فراماسونری

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران
پاسخ : فراماسونری

ببخشید جناب منجم!
با تمام احترامی که براتون قائل هستم ولی الان دارین کورکورانه از چیزی دفاع میکنین که وجود نداره!در واقع دارین الکی بحث میکنین!(میدونم کلی دیسلایک میگیرم...)
اگه فراماسونری به معنی بی ایمانی و بی اعتقادی باشه شما دقیقن یه فراماسون هستین!چون از چیزی دفاع میکنین ک اصلن وجود نداره و زاییده تخیل آدماییه که واقعن باید به سلامت عقلشون شک کرد...
فراماسونری و فراماسون بودن یه جور دینه...فقط بطور مستقیم خدایی نیست!همین که انسان یه دینی داره و یه چیزیو پرستش میکنه در واقع داره وجود خدا رو ثابت میکنه!چون انسان همیشه به یه "خدا" نیاز داره!
حتا همون بت پرستایی ک لعنتشون میکنین هم خداپرست هستن!فقط خدا رو تو وجود اون چیزی رو ک میپرستن میبینن!(البته من بت پرستیو تایید نمیکنم!)در واقع اونا "بت" رو نمیپرستن!فقط اون بت رو وسیه ای برای گرفتن حاجتشون از خدا میدونن

ببینین هر کسی اعتقاد خودشو داره و نباید به هیچ حزبی توهین کرد!

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
فراماسون

همین نداشتن پایه ی عقیده بنظرم یک عقیدس و براش یک امتیازه،چون فضاش رو باز و خودش رو انعطاف پذیر میکنه
تا اونجا فهمیدم یک اتحاد که سر انجام اهدافش منجر به یک جامعه آرمانی میشه
جایی که افراد در اون و همه با هم برا ارتقا هم و مجموعه ای که بو اهدافش وفادارن تلاش میکنن
بنظرم یک چنین انجمنی یک انجمن حمایتی که افراد خاصو میپذیره و یک پل بین افراد خاص که اونارو با هم برادر و در قبال هم مسئول میکنه
اینا از هم همایت میکنن و یکی میشن در قالب این انجمن و خاص ها کمک میکنن تا خاص تر ها بوجود بیان
یک جورایی منو یاد مدرسه میندازه،در حالی که کارش از اون دقیق تره و داره مستقما رهبرای جامعه رو تربیت میکنه
مدرسه ی تخصصی رهبریت یک جامعه که از ابتدا دانش آموزاشو به صورت تخصصی و با این هدف میسازه که رهبران دیروز به رهبران آینده کمک کنن تا یک جامعه آرمانی رو به رشد بوجود بیاد
یعنی یک محفل از جنس قدرت
برا همین هم عضو به سختی قبول میکنه،چون رسالتش عضو گیری بسیجی وار نیست
بلکه کیفیت براش مهمه
مدلش منو یاد سمپاد میندازه
.خیلی ممنونم بخاطر گوش زدت
برا همین میخام تحقیق کنم
و باهد یک طرفه هم نباشه تا به ماهیتش پی برد کامل
منم احتمال میدم شاید مثل نظام کمونیستی فقط شعاراش قشنگ باشه خودش پوچ،اما میشه فهمید اینارو
درختو میشه از میوش شناخت
با نظر بالایی هم موافقم،یعنی میشه گفت عقیده داره اما محدودشم نمیکنه

mahrud

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
[...]

چه جالب، این تاپیک هنوز ادامه داره!
الان یه حس پیشکسوتی عجیبی بهم دست داده خیلی باحاله :))) B-) :D

به نقل از GCD :
:)) ای بابا، ملتو فریمیسون کردیم رفت
آقا بنده بی تقصیرم :-"
:)))
واقعن فراماسونری تبلیغ میخواد چکار تا وقتی تو رو داره؟! :P

من یه زمانی قول داده بودم تا ملت منابع فراماسونر ها رو نخونن دیگه پست ندم، دیدم کم کم داره جو متعادل میشه، میشه برگشت. >:D<

واقعا بعید میدونم فراماسونری بی نقص باشه. ولی خب از خیلی سیستم های دیگه بهتر کار کرده!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

ولی من بااینکه این ازشون مستند دیدم ومیدونم کاملا چیکار میکنن اصن نمیفهمم که چه مزایایی واسشون داره که میرن عضو میشن...توی اون مستنده هم هی اون یارو که توضیح میداد از این قسمت میپرید هی طفره میرفت...تازه اونیم که توضیح میداد صورتش معلوم نبود،نه دلیل این همه پنهان کاری رو میفهمم(چونکه الان که دیگه کسی نمیخواد اونارو بکشه به خاطر مالیات یا دستشونو قطع کنن)نه دلیل اینکه این همه آدم معروف وتاثیر گذار عضوش شدن

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻓﺮﺍﻣﺎﺳﻮﻧﺮﯼ

بخاطر منافع بنظرم مثلا فرض کنید شما فارق اتحصیل های یک سال دانشگاهی که علوم انسانی خوندید با هم یک لژ تشکیل میدید
در سالهای آینده قطعا یکی از شما یک منصب مهم پیدا میکنه و همه دست بدست هم میدن تا اون منصبو بدست بیاره
اونوقت وقتی به اون جایگاه رسید به همه ی اعضا کمک خواهد کرد تا اونها هم به درجات بالاتر برسن و اینطوری مجموعه به خودش کمک میکنه تا هر روز و هر روز قوی تر بشه
کسی هم راز این همه پیشرفت این اعضا رو نمیدونه

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

[size=10pt]یکی پست قبلی منو بخونه [/size]من جدا دوست دارم جواب بدید که اگه واقعا یک چنین چیزی بود چی؟؟؟؟
من منتظر میمونم.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

فعلا که خیلی مرموزو ناشناختس
و نمیشه هویتشو به این راحتیا مشخص کرد بنظرم که اینطوریه یا نیست
بهتر اول باید کامل اهداف انمن و ماهیتو شکل ظاهریش رو شناختو بعد با بررسی اعضاش در طی سال ها و بازدهی که انجمن داره به یک نتیجه رسید
فلن هر چیزی ممکنه بنظرم

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Happiest chemist :
[size=10pt]یکی پست قبلی منو بخونه [/size]من جدا دوست دارم جواب بدید که اگه واقعا یک چنین چیزی بود چی؟؟؟؟
من منتظر میمونم.
نمیدونم شایدم بشه ولی من فک نمیکنم چون اصولا فراماسون ها با دین وعقیده کاری ندارن وموضوع مباحثه هاشونم اصن دین ومذهب نیست
ولی چون ناشناخته هستن همه چیز ممکنه پس تا وقتی کاملا شناخته نشدن بهتره آدم اعتماد نکنه

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Happiest chemist :
من منتظر میمونم.

فکر نکنم ربطی فراماسون داشته باشه! :-?
البته در بعضی جا ها خوندم (مثل داستان حسین بن حلاج)(کاملش نه اونکه تو ادبیات پیش نوشتن) شرط رسیدن به عرفان عالی رد شدن از چند مرحله هستش: قبول دین الهی-----> توکل به دین الهی-----> کافر شدن به دین الهی ------> مخلص شدن برای خدا
البته خیلی سخته به مرتبه ی عالی رسیدن! ولی در کل فکر نکنم ربطی به فراماسنر ها داشته باشه!
اونها فقط میگن نباید هیچ اندیشه تعصبی وارد اندیشه های سازمان بشه!

علی کوچولو!

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 2
شهر
شيراز
سال فارغ التحصیلی
94

اقا یه عده دارن میان میگن ما فراماسونری رو میشناسیم!!!
اقا چند تا علامت رو بشناسی که نشد شناخت فراماسونری
فراماسونری یک تشکیلات مخفی هست و هیچ کس به معنای واقعی کلمه نمیتونه بیاد بگه بده یا خوبه
محض اطلاع:
تمام جلسات ماسونی روی چارخونه و بین 2تا ستون انجام میشه
ستون سمت راست به روشنایی و یکی هم تاریکی یعنی دنیا ما و دنیای اونا
چارخونه هم همین طور
این دو ستون نماد ستون در معبد سلیمان هست
کلا تلاششون اینه که بتونن معبدی بزرگ و قدرتمند مثل معبد سلیمان بسازن
تلاششون اینه که بتونن به قدرتی همچون قدرت سلیمان برسن
کنترل بر جن و انس
دوستان برای اطلاع کامل حتما باید عضو شد و این یعنی ریسک یا باید به زندگی عادی ادامه بدید یا باید راهی رو انتخاب کنید یا خوب یا بد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

آره تقریبا میشه گفت یک چنین حالتی داره
اما با ایت تعاریفی که از انجمن شنیدم بنظر میاد این شما نیستید که انتخاب میکنید چون این انجمنه که اعضاشو انتخاب میکنی
یعنی کیفیت براش خیلی اهمیت داره و کمیت نه

علی کوچولو!

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 2
شهر
شيراز
سال فارغ التحصیلی
94

من خوندم تا شما اقدام نکنی اونا انتخابت نمیکنن باید حتما اقدام کنی!
دوباره میگم تو تهران لژ هست
اشنا دارین برین ببینین! :D :))

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

مستند حرف بزنید و مستند حرف قبول کنید ! :- "

هیچ کدوم از ما مطمئن نیستیم تهران لژ داره یا نه پس بهتره بگیم نداره مگر خلافش ثابت شه .

فکر کنم برای یه سریا دعوت نامه می فرستن ، اما خود آدمم می تونه اقدام کنه از طریق لژ ها .

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

ﻭﺍﻗﻌﺎ؟
ﯾﻨﯽ ﻣﺜﻞ ﯾﮏ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻋﻀﻮ ﮔﯿﺮﯼ ﻣﯿﮑﻨﻦ
ﻭ ﺗﻘﺎﺿﺎ ﻧﺎﻣﻪ ﻣﯿﭙﺬﯾﺮﻥ
آره ساینا
من دیشب مصاحبه ی یک فراماسونو دیدم
بعد میگفت تو بیست سالگی از سمت یک دوستش دعوت شده

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

میدونید که خیلی شروط خاصی داره وباید تو مصاحبه هم قبول شین
+فک کنم تو ایران غیرقانونیه،چونکه به نوعی جاسوس محسوب میشین اگه فرماسون باشین
+خب فک نکنم اگه دوس داشته باشین زندگی عادی داشته باشین فرماسون شدن خوب باشه،فک کنم بهتره به زندگی عادیتون ادامه بدین حالا خود دانین دیگه :D

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

آره منم خوندم که یکی از عجیب ترین مراسم عضویت رو در بین انجمن های مخفی داره
آره، شخصی که به یک عضو تبدیل شه فک کنم دیگه برای همیشه یک زنگی طبیعیرو از دست بده
آخه بعدش دیگه منافع انجمن باید بشه الویت اولش

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

من البته نظرات بچه ها رو کامل نخوندم و اطلاعات خاصی هم در این باره ندارم. اما چیزی که به نظرم میرسه اینه که وقتی یه تشکیلاتی تا این حد سری میشه و گسترده، میتونه هر کاری بکنه. در سیاست، در اقتصاد، در فرهنگ و هر چیز دیگه ای که فکرش رو بکنید میتونن هر کاری که خواستن بکنن. پس این طور نیست که بگیم فراماسونری اصلا ربطی به سیاست نداره و اصلا ربطی به دین نداره و ... یعنی کلا اینقدر صاف و ساده نیستن که با کلی هزینه از جیب خودشون، به طور پنهانی بشینن درباره چیزای بی اهمیت و بی منفعت حرف بزنن.
به نظرم هدفی دارن و هدفشون هدف درست و خوبی نیست.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

مسلما هدف داره! کی گفت بی هدفه؟
هدفشم همونطوری که خودش میگه، بهبود زندگی و "بهتر" کردن آدمهاست
اما من هنوز نفهمیدم کسایی که میگن "هدف فریمیسونری هدف درستی نیست" یا "فریمیسونری هدفش شیطانی و منفیه" و.. چرا اینطور میگن، چون فریمیسونری یک تشکیلات مخفیه و تا حالا هیچ لژی توی مثلا یک حادثه تروریستی یا چه میدونم، منفجر کردن مسجد و... دست نداشته، نمیشه فقط چون چیزی راجع بهش نمیدونیم بگیم حتما هدفشون بده!
مثل این میمونه که از فاصله 10 متری دو تا از دوستاتو ببینی که یواشکی دارن حرف میزنن، نمیدونی موضوع بحثشون چیه چون نه میشنوی و نه اونا بهت می گن، اما آیا منطقیه که فقط چون نمیدونی راجع به چی حرف می زنن، بگی حتما دارن نقشه قتل منو می کشن؟ شاید مثلا راجع به کادوی تولدی که میخوان برات بخرن حرف می زنن، یا اصلا راجع به یک چیز دیگه ست کلا!

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

من فقط میگم آدم ها (از جمله آدم هایی که عضو این تشکیلات هستن) اینقدر پاک و مخلص نیستن که بیان این همه زحمت پنهانی بکشن برای بهتر کردن زندگی آدم ها.
به نظرم این شعار مضحکه.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

چه ربطی به پاک و مخلص بودن داره؟
فرض کن من و دوستانم اطلاعات و تجربیاتی داریم، بعد میگیم فقط در اختیار کسایی که بیان توی محفل ما قرار میدیم و اونا هم نباید به کسی بگن، بعد اعضا میان توی این محفل سری و ما اطلاعات و تجربیات رو به اشتراک میگذاریم تا در زندگی و کارشون ازشون استفاده کنن (اصلا اساس فریمیسونری که بر میگرده به چندهزار سال پیش همین بوده، که بناها محافلی داشتن و توش درباره مالیات بحث می کردن و تجربیات کاری و زندگیشونو به اشتراک میذاشتن)

بالا