ماه عسل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsenbarzegar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه عسل

خطاب من بود برنامه گویا؛ چیش. ;;) :))

×نه دیگه خیر سرم. :)) :-"

به نقل از لولیع :
خطاب من بود برنامه گویا؛ چیش. ;;) :))
یعنی 108 سالگی بچه دار شی؟ :-" :))

فردا گفت با روحانی حرف میزنیم ینی روحانی مهمونشونه یا نه وایمیسته جلو دوربین خطاب به روحانی حرف میزنه؟ :دی

میگم این پیرمرده خجالت نکشیده 108 سالگی؟ :))))

به نقل از fatemeh76 :
چرا نفرات برتر کنکور رو مث هر سال دعوت نمیکنن به برنامه؟ ~X(

چه جذابیتی داره ؟
جز اینکه یه مشت حرفای تکراری و گاهاً کذب ؟

من همين يه قسمتشو تا حالا ديدم خودم تقريباً

بعد فقط به نظر خودم كار اين آقاي 108 ساله كه بچه دار ميشه ،خيلي ام اشتباهه و كلاً محكوم ميكنم اينكه آوردنش تو رسانه ي ملي و دارن با احترام و اينا ازش حرف ميزنن و...
اينكه اندكي به آينده ي بچه هاش فك نكرده و فقط خواسته كارخونه زده باشه...

اگه كسي هس كه نظرش مخالف اينه ميتونه بگه شايد قانع شدم

مواد نگهدارنده؟ :)))))

بیچاره بچه هه! بابا میخواد بچه‌ی بدبخت. :|

چرا ازش نپرسیدن چندتا زن داشته؟ :))))

دوستان میشه یه خلاصه ی کوچولو بگین؟ مهمون فقط همین آقاهه بود که ازش حرف میزنین؟
ارزش داره پاشم صب ببینم؟ :-"

نع
به هیچ وجه :|

آخه فک کن بچه بزرگ شه، بعد داداشش 70 سالش باشه، این ملت فکر ندارن آخه؟ تو ی محیط بده که آدم با همسن خودش نیس. داداشه جای بابابزرگشه. :-<

ولی انگیزه ی اون مردهُ اون زنه خیلی تحسین برانگیز بود. اصن اهمیت نمی دادن چن سالشونه. بیان از اینا یاد بگیرن مردم!

ولی از حق نگذریم هم بچه کوچولو (مبینا)هم اون دختر 9 سالش خوشمل بودن :x

به نقل از ღ pantea ღ :
ولی از حق نگذریم هم بچه کوچولو (مبینا)هم اون دختر 9 سالش خوشمل بودن :x
امـا ایندشون چی؟
مگه این اقاهه چندسال دیگه فوقش زنده اس؟
بچه ها پدر نمیخوان؟
نیاز بچه که فقط غذا و لباس نی
محبتم میخواد
پیرمرد 108 ساله میتونه واسشون پدری کنه؟درصوزتی که اسم بچه کوچیکه رو هم یادش نبود

من یه چیزی بگم؟!
چرا بد بخت رو از الان مرده فرض میکنید!؟

اومدیم و 50 سال دیگه هم زنده موند , کی چی میدونه آخه ؟
بجای اینکه بگیم " مگه تا چند سال دیگه زنده میمونه ؟ " و از این چیزا بهتر نیست بگیم " ایشالله چندین سال دیگه زنده بمونه " ؟؟؟

اصن گیریم که نمیره.. بچه ها با والدینی که 30 سال ازشون بزرگ ترن، مشکل دارن. ی بابای 108 ساله خیلی نمی تونه بچه هاشُ درک کنه ب نظرم. ارتباط چندانی ب وجود نمی آد!

به نقل از New Folder :
اصن گیریم که نمیره.. بچه ها با والدینی که 30 سال ازشون بزرگ ترن، مشکل دارن. ی بابای 108 ساله خیلی نمی تونه بچه هاشُ درک کنه ب نظرم. ارتباط چندانی ب وجود نمی آد!

میشه بگی همین پدر و مادری که 30 40 سال باهامون فاصله دارن چه گلی به سرمون زدن که اون 108 ساله بخواد نزنه؟؟؟ فرقی نمیکنه حالا 50 سال یا 108 سال!

دیروز این علیخانی گف ما فردا با آقای روحانی کار داریم!ینی روحانیو میارن؟! ;D

به نقل از jojo naghash :
امـا ایندشون چی؟
مگه این اقاهه چندسال دیگه فوقش زنده اس؟
بچه ها پدر نمیخوان؟
نیاز بچه که فقط غذا و لباس نی
محبتم میخواد
پیرمرد 108 ساله میتونه واسشون پدری کنه؟درصوزتی که اسم بچه کوچیکه رو هم یادش نبود

از کجا معلوم که چند سال دیگه میمیره شاید اصن 50 60 سال دیگه عمر کرد

به نقل از F@|-|!mEh :
میشه بگی همین پدر و مادری که 30 40 سال باهامون فاصله دارن چه گلی به سرمون زدن که اون 108 ساله بخواد نزنه؟؟؟ فرقی نمیکنه حالا 50 سال یا 108 سال!

نظرت چیه یه مقدار دوز اغراق رو بیاری پایین فهیمه جان؟ ;D واضح و مبرهن‌ـه که تفاوت سنی 30 سال با فرزند، فرق داره با 108 سال! اون بنده‌خدا حتی اسم بچه‌ش رو هم نمیدونست! چه برسه به اینکه بخواد گلی به سرش بزنه یا نزنه! بعد من یه مسئله‌ای برام پیش اومد. لرزش دستاش ناخودآگاه بود یا داشت سعی میکرد بچه رو آروم نگه‌داره و درواقع خودآگاه بود؟ :-"
در مورد اراده‌ی اون پدر 80 ساله‌مون که 25 سال پشت کنکور مونده بود هم حرفی ندارم واقعاً! بریم بمیریم ما. :))

چقدر مسلط! باباهه از خدا خواسته معجزه رو نشونش بده؛ خدا هم نه نگفته! دمش گرم ;D

معجزه اینه که رئیس سازمان سنجش با این همه لعن و نفرین و آه که پشت سرشه هنوز زنده داره میگرده

واقعن دم خدا گرم در تمامی طول برنامه به این شکل :o گاهی هم ب این شکل :-s و :-ss و در آخر هم ب این شکل #:-S درمیومدم ;D

خلاصه برنامه:
برنامه امروز درباره معجزه بود و سه تا مهمون داشت ;D مهمون اول آقایی بود که با خانومش و پسرش اومده بود.این سه تن( :-")داشتن باموتور توی خیابون ولیعصر (حوالی پارک ساعی ;D )میرفتن ک یه دفعه سرشون رو میگیرن بالا و میبینن ک یه درخت تنومند داره میوفته روشون :o پدر برای نجات پسر اونو بقل میکنه(پسر جلو بوده پدر پشتش و مادر پشت پدر ;D )و درخت میخوره روی سر و قسمتی از شونه ی پدر (درخت 70 ساله ی 56 متری ;D )و استخوان حدقه چشم و فک و گونه و ...(کلا 19تا از استخوانای صورتش)میشکنه و برای مدتی توی کما میره و الان ب جای قسمتی از جمجمه تیانیوم بود ;D
مهمون دوم برنامه پدر و مادر بودن که بچه شون(یه پسربچه ی فوق العاده خوشگل و فوق العاده تر شیطون)در 18 ماهگی از طبقه چهارم (پنجره ی خونه)افتاده بود پایین :-ss :o و در عین حیرت هیچگونه آسیبی ندیده بود و فقط ی حالت منگی بهش دست داده بود #:-S و جالب اینجاس ک پدرش چند روز قبل ب خدا میگفته خدایا پس کجاس اون معجزه ای که هی ازش میگی :|
مهمون سوم برنامه آقایی بود که 33 ساله و جوشکار بودو با پسرش اومده بود.این آقا در بالای ساختمون داشته جوش کاری میکرده که یه لحظه پاش میلغزه(شعر گفتم ;D )و از اون بالا پرت میشه پایین (و پایین پر از میلگرد X_X ) یکی از میلگرد ها میره تو گلوش و از پشت گردنش درمیاد جوریکه تو بیمارستان دکتره میگفته آمپول خلاصو بزنید ک راحت بمیره بعد یه دفه آقاهه پا میشه و میگه آقا چی میگی بمیره ؟ دکتره : جل الخالق این زنده ـس ک ;D (خود آقاهه با حالت خیلی بامزه ای تعریف میکرد)و اینطوری میشه که این آقا زنده میمونه ...

واقعن دیگه معجزه ب چی میشه گفت ؟ خدایا شکرت [-o<

Back
بالا