ببینید من نمیدونم..میتونید برید کتاب جنگ و صلحو بخونید...بذارید تا بگمبه نقل از White Lord August :باتوجه به پست AAM و با استفاده از روش رائفی پوریسم رائفی پور فراماسونه:د
نیلوفر پس بسیجم همین مشخصاتو داره،دینه آیا؟یا فرقس آیا؟چجوریاس؟
به نقل از GCD :آقا، فریمیسونری نه دینه و نه فرقه و نه آئین و نه مذهب و نه حتی مکتب یا تفکر!
فقط یک انجمن برادریه، همین!
1. اصولا همه انجمن های برادری نماد مخصوص خودشون رو دارن، حالا فریمیسونری به عنوان قدیمی ترین انجمن برادری مقادیری نماد داشته باشه عجیبه؟به نقل از NEO :عجب ...
پس فراماسونری نه فرقه است و نه مکتب فقط و فقط یک انجمن برادری
1. پس چطوره که این انجمن برادری اینقدر نمادگراست ؟
2. چطوره که این انحمن برادری از ابداء کنندگان نظریه "نظم نوین جهانیه"؟ (که علی رغم اسم به ظاهر گول زنندش هدفش کنترل جهان به دست ماسون هاست)
3. اصلا چطوره که این انجمن برادری اینقدر سازمان یافته ، گسترده و ثروتنمده ؟
4. گذشته از اون این انجمن به اصطلاح برادری هدفش چیه ؟؟؟ چرا این انجمن 250 سال قدمت داره ؟
برای برادری لابد ؟
به نقل از GCD :1. اصولا همه انجمن های برادری نماد مخصوص خودشون رو دارن، حالا فریمیسونری به عنوان قدیمی ترین انجمن برادری مقادیری نماد داشته باشه عجیبه؟
بسیج هم نماد داره، و هزاران شاخه داره که هرکدوم از اونا نماد دارن، فقط نماد بسیج آدمه؟ نماد فریمیسونری توله سگه؟
2. این چیزای نظم نوین جهانی و... رو فقط تئوری توطئه پردازا به فریمیسونری بستن، وگرنه:
اولا هیچ لژی رسما اعلام نکرده که "ما میخوایم یک نظم نوین جهانی برپا کنیم"[nb]و تنها چیزی که توهم توطئه پردازا بهش استناد می کنن یک سخنرانی از بوش پدر هست که میگه ما دنبال یک نظم نوین جهانی هستیم که توش قانون حاکم باشه، که خب، نه بوش "لژ" هست، نه به طور قطعی فریمیسون هست، و مهمتر از همه، چی ثابت می کنه که این یک چیز شیطانی و بده؟[/nb]
ثانیا، چطور میگی فریمیسونری نقشه ای برای نظم نوین جهانی داره و حتی اینقدر دقیق میگی که راجع به فلان چیزه؟ دو حالت هست، یا فریمیسونی، یا بر اساس حدس و گمان میگی که، خب، کجایی سقراط که ببینی با وارد کردن حدس به استدلال منطقی، گند زدن به منطقت و اصولی که براش شهید شدی...
3. خب طبیعیه! فریمیسونری چندین سده قدمت داره و حق عضویت میگیره، کمک های خیریه دریافت می کنه و...
تو یک لیوان بزار وسط خیابون بالاش بنویس توش پول بریزید، اصن دلیلی هم نده براش
بعد از 500 سال بهش سر بزن، اگه خالیش نکرده باشن پر پوله
حالا این که یک انجمن برادری بعد از اینهمه سال، سازمان یافته باشه و پول هم داشته باشه خیلی عجیب و شیطانی و خبیثانه ست؟
4. هدفش برادریه! اشتراک تجربیات و دانش، کمک به همدیگه و...
حالا تو ایران زیاد رایج نیست، اما توی خارج از ایران کلا انجمن های خصوصی یک چیز طبیعی هستن، بخصوص بین بچه های راهنمایی و دبیرستان و دانشگاه که مثلا یه انجمن برادری میسازن
حالا یه انجمن برادری +500 ساله که سرپا مونده، معنیش اینه که یک چیز بده حتما؟
تا اون جایی که من می دونم فراماسونری 33 مرحله داره که تا مرحله 3 یا 4 اش هم خیلی ادمهای خوب و گل و بلبلی ان !به نقل از علی کوچولو! :من مداركي رو در دست دارم كه نشان از ان مي دهد كه فراماسنوري در ايران و شيراز خدمات زيادي به مردم داده نظر شما در اين باره چيه؟
من اصلا حرفم این نیست که اینا نیستن یا هستن!حرفم اینه که چرا توی هر چیزی دنبال توطئه می گردین؟حتی مثلا می گن بابا بزرگ داروین فلان بوده،نمی دونم اینیشتین نوکر کی بوده!فلان کلمه رو برعکس کنی دو تا حرفشو برداری از تو سیتن در میاد!بدون هیچ مدرک و دلیل مستندی!اینطوری که تحلیل می کنن،همه چیزو میشه ربط داد به هم دیگه!به نقل از NEO :پیشنهاد من به موافقان و مخالفان سر سخت فراماسونری این هست که بجای بیرون کشیدن مو از ماست و کل کل های بیهوده اگر واقعا پای عقیده ای که دارن محکم ایستادن روی نشانه ها و نماد های اصلی این فرقه بحث کنن .
شما چشم جهان بین روی اسکانس یک دلاری رو ول کردید چسبیدید به آهنگ جاستین بیبر ؟
چون خودم این آهنگ رو گوش نکردم ، نمیگم ممکنه چیزی توش نباشه و این حرفا چون فراماسونری مدت هاست که داره توی فیلم های هالیوودی نمادهاش رو تبلیغ میکنه و جای تعجب نداره که اگر به قول شما توی فلان آهنگ هم تبلیغ کرده باشه ولی خوب اینها خیلی جزیی هست .
حرف من اینه که اگر واقعا به دنبال نشانه های فراماسونری هستید و معتقدید هدف این فرقه برادریه[nb] [/nb] پس دیگه چه نیازی به حکومت و مدیریت دنیا تحت عنوان نظم نوین جهانی هست ؟
این همه گرسنه تو آفریقا ریخته تا حالا چند دفعه ماسون ها کمک های برادرانشون رو به اونا رسوندن ؟!
موضوع ساده و واضح تر از اونی هست که به نظر میاد !
من حتم دارم که یکی از دوستام از این جور افکار داره تو مخش حرکت میکنه.چی کار کنم؟ارشاد؟..........................؟چه جور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از س. عباس م. :خوبه ادامه بدین.
فقط غرق این مباحث نشین.
چون اونا (فراماسونا) همینو میخوان که همه جا صحبتشون باشه.