فراماسونری

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی
پاسخ : فراماسونری

گروهک منافقین آیه الله رفسنجانی رو میره که ترور کنه بعد از اون طرف سال 88 به بعد این دو تا اسمشون میشه اپوزوسیون!
مهندس موسوی که انگلیس سال 88حمایتش می کرد زمان جنگ نخست وزیر بود!یعنی انگلیس زمان جنگ دستش به مهندس موسوی میرسید تیکه بزرگش گوشش بود!

این تضادهای لایه ای و ظاهری رو نبین اصلا سیاست همینه که همیشه خدا دوتا گروه باشن و به جون هم بیافتن و اینا حکومت کنن.
اصلا خود گروه های فراماسونری با هم مشکل دارن.جنگ دارن.

مگه رضا خان رو انگیس نیاورد روی کار؟ کی برای انگیس تو ایران شاخ شد؟ خود رضا خان!

اگر همه چیز صاف و مستقیم بود دیگه نقشه سری نمی خواست که!

ببین فراماسونر باید همیشه به عنوان یک گروه مظلوم و پاک تو جهان معرفی بشه. چی بهتر از این که نازی ها با فراماسونرها مخالف باشن؟ اونوقت فراماسونرها میشن دشمنان دیکتاتوری و آدم خوبها! استراتژی های مختلفی در هر زمان به کار می برن، حتی شده از خودشون فدا می کنند تاسیستم پایدار بمونه.

اگر شده چند جا به خودشون ضربه بزنن تا امتیازهای بزرگتری به دست بیارن این کار رو می کنن.

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

شما یه دونه مدرک بیار (معتبر، نه حرف ِ آقا !) که انگیلیس به آقای موسوی کمک کرد !
رضا خانم انگیلیس نیاورد ! کمکش کرد اما اینجوری که فک کنی یهو و یه شبه انگیلیس رضا خان رو کرد پادشاه مملکت نبود

(البته این 2تا ربطی به تاپیک و بحث نداشت، اما خب آدم باید حرف درست بزنه به خصوص تو این موارد ، حرف ِ بدون مدرک معتبر و الکی ...)

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از اخوی! :
می دونی چرا نماد هایی که متعلق به فراماسون ها نیست به اونها نسبت داده میشه؟
مثلا نماد های شیطان پرستی و حکومت های فاشیستی و نازیستی؟
فراماسونرها اگر مدالشون این باشه که جمعی انسان های نخبه هستند که نقشه های و پروژه های سری تعریف می کنن،
این گروه ها هم وابسته های اونها هستند هرچند فراماسونر نباشند.
الان شما اپزوسیون ایران رو در نظر بگیر، از اصلاح طلب تا سلطلت طلب تا ریگی و گروهک منافقین و...همه توش هستن
که چه بسا خیلی با هم متفاوت باشن.شما هیچ وقت نمی تونی گروهک منافقین رو کناراصلاح طلب بذاری و بگی این دو تا یکی هستند!اونها تروریستن اینها سیاستمدارن اصلا ...
ولی وقتی که در یک راستا یعنی براندازی حرکت کنند از همه به عنوان اپزوسیون یاد میشه هرچند همسطح نیستند و ربطی هم ندارند.
خیلی گروه ها که ربطی به فراماسونری ندارند ولی در راستای سیاست های اونها حرکت می کنند
و به عنوان بازوی اون مطرح هستند رو به اشتباه فراماسون تعریف می کنند و نماد اون گروه رو به نماد های فراماسونری تعبیر می کنند.
و اصولا فراماسونرها خودشون زیاد نیستند بلکه از فکر اندیشه شان برای به دست گرفتن قدرت و استفاده از قدرت دیگر گروه ها در راستای اهداف خودشان استفاده می کنند.
فکر کنم مشکلت دیگه حل شد؟
نه تنها حل نشد بلکه بدتر هم شد!
تو میگی چون خیلی گروه ها در راستای سیاست های فریمیسونری حرکت می کنن ما اونا رو یک گروه می دونیم
ولی هنوز نگفتی که ما چطور می تونیم بگیم سیاست های فریمیسونری X و Y ـه و گروه Z هم تفکرش همینه پس همشون فریمیسونن؟ درحالی که فریمیسونری انجمن مخفیه و ما اطلاعاتی راجع به این که چی توی محافلش میگذره و چه اتفاقی می افته و اصلا هدفشون چیه نداریم
(هرچند خود فریمیسونها می گن هدف ما اتحاد و برادری و برابری فریمیسونهاست تا بتونن از آموزه هاشون برای زندگی بهتر استفاده کنن)
فریمیسونری هم یکی از قدیمی ترین انجمنهاست که تو بهترین حالت میشه گفت 400 سال به این شکلی که ما میبینیمش هست، اگه هدفش تسخیر جهان بوده چرا 400 یا 300 یا 200 سال پیش که نه رسانه ای وجود داشته و نه حکومت ها و کشورها اینطور شکل گرفته بودن کل جهان رو تحت یک حکومت در نیاورده؟

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

به نقل از Amir - Eblis :
شما یه دونه مدرک بیار (معتبر، نه حرف ِ آقا !) که انگیلیس به آقای موسوی کمک کرد !
رضا خانم انگیلیس نیاورد ! کمکش کرد اما اینجوری که فک کنی یهو و یه شبه انگیلیس رضا خان رو کرد پادشاه مملکت نبود

(البته این 2تا ربطی به تاپیک و بحث نداشت، اما خب آدم باید حرف درست بزنه به خصوص تو این موارد ، حرف ِ بدون مدرک معتبر و الکی ...)
http://www.ghatreh.com/election/12-0-50.html

http://www.rajanews.com/detail.asp?id=72591

http://www.rasekhoon.net/news/print-42299.aspx

http://ahzab.parsiblog.com/category/%C7%D1%CA%C8%C7%D8+%E3%E6%D3%E6%ED+%C8%C7+%E1%C7%E4%E5+%CC%C7%D3%E6%D3%ED+%C7%E4%90%E1%ED%D3/

http://shahadaaat.blogfa.com/post-270.aspx

http://www.guilanpatogh.com/1389/11/16/موسوي-و-كروبي-از-طريق-واسطه-با-انگليس-ار/

http://nasimezoohoor.blogfa.com/post-169.aspx

http://needless.blogfa.com/post-412.aspx

اگه هدفش تسخیر جهان بوده چرا 400 یا 300 یا 200 سال پیش که نه رسانه ای وجود داشته و نه حکومت ها و کشورها اینطور شکل گرفته بودن کل جهان رو تحت یک حکومت در نیاورده؟

از زمان فرعون و نمرود تا الان هیتلر و موسولینی و همین الان خیلی ها خواستن این کار رو بکنن و موفق نشدن!
موفق نشدن لزومی بر نخواستن نیست!
بعدشم یادمون نره مرکز فراماسونری جهانی در قرن 19 انگلیس بود که تقریبا یک قاره رو تحت استعمار خودش درآورده بود.

شما هرجا انگیس رو می بینی جای پای فراماسونری رو هم می بینی چون قدرت دست اونهاست.

تومحافلشون چی میگذره شاید ندونیم ولی اصل نقشه شون که واضحه! سلطه جویی.

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

این لینکایی که دادی نصفشون وبلاگن . وبلاگ ها نویسنده شخصی دارن پس معتبر محسوب نمیشن منم میتونم برم یه دونه بزنم .

[بچه ها بحث منحرف شده ها :D ]

بعدا نوشت : البته این دلیل نمیشه سایت ها معتبر باشن اونائم می تونن نویسنده شخصی داشته باشن .

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

بچه ها نظرتون راجع به رائفی پور چیه؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

من واقعا به سخنرانی های ایشون گوش ندادم و نمی دونم دقیقا چی میگن اما عوضش سابقه ی بحث با آدمایی که سخنرانی هاشون رو دیدن و تحت تاثیر قرار گرفته‌ن رو دارم . آقای رائفی پور صرفا میان چندین مفهوم رو با هم قاطی می کنن . شیطان پرستی و دولت آمریکا و اسرائیل و صهیونیسم و freemasonry رو میریزن تو دیگ ، هم می زنن ، یه آش خوشمزه درست می کنن تحویل ِ شنوندگان و بینندگان می دَن . البته این مختص به ایشون نیست و این کار ِ خیلیاست . کلا پیشنهاد می کنم خیلی درگیر ِ حرفاشون نشی .چون ذهنت رو می بندن بعد سخته ادیت کردن اطلاعات و دیدگاه هات . اگر خودت بخوای فکر کنی و بی طرفانه قضاوت کنی زودتر به نتیجه می رسی .

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Happiest chemist :
بچه ها نظرتون راجع به رائفی پور چیه؟
بعضی وقتا بزرگ نمایی خیلی جواب میده... .

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

نگرفتم!!!!!!!!!!!

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

چیش ُ نگرفتی ؟ حرفای صحفه قبل من رو خوندی ؟

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

تا اون جایی که من میدونم اینا همون بناها بودن که نمیخواسن مالیات بدن واینایی که دوستان گفتن(البته گویا چون اون موقع دست بناهایی رو که جاهای خیلی بزرگ وهنرمندانه رو میساختن قطع میکردن که نرن واسه کس دیگه ای هم بسازن یکی دیگه از دلایل اعتراضشونم این بوده)همینجوری پیش میره وخیلی بانفوذ میشن،خیلی از سیستمدارای جهان هم فرماسون بودن،مثلا بنجامین فرانکلین یا حتی سیاستمدارای ایرانی قبل از انقلاب بعضیاشون فرماسون بودن.
یه زمان میرسه که فرماسونری خیلی با ام آی6رابطه نزدیکی داشته،طوری که اکثر فرماسون ها به نوعی جاسوس انگلیس بودن(میدونین که بزرگترین مرکز فرماسون ها تو دنیا تو انگلیسه)ولی بعدش کم کم دوباره متعادل میشه
این که هدفشون پرستش اجنه اس که اصن یه حرفیه ها!!!یکی از نمادهاشون یه مثلثه که یه چشم توشه.این نماد ینی یکتاپرستی،وبرخلاف تصورتون هم فقط افرادی که دینشون یکتاپرستیه میتونن فرماسون بشن وتو جلساتشونم از کتاب های مقدس مسلمونا(قرآن)،مسیحیا(انجیل)،یهودیا(تورات)ویه دین دیگه که اونو یادم نمیاد هم واسه هرکسی میذارن بسته به دینش،هیچ ضدیتیم ندارن با دین.
افرادشونم رو پیشونیشون ننوشته فرماسونن واصلنم بروز نمیدن همدیگه رو هم ازرو دست دادن میشناسن چون نوع دست دادنشون خاصه،مثه بقیه مردم نیس
اون موقع هم که فرماسونری تشکیل شده بوده،زنارو آدم حساب نمیکردن،اون فرقه هایی هم که ازشون منشعب شده اصلن فرماسون نیستن
وهیچ فرماسون زنی نداریم،همشون مردن
این چیزاییم که میگن درمورد صهیونیسم اینا چرت محضه نه تو پرچم آمریکا ونه تو پرچم اسرائیل نماد فرماسون ها وجود نداره،اگه اشتبا نکنم یکی از نماداشون نقاله وپرگاره(اشتباه میکنم تصحیحم کنین)یکی دیگه هم گونیا ویه چیز دیگس که یکیشون نماد آسمونه یکی دیگه هم زمین
(این قسمت ازحرفام درمورد نماداشون رو درس حسابی یادم نبود اگه اشتباه کردم تصحیحم کنین)
ولی خیلی مخفی کاری میکنن واسه همینم ابهامات خیلی درموردشون زیاد شده،چن وقت پیش اعلام کردن دارن سیاستاشونو تغییرمیدن وشفاف سازی میکنن
همین دیگه ببخشید طولانی شد

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از یلدا-ق :
تا اون جایی که من میدونم اینا همون بناها بودن که نمیخواسن مالیات بدن واینایی که دوستان گفتن(البته گویا چون اون موقع دست بناهایی رو که جاهای خیلی بزرگ وهنرمندانه رو میساختن قطع میکردن که نرن واسه کس دیگه ای هم بسازن یکی دیگه از دلایل اعتراضشونم این بوده)همینجوری پیش میره وخیلی بانفوذ میشن،خیلی از سیستمدارای جهان هم فرماسون بودن،مثلا بنجامین فرانکلین یا حتی سیاستمدارای ایرانی قبل از انقلاب بعضیاشون فرماسون بودن.
یه زمان میرسه که فرماسونری خیلی با ام آی6رابطه نزدیکی داشته،طوری که اکثر فرماسون ها به نوعی جاسوس انگلیس بودن(میدونین که بزرگترین مرکز فرماسون ها تو دنیا تو انگلیسه)ولی بعدش کم کم دوباره متعادل میشه
این که هدفشون پرستش اجنه اس که اصن یه حرفیه ها!!!یکی از نمادهاشون یه مثلثه که یه چشم توشه.این نماد ینی یکتاپرستی،وبرخلاف تصورتون هم فقط افرادی که دینشون یکتاپرستیه میتونن فرماسون بشن وتو جلساتشونم از کتاب های مقدس مسلمونا(قرآن)،مسیحیا(انجیل)،یهودیا(تورات)ویه دین دیگه که اونو یادم نمیاد هم واسه هرکسی میذارن بسته به دینش،هیچ ضدیتیم ندارن با دین.
افرادشونم رو پیشونیشون ننوشته فرماسونن واصلنم بروز نمیدن همدیگه رو هم ازرو دست دادن میشناسن چون نوع دست دادنشون خاصه،مثه بقیه مردم نیس
اون موقع هم که فرماسونری تشکیل شده بوده،زنارو آدم حساب نمیکردن،اون فرقه هایی هم که ازشون منشعب شده اصلن فرماسون نیستن
وهیچ فرماسون زنی نداریم،همشون مردن
این چیزاییم که میگن درمورد صهیونیسم اینا چرت محضه نه تو پرچم آمریکا ونه تو پرچم اسرائیل نماد فرماسون ها وجود نداره،اگه اشتبا نکنم یکی از نماداشون نقاله وپرگاره(اشتباه میکنم تصحیحم کنین)یکی دیگه هم گونیا ویه چیز دیگس که یکیشون نماد آسمونه یکی دیگه هم زمین
(این قسمت ازحرفام درمورد نماداشون رو درس حسابی یادم نبود اگه اشتباه کردم تصحیحم کنین)
ولی خیلی مخفی کاری میکنن واسه همینم ابهامات خیلی درموردشون زیاد شده،چن وقت پیش اعلام کردن دارن سیاستاشونو تغییرمیدن وشفاف سازی میکنن
همین دیگه ببخشید طولانی شد
تا حالا انقدر مطالب عجیب یجا نحونده بودم :O
دینشون یکتاپرستیه؟؟؟ :O =))...
باو اینا یکتاپرستند...اما نه به اون مفهومی که تو فکر میکنی...اینا یه شر اعظم دارن(شیطان)و کلی اجنه...مثلا یه جن دارن که برای روابط جـنس‍‌‍ی است و میگن توی اون لحظات بهشون نازل میشه...
چی میگی؟؟ :O
حداقل این چیزیه که من خوندم ازشون...یه سایت خاص هم دارن قبلا رفته بودم توش...
میدونم کلا اینا(مقصود مسئولین داخلی است)با فراماسون ها مشکل دارن...اما بحث سر اینه که تمام مشکلشون هم مشکل سیاسی نیست...
اصلا بیشترش مشکل عقیدتیه...
من که شک دارم اینا ادیان الهی رو قبول داشته باشن...

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

من کاملا نوشته های یلدا-ق رو تایید می کنم (فقط نقاله و پرگار => گونیا و پرگار)، و جناب پوریا، تو بر چه اساسی میگی فریمیسونری = شیطان / جن پرستی؟

× از شروط اصلی فریمیسونر شدن اینه که یک دین الهی داشته باشی و به خدای یگانه معتقد باشی، حتی خیلی لژها پنتئیست pantheist ها رو هم قبول نمی کنن

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

پوریا L-:

صفحه های قبل رو خوندی ؟ این پست ِ GCD مثلا !

واسه هزارمین بار ، اینا واسشون مهم نیست تو چه دینی داری ، چی می پرستی ، اهورا مزدا ، خدا ، الله ، God ، معمار عالم یا هر مفهوم ِ قادر ِ برتری که بش اعتقاد داری !

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پوریا عاشقی :
باو اینا یکتاپرستند...اما نه به اون مفهومی که تو فکر میکنی...اینا یه شر اعظم دارن(شیطان)و کلی اجنه...مثلا یه جن دارن که برای روابط جـنس‍‌‍ی است و میگن توی اون لحظات بهشون نازل میشه...

البته نه به شدتی که تو میگی! به صورت کلی که چند دسته ان!
اونی که تو میگی یه سریاشونو! ولی اونایی که ریشه ی خیلی قدیمی دارن مثل بریتانیا که اصلا دینی رو قبول نمی کنن!(میگن دین یعنی محدودیت واسه اندیشه ها)(میگن روسای کمپنای هند شرقی از اینا بودن) یا یه گروه که میگن نابود شده تو اسپانیا که اگه تو پرچم اسپانیا نگاه کنین یه مارکه توش یه شیره اون شیر نماد فراماسونری اسپانیا بوده که حافظ تاج و تخت اسپانیا و مسیحیت بوده! یه گروه تو روسیه که قسم خورده بودن از واتیکان دفاع کنن(این دو تا آخری به ظاهر نابود شدن)
ولی مثلا هستن که شیطان پرستن! یه چیزه جالبم مثلا معابد شائولین به نحوی فراماسونرن! با توجه به اندیشه هاشون
در کل نمیشه در مورد دینشون صحبت کرد!

@gcd: دین ملاک نیست! درسته ولی هستن فراماسونری هایی که شیطان پرست یا بدون دینن!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از GCD :
من کاملا نوشته های یلدا-ق رو تایید می کنم (فقط نقاله و پرگار => گونیا و پرگار)، و جناب پوریا، تو بر چه اساسی میگی فریمیسونری = شیطان / جن پرستی؟

× از شروط اصلی فریمیسونر شدن اینه که یک دین الهی داشته باشی و به خدای یگانه معتقد باشی، حتی خیلی لژها پنتئیست pantheist ها رو هم قبول نمی کنن
ببین...اینا ته حرفشون و البته به نظرم ظاهر حرفشون این بوده که شما"هر عقیده ای میخوای داشته باش ولی عقیده داشته باش"...
قبول دارم..اول همینجوری شروع شد...اول صرفا یکجور جنبشی بود از دل لیبرال که اومد و گفت مثلا برابری و آزادی عقیده و اینا(آزادی در نامش نیز مشهود است)...
اما الان دیگه واقعا فراماسون و آزادی دو مقوله ی کاملا جدا هستند...
شاید اینا اول انشعابی از دینی الهی به اسم یهودیت بودند...اما اینان از همان ابتدا هم ریشه شان"کابالا"بوده است...یعنی جادوی جادوگران نه جادوی الهی موسی...

بازم تحقیق میکنم...اما شک دارم به این برسم که اینا ادیان الهی رو قبول دارن :-? :O

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پوریا عاشقی :
ببین...اینا ته حرفشون و البته به نظرم ظاهر حرفشون این بوده که شما"هر عقیده ای میخوای داشته باش ولی عقیده داشته باش"...
قبول دارم..اول همینجوری شروع شد...اول صرفا یکجور جنبشی بود از دل لیبرال که اومد و گفت مثلا برابری و آزادی عقیده و اینا(آزادی در نامش نیز مشهود است)...
اما الان دیگه واقعا فراماسون و آزادی دو مقوله ی کاملا جدا هستند...
شاید اینا اول انشعابی از دینی الهی به اسم یهودیت بودند...اما اینان از همان ابتدا هم ریشه شان"کابالا"بوده است...یعنی جادوی جادوگران نه جادوی الهی موسی...

بازم تحقیق میکنم...اما شک دارم به این برسم که اینا ادیان الهی رو قبول دارن :-? :O

خیلیا میگن از یهودیت شروع شده(حداقل اسمی) میگن در زمان حضور یهودیان در مصر چون بر اونا سخت میگرفتن یه محافلی رو زیر خونه هاشون درست کرده بودن! بعدشم در دانمارک و سوئد و نروژ هم زیاد از این محافلی داشتن!!
مثلا هنوز یه معروفش هست که میلینور های یهودی در دانمارک(فکر کنم مطمئن نیستم) جمع میشن در مورد آینده ی کشور ها تصمیم میگیرن که چه اتفاقی بیافته!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

شاید به نظرتون استدلال مسخره ای باشه...
اما واقعا به نظر من فراماسون به طرز عجیبی سریع رشد کرد...
از در و دیوار فراماسون میریخت :-"(یا حداقل توهم توطئه ی اینکه مثلا مهران مدیری فراماسونه)...

به نظرم دو امکان وجود داره...یا اینکه فراماسون از نظر عقیدتی خدا بوده و تونسته در عرض حدود 300سال(بیشتر یا کمترش مهم نیست)همینجور پیروان جمع کنه...
یا اینکه این جریان صرفا یک جریان سیاسی بوده...(نمیگم عقیده نبوده ها...میگم مثلا شنیدین که مفسرین میگن حافظ خیلی کمتر بهش ارج داده شده تا مثلا سعدی...یعنی مثلا میگن"خواسته شده"حافظ بره بالا نه سعدی...اینجا هم به نظرم همینه...یعنی فراماسون رو هل دادن بالا...به دلایلی غیر دلایل عقیدتی...)
نظر منه و محترم :-"...پس لطفا نزنید :-"

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از پوریا عاشقی :
حداقل این چیزیه که من خوندم ازشون...یه سایت خاص هم دارن قبلا رفته بودم توش...
میدونم کلا اینا(مقصود مسئولین داخلی است)با فراماسون ها مشکل دارن...اما بحث سر اینه که تمام مشکلشون هم مشکل سیاسی نیست...
اصلا بیشترش مشکل عقیدتیه...
من که شک دارم اینا ادیان الهی رو قبول داشته باشن...
وا!!!!!!!!!!!! :Oاینم چیزیه که من از شما میشنوم شراعظم،جن های متعدد...اینا دیگه چه چرتایی که به فرماسون ها نسبت میدن؟دروغه کاملا دروغه،من اونی رو که از بزرگترین لوژشون دیدم این بود که واسه هرکسی بسته به دینش کتابشو میذارن واسش وکاملا هم ادیان الهی رو قبول دارن،شاید انشعاباتی از فرماسون ها(که دیگه فرماسون حساب نمیشن)اینجوری نباشن ولی اصلا شرط فرماسون بودن اعتقاد به خدای یگانس(چیزیه که من دیدم)

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻓﺮﺍﻣﺎﺳﻮﻧﺮﯼ

عذر میخام
میخام یک اسپم بدمو برم
دفارسیش اینه که میخام دیس لایک جمع کنم تنوع شه
خیلی زدمو بدم میاد از این مسایل اصلا دلم نمیخاد راجبش بحث کنم
یک زمانی 4 ماه وقتمو گذاشتم سر اینجور مسایل الان به این نتیجه رسیدم از پوچ ترین دورانو بی مصرف ترین دورانم بوده
من به این خرافات اصلا معتقد نیستمو شدیدا حرف ساینای عزیز لایکه برام
بنظرم فراماسونری یک انجمن از انجمن های روشن فکری بود که تو عصر روشن فکری تشکیل شدو و تنها فرقش اینه یکم خرافاتی هستن
اینجور قاطی کردن مسایل و افسانه سازی های پیرامونشو نمیپسندم
نظرمم در مورد خود رافی پور نمیدونم چطوره اما با افکارو عقایدش مخالفم

بالا