پاسخ : روشهاي افزايش قد
واسه خانوما روش خاصی ندارم ولی واسه آقایون یه پیشنهاد توپ دارم
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
آقا برید سربازی
من عموم 175 بود.رفت سربازی وقتی برگشت شده بود 190
(حالا نگید داره افسانه های محلی تعریف میکنه ها
)فکر کنم به خاطر اینه که ساعت 9 مجبور میشن بخوابن.خواب خیلی تأثیر داره.
در کل بهتون میگم هیچ وقت نا امید نشید!هر چقدر که بخوایید میشید اگه تو سن رشد باشید و البته چیز خیلی غیر معقول نخوایید!
من پست های اولیه رو میخوندم یه آقایی بود میخواست از 176 بشه 186 ،اون موقع 15 سالشم بود داشت خودشو به آب و آتیش میزد!اگه من اون موقع عضو بودم بهش میگفتم بابا بیخیال 10 سانت که چه عرض کنم اگه خودت بخوای و تلاشتو بکنی 20 سانت هم بلند تر میشی
چند نکته برای دوستانی که میخوان قدشون بلند تر بشه:
1-ورزش هایی مثل شنا و والیبال و بسکتبال(تأثیرش کمتره)میتونه مفید باشه.البته هر موردی که باعث بشه قند خون تو بدن شما کاهش پیدا کنه میتونه باعث افزایش قد بشه!
2-خواب در زمان مناسب.ساعت 10 شب بگیر بخواب اگه سختت نیست!
3-بین زانو و قوزک پا(نصف استخوان ساق)اگه مرتب به صورت دورانی ماهیچه ی اون قسمت رو ماساز بدید توی رشد قدتون تأثیر میذاره.
4-حرکات کششی.نه فقط دستاتو جفت کنی و خودتو بکشی بالا...نه!!!حرکات کششی پا،دست،کمر و گردن و صد البته پشت پا(عضله ی ساق)
5-کلسیم،روی و پروتئین هم تأثیر زیادی تو رشد دارن.ویتامین ها هم همینطور.فقط اگه تغذیه تون خوبه بی خود قرص و مکمل اینا رو مصرف نکنید چون ممکنه تو کبدتون رسوب کنه(مخصوصا پروتئین که دوستان بدنساز مرتب مصرف میکنن)فقط روی چون معمولا توی غذا کم پیدا میشه اگه تونستید مصرف کنید(5 میلی گرم کافیه)
6-هیچوقت به خودتون تلقین نکنید که دیگه قد نمیکشید!
دوستم دانشگاه قبول شد رفت،بعد یه سال دیدمش فکر کنم 10 سانتی بلند تر شده بود!
7-و در آخر اینکه به این نکته توجه کنید که تناسب اندام خیلی بهتر از قد بلند و بی ریخته! :) برای پسرا هم اگه الآن میبینید زیاد قدتون بلند نشون نمیده یه خرده که بزرگتر شدید میبینید شونه هاتون که پهن تر میشه قدتون مردونه تر و بلند تر نشون میده :) (شونه تو قد برعکس شکمه!
شکم بزرگتر قد رو کوتاه تر نشون میده
)
در آخر اینکه من الآن تقریبا 175 و خدا رو صد هزار مرتبه شکر خیلی هم خوبه واسم و انتظار بیش از حد ندارم و ناشکری هم نمیکنم که چرا بلند تر نشدم(با اینکه میدونم بلند تر هم میشم چون دکتر گفته
)ولی حتی اگه بلند تر هم نشم همین واسم کافیه.حداقل کوتوله نیستم
این نیمه ی پر لیوانه
و یه نکته ای رو یادآور بشم...شخصیت آدم که به قد و قوارش نیست!به برخوردشه :) اگه قد رو واسه دعوا هم میخوایین
به یاد داشته باشید که قد بلند تر=لاغر تر=کتک خوردن بیشتر
موفق و پیروز باشید
پ.ن:من در این رابطه اندازه ی مو های سرم (کچل نیستما
)تحقیق کردم اگه سؤالی داشتید پیام خصوصی بزنید تا کامل تر راهنماییتون کنم :)