.._..
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
پاسخ : منتقدان هری پاتر
اون مثال جنگ و صلحو مث اینکه خیلی بد توضیح دادم!
تو اون پست داشتم میگفتم که چرا کلا کتابای ژانر فانتزی مثل هری پاتر با وجود اینکه ارزش ادبیشون کمه ولی اینقدر محبوب شدن، بعد مثال زدم گفتم چون نثرشون ساده و قابل هضمه و همین سادگی باعث جذابیتشون میشه ولی کتابای دیگه مثلا جنگ و صلح اینجوری نیستن! افتاد؟!؟!؟
الان من کاملا قبول دارم ژانر فانتزی بیشتر جنبه سرگرمی داره! اصن بر منکرش لعنت! از اول هم بیشتر حرفم این بود که هری پاتر بیشتر از اون که لیاقتش رو داشت بزرگ شد، الان بیشتر هم سن و سالای ما حداقل یه بار هری پاترو خوندن یا فیلمشو دیدن، ولی واقعا چند نفرشون جنگ و صلحو خوندن؟(چه گیری دادم به این جنگ و صلح!)
پ.ن: چرا یه تاپیک دیگه هم شبیه این داریم ؟ نمیشد همین حرفا رو اون جا زد؟؟
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,233.260.html
خب همین دیگه! این چیزایی که شما اشاره کردی یا مثلا چیزایی مثل لپرکان و پری دریایی و ... همه قبلا بودن! ینی جزو موجودات اسطوره ای بودن که از خیلی خیلی وقت پیش وجود داشتن و خالق مشخصی ندارن! مثل اسطوره های یونان! حالا فراموش شده بودن و رولینگ دوباره زندشون کرد!به نقل از miss.M :آره،دقيقا"!ولي يه تفاوتي داره!فرض كن يه موجود جادويي،چه مي دونم مثل اسنوركك شاخ چروكيده،قازقلنگ()و.. اينا همه موجودات جادوييند.پس چون موجود جادويي اند از خلاقيت نويسنده سرچشمه نمي گيرند؟
وقتي نويسنده يه موجودي رو تعريف مي كنه كه قابليت هاي ويژه و عجيبي داره يا شمايل متفاوتي،جزء موجودات جادويي قرار مي گيره.ديگه نمي شه گفت چيزي خلق نكرده!مي دوني چي مي گم؟جادو و موجود جادويي و...يه دسته اند!مثل نقاشي.يك نقاش وقتي نقاشي مي كشه خلق مي كنه.نمي شه گفت چون نقاشي قبلا" اختراع شده(!)نقاش چيزي رو خلق نكرده!
اون مثال جنگ و صلحو مث اینکه خیلی بد توضیح دادم!

تو اون پست داشتم میگفتم که چرا کلا کتابای ژانر فانتزی مثل هری پاتر با وجود اینکه ارزش ادبیشون کمه ولی اینقدر محبوب شدن، بعد مثال زدم گفتم چون نثرشون ساده و قابل هضمه و همین سادگی باعث جذابیتشون میشه ولی کتابای دیگه مثلا جنگ و صلح اینجوری نیستن! افتاد؟!؟!؟

الان من کاملا قبول دارم ژانر فانتزی بیشتر جنبه سرگرمی داره! اصن بر منکرش لعنت! از اول هم بیشتر حرفم این بود که هری پاتر بیشتر از اون که لیاقتش رو داشت بزرگ شد، الان بیشتر هم سن و سالای ما حداقل یه بار هری پاترو خوندن یا فیلمشو دیدن، ولی واقعا چند نفرشون جنگ و صلحو خوندن؟(چه گیری دادم به این جنگ و صلح!)

پ.ن: چرا یه تاپیک دیگه هم شبیه این داریم ؟ نمیشد همین حرفا رو اون جا زد؟؟
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,233.260.html