پاسخ : فراماسونری
به نقل از César :
فراماسونري ي فرقه بسيار قديميه كه برميگرده به زمان حضرت سليمان و داود
غلطه جناب César، غلطه
گذشته از این که "سلیمان" دینیه و نه تاریخی، ریشه فریمیسونری بر میگرده به مصر باستان
به نقل از César :
يكي از مهمترين اهدافشون ابنه كه آخرالزمان رو براي ظهور دجال آماده كنند
بر چه اساسی این رو میگی؟ چه
دلیلـی داری؟
ارجاع نده به حرفای چرت رائفی پور که همه رو حفظم، خودت به عنوان یک انسان که فکر می کنه و اینترنت به عنوان بزرگترین منبع اطلاعات زیر دستشه بر چه اساسی این حرف رو می زنی؟
به نقل از César :
جمع كردن افراد مشهور و محبوب بين مردم مثل ديويد بكهام خودش از bloodlineسلطنتي انگليسه
دیوید بکهام صرفا مانند هزاران فرد دیگه که به منافع انگلیس کمک کردن (منافع کشور انگلیس، مثلا دیوید بکهام یک فرد مشهور و بازیکن خوبه که به وجهه جهانی انگلیس کمک زیادی کرده) لقب سلطنتی Sir. رو گرفته! هیچ ارتباطی هم به فریمیسونری نداره
به نقل از César :
وجود خود ایلومیناتی هیچوقت از توهم توطئه بالاتر نبوده، حالا تو داری رو یه چیز موهوم میگی فلانی و فلانی عضوشن و... پس فریمیسونری بده؟
مدرک فرزندم، مدرک
به نقل از César :
الانم مثل هميشه كأخ سفيد نيست كه واسه آمريكا تصميم ميگيره كنگره آمريكا اين كارو ميكنه
بله کاخ سفید غلط می کنه الکی برای آمریکا تصمیم بگیره! مگه ایرانه که کل مجلس[nb]مجلس = مردم[/nb] بگن فلان کار رو نکن و آخرش دولت بکنه؟ نه برادر من، آمریکا همیشه همینجور بوده که برای آب خوردن رئیس جمهور هم نیاز به تائید مجلس بوده و خواهد بود
اگه این دلیلت برای بد بودن فریمیسونریه، صرفا [-(
به نقل از César :
كه همشون بدون شك فراماسونهستند
بعد این که گیریم هم باشن (ضمن این که هنوز مدرکی ندادی) این که نماینده های یک کشور عضو یک تشکیلات باشن یعنی اون تشکیلات بده؟
تو ایران هم 100% نماینده های مجلس عضو بسیج هستن، پس بسیج یک سازمان شیطانیه که میخواد ظهور دجال رو فراهم کنه؟
به نقل از César :
بزرگترين قدرت جهان دست ايناست چ برسه به بقيه كشورا
استدلالت اینه که هر چیزی قدرت داره شیطانیه؟
ایران هم میگه من ابرقدرت منطقه ام، پس با استدلال تو ایران هم در سطح منطقه ای داره برای ظهور دجال آماده سازی می کنه
به نقل از César :
فراماسوناخيلي فرقه خطرناكي ان كه دارن واسه ظهور دجال با تبليغاتشون نفر جمع ميكنند
مغلطه گزاره بدون سور و همچنین تکرار بدون اثبات
به نقل از César :
حاضرم ١٠٠ تا منابع درموردشون بهت معرفي كنم
شدیدا خواهشمندم!
فقط منبع درست و حسابی باشه ها، رائفی پور ندی
به نقل از César :
اما پروتكل و قوانين خودشونو فقط بخون،تو يكيش نوشته كه در" صورت بروز هرگونه جنگي عليه ما كافي است تمام سرمايه هايشان را از مراكز مالي مان(بانك ها منظورشونه)برداريم تا خود ب خود آن ها را از ميان برده باشيم"
بنده تا به حال "پروتکل و قوانین فریمیسونری" ندیدم، یا نیست، یا در دسترس عموم نیست، یه احتمال سوم هم هست که مثل
پروتکل جعلی بزرگان صهیون یه چیزی ساخته باشن تا الان
اگه هم منظورت
پروتکل جعلی بزرگان صهیون هست:
1. جعلیه اصن
2. چه ربطی به فریمیسونری داره؟
به نقل از César :
اين فرقه ب قدري قدرتمند كه تونسته نظام سرمايه داري دنيا رو براي خودش كنه
بازم میگم، این که قدرت دارن یعنی بدن؟ هرکی قدرت داره شیطانی و دنبال ظهور دجاله؟
- رهبر ایران قدرت مذهبی، سیاسی و اجتماعی داره، آیا شیطانی و به دنبال ظهور دجاله؟
- سپاه پاسداران ایران قدرت مالی داره، آیا شیطانی و به دنبال ظهور دجاله؟
- رئیس جمهور ایران قدرت سیاسی داره، آیا شیطانی و به دنبال ظهور دجاله؟
و نهایتا:
به نقل از César :
سخنراني هاي دكتر رائفي پور منبع خوبيه واسه اين بحث
من به شخصه تمام سخنرانی های رائفی پور که تونستم تهیه کنم رو کردم و چندین بار گوش دادم، ذره ای از استدلالاش و حرفهایی که زد رو نتونستم قبول کنم چون عملا باید خودم رو خر فرض می کردم برای قبولش
رائفی پور منبع نیست فرزندم
(یه مدت اصن میخواستم بالای تاپیک مث ارسطو که نوشته بود هرکی ریاضی نمیدونه وارد نشه، بنویسم هرکی رائفی پور رو منبع میدونه وارد نشه، بعد منصرف شدم)