فراماسونری

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم
پاسخ : فراماسونری

به نقل از GCD :
چه ربطی به پاک و مخلص بودن داره؟
فرض کن من و دوستانم اطلاعات و تجربیاتی داریم، بعد میگیم فقط در اختیار کسایی که بیان توی محفل ما قرار میدیم و اونا هم نباید به کسی بگن، بعد اعضا میان توی این محفل سری و ما اطلاعات و تجربیات رو به اشتراک میگذاریم تا در زندگی و کارشون ازشون استفاده کنن (اصلا اساس فریمیسونری که بر میگرده به چندهزار سال پیش همین بوده، که بناها محافلی داشتن و توش درباره مالیات بحث می کردن و تجربیات کاری و زندگیشونو به اشتراک میذاشتن)
من ولی دلیل این همه پنهان کاری رو توی این عصر اصلا نمیفهمم،الان که دیگه کسی نمیخواد از اونا مالیات اضافی بگیره یا دستشونو قطع کنه،اون جاهایی هم که اونا لژ دارن آزادیه وهیچ کسم مانعشون نمیشه حرفشونو بزنن وکاراشونو بکنن،پس دلیلش چیه؟
+بعد چه مزایایی داره عضو لژ بودن؟گفتم که تو مستنده هم یارو طفره میرف ازاین قسمت

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نظرم اون قدر شما که میگید امام زاده نیستن..چرا انقدر سعی دارید پاک نشون بدید؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

گفتم که، چون الان میخوان اطلاعات و تجربیاتی که به اشتراک گذاشته میشه خصوصی بمونه!
در کل دوس دارن خصوصی بمونه اصن! من یه مهمونی بزارم تو خونم بگ فقط مردای بالای 18 سالی که من میخوام بیان تو، و حرف هایی که میزنیم هم جایی درز نکنه، چیز غیر عادییه؟

به نقل از Happiest chemist :
به نظرم اون قدر شما که میگید امام زاده نیستن..چرا انقدر سعی دارید پاک نشون بدید؟
امام زاده به عنوان مثال پاک بودن به کار رفته؟!

1 این که کسی سعی نکرده چیزی رو پاک نشون بده، اصلا پاک ینی چی؟ ممکنه نظر تو و X و Y و Z این باشه که چون مخفی هستن حتما دارن توطئه می کنن علیه ما در نتیجه "پاک" نیستن، ممکنه نظر m و n و p که مثلا شیطان پرست و اتئیست هستن این باشه که چون برای عضویت دین و اعتقاد به خدا لازمه فریمیسونری "پاک" نیست
پس میبینیم که "پاک" میتونه متفاوت باشه
2. من نمیگم فریمیسونری مسلما خوبه، و این معنیش این نیست که معتقد باشم فریمیسونری بده
من فقط یک حرف دارم؛ اونم اینه که منطقی نیست راجع به چیزی که ازش اطلاعی نداریم و تا به حال کار منفیی هم ازش سر نزده (نسبت داده شده نه ها، این که انجام شده باشه) با قاطعیت حکم صادر کنیم که اینها بدن!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

کسی نگفتن بی گناه وپاکن،ولی این چیزی که توی یه سری سایتا نوشته هم نیستن،این واقعیتشونه،حالا شما هرتفکری میتونی داشته باشی درمودشون ولی اینا واقعیتن که باید تفکراتمونو بر پایه واقعیتا بچینیم
به نقل از GCD :
گفتم که، چون الان میخوان اطلاعات و تجربیاتی که به اشتراک گذاشته میشه خصوصی بمونه!
در کل دوس دارن خصوصی بمونه اصن! من یه مهمونی بزارم تو خونم بگ فقط مردای بالای 18 سالی که من میخوام بیان تو، و حرف هایی که میزنیم هم جایی درز نکنه، چیز غیر عادییه؟
ولی خصوصی موندن این اطلاعات لازم به اینقد مخفی کاری نداره،دراین حدی که فرماسون ها میکنن،همین مخفی کاری باعث میشه این همه حدسای مسخره درموردشون زده بشه

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

اینقد مخفی کاری یعنی چی؟ تنها مخفی کاریی که داره عدم افشای اطلاعات به هر کسیه! وگرنه لژ ها آدرس دارن، شماره تلفن دارن، تابلو دارن، الانم که همه میدونن فریمیسونری وجود داره

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از GCD :
اینقد مخفی کاری یعنی چی؟ تنها مخفی کاریی که داره عدم افشای اطلاعات به هر کسیه! وگرنه لژ ها آدرس دارن، شماره تلفن دارن، تابلو دارن، الانم که همه میدونن فریمیسونری وجود داره
اینکه مثلا کسایی رو که تو مستندا صحبت میکنن صوتشونو نشون نمیده،صداشونو تغییر میده
خب چرا؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

کدوم مستند مثلا؟

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

بي بي سي چند وقت پيش يك مستند نشون داد رباره فراماسونري. آيدا راس ميگه؛ صورتشونو نشون نميداد صداشونم عوض كرده بودن

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

این مستندای بی بی سی که کر کر خندست! به رائفی پور گفته ذکی! البته از اون طرف!
کلا بی بی سی باحاله..یه بار داشت با یه ترکیه ای مصاحبه میکرد..ما زیرنویس رو هم میخوندیم..یه دفعه همه برگشتیم همو نیگا کردیم گفتیم وا!!! این که اینو نگفت!!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از نسترنّگار :
بي بي سي چند وقت پيش يك مستند نشون داد رباره فراماسونري. آيدا راس ميگه؛ صورتشونو نشون نميداد صداشونم عوض كرده بودن
همینی که این دوست عزیز گفت
این مستندای بی بی سی که کر کر خندست! به رائفی پور گفته ذکی! البته از اون طرف!
کلا بی بی سی باحاله..یه بار داشت با یه ترکیه ای مصاحبه میکرد..ما زیرنویس رو هم میخوندیم..یه دفعه همه برگشتیم همو نیگا کردیم گفتیم وا!!! این که اینو نگفت!!
کی؟تو کدوم برنامه؟درمورد چی بود؟

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

الان شما بی بی سی رو هم میخوای تقدیس کنی عزیزم؟؟؟ با یه خواننده ترکیه مصاحبه کرده بودن.ربطی هم به بحث نداره.

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
اما مصاحبه ای که من دیدم طرف یک سیاست مدار کله گنده آمریکایی بود که فک کنم سناتور بود
اسمشم درست بودو چهرشم اصلا شطرنجی نبودش
داشتم از لژو و نحوه ی عضویتش توضیح میداد
البته اون موقع دیگه سناتور نبودو کلا باز نشست بود

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

الان شما بی بی سی رو هم میخوای تقدیس کنی عزیزم؟؟؟ با یه خواننده ترکیه مصاحبه کرده بودن.ربطی هم به بحث نداره.
اولا که اینجا بحث خوب بودن و بد بودن BBC نیست . بعد هم کلا خوبه انقدر صفر و یک نباشیم ، یک حمایت یا تائید جزئی رو تقدیس نام نزاریم و یه انتقاد کوچیک رو مثلا توهین و اینا !

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

نه،چرا همچین فکری میکنین؟فقط میخواسم بدونم کی ودرچه موردی بوده،شاید منم یادم اومد،که انگاری ندیدم یادم نمیاد
ولی اصل رو براعتماد میذاریم،حتما بوده که شما میگین
به هر حال اشتباه میشه،کشی تضمین نکرده که بی بی سی اشتباه نکنه،مدرکیم نداریم که بگیم عمدی بوده
+خب اینکه مستندای بی بی سی یکی از بهترینا تو دنیا هستن شکی نیست(مستندا توی بخش انگلیسی زبان تهیه میشن وهر بخش اونا رو دوبله یا زیرنویس میکنه اغلب)
به نقل از White Lord August :
اما مصاحبه ای که من دیدم طرف یک سیاست مدار کله گنده آمریکایی بود که فک کنم سناتور بود
اسمشم درست بودو چهرشم اصلا شطرنجی نبودش
داشتم از لژو و نحوه ی عضویتش توضیح میداد
البته اون موقع دیگه سناتور نبودو کلا باز نشست بود
خب شایدم به خاطر حفظ امنیت اون کسی که تو اون مستندی که من دیدم حرف میزد اون جوری کرده بودنش،شادیم خودش راضی نبوده ولی مثلا این یکی خودش گفته اشکالی نداره تصویرم وصدام پخش شه
:-??

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نظر من کلا انقدر ها هم مهم نیستن که ما بخوایم انقدر موشکافانه در موردشون بحرفیم و بریم هی مطالعه کنیم! هیبتشون کاملا پوشالی و چرته..اما نسبت بهشون حس خوبی ندارم..

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نظر من کلا انقدر ها هم مهم نیستن که ما بخوایم انقدر موشکافانه در موردشون بحرفیم و بریم هی مطالعه کنیم! هیبتشون کاملا پوشالی و چرته..اما نسبت بهشون حس خوبی ندارم..
خب این نظر واحساس شماست خیلیم محترمه ولی بهتر نیس براساس واقعیت های موجود قضاوت کنیم؟نه فقط احساس

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

هیبتشون کاملا پوشالی و چرته..اما نسبت بهشون حس خوبی ندارم..
کدوم هیبت؟ این بنده های خدا که ادعایی ندارن، شماها بزرگشون کردین الکی!

درباره اون مستند هم، احتمالا به درخواست خود طرف بود، وگرنه همونطور که نوید گفت فریمیسونها در این باره مخفیکاری نمی کنن و مثلا برید توی سایتها و فرومهاشون، همه افراد هستن و هویت دارن

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

قضاوت؟؟؟ خوب من میگم اصن انقدر ها مهم نیستن که بخوایم قضاوت کنیم! حتی اگه بخوایم هم هیچ وت نمیتونیم به اطلاعات موجود استناد کنیم..چون همین که جلسات مخفیه و خلاصه یه قسمتی از کارها مخفی هستش باعث میشه خودش دروغ و راست رو راحت با هم قاطی کنن و هرچی بخوان بگن..

DaMoN SaLvAtOrE

مهدی صفری
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم - تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
Health IT
پاسخ : پاسخ : فراماسونری

به نقل از ماهرود :
پس حدسم درست بود، تحت جو قرار داری!
اون مستند هم از کجا معلوم درست باشه؟ هر چی دیدی باور نکن!
۷۰% این مستند ها و کتاب هایی که به تئوری توطئه دامن میزنن، بر اساس شایعه های اثبات نشده و مدارک جعلی هست.
اون ۳۰% بقیه هم بزرگ نمایی میکنن! مثلا یکی یه جایی گفته فراماسونه، پس فرداش رفته یه غلطی کرده. حالا اینا میان میان همه ی فراماسون ها همین جوری هستن!
اینا در مورد اسلام هم هستا! کلی مستند میتونی پیدا کنی که همه میگن اسلام تروریسمه و این حرفا!
ولی ما که مسلمونیم میدونیم که این نظریه های توطئه ی ضد اسلام دروغه!
اگه میخوای درست قضاوت کنی، هیچ وقت، هیچ وقت یک طرفه به قاضی نرو! حتما برو به منابع اونا هم مراجعه کن!
کی گفته این چرت و پرتا رو ... فراماسونری مثل یه حزب هست. نه دین!
ببین عزیز من، چه مشکلی داره که امریکا فراماسونه؟ خب باشه! ایران هم اسلامیه!
ببین، من خودم هم سال پیش یه مدت به همین شدت و حتا بیشتر از تو جوگیر شده بودم!
بزنم به تخته سایت و وبلاگ چرت هم کم نیست!
ولی کم کم سر عقل اومدم.
تو اول این سه تا چیز رو از هم متمایز کن:
فراماسونری
صهیونیسم
شیطان پرستی، ضد مسیحیت (آنتی کریست)، دجال، گوگ و ماگوگ یا همون عجوج و مجوج
هم مسلمون ها، هم مسیحی ها، هم یهودی ها از گروه آخر بدشون میاد.
الان بحث سر فراماسونری هست، به اون ۲ تای آخری کاری نداشته باش! باشه؟

========================

راستی، من اصلا به فراماسونری اعتقاد ندارم ها!
حتی تائید هم نمی‌کنمشون. به نظر من هم از بعضی جهات خلاف اسلام هستن. ولی خواهش میکنم یک طرفه به قاضی نرین!
افراط و تفریط نکنید!
دوست عزیز شاید فراماسونری واقعی نباشه اما اون گروه بزرگی که واقعا قصد به انحطاط کشیدن دنیا رو داشته باشن وجود دارن

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

خیلی تفکرا هست که قصد سلطه بر دنیا رو دارن! از جمله سه دین مسیحیت، یهودیت و اسلام
اما انحطاط رو چی تعریف می کنی؟ ممکنه از دید یک اتئیست، سلطه دین بر دنیا انحطاط باشه و از دید یک مسلمون مثلا، سلطه اتئیسم انحطاط باشه
یعنی درکل انحطاط یک چیز مطلق نیست

بالا