• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پیشنهاد میشه یک بخشی در پروفایل اضافه بشه به صورت اینکه شرایط رابطه ای افراد با یک نگاه قابل درک باشه.
مثلا یک گوشه پروفایل یک نقطه سبز قرمز یا زرد باشه به این مفهوم:

سبز : بدون ارتباط عاطفی
قرمز: در رابطه عاطفی
زرد: ایتز کامپلیکیتد

میسی.

نمیدونستم باید کجا بگم واقعا.
این تاپیک واقعا جذابه.. حیفه ادامه پیدا نکنه. کسی علاقه و وقت داره پیگیری کنه ب نظرم.

با سلام، به نظرم برای چالش های مطالعاتی یک سکشن جدا در نظر بگیرید که در "صفحه اصلی" باشه، اما در میان بقیه تاپیک ‌ها نباشه. اینجوری خیلی بهتره

آقا رابط کاربری سایت هم خیلی قدیمی شده
اگه ادمین سایت دسترسی به فایل css ش داشته باشه
شاید بتونیم یمقدار خوشگل مشکلش کنیم 😅
دو روزه اومدی نمیخواد نظر بدی، ما هنوز منتظریم قالب سبزآبی(شایدم فیروزه‌ایه) سایت دوباره بگرده :-<
البته به سن ماهم نمیخوره، ما فقط عکسای زیباشو دیدیم:-"

سلام،
امکانش نیست که این ری‌اکشن خنده شکلش عوض شه؟ خنده چپکی یه نمور رو مخه. خنده صاف چشه مگه؟

😂از اینا؟

میدونم عملی نمیشه ولی کاش تو لیست کاربران آنلاین فقط اونایی که الان آنلاینن نوشته بشه
طرف ۱۵ دیقه پیش رفته اسمش تو لیست آنلایناس

میشه امکان حرف زدن ناشناس در فروم وجود داشته باشه؟
گاهی اوقات میخوام یک چیزی بنویسم اما میگم اگه بعدا یک آشنا پیدا شد و اینارو بخونه به فنا میرم و از نوشتن منصرف میشم(خوصا اینکه در ح.ب های آرشیو شده امکان ادیت وجود ندارد)

قبلا طرفای 2020-2021 یه سرور دیسکورد برای امانگ آس داشتیم.
تابستون همین امسال هم یه سرور برای D&D زده بودیم.
استقبال چندانی نشد.
صرفا برا یک چیز نباشه کلی

میشه یه انجمن تحت عنوان مهاجرت داشته باشیم کلا؟؟
بعد توش موضوعات اپلای و فرهنگ و سیستم آموزشی و بهداشت و اینا جدا باشن؟؟

سلام.
من تقریبا ۴ سالی هست که عضو سایتم ولی تعداد تاپیک های جدیدی که تو سایت ایجاد شده و مورد استقبال قرار گرفته، از زمانی که من اینجا بودم به شدت کم و انگشت شماره . یکی از دلایلش فکر میکنم به خاطر اسپم درنظر گرفتن تاپیک ها توسط مدیرای داخلی هست که یا میان تاپیک رو میبندن یا حذفش میکنن که خب این بستن و حذف کردن تاپیک یا حتی پست اگه بدون دلیل یا توضیح قانع کننده ای باشه (با توجه به اینکه مخالف قوانین کلی سایت هم نیست) علاوه بر اینکه آدم رو از شرکت در بحث ها دور میکنه ، از زدن تاپیک هایی حتی با ایده جالب و نو هم دیگه ناامید میکنه. من چندتا از آخرین نظراتی که بعضی از سمپادیایی که یه زمانی اینجا خیلی فعالیت داشتن و الان رفتن رو خوندم و تا حدی اوناهم به این موضوع اشاره داشتن. به شخصه به عنوان یکی از اعضای سایت خیلی ممنون میشم تعداد مدیران رو بنا به صلاح دید خودتون کمی از تعداد فعلی بیشتر کنید و همینطور یه اصلاحاتی تو قوانین مدیریت انجام بدید که صرفاً سلیقه شخصی یکی دو مدیر باعث نشه فضای اینجا حالت تدافعی پیدا کنه و جمعیت سمپادیا کمتر بشه.
در آخر هم ممنون از حمایت ها و وقتی که تا الان برای سمپادیا گذاشتید.

به نظرم یه تاپیکی مثل حافظه تاریخی یا اون یکی که قفل شدن باید باز باشه واسه کاربرا. اینجوری فقط تو حرف بزن به هم تیکه میندازن فرقی نمیکنه. اینجوری که فحش ممنوع باشه هم که نیست چون در چت مت فحش زیاد داده میشه. میشه در انجمنی باشه که برای غیر عضو هم باز نباشه.

من الان تازه بیدار شدم

نگاه میکنم فحاش ها کیا بودن برخورد میکنم

دیگه تو سمپادیا ادب بره خیلی فاجعست

من الان تازه بیدار شدم

نگاه میکنم فحاش ها کیا بودن برخورد میکنم

دیگه تو سمپادیا ادب بره خیلی فاجعست
به نظرم اینکارو نکن چون فحش در این بحثا زیاده و در هر صورت پیش میاد و فحاش در هر دو طرف بحث هم بودن. البته نمیدونم منظورت از برخورد چیه:))

• لایک
امتیازات: Rmita
راجع به تاپیک اخبار کشور:

به نظرم تحلیل‌ها و توییت‌هایی که میذارن جاش اونجا نیست واقعا چون خبری نمی‌دن و کلا رنج چیزایی که گذاشته میشه از تحلیل طولانی ادبی هست تا توییت دو خطی تیکه انداختن و چیزی که اسمشو بشه گذاشت «خبر» اون بین گم میشه. اگه یه تاپیک دیگه زده بشه برای این تحلیل و توییتا و اونجا فقط اخبار بمونه بهتر نیست؟ نمی‌دونم حالا نظر اکثریت کاربرا چیه چون ظاهراً اوایل جنگ یکی تو تاپیک اخبار جنگ گفته تحلیل بذارید و لایک گرفته واسه همین نمی‌دونم شاید اکثرا همینجوری دوست دارن بمونه.

Back
بالا