• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آخرین کتابی که خوندید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اتاقی ک در ان اتفاق افتاد از جان بولتون
کتاب خوبیه بخونین بد نیس

همه می میرند
اثر سیمون دو بوار

وقتی یه کتابی خیلی خوبه، زبونم می‌گیره موقع تعریف!
فقط می‌تونم بگم همه چیزش ر‍و دوست داشتم. از نویسنده و طرحِ جلد گرفته تا شروع، پایان، محتوا، داستان و شخصیت پردازی.
به شدت توصیه می‌کنم که بخونید. به احتمالِ زیاد دوستش خواهید داشت .
چطووور تونستی؟ تحسینت می‌کنم : ))
با وجود ایده‌ی بزرگ، برای من خیلی ناجذاب و پیش‌نرونده بود و اونجایی که به شرح جنگ‌ها و حکومت‌‌ها رسید دیگه نتونستم ادامه بدم.

مامان و معنی زندگی

داستان روانشناسانه ست. بخونید.

پرونده هری کِبِر اثر ژوئل دیکر

ژانر خاصی نمیتونم براش بگم...تلفیقی از جنایی ، پلیسی ، معمایی ، عاشقانه و درام بود...خیلی کتاب جالبی بود و واقعا فکر آدم رو مشغول میکرد و از اون دسته کتابایی بود که نمیشه آخرشو حدس بزنی و واقعا با مهارت میپیچونه آخر داستانو..‌.یه حدسایی میزنی میگی قطعا این طور میشه ولی آخر داستان یه طوری تموم میشه و مسیرش یه جوری از اون وسطا عوض میشه که حیرت زده میشی.
پیشنهاد میکنم اگه به این ژانرها علاقه دارید بخونیدش

من دوتا کتاب خریدم حدود 3 سال پیش و تاحالا صدبار خوندمشون آخرین کتابی که خوندمم همون بود ولی خب به سنای کودک و نوجوان میخوره فقط

فرار از کتابخانه آقای لمونچلو
المپیک در کتابخانه آقای لمونچلو
دو جلده
از انتشارات پرتقال
معمایی محسوب میشه فک کنم

آخرين کتابایی که خوندم:
__)۱۹۸۴، نویسنده: جرج اورول، این کتاب یه نسخه اینفوگراف ترجمه شده هم داره، واقعا نمیتونم، و نمیدونم چجوری توصیفش کنم ولی به نظرم ارزش یه بار خوندنو داره..

__)ناطور دشت، نویسنده: جروم دیوید سالینجر، اینم کتاب قشنگیه بنظرم، درباره هولدن کالفیلد یه بچه ی معصوم ۱۶، ۱۷ ساله‌اس که از مدرسه اخراج شده، و تصمیم میگیره طی سه روزی که قراره نامه اخراجش به دست مامان باباش برسه، خونه نره تا اوضاع اروم بشه، و نشون میده که چجوری یه بچه ی معصوم مثل هولدن تو دنیای پر از آشوبِ جایی مثل آمریکا پا میزاره، داستانم با بستری بودنِ هولدن شروع میشه

__) کتابای ژانر رئالم اسمشو یادم نیس، ولی سه تا بودن که کلا ابن ژانر و از انتشارات پرتقال و هوپا و افق میتونین بخونین

راستی اگه کسی کتابِ قشنگی از پائولو کوئیلو میشناسه ممنون میشم بهم بگه^^
البته جز ورونیکا تصمیم می‌گیرد بمیرد و یازده دقیقه:D

جدیدترین کتاب نشر نون: آخرین چیزی که به من گفت

یه کتاب معمایی که خیلی سریع پیش می‌ره.

Back
بالا