یعنی اگه یه روز خورده نشه ، اشکال داره؟به نقل از ATM :هر روز 1عدد خورده میشه
جان؟!به نقل از sheitoon.bala :برای افزایش قد به خودتون فشار نیارید...چون یک سال بعد از سیکل خانم ها صفحات افزایش قد در استخوان ها بسته میشه.زور نزنید فقط کفش پاشنه بلند بپوشید
میشه بیشتر توضیح بدیبه نقل از تـارا :راستی من شنیدم با طب سوزنی هم قد بلند میشه !
به نقل از mahsa ஐ :میشه بیشتر توضیح بدی
ما طب سوزنی تو ایران هم داریم؟
به نقل از asal_sampadi :دوستان من يكي رو ميشناسم وقتي 18 سالش بود مداوم رفت واليبال حدود 3سال بعد تقريبا10 سانت قد كشيد!!!!!!!!!
ولي خب برا افراد متفاوته بعد 3 سال قد نكشيدي چي؟!!
بلند قد بودن خودش مصيبتيه ها زياد گير ندين - پسردايي من قدش195 هر جا كه ميره بايد خم شه تا از در رد بشه!!!!! [-(
به نقل از asal_sampadi :من نگفتم قدامون خوبه گفتم نشد نشده ديگه!!!!
ميگين ايراني ها قد كوتاهن؟ مسئله اي نيس قد خانومها و اقيونه ايراني در تناسبه همه (همشون تقريبا يه حول و حوشن) . كشور هاي خارجي هم درتناسبه خودشونه - وقتي همه دوروبريات اينجورين ديگه مشكلي نيس كه!!
نه كسي كه من بهش ميگم قد بلند همون اندازه هلنديا و بلندتر از اوناس حالا نظر شما فرق داره ديگه اينو نميدونم
میشه بیشتر توضیح بدی؟به نقل از fatemeh76 :یه پاستیل هایی هم وجود داره که داروییه که باعث افزایش قد میشه
در مورد این داروییش نمیدونم ولی پاستیل در کل میتونه موثر باشه بخصوص اونایی که از تخم مرغ و ... هستنبه نقل از fatemeh76 :یه پاستیل هایی هم وجود داره که داروییه که باعث افزایش قد میشه
به نقل از مهـشـاد :میشه بیشتر توضیح بدی؟