• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روشهاي افزايش قد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dr.eniac
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : روشهاي افزايش قد

راستی واسه افزایش قد یه شربت هستش که از روی درست شده sandrousیاzinkc chocolate یه راهکار کاملا ساده روزی یه لیوان شیر با دو پیاله ماست من امتحان کردم هر دو جواب میده ولی شربت یکم بد مزس ولی می ارزه اثرشم بیشتره ;;)

به نظر من قد خدادادیه و نباید بهش دست زد .

حالا شما چی واسه چی می خواین قد بلند شین؟

• لایک
امتیازات: jzm

همینه دیگه!خیلیا به خاطر همین قد خودشونو به کشتن میدن!والا!
این همه قرصای افرایش قد ُ الُ بل که تو شبکه های اونور آبی تبلیغ میشه رو میخرن به امید بلند شدن قد!
اونام معلوم نی که توش چیه،یه وقت دیدی آدمو کشت!
خلاصه آدم نباید وا3 این چیزا زندگیشو خراب کنه.

بعد یه سوال چرا اینقدر قد واستون مهمه؟

به نقل از پری ناز :
بعد یه سوال چرا اینقدر قد واستون مهمه؟
واسـه مـن اونـقدری مهـم نیـس که بـخوام واسـش قـرصُ اینـا بـخورم ، به نـظرمم قـدم خـوبـه ؛
ولی خـُب یـکی از عـواملی ِ که خیـلی تـو زیبـایی تـاثیـر داره :-??
نـه ؟
شـاید به خـاطر ِ ایـن باشـه که اینـقد قـد واسـشون مهمـّـه .. :-??

علاوه بر زیبایی توی اعتماد به نفسم تاثیر داره،قطعا!

دیگه واسه دخترا عجیبه که مثلا بخوان قدشون 180 باشه.الان قد متوسط حدودای 160 هست که خیلیا دنبال اینن که از این بلندتر بشن.من یکیو می شناسم که به خاطر اینکه دختر عموها و دختر عمه هاش ازش بلندترن هرروز داره حرص میخوره میگه که وای من کوتوله ام بدبختم :-?? نرماله قدش.
حتی بعضی از پسرایی که قدشون بیش از حد بلنده اعتماد بنفسشون میاد پایین چون می بینن که همه با تعجب راجع به قدش نظر میدن و فکر میکنه که آدم نرمالی نیست.

به نقل از پری ناز :
دیگه واسه دخترا عجیبه که مثلا بخوان قدشون 180 باشه.الان قد متوسط حدودای 160 هست که خیلیا دنبال اینن که از این بلندتر بشن.من یکیو می شناسم که به خاطر اینکه دختر عموها و دختر عمه هاش ازش بلندترن هرروز داره حرص میخوره میگه که وای من کوتوله ام بدبختم :-?? نرماله قدش.
حتی بعضی از پسرایی که قدشون بیش از حد بلنده اعتماد بنفسشون میاد پایین چون می بینن که همه با تعجب راجع به قدش نظر میدن و فکر میکنه که آدم نرمالی نیست.
خو من فک کنم قد دخترا تا 170خوبه دیه...
پسرام 180تا185 خوبه!
قد زیادی بلندم خوب نیس!

دکی منم هم قد توام (175) منم میخواستم با قرص قدمو تنظبیم کنم منصرف شدم الان که میبیبنم میگم خیلی هم خویه خون بیشتر به مغزم میرسه ;D :-"

بهت توصیه میکنم به هیچ وجه ازاین داروهااستفاده نکنی.منم خودم می خواستم اینطوری بکنم حتی پیش دکترای زیادی رفتم اما وقتی چندتارو دیدم که باخوردن این داروهابه چه وضعی رسیدن منصرف شدم.این قرصافقط به صورت طولی استخوان هاروبلندنمیکنه بلکه توازلحاظ عرضی ام بزرگ میشی وعواقب بدی داره.حتی کسی روبهم معرفی کردن که باخوردن این قرصاقفسه سینه اش رشدکرده وقلبشودچارمشکل کرده،مجبورمیشده چندوقت یه باربره عمل وروشو بتراشه وآخرسرم سرطان استخوان گرفته ومرده.
به هرحال ناشکری نکنین،قرارنیست که همه بزرگ بشن.بازم این توصیه من بود ;)

Back
بالا