anahid_30s
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان یک
- شهر
- همدان
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
پاسخ : منتقدان هری پاتر
2) اگر هم شما اونو نقد فرض میکنی، بازم نمیشه گفت من نقدی کردم که نیاز به خوندن داشته باشه. این که کتاب سطحیه که اصلا شکی توش نیست.
من فکر میکنم یه چیزی داره اشتباه میشه اینجا. ببینید، کسی نگفته هری پاتر جذابیت ادبی نداره ؛ مسئله اینه که از نظر محتوایی بی ارزشه.
اگر کسی اینجا هست که فکر میکنه اینطور نیست، لطفا بیاد واسه من که نخوندم توضیح بده مفهوم و مقصود این داستان چیه؟ آخر این هفت داستان چه چیز با ارزشی میخواد بگه نویسنده؟
رمان ایرانی، باور کنید مترادف با رمان های مودب پور نیست!
زویا پیرزاد مثلا. یا نادر ابراهیمی، مصطفی مستور و ...
نادر ابراهیمی درسته که مرده، اما نویسنده قدیمی نیست.
این که یه کتاب واسه یه قشر جالب نباشه، دلیل بد بودن کتاب نیست. همونطور که جذاب بودن یه کتاب برای یه قشر به معنی ارزشمند بودنش نیست. درسته که شاید خیلی از جوونا اینجور کتابا رو نپسندن، اما خیلی ها هم میپسندنشون. و البته مشکی دقیقا همینه؛ همین که قشر جوان اینقدر کتابای سطحی خوندن که ذائقه ـشون تحت تأثیر قرار گرفته.(که البته علت خود این رو آوردن به کتابای سطحی به نظر من تبلیغات بوده).
دوباره سوالمو تکرار میکنم؛ منظورتون از استاد و غارعلیصدر چی بود؟
1) من نقد نکردم.به نقل از ستـاره :ایشون مثل این که نخونده نقد میکنن
2) اگر هم شما اونو نقد فرض میکنی، بازم نمیشه گفت من نقدی کردم که نیاز به خوندن داشته باشه. این که کتاب سطحیه که اصلا شکی توش نیست.
من فکر میکنم یه چیزی داره اشتباه میشه اینجا. ببینید، کسی نگفته هری پاتر جذابیت ادبی نداره ؛ مسئله اینه که از نظر محتوایی بی ارزشه.
اگر کسی اینجا هست که فکر میکنه اینطور نیست، لطفا بیاد واسه من که نخوندم توضیح بده مفهوم و مقصود این داستان چیه؟ آخر این هفت داستان چه چیز با ارزشی میخواد بگه نویسنده؟
به نقل از farnazZ :رمان خوب ؟شما نام ببر !لابد مودب پور !
نویسنده های خوب انگشت شمار که همشون هم مردن
تازه رمان های اجتماعی هم برای قشر جوان زیاد جالب نیستن
رمان ایرانی، باور کنید مترادف با رمان های مودب پور نیست!
زویا پیرزاد مثلا. یا نادر ابراهیمی، مصطفی مستور و ...
نادر ابراهیمی درسته که مرده، اما نویسنده قدیمی نیست.
این که یه کتاب واسه یه قشر جالب نباشه، دلیل بد بودن کتاب نیست. همونطور که جذاب بودن یه کتاب برای یه قشر به معنی ارزشمند بودنش نیست. درسته که شاید خیلی از جوونا اینجور کتابا رو نپسندن، اما خیلی ها هم میپسندنشون. و البته مشکی دقیقا همینه؛ همین که قشر جوان اینقدر کتابای سطحی خوندن که ذائقه ـشون تحت تأثیر قرار گرفته.(که البته علت خود این رو آوردن به کتابای سطحی به نظر من تبلیغات بوده).
دوباره سوالمو تکرار میکنم؛ منظورتون از استاد و غارعلیصدر چی بود؟