- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- shk
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
- مدال المپیاد
- متاسفانه به مدال نرسید :(
- رشته دانشگاه
- پزشکی
گایز ؟؟؟؟
الان شما ناراضی از قدت؟؟؟۱۶۰ به نظرتون کوتاه یا نه ؟
ه چند تایی ؟الان شما ناراضی از قدت؟؟؟
من ک کلا تو زمینم چی پس
من رفته بودم دکتر ی سری مکمل بهم داد ال ارژانین و چندتا دیگه
بسکتبال و طناب زنی رو قد موثره
و اخریین راهشم ک عوارض داره خیلی هورمونه
جدی؟ مگه نمیگن ورزش باعث ترشح بیشتر هورمون رشد میشه؟چیزی که من میدونم از نظر علمی ورزش اونقدر تاثیر تو افزایش قد نداره. قد کاملا ژنتیکیه. تازه به قد پدر و مادر هم اونقدرا میتونه مربوط نباشه.
جدی؟ مگه نمیگن ورزش باعث ترشح بیشتر هورمون رشد میشه؟
برای یه پسر که قد پدرش 175 و قد مادرش تقریبا 160 هست، قدی که ژنتیک تعیین میکنه چقدر میشه؟
چون من متاسفانه اصلا اهل ورزش نبودم و الان یه کم پشیمونم چون فکر میکنم اگر ورزش و تحرکم بیشتر بود قدم هم کمی بیشتر میشد.
شما که قدتون 189 هست، قد والدینتون چقدره؟
ممنون.فرمول مشخصی نیست واقعا. اما برای پسرا گفته میشه میانگین قد والیدین به اضافه 6.5 به سانتیمتر.
مادرم 175 و پدرم 198 هست.
من هیچ وقت اهل ورزش نبودم و نیستم اما از پدر و مادرم بلند ترم و ۱۹۲ قدمهجدی؟ مگه نمیگن ورزش باعث ترشح بیشتر هورمون رشد میشه؟
برای یه پسر که قد پدرش 175 و قد مادرش تقریبا 160 هست، قدی که ژنتیک تعیین میکنه چقدر میشه؟
چون من متاسفانه اصلا اهل ورزش نبودم و الان یه کم پشیمونم چون فکر میکنم اگر ورزش و تحرکم بیشتر بود قدم هم کمی بیشتر میشد.
شما که قدتون 189 هست، قد والدینتون چقدره؟
چجوری آخه؟!من هیچ وقت اهل ورزش نبودم و نیستم اما از پدر و مادرم بلند ترم و ۱۹۲ قدمه
حدود ۱۰ سانتچجوری آخه؟!
چقدر بلندتر؟
ینی توضیح علمیش چی میتونه باشه؟!حدود ۱۰ سانت
ممنون.
البته این فرمول برای من خیلی صدق نکرد. برای شما هم صد در صد اینجوریه.
راستی عکس پروفایلتون عکس خودتونه؟
الان کسانی که والدینشون از خودشون کوتاه ترن دقیقا علتش چیه؟!
ینی توضیح علمیش چی میتونه باشه؟!
پس چرا قدیما اینجوری نبوده؟ یعنی شیری که الان میخوریم خیلی طبیعیه؟! یا بقیه چیزها؟ژنتیک خیلی پیچیده اس.
آره عکس خودمه
سن رو اشتباه وارد کردمپس چرا قدیما اینجوری نبوده؟ یعنی شیری که الان میخوریم خیلی طبیعیه؟! یا بقیه چیزها؟
زیبا هستین ولی اصلا به 15 سالهها نمیخورین!
بیشتر شبیه 23-24 سالهها هستین.
حالا مشکلی که شما فرمودین بخاطر قدتون تو ایران دارین چیه دقیقا؟!
سکسیستدختر بلندتر از 165 غیر عادیه اصن
**ندامت از مزاح**سکسیست
شوخیشم سکسیستیه**ندامت از مزاح**
برای خانوم ها خیلی کوتاه هم نیستش. من منظورم از کوتاه 140 اینا بودش. چون خودم 14 سالم بود 140 بود قدم.۱۶۰ به نظرتون کوتاه یا نه ؟