فراماسونری

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى
پاسخ : فراماسونری

به همه از جمله تو توصیه می کنم موقع ورود به این تاپیک بحثای قبلی رو بخونن . :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Freemason :
تاریخچه ی اصلی فراماسونری به زمان حضرت موسی برمی گرده.
بنی اسرائیل به همراه حضرت موسی به فرمان خدا از مصر خارج شدند و در صحرای سینا ساکن شدند.
زمانی که حضرت موسی برای دریافت پیام الهی به کوه طور رفته بودند، در آن حین بنی اسرائیل شروع به گوساله پرستی کردند و وقتی حضرت موسی برگشت آن گوساله را کشت و مردم دوباره خدا پرست شدند.
اما جریان اصلی بعد از مرگ حضرت موسی اتفاق می افتد.
بعد از مرگ حضرت موسی مردم شروع به ترویج عقاید فراماسونی مصری ها کردند و جن گیری را آموزش دادند.
دوستان عزیز سمپادی اگر اطلاعات بیشتر می خواهند به من یک پیغام همراه با آدرس ایمیلشون بفرستند تا فایل pdf 273 صفحه ای به همراه چند عکس رو بهشون بفرستم.

با تشکر
تا جایی که من میدونم اینا بنا و معمار بودن و به خاطر حقوقشون این تشکل رو تشکیل میدن و بعد بزرگ میشه این تشکل و به اینجا میرسه(کاملا خلاصه :D،لطفا به پستای قبلی مراجعه بشه،چون راجع به پیدایشش بحث شده قبلا)
ببخشید ولی تا اونجایی که من میدونم اون گوساله،ینی همون "گوساله سامری" از طلا ساخته شده بود،ینی زنده نبود که بشه کشتش! :-"
"جن گیری" آخه چه ربطی به فراماسونری داره؟؟؟ :-/(دراین باره هم قبلا بحث شده البته :-")

• لایک
امتیازات: n.a

Freemason

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT یا الکترونیک

با عرض سلام
اول اینکه من از همه ی دوستان عذر خواهی می کنم که به جای نوشتن« نابود کرد» من «کشت» رو در مقاله ی قبلی نوشتم.
مطلب جن گیری رو عرض میکنم.
کاهنان مصر (که در فیلم حضرت یوسف ساخت ایران) دیدیم همشون تردستی می کردند و چون غیر خدا را می پرستیدند و فراماسون بودند، جن گیر ماهری بودند و به اونها « کابالا» می گفتند. فکر کنم نام کابالا براتون آشنا بیاد؟!!
البته باید این رو هم اشاره کنم که موقعیت فراماسون ها خیلی پیشرفت کرده و هدف اونها حالا جن گیری و ... نیست.
در ضمن اون گوساله رو سامری ها نساخته اند. بعد از حضرت موسی هم پیامبران نتوانستند سه ریشه ی جن گیری، سحر و جادو را ریشه کن کنند.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Freemason :
با عرض سلام
اول اینکه من از همه ی دوستان عذر خواهی می کنم که به جای نوشتن« نابود کرد» من «کشت» رو در مقاله ی قبلی نوشتم.
مطلب جن گیری رو عرض میکنم.
کاهنان مصر (که در فیلم حضرت یوسف ساخت ایران) دیدیم همشون تردستی می کردند و چون غیر خدا را می پرستیدند و فراماسون بودند، جن گیر ماهری بودند و به اونها « کابالا» می گفتند. فکر کنم نام کابالا براتون آشنا بیاد؟!!
البته باید این رو هم اشاره کنم که موقعیت فراماسون ها خیلی پیشرفت کرده و هدف اونها حالا جن گیری و ... نیست.
در ضمن اون گوساله رو سامری ها نساخته اند. بعد از حضرت موسی هم پیامبران نتوانستند سه ریشه ی جن گیری، سحر و جادو را ریشه کن کنند.
کی گفته کاهنان مصر فراماسون بودن حالا؟؟؟

n.a

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱ تهران
شهر
تهران

نمیدونم تو پستایه قبلی بقیه اینو گفتن یا نه ولی در هر صورت سری the arrivals رو پیشنهاد میکنم حتما ببینین.کلش راجبه فراماسونری و نماداشه...
+فراماسونری از مصر شروع شد ولی فکر نکنم ربطی به جن گیری داشته باشه...فکر کنم به اهرام مصر ربط داشته(دقیقا یادم نیست...خیلی وقت پیش این سری رو دیده بودم.)

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

the arrivals چرته

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

چرا؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

زیاد بحث کردم تو صفحات قبلی
مثلا میاد شخصیت های کارتونی رو از طریق شکل اعضای جنسی می کشه
بعد نتیجه میگیره فریمیسونری میخواد ذهن بچه ها رو خراب کنه
گذشته از این که این چه ربطی به فریمیسونری داره، من هم میتونم شکل یک مسجد رو به همین ترتیب بکشم و نتیجه بگیرم اسلام میخواد ذهن مردم رو خراب کنه، این شد دلیل؟

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از Freemason :
تاریخچه ی اصلی فراماسونری به زمان حضرت موسی برمی گرده.
بنی اسرائیل به همراه حضرت موسی به فرمان خدا از مصر خارج شدند و در صحرای سینا ساکن شدند.
زمانی که حضرت موسی برای دریافت پیام الهی به کوه طور رفته بودند، در آن حین بنی اسرائیل شروع به گوساله پرستی کردند و وقتی حضرت موسی برگشت آن گوساله را کشت و مردم دوباره خدا پرست شدند.
اما جریان اصلی بعد از مرگ حضرت موسی اتفاق می افتد.
بعد از مرگ حضرت موسی مردم شروع به ترویج عقاید فراماسونی مصری ها کردند و جن گیری را آموزش دادند.
دوستان عزیز سمپادی اگر اطلاعات بیشتر می خواهند به من یک پیغام همراه با آدرس ایمیلشون بفرستند تا فایل pdf 273 صفحه ای به همراه چند عکس رو بهشون بفرستم.

با تشکر
:O :O :O :O
اینا رو از کجا اوردی ؟
اولا تاریخچه فراماسونری به قبل از این ها و به مصر باستان بر‌ می‌گرده
دوما وقتی حضرت موسی به کوه سینا میره ، گوساله واقعی نمی‌پرستیدن که ، یه گوساله از جنس طلا که ساخت دست سامری بود و ملت هم به خاطر این قبول کردند که در مصر گوساله های ساخته شده از طلا پرستیده می‌شدند و مردم بنی اسراییل که در میان اونها بودند تا حدی عقاید اونها رو هنوز باور داشتند و کامل خداپرست نشده بودند
بعد هم ریشه فراماسونری به مصر و قوم بنی اسراییل بر می گرده نه خودش ، خودش تقریبا قرن 14 یا 15 به وجود میاد
جن گیری ؟ :O منظورت سحره دیگه ؟ در قرآن هم اومده ، آیه 102 بقره ، البته این برای قوم حضرت سلیمانه ولی اشاره به بنی اسراییل داره و میگه ریشه جادوگری و سحر از دیوانی بود که از خدا تمرد کرده بودند و خدا برای حفاظت از مردم دو فرشته به نام هاروت و ماروت رو میفرسته تا روشهای مقابله با اونها رو به مردم یاد بده
یه ذره مطالعه کنید لطفا :)

به نقل از GCD :
زیاد بحث کردم تو صفحات قبلی
مثلا میاد شخصیت های کارتونی رو از طریق شکل اعضای جـنس‍‌‍ی می کشه
بعد نتیجه میگیره فریمیسونری میخواد ذهن بچه ها رو خراب کنه
گذشته از این که این چه ربطی به فریمیسونری داره، من هم میتونم شکل یک مسجد رو به همین ترتیب بکشم و نتیجه بگیرم اسلام میخواد ذهن مردم رو خراب کنه، این شد دلیل؟
مثال مع الفارق میزنی آقا فرشید
خود فراماسون ها این تصاویر و کاراکتر ها رو طراحی می کنند نه این که کسی طراحی کنه بعد بزنن به حساب فراماسون ها

~ پست متوالی ندهید.

علی کوچولو!

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 2
شهر
شيراز
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از نسترنّگار :
فراماسونری یک تشکیلات مخفی است!
این مستند ها بیشتر فهم شخصی خودشون از فراماسونری رو توضیح میدن
در حالی که شاید این طور نباشه
من قبلا توضیح دادم
توی شیراز یه نفر هست که تقریبا همه بهش مدیونن (اقای نمازی) از لوله کشی اب بگیر تا زدن بیمارستان تو شیراز اگه نبود شاید ما هم نبودیم@
ایشون فراماسون بودن عکسشون هم هست استاد اعظم بودن!
http://naranjak.blogfa.com/post-19.aspx
در این لینک می تونید درباره لژ بزرگ شیراز و خاندان نمازی و تصاویرشون اطلاع کسب کنید.

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از علی کوچولو! :
فراماسونری یک تشکیلات مخفی است!
این مستند ها بیشتر فهم شخصی خودشون از فراماسونری رو توضیح میدن
در حالی که شاید این طور نباشه
من قبلا توضیح دادم
توی شیراز یه نفر هست که تقریبا همه بهش مدیونن (اقای نمازی) از لوله کشی اب بگیر تا زدن بیمارستان تو شیراز اگه نبود شاید ما هم نبودیم@
ایشون فراماسون بودن عکسشون هم هست استاد اعظم بودن!
http://naranjak.blogfa.com/post-19.aspx
در این لینک می تونید درباره لژ بزرگ شیراز و خاندان نمازی و تصاویرشون اطلاع کسب کنید.
لژهای فراماسونری اسم خودشون رو انجمن های برادری میذارن ، و اصلا فلسفه فراماسونری امانیسمه که به زندگی خوب و تلاش برای رفاه بیش‌تر اشاره داره البته اینها پوسته این قضیه است ،‌ چرا ؟ چون امانیست ها وجود روح و خدا رو رد می کنند و میگن باید به دور از تعصبات پوچ (همان دین) برای گسترش رفاه بشری تلاش کرد

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

به نقل از clever child :
لژهای فراماسونری اسم خودشون رو انجمن های برادری میذارن ، و اصلا فلسفه فراماسونری امانیسمه که به زندگی خوب و تلاش برای رفاه بیش‌تر اشاره داره البته اینها پوسته این قضیه است ،‌ چرا ؟ چون امانیست ها وجود روح و خدا رو رد می کنند و میگن باید به دور از تعصبات پوچ (همان دین) برای گسترش رفاه بشری تلاش کرد
دوستان عزیزی که پست میدن حتما صفحات قبلو ملاحظه کنند
دارین تاپیکو به گند میکشین با بی اطلاعی
کجاش وجود خدارو رد میکنه؟
شرط عضویت اعتقاد به خداست,در بین فراماسون های مسلمون قرآن و در بین مسیحی انجیل استفاده میشه
اینی که میگی آتئیسم هستش که تو اعتقادی راجبش داره بحث میشه
اعتقاد به خدا و نیروی برتر شرط اصلیه عضویته اما فراماسون ها به تعصبات دینی توجه ندارن,توی زمانه ای که دین های مختلف بخاطر تعصباتشون با هم میجنکنو خون همو میریزن این تفکر روشنفکرانه ی فراماسونری که تقریبا چیزی شبیه"مقصود تویی کعبه بت خانه بهانست" هستش واقعا زیباست و قابل تامل

n.a

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران

به نقل از GCD :
تقریبا یکی از معتبر ترین مستندایه فراماسونریه...
یکی از نماد های فراماسون ها همون نماد علامت جنس مذکر که من خیلی جاهای دیگه خوندم هدف از قرار دادن این علامت این بوده که به شکل عضو جنسی مردانه بوده...پس میتونه چیزی که تو مستند گفته شده درست باشه...

علی کوچولو!

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 2
شهر
شيراز
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از clever child :
برادر من هی من یه چی میگم شما جواب میدی
خبر نداری حرف نزن
خدا نسیبت نکنه ولی اگه نسیبت شد یه سر بیا بیمارستان نمازی شیراز بگو میدان نمازی
اون طرف خیابانوش همه فرزندان نمازی اومدن یه ساختمان خریدن کردن درمانگاه درمانگاه امام رضا (ع)

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

لطفا توهین نکنید ؛ بحث منطقی :د

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

تا جایی که می دونم این مستند توسط یک سری مسلمون تهیه شده که احتمالا هیچ کدومشونم Freemason نبودن . تو به چی میگی معتبر؟ ببین یک چیزایی می گفت توش که اصلا مشکلی نداشت ! :D مثلا با کلی تلاش ثابت می کرد آمریکا Freemason است . خب فرض کنیم که باشد ! ایران هم اسلامی است . یه چیزایی هم میگفت که اصلا درست نبود . مثلا با کلی تلاش یه چیزی ُ با یه چیز دیگه تطبیق می داد بعد سند میاورد ثابت می کرد فُلان چیز علامت شیطان پرستی داره توش . پس Freemason است . بعد اثباتش برای پیدا کردن علامتای شیطان پرستی هم خنده دار بود چه برسه به ربط دادنش به ماسونا .

پ.ن: من در زمان های دور ( اولین پُستم بود تو انجمن :D ) یه حرفی زدم . هنوزم پاش وایسادم . آقا جنگ روانی درست نکنید برا خودتون ؛ اینا اونقدر که فکر می کنیدم بزرگ نیستن .

n.a

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران

به نقل از SaϔnA.M :
تا جایی که می دونم این مستند توسط یک سری مسلمون تهیه شده که احتمالا هیچ کدومشونم Freemason نبودن . تو به چی میگی معتبر؟ ببین یک چیزایی می گفت توش که اصلا مشکلی نداشت ! :D مثلا با کلی تلاش ثابت می کرد آمریکا Freemason است . خب فرض کنیم که باشد ! ایران هم اسلامی است . یه چیزایی هم میگفت که اصلا درست نبود . مثلا با کلی تلاش یه چیزی ُ با یه چیز دیگه تطبیق می داد بعد سند میاورد ثابت می کرد فُلان چیز علامت شیطان پرستی داره توش . پس Freemason است . بعد اثباتش برای پیدا کردن علامتای شیطان پرستی هم خنده دار بود چه برسه به ربط دادنش به ماسونا .
جرج واشینگتون ماسون بوده...تو معماری آمریکا علائم فراماسونری هست و این مستند داره نشونش میده...ولی هیچ جاش نگفت که کل مردم آمریکا ماسون هستن که...
مسلما یه ماسون نمیاد یه مستند راجبه خودشون بسازه و رازاشونو فاش کنه...

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از n.a :
میتونم بپرسم دلیلتون چیه؟به هر حال هر کسی واسه حرفش باید دلیل داشته باشه...
تقریبا یکی از معتبر ترین مستندایه فراماسونریه...
دلیل رو که به طور خلاصه در پست #380 و کامل تر در صفحات 9 تا 16 این تاپیک گفتم
اما درباره "تقریبا یکی از معتبر ترین مستندایه فراماسونریه..."

1. فریمیسونری یک انجمن مخفیه! زندگی شیر و پلنگ آفریقایی نیست که یک دوربین بگیریم دستمون و ازش فیلم بسازیم بشه مستند (هرچند که این the arrivals اینجوری هم نیست حتی!) در نتیجه هر چیزی بهش نسبت بدیم فقط حدس و گمان های شخصیه و اعتباری نداره

2. Arrivals چیش معتبره دقیقا؟ صرفا بین طرفداران توهم توطئه "معروف"ـه چون همه چیو به همه چیز ربط میده، و دقیقا بخاطر همینش اصلا معتبر نیست!

مثال اتاق رو برای بار چندم در این تاپیک میگم:
فرض کنید یک اتاق بسته و عایق صدا و نفوذ دارید (خلاصه به هیچ وجه نمیتونید از داخلش با خبر بشید) که افرادی توش هستن و کفش هاشون جلوی در اتاقه
آیا این درسته که از رنگ یا مدل کفش های بیرون اتاق، نتیجه قطعی بگیرید که افراد داخل اتاق دارن برنامه ریزی می کنن برای قتل شما؟ یا دزدی از یک بانک؟

بعلاوه این که هیچ یک از کسانی که فریمیسون بودنشون قطعی هست ابدا آدم منفیی نبودن و هم خدمات زیادی به دنیا کردن، هم بسیار عاقل بودن
مثلا بنجامین فرانکلین، آدمیه که یک نفر ازش ناراحت نیست، اختراعاتی کرده، کتاب های خوبی نوشته و توصیه هایی[nb]۱) خویشتن‌داری: شکم را تا مرز بلاهتِ شعور پُر مکن و تا مرز بی‌خودی منوش.
۲) سکوت: سخنی بران که خود یا دیگران از آن سود گیرید؛ از سخنان بی‌ثمر پرهیز کن.
۳) نظم و انضباط: هرچیز را در جای خود قرار ده و هر کاری را به وقت خود موقوف کن.
۴) عزم و اراده: آن‌چه را باید به‌انجام رسد، بدان همت گمار، و آن‌چه را بدان اراده نموده‌ای، بدون وقفه و خلل به‌انجام رسان.
۵) قناعت: از خرج کردن برای خوش‌آمدِ دیگران یا خشنودی خویش بپرهیز و چیزی را ضایع مکن.
۶) سعی و کوشش: زمان را ازدست مده، هر لحظه به کاری سودمند بپرداز، کارهای باطل را از خود دور کن.
۷) راستی و درستی: از فریب بپرهیز، اندیشه را به عصمت و حقیقت آراسته دار و به سخن خویش پای‌بند باش.
۸) عدالت: راضی به زیان دیگران مباش، مباد که بر کسان ستمی روا داری و آنان را از خیری که بدان موظفی، بی‌نصیب گردانی.
۹) اعتدال: از تندروی پرهیز کن؛ اهانت ناروا به دیگران، که به‌گمان خویش، خود نیز درخور آن نیستی، روا مدار.
۱۰) نظافت: ناپاکی را از تن و جامه و خانهٓ خویش بزدا.
۱۱) آسایش خیال: آرام باش و از خرده‌گیری بپرهیز و از وقایع عادی و حوادث اجتناب‌ناپذیر روی درهم مکش.
۱۲) عفّت: در ارضای میل جنسی اعتدال را رعایت کن؛ تنها به‌خاطر حفظ تندرستی و بقای نسل و نه تا مرز جنون و سستی، نزدیکی کن. در این راه از جرح عواطف و سلامت خود و دیگری خودداری کن و دغدغهٓ خوش‌نامی خویشتن را به دل داشته‌باش.
۱۳) تواضع و فروتنی: از پیش‌کسوتان بزرگ، مانند عیسی مسیح و سقراط تقلید کن.[/nb] داره که سرتاسرشون برای زندگی مفیدن، و سیستمی رو پایه گذاری کرده که بعد از 236 سال کاملا به خوبی کار می کنه

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از n.a :
جرج واشینگتون ماسون بوده...تو معماری آمریکا علائم فراماسونری هست و این مستند داره نشونش میده...ولی هیچ جاش نگفت که کل مردم آمریکا ماسون هستن که...
مسلما یه ماسون نمیاد یه مستند راجبه خودشون بسازه و رازاشونو فاش کنه...
منظورم همون بود :D
اینجوریم نیست . ماسونا توی تلویزیون میان حرف می زنن ، BBC راجع به مجمع هاشون حرف می زنه ، حتی فروم دارن توی اینترنت .
ویرایش : آها اینم اضافه کنم ! نه اونقدر که تو میگی مخفی بازی و کاراگاه بازیه و نه اونقدر بی در و پیکره که یه سری جوون ِ مسلمون بتونن ازش خبر دار شن و فیلمش کنن :D

n.a

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران

به نقل از GCD :
دلیل رو که به طور خلاصه در پست #380 و کامل تر در صفحات 9 تا 16 این تاپیک گفتم
اما درباره "تقریبا یکی از معتبر ترین مستندایه فراماسونریه..."

1. فریمیسونری یک انجمن مخفیه! زندگی شیر و پلنگ آفریقایی نیست که یک دوربین بگیریم دستمون و ازش فیلم بسازیم بشه مستند (هرچند که این the arrivals اینجوری هم نیست حتی!) در نتیجه هر چیزی بهش نسبت بدیم فقط حدس و گمان های شخصیه و اعتباری نداره

2. Arrivals چیش معتبره دقیقا؟ صرفا بین طرفداران توهم توطئه "معروف"ـه چون همه چیو به همه چیز ربط میده، و دقیقا بخاطر همینش اصلا معتبر نیست!

مثال اتاق رو برای بار چندم در این تاپیک میگم:
فرض کنید یک اتاق بسته و عایق صدا و نفوذ دارید (خلاصه به هیچ وجه نمیتونید از داخلش با خبر بشید) که افرادی توش هستن و کفش هاشون جلوی در اتاقه
آیا این درسته که از رنگ یا مدل کفش های بیرون اتاق، نتیجه قطعی بگیرید که افراد داخل اتاق دارن برنامه ریزی می کنن برای قتل شما؟ یا دزدی از یک بانک؟

بعلاوه این که هیچ یک از کسانی که فریمیسون بودنشون قطعی هست ابدا آدم منفیی نبودن و هم خدمات زیادی به دنیا کردن، هم بسیار عاقل بودن
مثلا بنجامین فرانکلین، آدمیه که یک نفر ازش ناراحت نیست، اختراعاتی کرده، کتاب های خوبی نوشته و توصیه هایی[nb]۱) خویشتن‌داری: شکم را تا مرز بلاهتِ شعور پُر مکن و تا مرز بی‌خودی منوش.
۲) سکوت: سخنی بران که خود یا دیگران از آن سود گیرید؛ از سخنان بی‌ثمر پرهیز کن.
۳) نظم و انضباط: هرچیز را در جای خود قرار ده و هر کاری را به وقت خود موقوف کن.
۴) عزم و اراده: آن‌چه را باید به‌انجام رسد، بدان همت گمار، و آن‌چه را بدان اراده نموده‌ای، بدون وقفه و خلل به‌انجام رسان.
۵) قناعت: از خرج کردن برای خوش‌آمدِ دیگران یا خشنودی خویش بپرهیز و چیزی را ضایع مکن.
۶) سعی و کوشش: زمان را ازدست مده، هر لحظه به کاری سودمند بپرداز، کارهای باطل را از خود دور کن.
۷) راستی و درستی: از فریب بپرهیز، اندیشه را به عصمت و حقیقت آراسته دار و به سخن خویش پای‌بند باش.
۸) عدالت: راضی به زیان دیگران مباش، مباد که بر کسان ستمی روا داری و آنان را از خیری که بدان موظفی، بی‌نصیب گردانی.
۹) اعتدال: از تندروی پرهیز کن؛ اهانت ناروا به دیگران، که به‌گمان خویش، خود نیز درخور آن نیستی، روا مدار.
۱۰) نظافت: ناپاکی را از تن و جامه و خانهٓ خویش بزدا.
۱۱) آسایش خیال: آرام باش و از خرده‌گیری بپرهیز و از وقایع عادی و حوادث اجتناب‌ناپذیر روی درهم مکش.
۱۲) عفّت: در ارضای میل جـنس‍‌‍ی اعتدال را رعایت کن؛ تنها به‌خاطر حفظ تندرستی و بقای نسل و نه تا مرز جنون و سستی، نزدیکی کن. در این راه از جرح عواطف و سلامت خود و دیگری خودداری کن و دغدغهٓ خوش‌نامی خویشتن را به دل داشته‌باش.
۱۳) تواضع و فروتنی: از پیش‌کسوتان بزرگ، مانند عیسی مسیح و سقراط تقلید کن.[/nb] داره که سرتاسرشون برای زندگی مفیدن، و سیستمی رو پایه گذاری کرده که بعد از 236 سال کاملا به خوبی کار می کنه
من اصلا نگفتم که فراماسونری بده و آدمایی هم که منو میشناسن میدونن یه مدت حتی جذبشون شده بودم...هیچوقت هم اعتقاد نداشتم که ماسون ها آدم های بدی بودن.
من فقط میخواستم بدونم چه دلایلی وجود داره که معتبر نیست...حالا هم که دلایلتون رو شنیدم فکر میکنم که از اول حق با شما بوده...
+ببخشید اگه بحثی رو که قبلا تو این تاپیک شده بود رو دوباره باز کردم...

بالا