فراماسونری

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
پاسخ : فراماسونری

همچنان سر حرفم هستم...
اینگونه بالا آمدن یک جنبش صرفا فکری(یا به قولی اقتصادی)خیلی عجیبه...و واقعا به نظرم قضیه بوداره...(امکانش خیلی زیاده حرفام اشتباه باشن و به خاطر اطلاعات کمم باشن...اما این چیزیه که من کلا توی مسائل عقیدتی اصل قرار میدم که قبل از پذیرفتن هر فرقه ای وحشتناک بهشون شک کنم...و من فکر نکنم فراماسون بتونه از مرحله ی شک جلوتر بره برای من)...
در هر حال واقعا هم ممکنه این ذهنیت بدم از فراماسون به خاطر"کنترل ذهن"باشه... :-??

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻓﺮﺍﻣﺎﺳﻮﻧﺮﯼ

دوستان یک چیزی بگم فقط برا همینجوری که بدونین
چندین وقت پیش نمیدونم فقط واتیکان یا تمام فرق مسیحی که تمام فرقو بیشتر مطمینم،اعلام داشته بودن رسمی که پیوستن به انجمن و لوژ های فراماسونری به منزله ی اخراج و عدم اجازه ی حضور در جلسات کلیساست
اول فک کردم جو اینجام مثل همه جاهای دیگس
میخاستم رهاش کنم که پستای یلدارو دیدم
واقعا لایک یلدا

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

فریمیسونری یک دفعه رشد نکرد! فریمیسونری به مصر باستان بر میگرده، یعنی حتی قبل از به وجود اومدن اسلام
و به شکل امروزی از زمان قرون وسطی وجود داره، یعنی +600 سال
و اعضاش بین 6 تا 8 میلیون نفر در سراسر دنیا برآورد میشن
حالا این که یک محفل خصوصی بعد از چندین قرن 8 میلیون نفر عضو داشته باشه یعنی خیلی رشد سریع و مشکوکی داشته و بالا آورده شده؟
اتفاقا عضویت در لژها هم کار ساده ای نیست

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از GCD :
فریمیسونری یک دفعه رشد نکرد! فریمیسونری به مصر باستان بر میگرده، یعنی حتی قبل از به وجود اومدن اسلام
و به شکل امروزی از زمان قرون وسطی وجود داره، یعنی +600 سال
و اعضاش بین 6 تا 8 میلیون نفر در سراسر دنیا برآورد میشن
حالا این که یک محفل خصوصی بعد از چندین قرن 8 میلیون نفر عضو داشته باشه یعنی خیلی رشد سریع و مشکوکی داشته و بالا آورده شده؟
اتفاقا عضویت در لژها هم کار ساده ای نیست
مرسی...یکی از شکهام رو از بین بردی(رشد سریع)...
اما مشکل بعدی...
چی باعث میشه که انقدر از فراماسون طرفداری بشه؟...یعنی انقدر برای جبهه های مختلف قدرت در سراسر دنیا"رشد فراماسون"اهمیت داشته باشد؟...(فکر کنم قبول داشته باشی خیلی بیش از یک عقیده بهش بها داده میشه)...
ممکنه...حمایتی که ازش میشه مثل حمایت از صهیونیسم باشه(توجه کن رسما هیچ قضاوتی نمیکنما...حتی نمیخوام بگم صهیونیسم بده)...یعنی مثلا من صهیونیست باشم...بعد میلیاردر هم باشم...بعد شروع کنم به تبلیغ عقیده ام...
به نظرت فراماسون هم همچین حالتی داره؟...یعنی یک فرد صرفا داره عقیده اش رو تبلیغ میکنه؟؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

اتفاقا اصلا طرفداری نمیشه، خود فریمیسونری هم نه تنها تبلیغی نمی کنه، بلکه میگه ما نمیگیم که به ما ملحق شید، هیچ اجباری در کار نیست و برای عضویت هم خیلی سختگیری می کنه
منظورت از حمایت رو بگو تا روشن تر بتونم بفهممش

(این پست من رو هم که ساینا گفت بخونین دوباره مینویسم برای آشنایی بیشتر، چون می دونم نخوندین :D)

ماهرود گفت این لینک رو بخون تا بتونیم بحث رو ادامه بدیم، خصوصا مورد 3 و 16

مورد 3 درباره چیزهایی هست که برای فریمیسون شدن لازمه
3) What are the requirements to become a Mason?

Anyone meeting the following primary requirements may petition a Massachusetts lodge for membership:

You are an adult male (18 or older) of good character and recommended by a Massachusetts Mason.
You believe in a Supreme Being - no atheist or agnostic can become a Mason - but we are not concerned with theological distinctions or your particular religious beliefs.
You are interested in becoming a Mason because you hold a favorable opinion of our institution; and, your decision to apply is based on your own "free will and accord" - no one compelled you to join.​

ترجمه:

3. چه چیزهایی برای میسون شدن لازم است؟
هر کسی که شرایط زیر را داشته باشد میتواند برای عضویت در لژ ماساچوست اقدام کند
- شما باید بالغ (18 سال یا بیشتر) باشید و یکی از میسون های لژ شما را معرفی کرده باشد
- شما باید به خالق برتر معتقد باشید - بی خداها و شک گرایان نمی توانند میسون شوند - اما عقاید معرفتی و مذهبی شما مورد نگرانی ما نیست
- شما باید به دلیل مشتاق شدن به فریمیسونری به ما بپیوندید، درخواست دادن شما برای میسون شدن کاملا آزاد است، هیچکس شما را مجبور به پیوستن به فریمیسونری نکرده است

و مورد 16، فریمیسونری دینه؟
16) Is Masonry a Religion?

Masonry is not a religion. But it is one of the few platforms where men of all faiths - Christians, including Catholics, Jews, Muslims, and men of every other faith - can come together because it is open to all men who believe in a Supreme Being; but religion is not discussed at Masonic meetings. Although Lodges open and close with a prayer and Masonry teaches morality, it is not a church or a religion. Masonry does not have a theology or dogma, it does not offer sacraments, and it does not offer the promise of salvation.​

ترجمه:

16. آیا میسونری یک دین است؟
میسونری دین نیست، اما یک بنیان فکری شامل کلیه دین ها و عقاید است - مسیحیان (من جمله کاتولیک ها)، یهودی ها، مسلمانان و پیروان هر دین دیگری - میتوانند بپیوندند، زیرا (راه میسونری) برای هر معتقد به قدرت برتر باز است، اما در جلسات میسونیک دین ها بررسی و تبادل نمیشوند، هرچند لژها وابسته به تعالیم و افراد موجود فعال یا غیر فعال خواهند بود، این (=لژ) یک کلیسا یا دین نیست. میسونری اصل معرفتی یا عقیده دینی ندارد، میسونری یک اصول دینی (جدید) را ارائه نمی کند، و ادعایی برای راه نجات و رستگاری ندارد

×_×

توی این لینک هم ذکر شده:

One of the most important requirements to become a Mason is the belief in a Deity. An atheist cannot become a member of a Lodge. A man of any other faith can be accepted.

ترجمه: یکی از مهمترین نیازهای میسون شدن، اعتقاد به خداست. یک کافر نمیتواند به عضویت یک لژ درآید، اما هر کسی با هر دینی قابل قبول است

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

آره خب...نخونده بودم :-"
خب الان تقریبا همه چی حل شد(گرچه الان تو شوکم چون هر چی ازش شنیده بودم با چیزایی که تو الان داری میگی میفرقه)
اما دوتا چیز جی سی دی :-"عزیز...
1-گفته شده خالق برتر...آیا مقصود همان الله اهورا مزدا و خدای واحد است؟...به نظرم یه ذره مبهمه(میبخشید گیر میدما...واقعا جالبه برام :) )...یعنی رسما ذکر شده باید خدا قبول شده باشد...از طرفی...من اگر خدای واحد را بپذیرم اما دین را نه...آیا ماسون به من اجازه ی ورود میدهد؟؟...و نکته ی دیگر...ماسون چرا اصرار دارد باید دین وجود داشته باشد؟؟...آیا کاری هست که یک کافر در آنجا نتواند انجام دهد؟(در عین حال این رو هم مد نظر داشته باش که گفته شده ماسون یک مکتب فکری و یک مرام خاص ندارد...و اصلا قرار نیست در میان ماسون ها بحث عقیدتی و تبادل عقیده در گیرد...)
2-هدف ماسون رو برای من توی یه جمله بگو(با توجه به منابعی که میشناسی)...واقعا هدفش برام مبهمه...به نظرم خیلی عجیبه یه گروهی نه هدف عقیدتی داشته باشه...نه سیاسی...نه اقتصادی...و نه حتی به معنای جامع کلمه اجتماعی(به نظرم نمیاد برادری و برابری به اون شکل هدف خاص و منحصر به فردی باشه :-?)...

بازم مرسی :)

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

1. بخاطر این گفته خالق برتر که اگه میگفت الله، میشد خدای اسلام، اگه میگفت جیزس، میشد مسیحیت، میگفت یهـ ـوه، میشد یهودیت و...
درباره این که خدای واحد رو بپذیری و دین نه، این بستگی به لژ و قوانینش داره
بعضی لژا مثلا pantheism رو قبول دارن، بعضیا ردش می کنن و می گن حتما باید deist باشه طرف
اما به هر حال موقع درخواست عضویت مصاحبه ای انجام میشه که عقایدت رو توضیح میدی و معلوم میشه

درباره این که چرا اصرار به وجود دین هست رو نمیدونم، بعضی جاها گفته میشه برای تعالیم و بحث ها لازمه، بعضی جاها هم ذکر میشه که لازمه برادری و اتحاده، ولی به هر حال لازمه و شیطان پرستی شامل فریمیسونری اصلی نمیشه

2. هدف برابری و برادری هست، اما نه خود برابری و برادری
هدف اینه که با برادری، زندگی اعضا بهتر بشه
اعضای فریمیسونری هوای همدیگه رو دارن (جوری که معروفه یک فریمیسون اگه زنش در حال سوختن باشه و برادرش زنگ بزنه برای مشکلی، اول به برادرش رسیدگی می کنه) و به همدیگه در همه زمینه ها کمک می کنن، توی جلسات لژها و بحث ها، تجربیاتشون و روشهاشون برای زندگی بهتر رو به همدیگه انتقال میدن و خلاصه اینجور چیزها

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻓﺮﺍﻣﺎﺳﻮﻧﺮﯼ

یجورایی با این تعاریفی که از فراماسونری دادین میتونیم قسم بخورم که این همون چیزیه که سال ها من میخاستمش و نبوده
واقعا یک چیز عالیه
توجه به معبود نهایی و نه بحث بیخود سر راه رسیدن
برادری و برابری و دفاع از هم تلاش برای قدرت گرفتن و ایجاد قدرت برای مجموعه و اعضا و هدفی که دارن
عدم تضاد با دین
ایجاد یک پایگاه برای افرادی خاص تا با هم به پیشرفت هم کمک کنن
بنظر من چنین انجمنی نیاز به تبلیغ نداره یا حمایت یا اتصال به جایی
این انجمن بذات میتونه رشد و پیشرفت کنه
ولی آیا بدی هم داره
اگه همینطور باشه من اولین کارم بعد 18 ازسال تقاضاس که!

علی کوچولو!

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 2
شهر
شيراز
سال فارغ التحصیلی
94

نظر شخصی:
فراماسونری یک از سری ترین تشکیلات در جهان هست من گاهی اوقات شک میکنم به عقل بعضی ها که چطوری و از کجا این تحلیل رو کردن که مثلا فراماسونری یعنی شیطان پرستی.
شخصا علاقه دارم اگر لژی تو ایران بود حتما برای عضویت اقدام میکردم البته میدونم تو تهران و شیراز لژ هست ;;) فقط هیچکس نمیدونه کجاست!
تمام فراماسون های ایرانی رو زمان انقلاب کشتن به جرم جاسوسی!
نمیدونم اقای نمازی رو میشناسید یا نه ایشون یکی از بزرگترین خیر های شیراز بودن بیمارستان بزرگ نمازی رو ساختن لوله کشی اب رو تو شیراز انجام دادن ووو ایشون یک فراماسون بودن عکس هاشون هم هست حالا فراماسون عادی هم نبودند استاد بودند.
پس فراماسونری مساوی نیست با شیطلان پرستی و کافر شدن و اینا
انقدر هم از این ادم های افراطی خاک بر سر بدم میاد که میان تعصبی به موضوع نگاه میکنن که نگو {-8

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
من هم تا اینجا بشخصه خیلی ازش خوشم اومد
مثل یک جامعه ی آرمانی میمونه

علی کوچولو!

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 2
شهر
شيراز
سال فارغ التحصیلی
94

کلا هدف فراماسونری ساختن رهبرانی برای مدیریت جامعه هست
میخوان جامعه ای درست داشته باشیم
جرج واشنگتن یک فراماسون بود فرماسون MW هم بود بالا ترین درجه
اگه شد یه بار برم لژ اسکاتلند اونجا لژش خیلی معروفه!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

:)) ای بابا، ملتو فریمیسون کردیم رفت
آقا بنده بی تقصیرم :-"

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
فراماسون

اصلا منم نیس
اگه یک چیزی درست باشه چیزی نمیتونه جلوشو بگیره
من از امروز میرم تحقیق کنم
اگه واقعا همینطور آرمانی باشه تا ‏MW‏ هم شده پیش میرم

علی کوچولو!

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 2
شهر
شيراز
سال فارغ التحصیلی
94
پاسخ : فراماسون

به نقل از White Lord August :
اصلا منم نیس
اگه یک چیزی درست باشه چیزی نمیتونه جلوشو بگیره
من از امروز میرم تحقیق کنم
اگه واقعا همینطور آرمانی باشه تا ‏MW‏ هم شده پیش میرم
منم میام باهات داداش
فقط سعی کن از منابع بیرونی زیاد اطلاعات نگیری چون معمولا هم چرت و پرت ها رو میگن که مثلا اون چشم جهان بین دجاله ایناااا

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

البته سعی کنید تحقیقتون یک طرفه هم نباشه (این که فقط با منابع فریمیسونی تحقیق کنید عملا فرقی با این که فقط از منابع رائفی پوری تحقیق کنید نداره :D)
برای منابع فریمیسونی، سایت های
askafreemason.org
که فرومش هست
masonforum.com
معروف ترینان
و برای ضدش، خیلی سخته منبعی پیدا کنید که درگیر توهم توطئه نشده باشه
به هر حال تحقیق کنید، دستاوردهاتون رو مورد بررسی قرار بدید، روشون فکر کنید و به نتیجه برسید که چی درست تر از بقیست

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

تمام فراماسون های ایرانی رو زمان انقلاب کشتن به جرم جاسوسی!
همشون رو که نه . من از یکی از نمایندگان مجلس شاه شنیدم ، اون می گفت همرو نکشتن ، اما بعد از انقلاب خیلی اذیتشون کردن به صورتی که خب رسما اکثرشون ترجیح دادن بیخیال شن !

پ.ن : فرشید مثل این بابا بزرگا می حرفه که دارن ثمره ی عمرشون رو هدایت میکنن به صراط مستقیم :-"
پ.ن :تحقیق کردین تو این تاپیکم نتایجش رو بنویسید بچه ها :د

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
بچه ها تحقیقمو از چند وقت بعد شروع میکنم و اطلاعاتمو در همین تاپیک میزارم
البته اینطور7 نباشه فردا اطلاعات بخاین،کلی طول میکشه
من برا مسیحیت همینطوری توی بحث تو مدرسه تصمیم گرفتمو شش ماه مجبور شدم تحقیق کنم
بهر حال هرکسی بازم منبع داره لطفا به من معرفی کنه
هر کی هم میخاد تحقیق کنیم به من پخ بده تا بیبینیم چی میشه
01:04، شنبه 24/03/2012

علی کوچولو!

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 2
شهر
شيراز
سال فارغ التحصیلی
94

دادا بزار سنمون برسه به حدودای 19 20 اون موقع تحقیق کن برو عضو شو هنوز خیلی زوده
در ضمن برای رفتن به نزدیک ترین لژشون باید بری لبنان اونجا 2 3تا لژ هست البته تو تهران و شیراز هم هست فقط باید یکم خوب نگاه کنی تا پییداشون کنی (;

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

خوب اینارو اون اول میگن! شاید بعدا که طرف پاش گیر بود یه حرف دیگه زدن که طرف هم نمیتونه به بقیه بگه..
من یه مثال میزنم
یکی از فامیلامون رفته بود کلاس عرفان ثبت نام کرده بود
چند سال قبل
یعنی این طور بود که تو معرفی کلاس از امام علی و عرفانش میگفتن..از حس و حال و نماز امام علی.. و این که ما اگه این هارو نداریم به خاطر نبود عرفانه..
مدتی گذشت..نه یلی زیاد البته..
بعد یه مدت اومده بود و میخواسته تمام طلاهاشو ببره بده به صاحب اون کلاس..که خانواده به زور..واقعا به زور اونو از رفتن به اون کلاس منع کرده بودن
بعدا طرف اینا رو بعد مدت های زیاد تعریف میکنه
که توی این کلاس اولش میگن که امام علی که نماز میخونده نماز با عرفان و حس معنوی بوده..شما اول باید این ارتباط رو پیدا کنید..عرفان یاد بگیرید تا نماز بخونید.نماز رو اما علی میخوند شما نمیتونید
آدمایی که میرفتن اونجا طوری شست و شوی مغزی میشن که دیگه نماز نمیخونن.چه آدم هایی اونم؟ کسایی که جزئ کارهای روزانه شون حفظ قرآن و کارهای قرآنی بوده
بعدا بهشون گفته شده که که اجنه ما نیاز به طلا دارن و شما باید کمک کنید..شست و شو ی مغز در این حد که طلاهاشون رو میدن..(فکر کن!!!!!طلا!!!)
و اون هارو از این که اجنه شون اذیتشون کنن میترسوندن.. و البته کسی هم حق خروج از کلاس رو نداشته و به بقیه هم نباید چیزی میگفتن وگرنه طرف حسابشون همون جن ها بودن..
این فرد هم خیلی زیاد این جلسات رو شرکت نکرده بود و خانواده با بدبختی همون راحل اولیه بیرون کشیدنش..البته خودش بیرون بیا نبود اصلا و ابدا..

من خودم با اون فرد صحبت نکردم.به خاطر همین یه سری جاهاشو نمیدونم خودش تو کلاس بوده یا چیزایی هست که بعدا فهمیده اما خودش تا مرحاه ی قبول کردن این که همه ی طلاهاشو بده رفته بوده..فکر کن!!

من میگم اون آدم های بیخدایی که نبودن کلی هم مذهبی بودن ولی آخرش به جایی کشوندنشون که از لحاظ عقیده ای بی خدا شدن هیچ! جدا رفتن تو کار طلسم و کار برای اونها..
این داستان واقعی بود..امکان نداره فریمیسون ها هم چنین کاری کنن؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

@شادترین شیمی دان! :-":زیادی گارد گرفتی...ولی تا حدیش قابل قبوله...

توی پیغام خصوصی با فرشید هم بحثم رو مطرح کردم...شاید...شاید...و شاید چون من همیشه دنبال"عقیده"میگردم به نظرم این محفل مسخرست...

در هر حال...میتونم بگم نظرم نسبت به محفل فراماسون ها"از افتضاح و با مقاصدی کنترل طلبانه به محفلی پوچ و بی هدف تبدیل شد"...
نمیتونم حکم کلی بدم...
اما چیزی که هست اینه که خودم هیچوقت فراماسون نمیشم :)...چون دقیقا برام مثل این میمونه که بخوام برم مسجد :)(به شباهت ها توجه کنید...جامعه ی مسلمان...برادری در آن...جامعه ی فراماسون...بدون هدف عقیدتی...عقاید تثبیت شده اند...اینجا جای عقیده نیست...اینجا جای کمک به یکدیگر است...بسیار به هم شبیهند...)یا اینکه برم کمونیست بشم(از قبلی هم شبیه تره...سلام رفیق :D)

به نظرم محفل فراماسون محفل قلم نیست...محفل شمشیر هم نیست...جاییست از نوع کلنگ...از نوع چک و اسکناس

بالا