سوال المپیادی(سوال و حل آن ها با همکاری هم)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع eyekay
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سوال المپیادی(سوال و حل آن ها با همکاری هم)

یعنی واقعا" پرفسور اینطوری هم تو مملکت ما پیدا میشه ؟؟

پرفسور درست و حسابیم نداریم ...

حالا نمی تونید جواب بدید حرف زیادی نزنید با همتونم شما ها جواب بدید تفره نرید

اولا که با رعایت احترام صحبت کنید !دوما اساسا چیزی که مطرح کردی غلطه !تعریفو که رد و اثبات نمی کنن !میشه بگی اثبات این انسان محترمو؟ یا باید پاک کنم پستارو !

به چند طریق مختلف می توان با جمع اعدادی مساوی ،به عدد 1998برسید؟

در بعضی اعداد حاصل ضرب کلیه ی ارقام برابر با حاصل ضرب ارقام اول و اخر است.چند عدد 3 رقمی این چنینی وجود دارد؟

پادشاهی 7 پسر داشت که قصر های او را به ارپ می برند.او به کوچکترین پسرش تعدادی قصر داد.به پسر بزرگتر از او 2 برابر و .... به بزرگترین پسرش 7 برابر کوچک ترین پسرش ،قصر داد.پس از مرگ پادشاه ملکه دستور داد که هر یک به هر کدام از برادران کوچکتر از خودش 2 قصر بدهد و به این طریق همه به طور یکسان قصر به ارث بردند.ان پادشاه چند قصر داشته است؟

ایا می توانید اعداد 3،2،1......14،13 را طوری روی محیط دایره قرار دهید که تفاضل هر دو عدد متوالی 4،3یا5 باشد؟

عددی شش رقمی است که اگر ضرب در اعداد 1تا6 شود حاصل نیز عددی شش رقمی است و ارقام حاصل همان ارقام عدد هستند تنها جای آن ها تغیر می کند. راهنمایی:(در این عدد مضرب 3 وجود ندارد .)

من خودم چند صفحه پرکردم تا جوابش به دست اومد . ~X(

به نظر شما باید در جاهای خالی چه چیزی بنویسیم؟(هر حرف نشهن دهنده ی یک عدد است و حروف متشابه نشان دهنده ی اعداد مشابه است .) راهنمایی (در این اعداد رقم یک به کار نرفته است . ) :-? :)

_ب _گ _گ _ف _الف عددی اول
*
_ب _ف عددی اول
-------------------
_د _ف _د _ه _ف
+
_م _ج _ب _د _الف _الف
---------------------------------------
_د _الف _ج _د _س _ب _الف

سلام
برای شروع بیاین به حل این سوال بپردازیم:
Capture.PNG

هوف!چه عجب قسمت المپیاد ریاضی یه فعالیتی کرد!!!
من در صورت کسر ها به جای a ,b,c به ترتیب (b+c)- هفت و ... میذاریم وتفکیک میکنیم در میاد!

خوب این برای شروع حل...
آخرش چی می شه؟ :-w

تابلو شد دیگه.از یه 7 فاکتور بگیر و با توجه به فرض حل کن.میشه نوزده دهم.(نوزده به روی ده) ;D

بله درسته اینم راه حل کامل:
1.PNG

:)

خوب بریم سراغ یک سوال دیگه:

اگر دو ضلع از مثلثی با دوضلع از مثلث دیگر مساوی باشد و دو مثلث ،یک زادویه مساوی داشته باشند. آیا امکان دارد دو مثلث همنهشت باشند؟

به نظرم در صورتی امکان داره که زاویه بین دو ضلع باشه (یا مثلث قائم الزاویه باشه)
درسته ؟‌ ;D

به نقل از ehsan shad :
خوب بریم سراغ یک سوال دیگه:

اگر دو ضلع از مثلثی با دوضلع از مثلث دیگر مساوی باشد و دو مثلث ،یک زادویه مساوی داشته باشند. آیا امکان دارد دو مثلث همنهشت باشند؟

خب بدیهیه که امکانش هست که همنهشت باشن ...

حرفاتون متین ولی لطف کنید اثباتی براشون بیارید... .
راستی در سوال هیچ اشاره نشده که مثلث قائم الزاویه است یا نه و یا این که زاویه بین دو ضلع !؟ :-/

من خودم نظرم اینه که...
نگاه کنید، اگه ما دو ضلع و یک زاویه داشته باشیم به چند حالت می تونیم یک مثلث رسم کنیم؟!!!!!!!!
اگه این جوری به مسئله نگاه کنیم به نظر شما امکان داره که جواب مسئله مثبت باشه؟

من تا اونجایی که یادم میاد ، اینو ما تو مدرسه ثابت کردیم که اگه اون زاویه برابره زاویه منفرجه باشه میشه!

حالا که خوب فکر می کنم با این شرایط در همه حالت ها نمی شه یک مثلث رسم کرد.مثلا اگه اضلاع مثلثی رو 3 و 4 سانتی متر بدهند و بگویند که یکی از زاویه های آن 150 است ،در حالتی میشه مثلث رسم کرد(زمانی که زاویه بین دو ضلع مثلث باشد و یا راس آن یکی از انتها های ضلع کوچک تر باشد ) و اگر راس یکی از انتها های ضلع بزگ تر باشد امکان ندارد... . :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا