hawjamir
امیرحسینم :))
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی 1
- شهر
- ارومیه
- سال فارغ التحصیلی
- 97
ندارم !وااااااا
شرم و حیا هم خوب چیزیه
ندارم !وااااااا
شرم و حیا هم خوب چیزیه
مشخص بودندارم !
به امید روزی ک ...
همین ک هستیم رو بپذیریم و با اعتماد به نفس بگیم که من قدم اینه من وزنم انقده من چهره ام این شکلیه هیچ مشکلی هم باهاش ندارم
لازم نیست همه چیزو تغییر بدیم (البته به جز موارد خاص) زندگی رو سخت نگیریم سعی کنیم با وجود تموم پستی بلندی های سر راهمون لذت ببریم از تنها فرصتی که بهمون داده شده
و همچنین به امید روزی که مبنای قضاوتمون ظاهر افراد نباشه نباشه نباشه ...
منظورت از ویژگی هایی که نمیشه تغییرش داد چیه ؟ اگه خصوصیات ظاهری منظورته که امروزه با روش ها و جراحی های مختلف این امر تا حدود زیادی امکان پذیره.درباره تیکه اول حرفت
حرفی که میزنی فقط یه جا کاربرد داره اونم توی ویژگی های که خودت هیچ نقشی درش نداری
ولی وقتی تو میتونی با چند تا راه افزایش قد داشته باشی یا با یکم بیشتر به خودت زحمت دادن لاغر بشی دیگه نمیتونی چنین چیزی رو بگی:/
چرا یه ادم مریض و شاید هم پیر براش غیره ممکنه کاهش وزن برای ادمی که دیگه وارد ۳۰ سالگی میشه افزایش قد غیره ممکنه پس نمیشه حرفتو به طور کلی بزنی و بگی همه با شرایط باید کنار بیان
وقتی امکانش هست شرایط باید با تو کنار بیان:)
کفش پاشنه بلند..
برای افزایش قد بعد 20 سالگی چه میشه کرد؟
واقعا چطوری میتونین ارژنین رو بخورین؟! خیلی اذیت میکنه دنبال شربتش گشتم پیدا نکردم ناچاراً گذاشتمش کناروقتی توی سن رشد هستین ورزش های مثله تکواندو رو کنار بزارین تاثیر خوبی روی قد نداره و من شنیدم که باعث جلوگیری از رشد قد میشع
اگه بدنسازی میرین هم حتما با مربیتون مشورت کنین خیلی از تمرین های بدنسازی هم جلوی رشد قد رو میگیره تا عضله بسازه:/
من ال ارژنین ۱۰۰۰ میخورم توی ۵ ماه ۲ سانت و نیم تقریبا قدم بلند شده حالا نمیدونم ربطی به اون داره یا نه چون توی حالت طبیعی سالی پنج سانت قد میکشم
عوارضی هم برای من نداشته
ولی کسایی که الرژی دارن با خوردنش حالت تهوع و سردرد میگیرن اکثرا
سعی کنین ورزش های کششی زیاد لرین مثلا وقتی دراز کشیدن پاتون رو بکشین و از زمین بلند کنین جوری که کشش توی زانو هاتون قشنگ حس بشه
برات عوارض داشت؟!:/واقعا چطوری میتونین ارژنین رو بخورین؟! خیلی اذیت میکنه دنبال شربتش گشتم پیدا نکردم ناچاراً گذاشتمش کنار
خوبه دبگه نمیخولاد بلند تر شی .. عالیهمن 16 سال دارمو قد پدرم تقریبا 180 و قد مادرمم 168 قد خودمم 165 بازم قدم بلند میشه؟
سایز قرصا بزرگ بود! یه بار نزدیک بود خفه شم دیگه بعدش ترسیدم بخورمبرات عوارض داشت؟!:/
سلام .... خیلی قرصا پیشنهاد نمکنم ... ورزش و تفذیه موثر ترن ولی خب میتونی قرص روی بخوری که عوارض هم ندارهسلام برای بلند تر شدن قد چه قرص هایی خوبه که عوارض هم نداشته باشه؟
چند تاست قدت ؟16 سالمه در حد 4 سانت امکانش هست قد بکشم؟
174چند تاست قدت ؟