mehrnoosh kamali
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- --------------
پاسخ : فراماسونری
اگه نمی پذیرید هم دلیل نمی شه هیچکس نپذیره.
این اطلاعاتی که من گفتم یا درسته یا غلط اما دلیل نمی شه که شما هم حرفت حتما درست باشه و این ها خرافه و شایعه باشن!
به نظر من خوبه ادم نظر بقیه رو هم بشنوه و بهشون احترام بذاره.
هیچکس نخواست هر کسی هر حرفی زد کس دیگه ای اون رو بپذیره!به نقل از White Lord August :مسیله ای که وجود داره از نظر من خیلی لوس و مسخره و دوراز ذهن بودن این قضیس،اونقد چرت تو این ضمینه زیاده و بعضیام شدن سخنگو و مفهوم ساز برا فراماسونری و فوق تخصص ربط دادن چیزای نامربوط به هم و نتیجه گیری های یک جانبه که بحث درست راجبش شده تقریبا چیزی نزدیک به غیر ممکن،
اول که جون مادر بحث کنندگان اونایی که تاپیک رو نخوندن قبل از هر پست دیگه ای یبار این تاپیک رو از اول بخونید و بحث فرسایشی نسازید
دوم تا حدی حرف نئو برای گرفتن ادامه ی روند بحث مناسبه اما بازم مشکل همین بودن چرت زیاد و مطالب غلط و بیخود و بی مبنا در این ضمینس که برای معتبر بودن بحث نیاز به یک نفره مث فرشید که یکم اطلاعاتش زیاد باشه و دیدشم پا منبر رائفی پوری نباشه و هرچی میدونه از این مستندای از نون شب واجب تر برا ملت نباشه،و الا نتیجه درستی نمیده
در کل خیلی مفاهیم و نتایج مریخی و دور از ذهن و خارج از منطق بعضا تو این مسئلس که باور پذیر
+گاهی استدلالات در حد اینه که میگه فلانی با فلانی ساعت ۷:۱۵ امروز وقتی چراغ اتاق روشن بود داشتن نقشه ی قتل میکشیدن//
//امروز که امروزه،چند دقیقه پیشم ۷:۱۵ بوده و چراغ اتاقم روشنه پس فلانی و فلانی نقشه ی قتل میکشیدن.
+یسری چرت و پرت بی مبنا هم هست که فقط توقع نداشته باشین کسی باور کنه،سونیک و ماریو میشه فلان دیگه خیلی چرته
یا اینکه بی مبنا فقط عنوان میشه که رو ناخوداگاه اثر داره و تاثیرشم فولانه،خیلی بی مدرکه و توقع نداشته باشید با حرف من بخام بپذیرم
یا اینکه آهنگ فولان رو مولکولای فولان تاثیر داره،این حرف علم نیست،یک شبه علمه و قطعیت نداره و زیر سواله(ر.ک یکی از پستام تو تاپیک 'شایعات و مطالب نادرست، در انجمن اعتقادی)
اگه نمی پذیرید هم دلیل نمی شه هیچکس نپذیره.
این اطلاعاتی که من گفتم یا درسته یا غلط اما دلیل نمی شه که شما هم حرفت حتما درست باشه و این ها خرافه و شایعه باشن!
به نظر من خوبه ادم نظر بقیه رو هم بشنوه و بهشون احترام بذاره.