پاسخ : فراماسونری
وات د ...؟! الیستر کراولی[nb]توضیح واسه کسایی که نمیدونن: الیستر کراولی موجودیه که مکتبی به نام تلما رو ساخته، و بعد در اواخر عمرش گفت من فریمیسونم که همه لژهای فریمیسونری قویا تکذیب کردن و گفتن دروغ میگه مثه چی[/nb] کجاش فریمیسونه آخه؟!!!
ارتباط کابالا رو هم هنوز با فریمیسونری نگفتی که چیه، حالا تلما رو هم اضافه کردی؟
+ من ابدا، ابدا رائفی پور رو قبول ندارم! تو از کجای حرفای من این برداشت 100% غلط رو کردی؟
اگه این فریمیسونه منم پادشاه نروژم پس
آقا من نمیگم کابالا وجود نداره، داره و مشابه تصوف در اسلامه
نمیگم تلما وجود نداره، داره و چیز مسخره ای هم هست
صرفا میگم
چجوری این دوتا رو به فریمیسونری ربط میدی؟ حالا باز الان میاد آیه میاره که فلان آدم زمان فلان پیامبر جادوگری می کرده پس الان فریمیسونری قصد زمینه سازی برای ظهور دجال رو داره
ببین فرزند، فریمیسونری یک تشکیلاته که نه هدف اداره جهان رو داره و نه ظهور دجال! یک انجمنه که اعضاش با هم مثل برادرن و به همدیگه کمک می کنن تا زندگی رو بهتر کنن
یعد مثلا رائفی پور میاد میگه همه رئیس جمهور های آمریکا فریمیسون ان (و مدرکی هم براش نمیاره) بعد نتیجه گیری می کنه که فریمیسونری قصد تسلط بر دنیا رو داره، بعد استنباط می کنه که شیطان پرستی قصد تسلط بر دنیا رو داره و...
حالا سوال من اینه که:
1. حتی اگه فرض کنیم تمام رئیس جمهورای آمریکا و اصن تمام مردم آمریکا فریمیسون اند، و بعضی هاشون جنگ هایی راه انداختن، معنیش اینه که فریمیسونری جنگ راه انداخته؟
2. اصولا همه ادیان قصدشون تصرف جهان بوده، اسلام که ماشالا همه آشنایی دارید، مسیحیت میگه تمام انسانها از طریق ما به خدا میرسن و یهودیت هم که همون "زمین را برای شما آفریدم، پس بارور شوید و بدان تسلط یابید"
حالا این وسط چه گیری دادین به فریمیسونری بدبخت که هیچوقت هم ادعایی نکرده که "هدف من تسلط بر زمینه"؟
آقا من نماد درست رو با ربط میدونم، ولی مثلا سزار اومده بدون هیچ دلیلی میگه زمان موسی بناها موسی رو دیدن، بعد میگه کابالا فیلانه و تلما بهمانه، بعد اینا رو همه رو به شیطان پرستی ربط میده و میگه فریمیسونری دنبال ظهور دجاله! حالا این که من میگم بر چه اساسی اینا رو به هم ربط میدی و نمیگه، خب چیکارش کنم
گذشته از اون بارها گفتم بازم میگم؛ امثال رائفی پور خیلی جاها:
- از تشابه نمادها و ضعف سواد مخاطب سوء استفاده کردن (مثال:
پنتاگرام با یک سر رو به بالا نماد انسانه و در فریمیسونری استفاده میشه؛ درحالی که
پنتاگرام با یک سر رو به پایین نماد مخالف انسان (شیطان) هست و در شیطان پرستی استفاده میشه، حالا جناب میان از این سوء استفاده می کنن
- نماد میسازن! مثلا 13 اصلا عدد پر استفاده ای در فریمیسونری نبوده، ولی در ایالات متحده به دلیل این که کلونی های اصلی که ایالات متحده رو به وجود آوردن 13 تا بودن، در پرچم و مهر و... زیاد استفاده میشه
جناب میاد میگه عدد 13 جزء نمادهای مختص فریمیسونریه بعد استدلال می کنه آمریکا فریمیسونیه
- بارها شنیدید که اسرائیل در نقطه 33.33 زمین واقع شده
این یکی رو خودتون ببینید که طول دروغی که بهتون گفتن و شما بدون تحقیق باور کردید چقدر بوده
[/quote]
افشاي پيام خصوصي مگه خلاف قوانين نيستش؟؟؟
اليستر كراولي رو هيچكس تكذيب نكردش،منبعتو بيار