فراماسونری

Amin-ak

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي ١
شهر
طِهْران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ديگه حماقت نمي كنم!
دانشگاه
امیرکبیر (لیسانس) اکول پلی تکنیک پاریس(فوق لیسانس)
رشته دانشگاه
صنایع- MBA
پاسخ : فراماسونری

به نقل از اخوی! :
سلام
آقا این بحث نمادها رو دوستان درست درک نکردن
چرا نمادها رو با قدرت بی ربط می دونین؟
چه معنی میده نماد این گروه همه جای دنیا پخش شده؟
معنیش اینه که اونجا نفوذ دارن
یعنی در تصمیم گیری های اونجا تاثیر گذارن
فرشید جان تحلیل هم خوب چیزیه
من جاي تو بودم تو اين تاپيك پست نميدادم
بعضيا خيلي حاليشونه :|
وقتي داريم ي چيزو هم اثبات ميكنيم ميگن چرا اينو اثبات نميكني :|

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

کتابی با عنوان «کلید حیرام» ( The Hiram Key ) نوشته یه دو ماسون به نام های «کریستوفر نایت» و «رابرت توماس» حقایق مهمی رو در مورد ریشه های فراماسونری آشکار می کنند. اون ها اولا فراماسونری رو استمرار شوالیه های معبد دونستند و دوم سرچشمه های نظام معبد رو بررسی کردند.
شوالیه های معبد در طول دوران استقرار در اورشلیم دست خوش تغییرات بزرگی قرار گرفتند و در حضور مسیحیت عقاید دیگر اتخاذ نمودند. در نهاید این موضوع رازی نهفته است که آن را در معبد سلیمان کشف کردند. نویسندگان این کتاب، اعضای نظام معبد را محافظان زائران مسیحی فلسطین می دونند که با تظاهر به این عمل هدف کاملا متفاوتی داشتند.
« هیچ نشانی مبنی بر حمایت موسسان لژ معبد از زائران وجود ندارد، اما طولی نکشید که مدارک قاطعی در ارتباط با اجرای حفاری های وسیع در زیر خرابه های معبد هرود یافتیم» صفحه ی 37 همین کتاب.
یه مورخ فرانسوی هم به نام «دلافورج» می گه:
وظیفه ی اصلی 9 شوالیه انجام تحقیقات جهت به دست آوردن آثار باستانی و نسخ خطی بود که حاوی ماهیت رسوم پنهانی "یهودیت" و " مصر باستان" بودند.
در اواخر قرن 19 م. « چارلز ویلسون» از « انجمن مهندسان رویال» به این نتیجه رسید که شوالیه ها برای مطالعه ی ویرانه های معبد به اورشلیم رفته اند. ولیسون در زیر شالوده ی معبد نشانه هایی از حفاری و کاوش یافت و به این نتیجه رسید که این اعمال با ابزار متعلق به شوالیه های معبد صورت پذیرفته اند. این اقلام در کلکسیون « رابرت برایدون» که آرشیو اطلاعاتی گسترده ای از نظام معبد در اختیار دارد، موجود است. C.Wilson, the Excavation of Jerusalem, Christopher Knight, Robert Lomas , The Hiram Key , p. 38
نویسندگان این کتاب حفاری ها رو بی نتیجه نمی دونن و چنین استدلال می کنند که این گروه آثاری در اورشلیم کشف کرد که دیدشان را نسبت به جهان تغییر داد. به علاوه بسیاری از دیگر محققان همین عقیده را دارند. حتما دلیلی وجود داشته که شوالیه های معبد را با وجود مسیحی بودن از سرزمین های مسیحی عالم به اورشلیم و به پذیرش عقاید و فلسفه ی کاملا متفاوت و اجرای مراسم بدعت آمیز و اجرای تشریفات «جادوی سیاه» هدایت نموده است.
مطابق دیدگاه مشترک بسیاری از محققان این دلیل « کابالا» می باشد. معنای لغوی کابالا «سنت شفاهی» هستش. لغت نامه ها و دایرة المعارف ها اون را شاخه ای مبهم و سری یهودیت تعریف می کنند.
این ربط ماسون ها با کابالاست. کابالا خودش خیلی جای بحث داره، که کلا می شه ربطش رو با یهودیت و شوالیه های معبد فهمید. در مورد کابالا هم باید حرف زد و این که چگونه یهودیت گرفتار کابالا شده.

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

-

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از M A S U M E :
من میگم قبول داری اینا دارن دنیارو اداره میکنن یه جورایی؟؟
جواب؟

به نقل از mysterious queen :
کتابی با عنوان «کلید حیرام» ( The Hiram Key ) نوشته یه دو ماسون به نام های «کریستوفر نایت» و «رابرت توماس» حقایق مهمی رو در مورد ریشه های فراماسونری آشکار می کنند. اون ها اولا فراماسونری رو استمرار شوالیه های معبد دونستند و دوم سرچشمه های نظام معبد رو بررسی کردند.
شوالیه های معبد در طول دوران استقرار در اورشلیم دست خوش تغییرات بزرگی قرار گرفتند و در حضور مسیحیت عقاید دیگر اتخاذ نمودند. در نهاید این موضوع رازی نهفته است که آن را در معبد سلیمان کشف کردند. نویسندگان این کتاب، اعضای نظام معبد را محافظان زائران مسیحی فلسطین می دونند که با تظاهر به این عمل هدف کاملا متفاوتی داشتند.
« هیچ نشانی مبنی بر حمایت موسسان لژ معبد از زائران وجود ندارد، اما طولی نکشید که مدارک قاطعی در ارتباط با اجرای حفاری های وسیع در زیر خرابه های معبد هرود یافتیم» صفحه ی 37 همین کتاب.
یه مورخ فرانسوی هم به نام «دلافورج» می گه:
وظیفه ی اصلی 9 شوالیه انجام تحقیقات جهت به دست آوردن آثار باستانی و نسخ خطی بود که حاوی ماهیت رسوم پنهانی "یهودیت" و " مصر باستان" بودند.
در اواخر قرن 19 م. « چارلز ویلسون» از « انجمن مهندسان رویال» به این نتیجه رسید که شوالیه ها برای مطالعه ی ویرانه های معبد به اورشلیم رفته اند. ولیسون در زیر شالوده ی معبد نشانه هایی از حفاری و کاوش یافت و به این نتیجه رسید که این اعمال با ابزار متعلق به شوالیه های معبد صورت پذیرفته اند. این اقلام در کلکسیون « رابرت برایدون» که آرشیو اطلاعاتی گسترده ای از نظام معبد در اختیار دارد، موجود است. C.Wilson, the Excavation of Jerusalem, Christopher Knight, Robert Lomas , The Hiram Key , p. 38
نویسندگان این کتاب حفاری ها رو بی نتیجه نمی دونن و چنین استدلال می کنند که این گروه آثاری در اورشلیم کشف کرد که دیدشان را نسبت به جهان تغییر داد. به علاوه بسیاری از دیگر محققان همین عقیده را دارند. حتما دلیلی وجود داشته که شوالیه های معبد را با وجود مسیحی بودن از سرزمین های مسیحی عالم به اورشلیم و به پذیرش عقاید و فلسفه ی کاملا متفاوت و اجرای مراسم بدعت آمیز و اجرای تشریفات «جادوی سیاه» هدایت نموده است.
مطابق دیدگاه مشترک بسیاری از محققان این دلیل « کابالا» می باشد. معنای لغوی کابالا «سنت شفاهی» هستش. لغت نامه ها و دایرة المعارف ها اون را شاخه ای مبهم و سری یهودیت تعریف می کنند.
این ربط ماسون ها با کابالاست. کابالا خودش خیلی جای بحث داره، که کلا می شه ربطش رو با یهودیت و شوالیه های معبد فهمید. در مورد کابالا هم باید حرف زد و این که چگونه یهودیت گرفتار کابالا شده.
حتی اگه فرض کنیم اینایی که داره میگه درسته نتیجه میگیریم که غیر قابل اعتماده..چون اگه این جوری باشن این کتابا رو هم برای منحرف کردم ما نوشتن پس نمیشه به این کتاب هم اعتماد کرد.

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

به نقل از M A S U M E :
حتی اگه فرض کنیم اینایی که داره میگه درسته نتیجه میگیریم که غیر قابل اعتماده..چون اگه این جوری باشن این کتابا رو هم برای منحرف کردم ما نوشتن پس نمیشه به این کتاب هم اعتماد کرد.
ببین این چیزیه که خودشون نوشتن..
هر عقیده ای می یاد و خودش رو معرفی می کنه و ریشه هاش رو می گه...ریشه ی اینا کابالاست.. حالا کابالا از نظر من و تو شاید بد باشه...
از نظر اون بد نیست...
وقتی ما بررسی می کنیم کابالا رو به کاهنان معبد مصر و اومانیسم و انکار خدا می رسیم...که این از نظر من و تو خوب نیست و شاید از نظر اون خوب هم باشه...

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از mysterious queen :
ببین این چیزیه که خودشون نوشتن..
هر عقیده ای می یاد و خودش رو معرفی می کنه و ریشه هاش رو می گه...ریشه ی اینا کابالاست.. حالا کابالا از نظر من و تو شاید بد باشه...
از نظر اون بد نیست...
وقتی ما بررسی می کنیم کابالا رو به کاهنان معبد مصر و اومانیسم و انکار خدا می رسیم...که این از نظر من و تو خوب نیست و شاید از نظر اون خوب هم باشه...
نه دیگه شاید داره تو رو گیج میکنه..شاید کلا منظورش اینه که هی بشینی فکر کنی و سر کار باشی تا بهت بخنده..

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

به نقل از M A S U M E :
نه دیگه شاید داره تو رو گیج میکنه..شاید کلا منظورش اینه که هی بشینی فکر کنی و سر کار باشی تا بهت بخنده..

برای چی باید منو گیج کنه؟
آره درسته شاید با "کاراش" منو گیج کنه...این که بگه تمام دنیا دستشه و بر همه ی رسانه ها احاطه داره و ...
اما عقایدش گیج کننده نیست، یه انحرافه، مثل همه ی انحرافایی که در تاریخ وجود داشته، مثل همه گسترده و بی منطق...
اون خودش صریحا در مورد عقایدش حرف می زنه...صریحا مذهب رو رد می کنه و اونو سنتی می دونه، اما خودش روی عقاید n سال پیش که خودش هم می گه که نمی دونه از کجا اومده پافشاری می کنه...

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از César :
pdf کتاب شریعت رو ميدم
رمزنگاري كابالا رو هم ميدم
بشين كتابشو از اول بخون ببين چي ميگه،ديگه حرف ي فريميسونو ك قبول داري
كتاباي دن براون رو هم بخون شما كه رائفي پورو قبول داري
منو دو نفر ديگه سر همين استدلال هاش رفتيم باهاش حرف زديم استدلالاش هم خيلي درسته،به جاي اين كه جلو من نقدي كني مثل ما پيگير بدي ميرفتي پيش خودش
:O وات د ...؟! الیستر کراولی[nb]توضیح واسه کسایی که نمیدونن: الیستر کراولی موجودیه که مکتبی به نام تلما رو ساخته، و بعد در اواخر عمرش گفت من فریمیسونم که همه لژهای فریمیسونری قویا تکذیب کردن و گفتن دروغ میگه مثه چی[/nb] کجاش فریمیسونه آخه؟!!!
ارتباط کابالا رو هم هنوز با فریمیسونری نگفتی که چیه، حالا تلما رو هم اضافه کردی؟
+ من ابدا، ابدا رائفی پور رو قبول ندارم! تو از کجای حرفای من این برداشت 100% غلط رو کردی؟

به نقل از César :
ديگه اليستر كراولي فريميسونه ~X( انكارش واقعن مسخرست،تلما هيچ منافاتي نداره با فراماسونري
آخر سر هم بعد نوشتن اين كتاب سفليس ميگيره ميميره،پدرش درمياد
اگه این فریمیسونه منم پادشاه نروژم پس

به نقل از César :
من تو اون تاپيك كاري ندارم :|
قرآن کریم، سوره الحجر، آیه 39 و 40

و به این وسیله جنگ علیه بشر آغاز شد.
«بنام خدای بخشنده و مهربان
و پیروی کردند سخنانی را که(دیوان و) شیاطین در ملک سلیمان (به افسون و جادوگری) می خواندند و هرگز سلیمان با بکار بردن سحر، به خدا کافر نگشت و لکن شیاطین کافر شدند که سحر به مردم اموختند و آنچه را که به 2 فرشته هاروت و ماروت در بابل نازل گشت پیروی کردند. در صورتی که آن 2 ملک به هیچ کس چیزی نمی آموختند مگر آنکه به او می گفتند که کار ما فتنه و امتحان است، مبادا کافر شوی. آن مردم از آن دو ملک چیزی را که مابین زن و شوهر جدایی افکند می آموختند البته به کسی زیان نمی رسانید مگر آنکه خدا بخواهد و چیزی که می آموختند به خلق زیان می رسانید و سود نمی بخشید و محققا می دانستند که هر که چنین کند، در عالم آخرت هرگز بهره ای نخواهد یافت و آنان به بهای بدی خود را فروختند، اگر می دانستند.»
اين اثبات وجود سحر و جادو قبل او موسي و درزمان سليمان
ي سري افراد بودن كه با ي دنياي ديگه ارتباط داشتن و ميتونستن با شيطان ارتباط برقرار كنند،اين همون كابالاييه كه زمان موسي بوجود مياد
آقا من نمیگم کابالا وجود نداره، داره و مشابه تصوف در اسلامه
نمیگم تلما وجود نداره، داره و چیز مسخره ای هم هست

صرفا میگم چجوری این دوتا رو به فریمیسونری ربط میدی؟ حالا باز الان میاد آیه میاره که فلان آدم زمان فلان پیامبر جادوگری می کرده پس الان فریمیسونری قصد زمینه سازی برای ظهور دجال رو داره ~X(

به نقل از M A S U M E :
من میگم قبول داری اینا دارن دنیارو اداره میکنن یه جورایی؟؟
ببین فرزند، فریمیسونری یک تشکیلاته که نه هدف اداره جهان رو داره و نه ظهور دجال! یک انجمنه که اعضاش با هم مثل برادرن و به همدیگه کمک می کنن تا زندگی رو بهتر کنن
یعد مثلا رائفی پور میاد میگه همه رئیس جمهور های آمریکا فریمیسون ان (و مدرکی هم براش نمیاره) بعد نتیجه گیری می کنه که فریمیسونری قصد تسلط بر دنیا رو داره، بعد استنباط می کنه که شیطان پرستی قصد تسلط بر دنیا رو داره و...
حالا سوال من اینه که:
1. حتی اگه فرض کنیم تمام رئیس جمهورای آمریکا و اصن تمام مردم آمریکا فریمیسون اند، و بعضی هاشون جنگ هایی راه انداختن، معنیش اینه که فریمیسونری جنگ راه انداخته؟
2. اصولا همه ادیان قصدشون تصرف جهان بوده، اسلام که ماشالا همه آشنایی دارید، مسیحیت میگه تمام انسانها از طریق ما به خدا میرسن و یهودیت هم که همون "زمین را برای شما آفریدم، پس بارور شوید و بدان تسلط یابید"
حالا این وسط چه گیری دادین به فریمیسونری بدبخت که هیچوقت هم ادعایی نکرده که "هدف من تسلط بر زمینه"؟

به نقل از اخوی! :
سلام
آقا این بحث نمادها رو دوستان درست درک نکردن
چرا نمادها رو با قدرت بی ربط می دونین؟
چه معنی میده نماد این گروه همه جای دنیا پخش شده؟
معنیش اینه که اونجا نفوذ دارن
یعنی در تصمیم گیری های اونجا تاثیر گذارن
فرشید جان تحلیل هم خوب چیزیه
آقا من نماد درست رو با ربط میدونم، ولی مثلا سزار اومده بدون هیچ دلیلی میگه زمان موسی بناها موسی رو دیدن، بعد میگه کابالا فیلانه و تلما بهمانه، بعد اینا رو همه رو به شیطان پرستی ربط میده و میگه فریمیسونری دنبال ظهور دجاله! حالا این که من میگم بر چه اساسی اینا رو به هم ربط میدی و نمیگه، خب چیکارش کنم :-??
گذشته از اون بارها گفتم بازم میگم؛ امثال رائفی پور خیلی جاها:
- از تشابه نمادها و ضعف سواد مخاطب سوء استفاده کردن (مثال: پنتاگرام با یک سر رو به بالا نماد انسانه و در فریمیسونری استفاده میشه؛ درحالی که پنتاگرام با یک سر رو به پایین نماد مخالف انسان (شیطان) هست و در شیطان پرستی استفاده میشه، حالا جناب میان از این سوء استفاده می کنن

- نماد میسازن! مثلا 13 اصلا عدد پر استفاده ای در فریمیسونری نبوده، ولی در ایالات متحده به دلیل این که کلونی های اصلی که ایالات متحده رو به وجود آوردن 13 تا بودن، در پرچم و مهر و... زیاد استفاده میشه
جناب میاد میگه عدد 13 جزء نمادهای مختص فریمیسونریه بعد استدلال می کنه آمریکا فریمیسونیه

- بارها شنیدید که اسرائیل در نقطه 33.33 زمین واقع شده
این یکی رو خودتون ببینید که طول دروغی که بهتون گفتن و شما بدون تحقیق باور کردید چقدر بوده

Amin-ak

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي ١
شهر
طِهْران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ديگه حماقت نمي كنم!
دانشگاه
امیرکبیر (لیسانس) اکول پلی تکنیک پاریس(فوق لیسانس)
رشته دانشگاه
صنایع- MBA

:O وات د ...؟! الیستر کراولی[nb]توضیح واسه کسایی که نمیدونن: الیستر کراولی موجودیه که مکتبی به نام تلما رو ساخته، و بعد در اواخر عمرش گفت من فریمیسونم که همه لژهای فریمیسونری قویا تکذیب کردن و گفتن دروغ میگه مثه چی[/nb] کجاش فریمیسونه آخه؟!!!
ارتباط کابالا رو هم هنوز با فریمیسونری نگفتی که چیه، حالا تلما رو هم اضافه کردی؟
+ من ابدا، ابدا رائفی پور رو قبول ندارم! تو از کجای حرفای من این برداشت 100% غلط رو کردی؟

اگه این فریمیسونه منم پادشاه نروژم پس

آقا من نمیگم کابالا وجود نداره، داره و مشابه تصوف در اسلامه
نمیگم تلما وجود نداره، داره و چیز مسخره ای هم هست

صرفا میگم چجوری این دوتا رو به فریمیسونری ربط میدی؟ حالا باز الان میاد آیه میاره که فلان آدم زمان فلان پیامبر جادوگری می کرده پس الان فریمیسونری قصد زمینه سازی برای ظهور دجال رو داره ~X(

ببین فرزند، فریمیسونری یک تشکیلاته که نه هدف اداره جهان رو داره و نه ظهور دجال! یک انجمنه که اعضاش با هم مثل برادرن و به همدیگه کمک می کنن تا زندگی رو بهتر کنن
یعد مثلا رائفی پور میاد میگه همه رئیس جمهور های آمریکا فریمیسون ان (و مدرکی هم براش نمیاره) بعد نتیجه گیری می کنه که فریمیسونری قصد تسلط بر دنیا رو داره، بعد استنباط می کنه که شیطان پرستی قصد تسلط بر دنیا رو داره و...
حالا سوال من اینه که:
1. حتی اگه فرض کنیم تمام رئیس جمهورای آمریکا و اصن تمام مردم آمریکا فریمیسون اند، و بعضی هاشون جنگ هایی راه انداختن، معنیش اینه که فریمیسونری جنگ راه انداخته؟
2. اصولا همه ادیان قصدشون تصرف جهان بوده، اسلام که ماشالا همه آشنایی دارید، مسیحیت میگه تمام انسانها از طریق ما به خدا میرسن و یهودیت هم که همون "زمین را برای شما آفریدم، پس بارور شوید و بدان تسلط یابید"
حالا این وسط چه گیری دادین به فریمیسونری بدبخت که هیچوقت هم ادعایی نکرده که "هدف من تسلط بر زمینه"؟

آقا من نماد درست رو با ربط میدونم، ولی مثلا سزار اومده بدون هیچ دلیلی میگه زمان موسی بناها موسی رو دیدن، بعد میگه کابالا فیلانه و تلما بهمانه، بعد اینا رو همه رو به شیطان پرستی ربط میده و میگه فریمیسونری دنبال ظهور دجاله! حالا این که من میگم بر چه اساسی اینا رو به هم ربط میدی و نمیگه، خب چیکارش کنم :-??
گذشته از اون بارها گفتم بازم میگم؛ امثال رائفی پور خیلی جاها:
- از تشابه نمادها و ضعف سواد مخاطب سوء استفاده کردن (مثال: پنتاگرام با یک سر رو به بالا نماد انسانه و در فریمیسونری استفاده میشه؛ درحالی که پنتاگرام با یک سر رو به پایین نماد مخالف انسان (شیطان) هست و در شیطان پرستی استفاده میشه، حالا جناب میان از این سوء استفاده می کنن

- نماد میسازن! مثلا 13 اصلا عدد پر استفاده ای در فریمیسونری نبوده، ولی در ایالات متحده به دلیل این که کلونی های اصلی که ایالات متحده رو به وجود آوردن 13 تا بودن، در پرچم و مهر و... زیاد استفاده میشه
جناب میاد میگه عدد 13 جزء نمادهای مختص فریمیسونریه بعد استدلال می کنه آمریکا فریمیسونیه

- بارها شنیدید که اسرائیل در نقطه 33.33 زمین واقع شده
این یکی رو خودتون ببینید که طول دروغی که بهتون گفتن و شما بدون تحقیق باور کردید چقدر بوده

[/quote]
افشاي پيام خصوصي مگه خلاف قوانين نيستش؟؟؟ :-? x:
اليستر كراولي رو هيچكس تكذيب نكردش،منبعتو بيار

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

حالا سوال من اینه که:

[/quote] من نمیگم چرا تسلط داره یا دوست داره تسلط داشته باشه..این واقعا طبیعیه و آرزوی هر گروهیه!
من میگم اگه دنیا دست اینا هست(حالا چه عامدانه چه غیر عامدانه و تصادفی(مثلا سرشون پایین بوده و کار خوشونو میکرد ییهو دیدن دنیا دستشونه انقدر که سیستم خوبی داشتن! ;;))) چرا جنگ افروزی میکنن؟ یا اگه میبینن که این جوریه و کار عمدی اونا نیست چرا جلوشو نمیگیرن؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از César :
اليستر كراولي رو هيچكس تكذيب نكردش،منبعتو بيار
دقت کنی هایپرلینکه

He had also claimed to be a Freemason,[136] but the organisations he joined are not considered regular by Masonic bodies in the Anglo-American tradition.[137]
Crowley claimed the following Masonic degrees:
33° of the Scottish Rite in Mexico from Don Jesus Medina.

The United Grand Lodge of England, whose recognition is generally considered the standard for Masonic validity, did not recognise any of the above bodies as being true Freemasonry, thus Crowley never was an “official” Freemason within the common understanding of the term.

به نقل از M A S U M E :
من نمیگم چرا تسلط داره یا دوست داره تسلط داشته باشه..این واقعا طبیعیه و آرزوی هر گروهیه!
من میگم اگه دنیا دست اینا هست(حالا چه عامدانه چه غیر عامدانه و تصادفی(مثلا سرشون پایین بوده و کار خوشونو میکرد ییهو دیدن دنیا دستشونه انقدر که سیستم خوبی داشتن! ;;))) چرا جنگ افروزی میکنن؟ یا اگه میبینن که این جوریه و کار عمدی اونا نیست چرا جلوشو نمیگیرن؟
خب اصلا کار این تشکیلات ایجاد یا جلوگیری از جنگ نیست! صرفا یک انجمن برادریه که همه اعضا به هم کمک کنن
کلا در این باره از اینجا به بعد رو بخونید

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

ماسون اعظم«نکدت اجران» در این باره می نویسد:
بعضی ماسون ها گمان می کنند فراماسونری نوعی سازمان نیمه مذهبی-نیمه خیریه است که در آن می توانند ارتباطات اجتماعی پسندیده داشته باشند و از آن لذت ببرند. عده ای دیگر گمان می کنند هدف فراماسونری این است که انسان های خوب را خوب تر کند. باز عده ای گمان می کنند فراماسونری محل شخصیت سازی است. به طور خلاصه کسانی که با نحوه ی خواندن و نوشتن زبان خاص ما آشنا نیستند، معنای نماد ها و تماثیل را به این شکل درک می کنند.
فراماسونری و اهداف آن برای عده ی اندکی از ماسون ها که قادرند عمیقا در آن وارد شوند کاملا متفاوت است.
پاپ لئو سیزدهم در سال 1884 م. مطلبی را به عنوان « جنس انسان» منتشر کرده و می نویسه:
در این دوره، پیروان شیطان با یک دیگر متحد شده اند و با شدت و وحدت، به رهبری و همراهی انجمن کاملا سازمان یافته و گسترده به نام فراماسونری، با خدا به ستیز می پردازند. آنها دیگر اهداف سری ندارند، بلکه اکنون جسورانه علیه خداوند برخاسته اند.
... هدف اصلی آنان سرنگون سازی کامل نظام مذهبی و سیاسی جهان که به کمک تعالیم مسیحی به وجود آمده و جانشین سازی شرایطی مطابق با اندیشه های آنان که بنیاد ها و قوانینش از طبیعت گرایی محض استخراج می شود.

+فراماسونری اهداف برادریشو بهانه کرده... پشت همین شعار های قشنگشون میلیون ها انسان در طول تاریخ کشته شدند...
فعالیت های ضد مذهبی که اونا ها در طول تاریخ در فرانسه، آلمان، ایتالیا ، روسیه و ... باعث کشته شدن انسان های بی گناه در طول تاریخ شده..

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻓﺮﺍﻣﺎﺳﻮﻧﺮﯼ

آقا نمیدونم تا چه حد درسته و دارم دنبال میکنم بحثو اما با حرف پاپ که نمیشه ثابت کرد،پاپ قبلی میگفت جورج بوش همون دجاله ;)) چون اسمش مساوی 666 بود

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

همین طوره.. وقتی داشتم می نوشتمش هم به این فکر کردم که این آقا چون با فراماسونری مشکل داره، حرفش زیاد سندیت نداره، اما به بقیش که می شه توجه کرد.

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

آقا فرشید و سایر دوستان منتقد
از نماد ها همان میزان هم که شما قبول دارید کفایت می کنه که نشون بده این ها توی حکومت ها یا مراکز قدرت جهانی نفوذ دارن
حالا ببینم یک انجمن برادری تو این جور جاها چرا نفوذ کرده؟
و چه اهدافی رو براش محتمل می دونین؟
فقط بررسی احتمال هاش جواب سوالات شمارو می ده.

eyekay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران
شهر
قم،تهران
مدال المپیاد
مدال نقره ی المپیاد ریاضی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

من یه سوالی دارم !انجمنی که همه ی سیاستمداران آمریکا عضوشن،همه ی دولت های بزرگ اروپایی اعضاشون عضو ایم انجمنن برای چی مخفی کار کنه؟یعنی این همه قدرت برای تسلط به کل دنیا و حکومت بهش کافی نیست؟همیشه کسی مخفی کا خب رسما بیان قدرتو به دست بگیرن
می کنه که نیرو هاش کمه ،قدرت نداره !

Sevda Gholami

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5
شهر
تهران

فرامانسونری: بهانه ای در دست ایرانیان برای بد جلوه دادن همه چیز.......

آیا فروهر هم نماد فرامانسونری است؟

پس چرا می گویند فروهرنماد فراماسونری است؟.....

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Sevda Gholami :
فرامانسونری: بهانه ای در دست ایرانیان برای بد جلوه دادن همه چیز.......

آیا فروهر هم نماد فرامانسونری است؟

پس چرا می گویند فروهرنماد فراماسونری است؟.....
کی همچین چیزی گفته؟؟؟ :O

cannibal

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
UT

تو مدرسه ما هم یکی از بحثای حوصله سر بر وقت گیر همینه .
قیافه من اینه :| ولی از درون میخوام اونایی رو که دربارش حرف میزنن جر بدم . X-(
واقن تو جامعه ما مشکلاتِ خیلی بزرگ تر از این هست که مطمئنم خودتون میدونید و نیاز به گفتن نیست
ما چیکارمون به بقیه ؟ شما مواظب باشید خودتون منحرف نشید
این روزا متاسفانه همه چیز رو به فراماسونری ربط میدن .
میگن فیسبوک نماد شیطان پرستیه . اینا ینی چی آخه ؟
مطمئن باشید چیزای مهم تر از فراماسون هم هست که شما باید بهشون فکر کنید و اهمیت بدید.

nilufar77

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
سمپاد اصفهان
شهر
اصفهان
دانشگاه
اونور اب......هرجا شد

از نظر من کتاب جنگ و صلح کمکت میکنه..پیر بزوخف میخواد فراماسون بشه و اهداف دینو شرح میده ...

بالا