به نقل از ایلیا :روایت داریم من تو خابم کشو قوس میرم دیگه بعد خواب که جای خود دارد
یعنی الان مثن من سوم راهنمایی 184 قدمه بازم بلندتر میشک ؟
زانوی پا فک کنمبه نقل از آیدا ;) :یه سوالی واسم پیش اومده
این قدیما میگفتن که اگه تو سن رشد پات درد میکنه داری قد می کشی؛ که البته الان از نظر علمی هم اثبات شده می دونین باعث میشه تا کدوم قسمت پا درد بگیره؟؟؟؟
استخوان ران. تو مراحل نهایی بلوغ تو خانوم ها بیشتر پهن شدن استخوان ران و لگن اتفاق میفته.به نقل از آیدا ;) :یه سوالی واسم پیش اومده
این قدیما میگفتن که اگه تو سن رشد پات درد میکنه داری قد می کشی؛ که البته الان از نظر علمی هم اثبات شده می دونین باعث میشه تا کدوم قسمت پا درد بگیره؟؟؟؟
با توجه به این فرمول واسم عدد 183 اومد ولی من که قدم 190 و این کاملا برام اشتباه شد!به نقل از آیدا ;) :دیروز تو یه مجله یه مطلبی خوندم که در مورد افزایش قد نیست ولی کلا مربوط به قده
گفته بود برای اندازه گیری قد یه نفر اون فرد اگه مرد باشه باید قد پدر و مادرشو رو به علاوه ی 13 کنه بعد تقسیم بر دو
و اگه خانوم باشه باید مجموع قد پدر و مادرش رو منهای 13 و بعد تقسیم بر دو کنه که این میشه قد خود شخص که معمولا حدود 5 سانتی متر احتمال خطا هست.
+ گفتم شاید واسه ی شما هم جالب باشه سر من که درست در اومد
به نقل از امیررضا رحمتی :با توجه به این فرمول واسم عدد 183 اومد ولی من که قدم 190 و این کاملا برام اشتباه شد!
معمولا حدود 5 سانتی متر احتمال خطا هست.
چطور؟به نقل از zizipatala :یکی ازروش هاحجامته خیلی تاثیرمی ذاره
به نقل از ماهِ ـشاد :چطور؟
خب چطور میشه؟یعنی چه تأثیری روی صفحات رشد/هورمون های رشد میتونه داشته باشه؟به نقل از sadlove :4-5 سانت میتونه موثر باشه به شرطی ک تو سن رشد باشی البته .
به نقل از ماهِ ـشاد :خب چطور میشه؟یعنی چه تأثیری روی صفحات رشد/هورمون های رشد میتونه داشته باشه؟