به نقل از mohamad :میدونم بابا یه q=it را دیگه هرگی بلده ، منظورم در کل این بود که اینکه خازن چه ظرفیتی باشه و .... بستگی به سیم لوله داره که اهمش چقدر باشه و انرژیش...
راستی با fly-back کار کردی؟؟؟
به نقل از mohamad :تو دو ثانیه فنر و شارژ میکردیم بعدشم کیک میکردیم...
سیستمش با سپاهان پارسال(به قول تو پاسارگاد) فرق میکرد...
[/URL][/img]
به نقل از mohamad :بیخیال کلا...
نویزشم میگند خیلی زیاده...یادمه بچه های قم رو درایوراشون نویز مینداخت و موتوراشونا روشن میکرد!!!
واسه بوست(boost) چند ثانیه ای چه ظرفیتی را رو چه ولتاژی شارژ کردی؟؟/
من 200 ولت را رو 1000 میکرو تو 2 ثانیه!!
به نقل از aghasina :یه توپولوژی جالب بهش برخوردیم که بازدهیش دو برابر بوست هست . توش بجای ترانزیستور سوییچ از دیود استفاده شده ...
buk
...
..
.
! !
به نقل از شواليه سبز :اصلا به نظر من این سیستم بدرد نمیخوره !! چه جور میخوای کنترلش کنی هی شارژ میشه دشارژ میشه حالا میخواد تو پ باشه یا نباشه من یه بازی صایب رو دیدم ! هر چند ثانیه یه بار چه توپ باشه چه نباشه یه کیک میکرد !! یه سلونویید خوب و یه مدار توپ داشته باشی از اون بهترشو میتونی داشته باشی !!!
به نقل از Samin Almasian :پس یعنی با این اوصاف شارز فنر به درد نخوره نه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چو دانی و پرسی سوالت خطاست در ضمن سیستم شارژ فنر اصلا روی روبات های سه موتوره نمیشه بست ... چون موتور باید ته روبات باشه که نمیشه ... اما چهار موتور میشه ...به نقل از Samin Almasian :پس یعنی با این اوصاف شارز فنر به درد نخوره نه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!