فراماسونری

DaMoN SaLvAtOrE

مهدی صفری
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم - تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
Health IT
پاسخ : فراماسونری

به نقل از GCD :
خیلی تفکرا هست که قصد سلطه بر دنیا رو دارن! از جمله سه دین مسیحیت، یهودیت و اسلام
اما انحطاط رو چی تعریف می کنی؟ ممکنه از دید یک اتئیست، سلطه دین بر دنیا انحطاط باشه و از دید یک مسلمون مثلا، سلطه اتئیسم انحطاط باشه
یعنی درکل انحطاط یک چیز مطلق نیست
اینکه یه عده اون بالا بشینن و هرکاری بکنن و از مردم(ببخشیدا منظوری ندارم)مثل گوسفند کار بکشن

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از DaMoN SaLvAtOrE :
اینکه یه عده اون بالا بشینن و هرکاری بکنن و از مردم(ببخشیدا منظوری ندارم)مثل گوسفند کار بکشن
جاااان؟فرماسونری کی قصد سلطه بر دنیا وکارکشیدن ازمردمو داشته؟؟؟اینا دیگه چین؟مثلا میشه یه مثال بزنین؟من متوجه منظورتون نمیشم :-/

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از یلدا-ق :
جاااان؟فرماسونری کی قصد سلطه بر دنیا وکارکشیدن ازمردمو داشته؟؟؟اینا دیگه چین؟مثلا میشه یه مثال بزنین؟من متوجه منظورتون نمیشم :-/
توی صحبت های رائفی پور همینا رو میگفت... .

اینکه غیر فراماسون ها کارگر فراماسون ها حساب میشن... .

DaMoN SaLvAtOrE

مهدی صفری
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم - تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
Health IT

به نقل از یلدا-ق :
مطمئنید که من این حرفا رو زدم؟من گفتم هستن گروهی که بخوان همچین کاری بکنن،نگفتم فراماسونری

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از DaMoN SaLvAtOrE :
مطمئنید که من این حرفا رو زدم؟من گفتم هستن گروهی که بخوان همچین کاری بکنن،نگفتم فراماسونری
آهان،آخه بحث درمورد فرماسونریه فک کردم این گروهو میگین،ببخشید

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد")

یک نگاه به این لینک بندازین:
http://www.newadvent.org/cathen/09771a.htm
درسته که کمی طولانی هستش ولی اطلاعات نسبتا خوبی داخلش درج شده.
در مورد انحطاطا هم من باgcdموافقم،انحطاط یه چیز کاملا نسبیه
یک نظر هم من از شما در مورد این عکس زیر می خوام(بی زحمت)داخل این با توجه به مستنداتی که توسط اکثر شما(یا حتی ما) دیده شده،بگین که نشانه هایی از ماسونری و حتی ارتباط این افراد و این اتاق (-که در اوایل قرن 20 ساخته شده-)با شیطان ویا کارهای ممنوعه مکشاهده می کنین بگین.
من خودم روی1تا چیز مطمئنم وروی6تا چیز شک دارم .
Room_at_Masonic_Hall_Bury_St_Edmunds_Suffolk_England.jpg

و در اخر هم یک نگاه به این لینک ویکیپدیا بندازین(خصوصا در تکه ای که در مورد هولوکاست نوشته)،ببینید نظرتون چیه؟
http://en.wikipedia.org/wiki/Freemasonry

mahrud

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
[...]

به نقل از mahdad :
یک نگاه به این لینک بندازین:
http://www.newadvent.org/cathen/09771a.htm
درسته که کمی طولانی هستش ولی اطلاعات نسبتا خوبی داخلش درج شده.
در مورد انحطاطا هم من باgcdموافقم،انحطاط یه چیز کاملا نسبیه
یک نظر هم من از شما در مورد این عکس زیر می خوام(بی زحمت)داخل این با توجه به مستنداتی که توسط اکثر شما(یا حتی ما) دیده شده،بگین که نشانه هایی از ماسونری و حتی ارتباط این افراد و این اتاق (-که در اوایل قرن 20 ساخته شده-)با شیطان ویا کارهای ممنوعه مکشاهده می کنین بگین.
من خودم روی1تا چیز مطمئنم وروی6تا چیز شک دارم .

و در اخر هم یک نگاه به این لینک ویکیپدیا بندازین(خصوصا در تکه ای که در مورد هولوکاست نوشته)،ببینید نظرتون چیه؟
http://en.wikipedia.org/wiki/Freemasonry
کل چیزایی که من تو این تصویر میبینم:
۲ تا میز مطالعه با صندلی، ۱۰ تا صندلی اون وسط، یه تعداد زیادی شمع، ۱۷ تا پرچم، ته اتاق ۲ تا کره ی زمین با ۲ تا صندلی راحتی، چند تا جام فلزی و بشقاب روی یه میز با رومیزی طرح دار اون جلو، پنجره، آینه، شومینه، کفپوش شطرنجی، رو سقف احتمالا چراغ، ... دیگه چی؟
من که چیز شیطانی ای نمیبینم ...
تو به چی مطمئنی؟ به چیا شک داری؟
اگه تصادفی این عکس رو ببینم فقط از روی کفپوش شطرنجی حدس میزنم که لژ هست. ولی مشکلی توش نمیبینم ...

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

من همچنان به تضاد مسخره ی این گروه شک شدیدی دارم...

"به خدا باید معتقد باشی تا بتوانی وارد گروه بشوی اما گروهمان یک گروه عقیدتی نیست..." :O

hinah

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمون
شهر
دیارمون
دانشگاه
هر جا قسمتم باشه
رشته دانشگاه
ژنتیک یا زنان

هر کی به فراماسونری اعتقاد نداره....ببخشید ها ولی جاهله!!!!!!!!
فراماسونری رو میخوای تو یکی دو صفحه توضیح بدم در صورتی که تاریخچه شون به زمان حضرت سلیمان برمیگرده!!!!!!! ^-^

اعتقاد پیدا کن بهشون.چون کمال الملک هم ماسون بوده!!!!!!!!!!!! باورت نمیشه به جونه مامانم راست میگم!
ماسون ها عشق منن!اشتباه نکین از کارایی که میکنن متنفرم ولی از اینکه قدرت دارن در عین اینکه مرموزن حال میکنم :D

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از hinah :
فراماسونری رو میخوای تو یکی دو صفحه توضیح بدم در صورتی که تاریخچه شون به زمان حضرت سلیمان برمیگرده!!!!!!! ^-^

اعتقاد پیدا کن بهشون.چون کمال الملک هم ماسون بوده!!!!!!!!!!!! باورت نمیشه به جونه مامانم راست میگم!
ماسون ها عشق منن!اشتباه نکین از کارایی که میکنن متنفرم ولی از اینکه قدرت دارن در عین اینکه مرموزن حال میکنم :D

هر کس فکر میکنه همه باید مثل خودش فکر کنن جاهله.

کمال الملک ماسون بوده؟ خب بوده که بوده!

Мох

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از hinah :

کی گفته تاریخچه شون به حضرت سلیمان بر میگرده...
اگه اشتباه نکنم در سال1876 بود که فراماسونی شکل گرفت اما دقیق مطمئن نیستم
به هر حال بعد ماسون ها آدم های بدی نیستند البته تا درجه 3 که خودتون میدونید 33تا درجه داره
میدونستید چندین نفر کشته شدند تا تونستند به درون این تشکیلات نفوذ کنند

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻓﺮﺍﻣﺎﺳﻮﻧﺮﯼ

چیزایی که این روزا فهمیدم:
یک انجمن برادریه
جرج واشنگتن ، بنجامین فرانکلین و بسیاری از بنیان گذاران اولیه ی آمریکا فراماسون بودند
سری بودنشون بصورتیه که اسرار و کارهاشون بین خودشونه و مسلمن هرتازه واردی نمیتونه از جیکوپوکشون سر در بیاره اما حلقه،سنجاق کروات،دکمه ی سر آستین فراماسونری مشخص دارن و زمان جلساتشون تو روزنامه چاپ میشه ،ساختموناشون مشخصه
در واقع سری نیستن اما اسرار دارن
فراماسونری مذهب نیست اما ضد مذهب هم نیست،بلکه از شرایط عضویتش اعتقاد به یک قدرت بالاتره
اونا اسمی روی این قدرت بالاتر نمیذارن و از واژه های کلی مثل هستی برتر یا معمار کبیر استفاده

با موبایلم،ترکیب بشه
استفاده میکنن و با این تفکرشون راه رو برای اخوت فارق از رنگو نژادو عقیده باز گذاشتن
البته چون ریشه در سنگتراشان اروپا داره مردانس اما در حدود 1703 انجمنی هم برای خانوما با نام ستاره ی شرقی eastern star تشکیل شده که بیش از یک میلیون عضو داره
فراماسون بطور کلی یک سیستم از اخلاقیاته که در تمثیل ها پنهان شده و با نماد های نشون داده میشه

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

من خودم راستش اول کلا به این مسائل اعتقادی نداشتم اون رو "چرندیاتی" بیش نمی دونستم..
اما با مطالعه چند تا کتاب و گوش دادن به حرفای محققان این زمینه، الان چیزای نسبتا زیادی در موردشون می دونم..
واقعا این که تمام دنیا داره به خاطر عقاید خرافه ی یهود و کابالا پیش می ره مسخره است...
ضمنا این که زنان حق عضویت در گروه های ماسونی رو ندارن، و فقط می تونن ناظر باشن...

+کتاب "برادری" استفن نایت، کتابی هستنش که یک ماسون در مورد خودشون نوشته ، که به طرز فجیعی هم کشته می شه، می تونین سرچ کنین و کتاب رو مطالعه کنین، ترجیحا ترجمه نباشه.

• لایک
امتیازات: hinah

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از ITER :
من خودم راستش اول کلا به این مسائل اعتقادی نداشتم اون رو "چرندیاتی" بیش نمی دونستم..
اما با مطالعه چند تا کتاب و گوش دادن به حرفای محققان این زمینه، الان چیزای نسبتا زیادی در موردشون می دونم..
واقعا این که تمام دنیا داره به خاطر عقاید خرافه ی یهود و کابالا پیش می ره مسخره است...
ضمنا این که زنان حق عضویت در گروه های ماسونی رو ندارن، و فقط می تونن ناظر باشن...

+کتاب "برادری" استفن نایت، کتابی هستنش که یک ماسون در مورد خودشون نوشته ، که به طرز فجیعی هم کشته می شه، می تونین سرچ کنین و کتاب رو مطالعه کنین، ترجیحا ترجمه نباشه.
منظورت از "محققان در این زمینه" کسایی مثل رائفی پور و حسن عباسی که نیست؟ اگه هست، صفحه های قبلی تاپیک رو بخون که کلا دربارشون بحث شده

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از GCD :
منظورت از "محققان در این زمینه" کسایی مثل رائفی پور و حسن عباسی که نیست؟ اگه هست، صفحه های قبلی تاپیک رو بخون که کلا دربارشون بحث شده

خیر، یعنی حرفای اونا رو هم شنیدم، تاکیدم روی منابع غیر ایرانی هستش، توی ایران دیگه بعضیا خیلی شورش کردن..

• لایک
امتیازات: hinah

hinah

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمون
شهر
دیارمون
دانشگاه
هر جا قسمتم باشه
رشته دانشگاه
ژنتیک یا زنان

به نقل از a doomed man :
کی گفته تاریخچه شون به حضرت سلیمان بر میگرده...
اگه اشتباه نکنم در سال1876 بود که فراماسونی شکل گرفت اما دقیق مطمئن نیستم
به هر حال بعد ماسون ها آدم های بدی نیستند البته تا درجه 3 که خودتون میدونید 33تا درجه داره
میدونستید چندین نفر کشته شدند تا تونستند به درون این تشکیلات نفوذ کنند
تاریخچه فراماسونری به زمان سلیمان بر میگرده! از کتاب هابهای جادوگری اون زمان استفاده میکنن! واسه همین قصد دارن فلسطین و خاورمیانه که قبلا کاخ سلیمان اونجا بوده رو دوباره بنا کنن! میخوام دوباره اورشلیم قدیم رو بسازن

شاید شما بیشتر از من ماسون ها بدونید ولی من خیلی چیزا رو میدونم که همگی حقیقت داره!!

hinah

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمون
شهر
دیارمون
دانشگاه
هر جا قسمتم باشه
رشته دانشگاه
ژنتیک یا زنان

به نقل از یک بنده ی خدا :
من همچنان به تضاد مسخره ی این گروه شک شدیدی دارم...

"به خدا باید معتقد باشی تا بتوانی وارد گروه بشوی اما گروهمان یک گروه عقیدتی نیست..." :O

اگر بخوان یه گروه عقیدتی داشته باشن دیگه نمیتونن اون همه جنایت کنن ولی وقتی به خدا ایمان دارن میتونن جنایت کنن!

این تضاد هم از سیاست ویژه اونا سرچشمه میگره!

Freemason

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT یا الکترونیک

تاریخچه ی اصلی فراماسونری به زمان حضرت موسی برمی گرده.
بنی اسرائیل به همراه حضرت موسی به فرمان خدا از مصر خارج شدند و در صحرای سینا ساکن شدند.
زمانی که حضرت موسی برای دریافت پیام الهی به کوه طور رفته بودند، در آن حین بنی اسرائیل شروع به گوساله پرستی کردند و وقتی حضرت موسی برگشت آن گوساله را کشت و مردم دوباره خدا پرست شدند.
اما جریان اصلی بعد از مرگ حضرت موسی اتفاق می افتد.
بعد از مرگ حضرت موسی مردم شروع به ترویج عقاید فراماسونی مصری ها کردند و جن گیری را آموزش دادند.
دوستان عزیز سمپادی اگر اطلاعات بیشتر می خواهند به من یک پیغام همراه با آدرس ایمیلشون بفرستند تا فایل pdf 273 صفحه ای به همراه چند عکس رو بهشون بفرستم.

با تشکر

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى