آرهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه من که کلا جیغم در اومد!!!! :-s :-sبه نقل از غَـزالـه :اون دومیـه (همونی که توو گلوش میلگرد رفته بود ) واقعا وحشتناک بود!
به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :امشب برنامه خوب بود .. اونجایی که اون خانومه داش در مورد شوهرش حرف میزد دوتا بچه هاش نزدیک بود گریشون بگیره
چقد راحت تونسته بود شوهرشو ببخشه ..
بعد اینکه باورم نمیشد احسان سال 88 اون حرفو زده ... واقعا حرف بدی بود.. هرچند پشیمون بود..هرچند خود منم وقتی اون خانومه گفت اچ آی وی مثبت دارم ازش بدم اومد .. هرچند این نشون دهنده ی فرهنگ بد جامعمونه ..
امیدوارم حداقل درمورد خودم از این به بعد اینطوری باشه که انقد زود قضاوت نکنم....
به نقل از F@|-|!mEh :نزدیک بود گریه شون بگیره ؟! دارم میگم چشای احمد یهو قرمز شد ...
سال 89 , بله ! ولی خود خانومه هم در مورد سرطان همچین چیزی گفته بودا ...
آگاهی رو خوب اومد , البته من نمیدونم چرا درکش یکم مشکله واسم که عده زیادی از مردممون آگاهیشون کم باشه و نتونن بفهمم که اچ آی وی هم مثل خیلی از بیماری های دیگه س و انتقالش همینجوری با تماس نیست ...
در ضمن احمد واقعا مرده , احسان راست گفت
به نقل از F@temeh :یکی خلاصه بگه.
شما نمیدوونید آدم تا 8 و نیم خوابه خب؟ خودتون خلاصه بگید دیگه من نباید بیام هی اعلام کنم که. ای بابا.
چرا قرمز شد , خودم دید خوبه نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :دیگه تا این حدم نبود ..یکم اشک تو چشماش حلقه زد ولی قرمز نشد !!
هی واــــــــــــی!!! باو خیلی کار کرده این خانومه که حتی به بخشیدنه شوهرش فکر کرده...به نقل از F@|-|!mEh :آقایی بودن معتاد که اواخر تزریقی میشن و بخاطر همین مبتلا به اچ آی وی میشن , بعد این بیماری رو به خانمشون انتقال میدن ! دو تا فرزند هم داشتن , میرن آزمایش میدن خانمه اچ آی وی مثبت ولی بچه ها منفی بودن ( نداشتن ) . پدرشون چون سیستم دفاعی بدنش ضعیف شده بوده ( بالاخره معتاد بوده ایدز هم گرفته ) بیمارستان بستری بوده و بعد از یه مدت میمیره!
ولی خانمه بعد از 8 سال هنوز زنده س ! دو تا پسر داره که یکی 14 سالشه ( احمد ) میره بنایی میکنه و پسر بزرگش هم فروشنده س , کار میکنن تا مخارج زندگیشونو بدن و کمک کنن سیستم دفاعی مادرشون ضعیف نشه و تو خونه 39 (!) متری زندگی میکنن ! در آخر هم خانمه گفت که همسرش رو بخشیده