فراماسونری

reza.cr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
شیمی-فیزیک
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
برق
پاسخ : فراماسونری

آقا مثلا میگن عدد 11 و مضرباش واسشون مهمه و مقدس و اینجور چیزا
تکلیف این 22/11 چی میشه؟سوالی بود بلاخره :D

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

به نقل از White Lord August :
دوستان عزیزی که پست میدن حتما صفحات قبلو ملاحظه کنند
دارین تاپیکو به گند میکشین با بی اطلاعی
کجاش وجود خدارو رد میکنه؟
شرط عضویت اعتقاد به خداست,در بین فراماسون های مسلمون قرآن و در بین مسیحی انجیل استفاده میشه
اینی که میگی آتئیسم هستش که تو اعتقادی راجبش داره بحث میشه
اعتقاد به خدا و نیروی برتر شرط اصلیه عضویته اما فراماسون ها به تعصبات دینی توجه ندارن,توی زمانه ای که دین های مختلف بخاطر تعصباتشون با هم میجنکنو خون همو میریزن این تفکر روشنفکرانه ی فراماسونری که تقریبا چیزی شبیه"مقصود تویی کعبه بت خانه بهانست" هستش واقعا زیباست و قابل تامل

شرط عضویت در فراماسونری اعتقاد به "معمار بزرگ کائنات" هستش که اون هم وجودی مادی داره، مثل همه ی ما...
دقیقا وقتی عقاید اون ها رو بررسی می کنیم به همون اومانیسم می رسیم:
نظام فکر مبتنی بر ارزش ها، خصایص و اخلاقیاتی که پنداشته می شود فارق از هرگونه قدرت ماوراء الطبیعی، درون انسان وجود داشته است.*
*به نقل از کتاب "شوالیه های معبد" با پی نوشت: Encarta world english dictionary,1999 microsoft corporation
اما روشن ترین تعریف از فراماسونری خود حامیانش ارائه دادن. "کرلیس لامنت" از سخن پردازان برجسته ی اومانیسم هستش . در کتاب "فلسفه ی اومانسیم" می گه:
خلاصش: اومانیسم معتقد است که طبیعت سراسر از حقیقت ساخته شده ، ماده و انرژی اساس جهان رو تشکیل می دهد و ماورا الطبیعه وجود ندارد. غیر واقعی بودن ماورا الطبیعه به این معناست که اولا در سطح بشری، انسان ها دارای روح غیر مادی و فنا ناپذیر نیست.
به نقل از همون کتاب، پی نوشتش: lamont,the philosophy of humanism , 1997, p.116
در همین کتاب پیوند اومانیست و فراماسونری از منابع مختلف اثبات می شه. از نظر تاریخی که این سازمان های مخفی به هم پیوستند و شد اینی که الان هست.
اما یه چیز دیگه این که.. الان دیگه فعالیت ها و عقاید ماسونی مخفی نیست. شاید عضویت توی این سازمان و این "مکتب فکری" مرموز باشه اما الان دیگه هیچ مشکلی برای آشکاری اون وجود نداره و آزادانه دارن حرفاشونو می زنن. اون زمان که مخفی بودن به علت حاکم بودن جو خیلی سخت کاتولیکی و سلطه ی کلیسا بود.
نویسنده ای به نام "جی.دی.باک" در کتاب "فراماسونری رمزی" می گه:
فراماسونری تنها بشر را به عنوان خدا می پذیرد...بنابراین بشر تنها خدای ماست...
J.D.Buck . mystic masonry. kessinger publishing company, september 1990, p.216

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از mysterious queen :
شرط عضویت در فراماسونری اعتقاد به "معمار بزرگ کائنات" هستش که اون هم وجودی مادی داره، مثل همه ی ما...
دقیقا وقتی عقاید اون ها رو بررسی می کنیم به همون اومانیسم می رسیم:
نظام فکر مبتنی بر ارزش ها، خصایص و اخلاقیاتی که پنداشته می شود فارق از هرگونه قدرت ماوراء الطبیعی، درون انسان وجود داشته است.*
*به نقل از کتاب "شوالیه های معبد" با پی نوشت: Encarta world english dictionary,1999 microsoft corporation
اما روشن ترین تعریف از فراماسونری خود حامیانش ارائه دادن. "کرلیس لامنت" از سخن پردازان برجسته ی اومانیسم هستش . در کتاب "فلسفه ی اومانسیم" می گه:
خلاصش: اومانیسم معتقد است که طبیعت سراسر از حقیقت ساخته شده ، ماده و انرژی اساس جهان رو تشکیل می دهد و ماورا الطبیعه وجود ندارد. غیر واقعی بودن ماورا الطبیعه به این معناست که اولا در سطح بشری، انسان ها دارای روح غیر مادی و فنا ناپذیر نیست.
به نقل از همون کتاب، پی نوشتش: lamont,the philosophy of humanism , 1997, p.116
در همین کتاب پیوند اومانیست و فراماسونری از منابع مختلف اثبات می شه. از نظر تاریخی که این سازمان های مخفی به هم پیوستند و شد اینی که الان هست.
اما یه چیز دیگه این که.. الان دیگه فعالیت ها و عقاید ماسونی مخفی نیست. شاید عضویت توی این سازمان و این "مکتب فکری" مرموز باشه اما الان دیگه هیچ مشکلی برای آشکاری اون وجود نداره و آزادانه دارن حرفاشونو می زنن. اون زمان که مخفی بودن به علت حاکم بودن جو خیلی سخت کاتولیکی و سلطه ی کلیسا بود.
نویسنده ای به نام "جی.دی.باک" در کتاب "فراماسونری رمزی" می گه:
فراماسونری تنها بشر را به عنوان خدا می پذیرد...بنابراین بشر تنها خدای ماست...
J.D.Buck . mystic masonry. kessinger publishing company, september 1990, p.216
در مورد اینکه به خدا اعتقاد دارن خیلی بحث شده ها
ببخشید معمار بزرگ کائنات که قدرتی برتر داره،چرا باید وجودش مادی باشه؟ :-? ینی کی گفته این وجود مادیه؟
من خودم تو مستنده دیدم که واسه هرکی با هر دینی کتاب آسمانی خودشو میذارن جلوش

mohammad.se

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
دامغان

شناختن ماهیت فراماسون اینا خوبه ها فقط امروزه خیلی ها میرن تو حاشیه مثل اقا ی رایفیکه مثلا میره به زور چهار تا عکس و شکلک از یه جایی در میاره بعد میاد میگه اهان ببینید اینا همه ماله فراماسون هست جالبه یه چیزایی رو به فراماسون ها ربط میدن که ادم کفش میبره! شناختن فراماسون و ماهیتش خوبه اما نباید تو حاشیه رفت و یک جمله که شدید بهش اعتقاد دارم از اقای دکتر عباسی و اون اینه که : (خطر بانک و فوتبال از فراماسون در ایران بیشتره ) پس بهتره که در کنار این جور بحث ها یه نگاه جدید تری به مسایلمهمتر داشته باشیم. 8->

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

اصولا من نمیدونم چرا عده ای فکر می کنن فریمیسونری حتی "خطر" داره، چه برسه به این که بخواد بیشتر یا کمتر باشه!

* فریمیسونری یک تشکیلات سرّیه که یعنی نمیشه با اطمینان گفت اهدافشون فلان چیزه

* خودشون ابدا اعلان ضد دین یا ضد بشر یا ضد هرچی بودن نکردن

* حتی برای عضویت درونشون، باید معتقد به یک دین الهی باشی و به خدا معتقد باشی (و اینجا هم حرفی نیست که فقط یهودی یا فقط مسیحی، اتفاقا فریمیسون های مسلمون خیلی زیادن)

* ابدا با شیطان پرستی موافقتی ندارن و اعلان مخالفت هم می کنن باهاشون، و هیچ یک از نمادهاشون هم با شیطان پرستی یکسان نیست

* تابحال در طول تاریخ، تشکیلات فریمیسونری هیچ عمل ضد دینی انجام نداده، اصولا هیچ عملی که عموما بد تلقی بشه انجام نداده و هرچیزی که بهش نسبت داده میشه بر اساس اتهامات الکی و شواهد ساختگیه
و حتی خیلی انسان های بسیار خوب مثل بنجامین فرانکلین از افراد سرشناس فریمیسونری بودن

و خیلی چیزای دیگه که در طول تاپیک گفتم
شما چرا اساسا میگید فریمیسونری بد/خطرناک/شیطانی/منفی/ضد دین/ضد بشریت و... هست؟

Amin-ak

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي ١
شهر
طِهْران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ديگه حماقت نمي كنم!
دانشگاه
امیرکبیر (لیسانس) اکول پلی تکنیک پاریس(فوق لیسانس)
رشته دانشگاه
صنایع- MBA

من با نظر GCD مخالفم،فراماسونري ي فرقه بسيار قديميه كه برميگرده به زمان حضرت سليمان و داود،يكي از مهمترين اهدافشون ابنه كه آخرالزمان رو براي ظهور دجال آماده كنند،و الان هملا ترفند هاي زيادي مثل جمع كردن سرمايه دار هاي بزرگ،راس هاي قدرت جهان از جمله تمامي رئيس جمهوراي آمريكا و نخست وزيراي بريتانيا كه فقط نيكسون،لينكلن و كندي توشون فراماسون نبودن و اوناهم به طرزي نماد دار مثل صندلي ٣٣ يا رديف ١٣ ترور شدن و همچنين جمع كردن افراد مشهور و محبوب بين مردم مثل ديويد بكهام خودش از bloodlineسلطنتي انگليسه،لبرون جيمز بسكتباليست معروف،ريهانا و ليدي گاگا كه از خواننده هاي مشهورن و دارن ايلومناتي رو تو موزيك و بين مردم رواج ميدن،الانم مثل هميشه كأخ سفيد نيست كه واسه آمريكا تصميم ميگيره كنگره آمريكا اين كارو ميكنه،كه همشون بدون شك فراماسونهستند،بزرگترين قدرت جهان دست ايناست چ برسه به بقيه كشورا،فراماسوناخيلي فرقه خطرناكي ان كه دارن واسه ظهور دجال با تبليغاتشون نفر جمع ميكنند،حاضرم ١٠٠ تا منابع درموردشون بهت معرفي كنم،اما پروتكل و قوانين خودشونو فقط بخون،تو يكيش نوشته كه در" صورت بروز هرگونه جنگي عليه ما كافي است تمام سرمايه هايشان را از مراكز مالي مان(بانك ها منظورشونه)برداريم تا خود ب خود آن ها را از ميان برده باشيم"اين فرقه ب قدري قدرتمند كه تونسته نظام سرمايه داري دنيا رو براي خودش كنه،سخنراني هاي دكتر رائفي پور منبع خوبيه واسه اين بحث

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از César :
فراماسونري ي فرقه بسيار قديميه كه برميگرده به زمان حضرت سليمان و داود
غلطه جناب César، غلطه
گذشته از این که "سلیمان" دینیه و نه تاریخی، ریشه فریمیسونری بر میگرده به مصر باستان

به نقل از César :
يكي از مهمترين اهدافشون ابنه كه آخرالزمان رو براي ظهور دجال آماده كنند
بر چه اساسی این رو میگی؟ چه دلیلـی داری؟
ارجاع نده به حرفای چرت رائفی پور که همه رو حفظم، خودت به عنوان یک انسان که فکر می کنه و اینترنت به عنوان بزرگترین منبع اطلاعات زیر دستشه بر چه اساسی این حرف رو می زنی؟

به نقل از César :
جمع كردن افراد مشهور و محبوب بين مردم مثل ديويد بكهام خودش از bloodlineسلطنتي انگليسه
دیوید بکهام صرفا مانند هزاران فرد دیگه که به منافع انگلیس کمک کردن (منافع کشور انگلیس، مثلا دیوید بکهام یک فرد مشهور و بازیکن خوبه که به وجهه جهانی انگلیس کمک زیادی کرده) لقب سلطنتی Sir. رو گرفته! هیچ ارتباطی هم به فریمیسونری نداره

به نقل از César :
وجود خود ایلومیناتی هیچوقت از توهم توطئه بالاتر نبوده، حالا تو داری رو یه چیز موهوم میگی فلانی و فلانی عضوشن و... پس فریمیسونری بده؟
مدرک فرزندم، مدرک

به نقل از César :
الانم مثل هميشه كأخ سفيد نيست كه واسه آمريكا تصميم ميگيره كنگره آمريكا اين كارو ميكنه
بله کاخ سفید غلط می کنه الکی برای آمریکا تصمیم بگیره! مگه ایرانه که کل مجلس[nb]مجلس = مردم[/nb] بگن فلان کار رو نکن و آخرش دولت بکنه؟ نه برادر من، آمریکا همیشه همینجور بوده که برای آب خوردن رئیس جمهور هم نیاز به تائید مجلس بوده و خواهد بود
اگه این دلیلت برای بد بودن فریمیسونریه، صرفا [-(

به نقل از César :
كه همشون بدون شك فراماسونهستند
بعد این که گیریم هم باشن (ضمن این که هنوز مدرکی ندادی) این که نماینده های یک کشور عضو یک تشکیلات باشن یعنی اون تشکیلات بده؟
تو ایران هم 100% نماینده های مجلس عضو بسیج هستن، پس بسیج یک سازمان شیطانیه که میخواد ظهور دجال رو فراهم کنه؟

به نقل از César :
بزرگترين قدرت جهان دست ايناست چ برسه به بقيه كشورا
استدلالت اینه که هر چیزی قدرت داره شیطانیه؟
ایران هم میگه من ابرقدرت منطقه ام، پس با استدلال تو ایران هم در سطح منطقه ای داره برای ظهور دجال آماده سازی می کنه

به نقل از César :
فراماسوناخيلي فرقه خطرناكي ان كه دارن واسه ظهور دجال با تبليغاتشون نفر جمع ميكنند
مغلطه گزاره بدون سور و همچنین تکرار بدون اثبات

به نقل از César :
حاضرم ١٠٠ تا منابع درموردشون بهت معرفي كنم
شدیدا خواهشمندم! [-o< فقط منبع درست و حسابی باشه ها، رائفی پور ندی

به نقل از César :
اما پروتكل و قوانين خودشونو فقط بخون،تو يكيش نوشته كه در" صورت بروز هرگونه جنگي عليه ما كافي است تمام سرمايه هايشان را از مراكز مالي مان(بانك ها منظورشونه)برداريم تا خود ب خود آن ها را از ميان برده باشيم"
بنده تا به حال "پروتکل و قوانین فریمیسونری" ندیدم، یا نیست، یا در دسترس عموم نیست، یه احتمال سوم هم هست که مثل پروتکل جعلی بزرگان صهیون یه چیزی ساخته باشن تا الان
اگه هم منظورت پروتکل جعلی بزرگان صهیون هست:
1. جعلیه اصن
2. چه ربطی به فریمیسونری داره؟

به نقل از César :
اين فرقه ب قدري قدرتمند كه تونسته نظام سرمايه داري دنيا رو براي خودش كنه
بازم میگم، این که قدرت دارن یعنی بدن؟ هرکی قدرت داره شیطانی و دنبال ظهور دجاله؟
- رهبر ایران قدرت مذهبی، سیاسی و اجتماعی داره، آیا شیطانی و به دنبال ظهور دجاله؟
- سپاه پاسداران ایران قدرت مالی داره، آیا شیطانی و به دنبال ظهور دجاله؟
- رئیس جمهور ایران قدرت سیاسی داره، آیا شیطانی و به دنبال ظهور دجاله؟

و نهایتا:
به نقل از César :
سخنراني هاي دكتر رائفي پور منبع خوبيه واسه اين بحث
من به شخصه تمام سخنرانی های رائفی پور که تونستم تهیه کنم رو کردم و چندین بار گوش دادم، ذره ای از استدلالاش و حرفهایی که زد رو نتونستم قبول کنم چون عملا باید خودم رو خر فرض می کردم برای قبولش
رائفی پور منبع نیست فرزندم

(یه مدت اصن میخواستم بالای تاپیک مث ارسطو که نوشته بود هرکی ریاضی نمیدونه وارد نشه، بنویسم هرکی رائفی پور رو منبع میدونه وارد نشه، بعد منصرف شدم)

Amin-ak

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي ١
شهر
طِهْران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ديگه حماقت نمي كنم!
دانشگاه
رشته دانشگاه
صنایع- MBA

ببين ي مستند هست به اسم ظهور(arrival)كه ي مستند چند قسمتيه،اينو حتمن ببين
ي كتاب هست هم به نام كتاب شريعت كه اليستر كراولي كه خود شيطان پرستا بهش ميگن پدر شيطان پرستي نوين،اسمشو سرچ كني هست
براي خوندن كتابش بايد كدنگاري كابالا بلد باشي كه بازم تو اينترنت سرچ كني هستش
كتاب نماد گمشده و راز داوينچي دن براون حتمن بخون،پانويس هاشو چندبار بخون
ي سري مقاله و PDF ومستند هم دارم كه زيادن،ازهلوكاستو شيطان پرستي بگير تا تاريخ و چيزاي اين فرقه
ي سايتي هم تحت عنوان askafreemason.orgهستش كه فراماسون هاي رده متوسط ميان بهت جواب ميدن

دليلم كه ميگم براي ظهور دجال اين كارو ميكنن رو تو بايد اول دجال رو باور داشته باشي،داري يانه؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

فرزند، من میگم تو اول شیطان پرستی رو ربط بده به فریمیسونری بعد بیا بگو شیطان پرستی فلانه بهمانه

کجای سایت askfreemason.org[nb]که من خیلی وقته ت× و قبولش دارم[/nb] گفته که هدف ما ظهور دجاله؟

Amin-ak

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي ١
شهر
طِهْران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ديگه حماقت نمي كنم!
دانشگاه
رشته دانشگاه
صنایع- MBA

خب به دجال كه اعتقاد داري شما؟تند نرو داريم بحث ميكنيم ديگه

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

صرف این که شما بهش عقیده دارید و ازش برای شیطانی بودن فریمیسونری استفاده می کنید کافیه که توجه کنم بهش، اعتقاد مهم نیست

Amin-ak

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي ١
شهر
طِهْران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ديگه حماقت نمي كنم!
دانشگاه
رشته دانشگاه
صنایع- MBA

http://www.khotabenadereh.com/index.php?option=com_content&view=article&id=155:1388-09-11-11-06-36&catid=38:imam-ali&Itemid=83
اينو برو ببين،ديگه حرف حضرت علي(ع) هستش
اعتقاد مهمه،چ جوري ميشه دررمورد چيزي كه باورش نداريم بحث كنيم؟

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از César :
خب به دجال كه اعتقاد داري شما؟تند نرو داريم بحث ميكنيم ديگه
ببین این GCD رو می بینی؟ تا حالا کلی آدم (که البته خودم جزوشون بودم) این مستند (arrival) رو دیده بودن بعد یه سری کتاب و مقاله خونده بودن بعد جوگیر شدن. بعد اومدن این جا با همین GCD که گفتم بحثیدن آخرس همشون این :O :O شدن
زیاد خودتو اذیت نکن
مطمئن نیستی برو صفحه های قبلیو بخون

آقا اسپم نیس دیه!بگین که نیس :D

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

آقا مهم نیست که من به چی اعتقاد دارم و به چی نه
اگه نیاز اطلاعاته (که هست) من دارم، میدونم دجال چیه و علی کیه

تو الان میگی فریمیسونری هدفش آوردن دجاله، من میگم چرا؟ دلیلت چیه؟ اینو به من بگو
اگه هم میخوای به شیطان پرستی یا صهیونیزم یا هرچی ربطش بدی اول با دلیل موجه ربط بده و بعد استدلال کن

Amin-ak

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي ١
شهر
طِهْران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ديگه حماقت نمي كنم!
دانشگاه
رشته دانشگاه
صنایع- MBA

اصلن ب arrival كاري ندارم ولي ي عالمه آدم هستن ميخوان ثابت كنن ي سري نماد نشانه وجود هست،خب اينا با اين توصيفات اگه وجود داشته باشن،نميان بگن ما هستيم و اين كارو ميكنيم،عين اينه كه تو جنگ ما بيايم بگيم ما فردا ميخوايم به فلان جا حمله كنيم با انقد نفر و تجهيزات.

فريميسونا زمان مصر باستان كيا بودن؟

× 1 پست متوالی ادغام شد.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از César :
اصلن ب arrival كاري ندارم ولي ي عالمه آدم هستن ميخوان ثابت كنن ي سري نماد نشانه وجود هست،خب اينا با اين توصيفات اگه وجود داشته باشن،نميان بگن ما هستيم و اين كارو ميكنيم،عين اينه كه تو جنگ ما بيايم بگيم ما فردا ميخوايم به فلان جا حمله كنيم با انقد نفر و تجهيزات
خب تو یکی از اون یه عالمه آدمی دیگه، درست؟
من میگم به چه دلایلی و با چه شواهدی به این نتیجه رسیدی که فریمیسونری یک چیز شیطانیه؟

مثالت غلطه! فریمیسونری هیچوقت نگفته ما میخوایم به فلان چیز حمله کنیم یا با اسلام و دین مخالفتی نکرده، حمایت هم کرده
مثال بخوای بزنی میشه گفت مثلا من چهارتا از دوستام رو جمع کنم تو یه اتاق در بسته، باهاشون حرف بزنم
و تو از تعداد کفش های بیرون اتاق که نشون میده 5 نفر آدم داخل اتاقن، نتیجه بگیری که مثلا ما میخوایم فردا از خونه تو دزدی کنیم
درحالی که شاید محتوای حرف ما مثلا دکوراسیون جدید خونم بوده!

به نقل از César :
فريميسونا زمان مصر باستان كيا بودن؟
معماران و سنگتراشانی که حس می کردن درحقشون اجحاف شده، یک انجمن سری تشکیل دادن به نام بناهای آزاد که در جلسات سری شون آموزه های معماری و تکنیک ها رو به افرادی خاص آموزش می دادن (که دست هرکی هرکی نیافته) و برای این که به حقوقشون برسن بحث می کردن
حدود سده 1500-1600 میلادی این روش رو دانشمندا و فیلسوفا و تجار و... استفاده می کردن و یک انجمن برادری تاسیس کردن برای کمک به همدیگه و به اشتراک گذاری تجربیاتشون، که چیزی شد که امروزه می بینیم

Amin-ak

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي ١
شهر
طِهْران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ديگه حماقت نمي كنم!
دانشگاه
رشته دانشگاه
صنایع- MBA

ميدوني چرا اين بناها به موسي پيوستن؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

!
موسی از کجا اومد این وسط؟!!!!

Amin-ak

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي ١
شهر
طِهْران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ديگه حماقت نمي كنم!
دانشگاه
رشته دانشگاه
صنایع- MBA

اينو نميدونستي كه موسي و بني اسرائيل وقتي داشتن فرار ميكردن به شمال مصر از دست فرعون به ماسون ها برخورد ميكنند؟

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

خوب اینایی که میگید درست! حالا من یه سوال! الان یعنی قدرت خاصی ندارند؟ بعد اگه دارن چرا انقدر جنگ افروزی میکنن که این همه آدم بیگناه کشته بشه؟ آدم کشی امری است خلاف انسانیت..شیطانیه این کار

بالا