- شروع کننده موضوع
monajem
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی اراک
- شهر
- اراک
- مدال المپیاد
- کامپیوتر-طلا
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- نرم افزار
پاسخ : فراماسونری
یه سریاشون اینطوری نیستن
ولی وقتی دارن به هدف اون بالایی ها کمک می کنن
پس در اصل جز اونان!
یعنی در راه خدمت به اهداف اونا هست حالا چه مسلمون باشه چه یهودی
کارایی که انجام میدن همه در این راه هست
------------------------------------------------------------------------
حزب هست،ولی وقتی سرانشون همه در اون جهت هستند انگاری که همه همون طرفیند
-------------------------
هیچ اشکالی نداره
اشکاله همش دیگه!
وقتی ما باشون مخالفیم خب با کشوری که این طوری باشه هم مخالفیم
از نظر من اصلا هم شایعه نیست،اون سخنرانیه کاملا مستدل حرف میزد،دیگه والا اینقد دلیل اورد که دیگه پوکیدم!مگه اینکه همش تصادفی باشه
---------------------------
فراماسونری فرقی با همون شیطان پرستی نداره،وقتی علامتشون چشم جهان بینه،خب یعنی همون شیطان پرستی
اینا به شدت نماد گرا هستن
نمادشون یکی دیگه ستاره ی پنج پر...میدونی چرا؟چون اون درختی که حضرت آدم ازش خورده اومده رو زمین سیب بوده
وووووووووووووووووووووووووووووووو
خب نه دیگهبه نقل از Black fire :بابا همینجوری می پرونیابهت می گم از هر دینی هستن توش با عقیده های مختلف که البته یه عده هم این بین بی خدا و یه عده هم شیطان پرست و یه عده هم به قول شما "جن پرست" تو هوا یه درصد کمی دی اکسید کربن وجود داره شما می تونی بگی که هوا فقط دی اکسید کربنه؟شما می دونی چیه؟ free mason همونطور که می بینید فراماسون نیست بلک فری میسون هستش در اصل معنیش میشه بنای آزاد که ریشه کلمش رو هم قبلا گفتم بر می گرده به بناهایی که نمی خواستن مالیات بدن و به میزانش اعتراض داشتن بخاطر همین یه فرقه اعتصاب تشکیل دادن که بعد ها به شدت گسترش یافت. یه چیز تو مایه های این بازاریا که اعتصاب می کنن بود اعتصابشون منتهی به شدت گسترده تر.
در ضمن من یه سوال اساسی از شما داشتم شما از کجا می دونی آمریکا هست؟ اصلا از کجا می دونی کشورای دیگه مثل ایران نیستن؟(پست قبلیم رو اگه نخوندی بخون تا درک کنی چی می گم) بابا نمی تونی به طور قطع بگی کی هست کی نیست مثلا ممکنه همین بقال سر کوچتون(اگه کوچه نبود خیابونتون نه که حال یکی از بقالی های اطراف) جز این فرقه باشه ببین مثل این می مونه که کسی جاسوس باشه، داد نمی زنه که من جاسوسم بلکه وانمود می کنه به وفاداری هر فرد دیگه ای هستش
نتیجه اخلاقی: نمی شه به طور قطع گفت کی هست کی نیست یعنی خود شما و یا من و یا هر کدوم از بچه های انجمن ممکنه جز این فرقه باشیم ولی داریم سعی می کنیم طبیعی رفتار کنیم امیدوارم منظورم رو بفهمید
یه سریاشون اینطوری نیستن
ولی وقتی دارن به هدف اون بالایی ها کمک می کنن
پس در اصل جز اونان!
یعنی در راه خدمت به اهداف اونا هست حالا چه مسلمون باشه چه یهودی
کارایی که انجام میدن همه در این راه هست
------------------------------------------------------------------------
نه جانمبه نقل از ماهرود :پس حدسم درست بود، تحت جو قرار داری!
اون مستند هم از کجا معلوم درست باشه؟ هر چی دیدی باور نکن!
۷۰% این مستند ها و کتاب هایی که به تئوری توطئه دامن میزنن، بر اساس شایعه های اثبات نشده و مدارک جعلی هست.
اون ۳۰% بقیه هم بزرگ نمایی میکنن! مثلا یکی یه جایی گفته فراماسونه، پس فرداش رفته یه غلطی کرده. حالا اینا میان میان همه ی فراماسون ها همین جوری هستن!
اینا در مورد اسلام هم هستا! کلی مستند میتونی پیدا کنی که همه میگن اسلام تروریسمه و این حرفا!
ولی ما که مسلمونیم میدونیم که این نظریه های توطئه ی ضد اسلام دروغه!
اگه میخوای درست قضاوت کنی، هیچ وقت، هیچ وقت یک طرفه به قاضی نرو! حتما برو به منابع اونا هم مراجعه کن!
کی گفته این چرت و پرتا رو ... فراماسونری مثل یه حزب هست. نه دین!
ببین عزیز من، چه مشکلی داره که امریکا فراماسونه؟ خب باشه! ایران هم اسلامیه!
ببین، من خودم هم سال پیش یه مدت به همین شدت و حتا بیشتر از تو جوگیر شده بودم!
بزنم به تخته سایت و وبلاگ چرت هم کم نیست!
ولی کم کم سر عقل اومدم.
تو اول این سه تا چیز رو از هم متمایز کن:
فراماسونری
صهیونیسم
شیطان پرستی، ضد مسیحیت (آنتی کریست)، دجال، گوگ و ماگوگ یا همون عجوج و مجوج
هم مسلمون ها، هم مسیحی ها، هم یهودی ها از گروه آخر بدشون میاد.
الان بحث سر فراماسونری هست، به اون ۲ تای آخری کاری نداشته باش! باشه؟
========================
راستی، من اصلا به فراماسونری اعتقاد ندارم ها!
حتی تائید هم نمیکنمشون. به نظر من هم از بعضی جهات خلاف اسلام هستن. ولی خواهش میکنم یک طرفه به قاضی نرین!
افراط و تفریط نکنید!
حزب هست،ولی وقتی سرانشون همه در اون جهت هستند انگاری که همه همون طرفیند
-------------------------
هیچ اشکالی نداره
اشکاله همش دیگه!
وقتی ما باشون مخالفیم خب با کشوری که این طوری باشه هم مخالفیم
از نظر من اصلا هم شایعه نیست،اون سخنرانیه کاملا مستدل حرف میزد،دیگه والا اینقد دلیل اورد که دیگه پوکیدم!مگه اینکه همش تصادفی باشه
---------------------------
فراماسونری فرقی با همون شیطان پرستی نداره،وقتی علامتشون چشم جهان بینه،خب یعنی همون شیطان پرستی
اینا به شدت نماد گرا هستن
نمادشون یکی دیگه ستاره ی پنج پر...میدونی چرا؟چون اون درختی که حضرت آدم ازش خورده اومده رو زمین سیب بوده
وووووووووووووووووووووووووووووووو