به نقل از F@|-|!mEh :خلاصه لطفا
به نقل از NO NAME! :تا اون جا که دیدم!
داستان زندگی افا و خانمی بود که هردو تو این مراکز بی خانمانا بودن، مرده معتاد بوده و زنه هم از شوهرش طلاق گرفته...اینا باهم ازدواج میکنن!(حس میکنم بعضی جاهاشو بد گفتم )
۲۰ سال فاصله سنی داشتن اما خیلیییییی قشنگ بهم ابراز علاقه میکردن :لایک اصن عاشق واقعی...ادم دلش میخواس یهو
آره در ادامه که احسان از صحنه اومد بیرون بچه رو بغل کرد و گریه کرد. حالا یا تو شوک بود یا نمیخاست جلو دوربین احساساتشو بروز بده و یا هردوبه نقل از مهســـــــــــــا :مامانه به نظرم بی احساس نبود، تو شوک بود فقط! آخه تصور کنین تمام فشار زندگی رو دوشش بوده تو این 7 ماه
واقعا از معدود برنامه هایی بود که گریه کردم سرش! چون حس کردم برای هرکدوممون میتونه هرلحظه اتفاق بیفته!
و اینکه پسر اون پیرمرده، که به خاطر 10 میلیون تو زندان بود و داشتم به این فکر میکردم که این مقدار پول واسه یه سری آدم پول خرده!!
بعععله...برنامه خیلی خوبیم بود...چن تا بازیگرم آورده بودن...خیلی خوب بود...به نقل از F@temeh :دیروز ویژه برنامه داشت؟
مـن بـا هـزار امیـد سـاعـت 6ونیـم زدم ببیـنم کـه دیـدم عمـو عسلـے داره خـدافـظے میکنـهبه نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :ویژه برنامه ی عید فطر چی بود ؟؟ یکی خلاصه بگه لطفن