن اگه مدیر پاک میکرد همه اون محتوای جنسی رو، همه اون کاربرا همین جا میومدن میگفتن فلان مدیر رو عوض کنین!
منم با اون بخش بن کردن موافقم. افرادی که موضاعات جنسی یا فحش های رکیک دادن برای چند روز بن بشن
و این بن شدن رو به صورت قانون نوشته بشه.

تذکر مهربونانه‌ی
سلام امیدوارم حالت خوب باشه

درباره این موضوع متاسفانه من از همتون عذرمیخوام

ذات مدیریت گویا در تضاد میشه با با نرمی برخورد کردن

تا بحال تصورم این بود که اگر به ایکس بگم ایکس کارت بده دیگه تکرارش نکن؛ ایکس میشه چشم

نمیدونم تصورم این بود که ایکس نباید ادامه بده

ولی خب نه تنها ایکس بس نکرد؛ بدترشم کرد.

پس بله حق با شماست

گویا فعلا تذکر مهربونانه کارایی نداره اینجا؛ دیگه هم خیلی لوس میشه بگیم جنگ هست و این داستان ها

هست که هست؛ دلیل نمیشه اینجارو بهم بریزن ایکس و ایگرگ ها

یه کاربر پنج روز بدون اخطار بن می‌شه
مجددا

وظیفه ما این نیست قبل از اینکه کاری کنیم بگیم اشتباهتون کجا بوده؛ وقتی اشتباه کردید و برخورد شد دو حالت داره

یا اشتباه از سمت ما بوده؛ یا اشتباه از سمت شما؛ اگر از ما بوده که خب باید بیاید اینجا بگید اشتباه کردید و این نبوده

اگر هم اشتباه از سمت شما بوده؛ اشتباه کردیم به یکسری از افراد نوتیس دادیم و بعدش برخورد کردیم

درستش اینه که بدون تبعیض با هر اشتباهی بدون تذکر برخورد کنیم؛ این رو بذارید به پای اینکه توقع داشتیم ایکس و ایگرگ ندونسته اشتباه رو کردن؛ یکبار دوبار حالا مشکلی نیست

ولی گویا بهتر هست همین هم نباشه؛ یسری دستور العمل است؛ همونا رو بدون شل گرفتن انجام میدیم.

۱۲ ساعت بن می‌شه؟

این شخصا اشتباه من بود

@Becoming به محض اینکه انلاین شد که بعد از اتمام بن بود این عدد رو افزایش دادن

عذرمیخوام

خب این چیه که من باید تو «سمپادیا» ببینمش
این رو گزارش دادن کسی؟

من همچین چیزی ندیدم

ببینید چت مت روزی ۱۰۰ صفحه میره جلو

یعنی از ۹۰ درصد تاپیک های اینجا تو یک روز بیشتر میره جلو

هر صفحه چقدر ارسال داره؟

۲۰ تا ۲۵ تا

یعنی روزی ۲۰۰۰ ۲۵۰۰ تا ارسال رو کسی وقت میکنه بخونه؟ نه

البته چت مت یدونه مدیر نداره؛ ۴ تا مدیر داره

و البته خب همش نیاز نیست خونده بشن؛ ریپورت ها به اندازه کافی هستن که ببینیم چخبره و چخبر نیست

خیلی‌ها از مدیریت سایت در اومده
این رو ۲ هفته پیش گفتید

مدیرگزینی برگزار کردیم؟

نتیجش چی شد؟

هیچ کدومتون جز یه عده داوطلب نشدید اصلا؛ اون هم ۳ ۴ نفرشون جدید و سابقه بن تو یکسال اخیر داشتن

خب راه حل شما چیه؟ کارت دعوت بفرستیم پ خ تک تک کاربر ها میخوای مدیر بشی یا نه؟

چرا مدیر جدید اضافه نمی‌شه؟
برای انجمن متفرقه قبلا ۳ تا مدیر بودیم

یکی اضافه شد و بازم اگر ببینیم کنترل نمیشه؛ چرا که نه بازم اضافه میکنیم

ممنون از نظرت

والله دلیل گزارش هایی ک میشه تو چت مت خیلی بی مورده ب نظر من.داشتیم صرفا درمورد اینکه چرا باید بعد از رابطه جنسی ادرار کرد صحبت میکردیم تذکر گرفتیم درحالی ک تو تاپیک مشابهش ک تو انجمن دخترونه هست این مورد بیان شده که اتفاقا اینجاد کننده تاپیک یه دختر ۱۵ ۱۶ ساله س.در مورد توشه رکتال گاو و مصائب دامپزشکی داشت صحبت میشد که یهو چن تا پست پاک شد جرا الله و اعلم.واقعا یه جوری شده ک انگار همه راست افراطی چادری شدین که رکتوم و سرویکس رحم میشنوین سرخ و سفید میشین میگین اوا خاک عالم حیا کو شرم کو اخوند کو؟
جوابتون:
در حالی که خودتون به میانگین سنی پایین اعضا و اصل «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» واقفید.
اکثر کاربرا بزرگسال نیستن و ۱۲ـ ۱۸ سالشونه
و به نظرم مخصوصا توی چنین موارد کلی‌ای (جو سایت) اجتماع باید در نظر گرفته بشه.

من متوجه نمیشم الان چرا @Sina «واسطه» حساب میشه و نه مدیر؟ یعنی اینجور تصمیمات رو تماما باید مطهری بگیره؟ خب اینجوری که معلومه هیچ کاری پیش نمیره. نمیشه مثل قدیم حالت مدیر کل و مدیر ارشد بذارید که به هر مدیری هرچی گفتیم نخواد از مطهری نظر بپرسه؟
سلام

من واسطه نیستم؛ صرفا وقتی ۲ نفر دیگه هم وجود دارن در سطح من هستن؛ نظرشون رو هم میپرسم

گاهیم نمیپرسم

اصولا وقتی یه اتفاق برای اولین بار میوفته نظر خواهی میشه؛ خیلی وقت این امر انجام نمیشه؛ لزومی نیست؛ وقتی قطعیتی درباره یک تصمیم وجود داشته باشه خودم انجامش میدم

ولی خب طبق قولی که دادم؛ سلیقه ای کاری انجام نمیدم؛ چون قرار نیست من قاضی باشم اینجا؛ بی طرفانه انجام میدم.

البته واقعیت نمیدونم مدیر ارشد چه اکسس هایی داره که من ندارم؛ اگر میدونید بگید

همین تاپیک پره از کسايی که اومدن از مدیرا شکایت کردن که چرا سخت گیری کردن!
شما تصور کن اگه مدیر پاک میکرد همه اون محتوای جنسی رو، همه اون کاربرا همین جا میومدن میگفتن فلان مدیر رو عوض کنین!
منم با اون بخش بن کردن موافقم. افرادی که موضاعات جنسی یا فحش های رکیک دادن برای چند روز بن بشن
و این بن شدن رو به صورت قانون نوشته بشه.
ملاک این نیست که با چه حرکتی تعداد کاربر بیشتری آفندد می‌شه. ملاک اینه که شبکه‌های اجتماعی یا فضاهایی مثل همین فروم گایدلاین‌هایی دارن برای چگونگی فعالیت درشون و تو این سایت حتی وقتی خلاف قوانین خودش هم فعالیتی صورت می‌گیره به درستی برخورد نمی‌شه. یا خیلی شدیده یا اصلاً اهمیت داده نمی‌شه یا سلیقه‌ای برخورد می‌کنن.
جالب شد یادم اومد که به کرات دیدم معیار مدیریت برای چگونگی برخورد، آفندد شدن اعضاست. «یه سری اعضا ناراضی بودن تصمیم گرفتیم فلان‌طور بشه». خب ناراضی شدن که شدن. نمی‌شه چون صرفاً دسته‌جمعی حمله کردن به یه موضوعی فارغ از اینکه ببینید چقدر واکنششون منطقیه یا نه راجع به اصول خودتون کوتاه بیاید که.

سلام

من واسطه نیستم؛ صرفا وقتی ۲ نفر دیگه هم وجود دارن در سطح من هستن؛ نظرشون رو هم میپرسم

گاهیم نمیپرسم

اصولا وقتی یه اتفاق برای اولین بار میوفته نظر خواهی میشه؛ خیلی وقت این امر انجام نمیشه؛ لزومی نیست؛ وقتی قطعیتی درباره یک تصمیم وجود داشته باشه خودم انجامش میدم

ولی خب طبق قولی که دادم؛ سلیقه ای کاری انجام نمیدم؛ چون قرار نیست من قاضی باشم اینجا؛ بی طرفانه انجام میدم.

البته واقعیت نمیدونم مدیر ارشد چه اکسس هایی داره که من ندارم؛ اگر میدونید بگید
سلام سینا. دارن میگن خود شما گفتی ستاره هم مولتی بوده هم معرف نداشته پس چرا عملی در این زمینه انجام نشده که همچین تاپیک مسخره‌ای زده بشه که تهش هم پاک نکنی با گفتن لایک و دیسلایک بهش مقبولیت بدی؟ الان اگه برای شما مشخصه ستاره قانون شکنه چرا بن نمیشه و کاربرا باید سر این بحث کنن که چیه و کیه؟ اگه هم شما همچین ادعاهایی نکردی ممنون میشم از طرف خودت بهشون بگی که همچین چیزی نیست.

مدیر ارشد هم به این منظور مد نظرم بود که قاطع هرکاری بخواد بتونه بکنه و نیازی به تایید مطهری نداشته باشه که ظاهرا برای شما و بیکامینگ این مسئله وجود داره صرفا خودتون علاقه به کار قاطع ندارید.

چرا باید امار بگیریم ؟! و چرا فکر میکنید محتوی جنسی که منتشر میشه رو همه کاربرای بالا ۱۸ سال هم دوست دارن ببینن ؟!.....به شخصه دیدن این محتوی توی سمپادیا حالم رو بد میکنه .... میخواید این چیزا رو بگید برید حداقل پ خ دسته جمعی بزنید کسایی که تمایل به دیدن این چیزا ندارن نبیننش....
واقعا باید یه آماری بگیریم ببینیم اعضای ۱۳ تا ۱۵ ۱۶ چه قدرن.چون ب نظر من حداقل محتوایی وجود نداشت ک برای زیر ۱۶ مناسب نباشه

واقعا باید یه آماری بگیریم ببینیم اعضای ۱۳ تا ۱۵ ۱۶ چه قدرن.چون ب نظر من حداقل محتوایی وجود نداشت ک برای زیر ۱۶ مناسب نباشه
با کمال احترام به نظرتون، ما همه توی این سایت قبول کردیم که زیر سایه مدیریت باشیم و نظر مدیران سایت مهمه.
وگرنه اگه قراره طبق نظر هر کس کل قوانین سایت رو از اول بنویسیم که نمیشه.

• دابل‌لایک
امتیازات: Roxan
ولی گویا بهتر هست همین هم نباشه؛ یسری دستور العمل است؛ همونا رو بدون شل گرفتن انجام میدیم.
من چون منشن شدم باز هم میگم کلماتی که من استفاده کردم رو بارها در سایت دیدم و باز هم دارم میبینم، جدا از اینکه صرف کلمه "رکیک" بود و به هیچکس توهین نکرده بودم. بعد حالا اونی که من گفتم جوابش این شد که "والا توییترم اینجوری نیست" بعد چت متو هربار باز میکنم 🤯 میشم. رویه سایت کدومه الان بالاخره؟
الان هم بحثم اصلا بن شدنه نیست:)) نظرم اینه که قوانین شفاف باشه که هم من کاربر بدونم اگه فلان کارو کردم جریمه‌ش چیه هم معیارِ بن کردن مدیرا انقدر عشقی نباشه و بی‌عدالتی‌ها در این زمینه کنترل بشه و کار خودشونم راحت تر بشه.

مولتی نبوده هیچ وقت

در هر لحظه فقط یدونه از اکانت هاش بن نبود؛ اما این رو واقعیت نمیدونم دلیلش رو؛ احتمالا بلد بوده از یه باگ سایت استفاده میکرده

اسمش تو کاربران جدید سایت هم نبود هیچ وقت؛ من نمیدونم چجوری اکانت میزد

ببینید اصلا موضوع بحث اینجاست ما قادر نبودیم تا یه زمانی جلوش رو بگیریم.

نه اینکه بخوایم یا نخوایم؛ نمیتونستیم صادقانه جلوی اکانت زدنشو بگیریم

هم پاک نکنی با گفتن لایک و دیسلایک بهش مقبولیت بدی؟
قبلا یکبار سر دارکلایت این عمل انجام شد؛ اون زمان من مدیر هم نبودم

اگر هم پاک میکردم؛ شما نه؛ خلاف شما میومدن میگفتن دیکتاتوری؛ به دموکراسی اعتقاد نداری

قاطع هرکاری بخواد بتونه بکنه و نیازی به تایید مطهری
واقعیت صادقانه توی ۱۵ ماه اخیر من مدیر بودم؛ حتی یکبار هم نبوده که کاری بکنم دکتر گیر بده یا کاری بخوام بکنم دکتر اجازه نده؛ صرفا دوست ندارم بدون هماهنگی کاری کنم؛ اینطوری بهتره

و اره حق با توعه پن؟

دوست نداشتم بچه ها فکر کنن ما ادمای خیلی ترسناکی هستیم؛ ولی گویا بعضی مسایل دوستانه حل نمیشه

این از کمبود قدرت نبوده؛ این از ترجیح مصالحه به مداخله بوده

صد البته که همیشه قرار نیست حق با اکثریت باشه تازه اگر واقعا ما اکثریت باشیم
نگفتم همیشه ها
گفتم توی این موضوع
چیزی که روی جو کل سایت تاثیر داره و همچین تنش هایی رو ایجاد میکنه به نظرم تا حدودی میشه در قیاس با انتخاب رییس جمهور دونست.

من چون منشن شدم باز هم میگم کلماتی که من استفاده کردم رو بارها در سایت دیدم و باز هم دارم میبینم، جدا از اینکه صرف کلمه "رکیک" بود و به هیچکس توهین نکرده بودم. بعد حالا اونی که من گفتم جوابش این شد که "والا توییترم اینجوری نیست" بعد چت متو هربار باز میکنم 🤯 میشم. رویه سایت کدومه الان بالاخره؟
الان هم بحثم اصلا بن شدنه نیست:)) نظرم اینه که قوانین شفاف باشه که هم من کاربر بدونم اگه فلان کارو کردم جریمه‌ش چیه هم معیارِ بن کردن مدیرا انقدر عشقی نباشه و بی‌عدالتی‌ها در این زمینه کنترل بشه و کار خودشونم راحت تر بشه.

خب منم این حق رو دارم بپرسم بگم درباره کدوم کاربر میگید عشقی بوده

این که خیلی علمیه. خیلی هم ضروری. اطلاعات خیلی کمی هم در موردش هست در بین دخترا.

به نظرم خیلی از مسائلی که برای کاربرای با سن بالا بار علمی و آموزشی و عادی داره، برای برخی پسرا یا دخترای نوجوون اروتیک محسوب میشه حالا چه معذب بشن چه خوششون بیاد. باید آموزش داد، نه این که مقابله کرد یا تحمیل کرد.

مولتی نبوده هیچ وقت

در هر لحظه فقط یدونه از اکانت هاش بن نبود؛ اما این رو واقعیت نمیدونم دلیلش رو؛ احتمالا بلد بوده از یه باگ سایت استفاده میکرده

اسمش تو کاربران جدید سایت هم نبود هیچ وقت؛ من نمیدونم چجوری اکانت میزد

ببینید اصلا موضوع بحث اینجاست ما قادر نبودیم تا یه زمانی جلوش رو بگیریم.

نه اینکه بخوایم یا نخوایم؛ نمیتونستیم صادقانه جلوی اکانت زدنشو بگیریم
خب پس این آدم یه هکره با پلیس فتا تماس بگیرین:))‌ چی بگم والا:))
قبلا یکبار سر دارکلایت این عمل انجام شد؛ اون زمان من مدیر هم نبودم

اگر هم پاک میکردم؛ شما نه؛ خلاف شما میومدن میگفتن دیکتاتوری؛ به دموکراسی اعتقاد نداری
خب مدیریت قبل این به نظرم تقریبا همیشه دیکتاتوری انجام میشده تا جایی که من یادمه. الان جدی چه دلیلی وجود داره من نرم برای کاربرایی که خوشم نمیاد تاپیک بن نزنم؟ اون تاپیک تق خا. هم که شامل دموکراسی میشه.
واقعیت صادقانه توی ۱۵ ماه اخیر من مدیر بودم؛ حتی یکبار هم نبوده که کاری بکنم دکتر گیر بده یا کاری بخوام بکنم دکتر اجازه نده؛ صرفا دوست ندارم بدون هماهنگی کاری کنم؛ اینطوری بهتره

و اره حق با توعه پن؟

دوست نداشتم بچه ها فکر کنن ما ادمای خیلی ترسناکی هستیم؛ ولی گویا بعضی مسایل دوستانه حل نمیشه

این از کمبود قدرت نبوده؛ این از ترجیح مصالحه به مداخله بوده
اینم همون حرف بالام. الان واقعا برای من مشخص نیست روند مدیریت چجوریه. قوانین رو به روز کنید به نظرم. جدی میگم.

دوستان من جدی نمیدونم قوانین کجاست. آدم تنبلی ام اما قول میدم مطالعه ش کنم، اگر ممکنه یک نفر این قوانین رو همینجا بذاره که دقیقا بدونم چه کارهایی رو باید متفاوت انجام بدم:))

خب مدیریت قبل این به نظرم تقریبا همیشه دیکتاتوری انجام میشده تا جایی که من یادمه. الان جدی چه دلیلی وجود داره من نرم برای کاربرایی که خوشم نمیاد تاپیک بن نزنم؟ اون تاپیک تق خا. هم که شامل دموکراسی میشه.
اون تاپیک در هر حال پاک میشه؛ همونطور که برای دارکلایت پاک شد
این هم میشه
منتهی بحث اینه یسریاتون فکر میکنید ما جانب داری میکنیم

برای من این تعریف نشدست.

اینم همون حرف بالام. الان واقعا برای من مشخص نیست روند مدیریت چجوریه. قوانین رو به روز کنید به نظرم. جدی میگم.
چشم؛ فورا یکاریش میکنیم

بازم شرمنده

خب منم این حق رو دارم بپرسم بگم درباره کدوم کاربر میگید عشقی بوده
درکل منظورم اینه که curriculum خاصی وجود نداره و ناخودآگاه سلیقه و فکر مدیری که بن میکنه در مسئله دخیل میشه و مثلا برای خودم که پیش اومد و مورد مشابهشو تاحالا ندیده بودم عجیب بود. منظورم از عشقی به قصد غرض ورزی نبود

چرا باید امار بگیریم ؟! و چرا فکر میکنید محتوی جنسی که منتشر میشه رو همه کاربرای بالا ۱۸ سال هم دوست دارن ببینن ؟!.....به شخصه دیدن این محتوی توی سمپادیا حالم رو بد میکنه .... میخواید این چیزا رو بگید برید حداقل پ خ دسته جمعی بزنید کسایی که تمایل به دیدن این چیزا ندارن نبیننش....
محتوای جنسی محتواییه که انتشار خوندن یا دیدنش باعث لذت فرد بشه.اینها واقعا محتوای اموزشی ن صرفا در یه گفت و گوی صمیمی و غیر رسمی با ذکر دو سه تا خاطره.اگه وااااقعا اوکی نیستین خب نخونین.تو سایت کلی تاپیک نمیدونم خودارضایی اری یا خیر.چند همسری اری یا خیر.نمیدونم همجنسگرایی اری یا خیر وجود داره.اگه کسی با این مدل محتوا اوکی نیست خب نخونه.اینا واقعا اموزشیه.صرفا ماها یاد گرفتیم اموزشم با رفرنس و مقاله و خشک و اینا باشه.واقعا تو بغل اخوند پریدن شاخ و دم نداره

Back
بالا