farshidGCD
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- MMU
- رشته دانشگاه
- IBM - ID
پاسخ : فراماسونری
بلکه هر کسی دین خودش رو داره
حالا باز نیو ورلد اردر سکولار نیست، کلا سیستمش فرق داره
و یه چیز دیگه: اصولا فلسفه دین مگه این نیست که اخلاقیات رو به بشر یاد بده؟ خوب حالا جنابعالی که خودت میگی اخلاقیات بدون دین و این یعنی همون چیزی که جناب خدا با اینهمه دین و شریعت و کتاب و دستور و ایل و تبارش و نهایتا خسته شدن از این کارا و فرستادن محمد نتونست انجام بده، ولی فریمیسونری براحتی داره انجام میده
پس مشکل این کار چیه؟
× راستی اخلاقیات نسبیه، یعنی چیزی که از نظر تو اخلاقه از نظر من بی اخلاقی و بلعکس
× در عجبم از منجمینی که بدون پاسخگویی میدیسلایکند!
البته نکته المپیادی اینجاست که سکولاریسم میگه دین نه تنها بر سیاست، که بر جامعه هم نباید تاثیر بگذارهبه نقل از ماهرود :آخه من میدونم اینا دروغه! فراماسونری هیچیش ضد دین نیست! نمیدونم این سخرانا چه جادویی بلدن که اینقدر راحت ملت رو شستشوی مغزی میدن! بابا اینا جادوگران! نه فراماسونا!
کی گفته هدفشون اخلاقیات بدونه دینه؟ این چیزی که میگی بیشتر به سکولاریسم نزدیکه، هرچند با اونم فرق داره! میدونی سکولاریسم چیه؟ سکولاریسم نمیگه که کلا همه ی مردم بی دین باشن! میگه دستوراته دین توی حکومت قاطی نشه! (نمیگم درسته ها! نمیگم هم غلطه!) حالا ریس جمهور میتونه هر دینی داشته باشه! ولی قانون اساسی تو یه کشور سکولار نمیتونه دین مردم رو محدود کنه، نمیتونه بگه چون اکثریت مسلمونن همه حجاب داشته باشن، نمیتونه بگه چون همه مسیحی هستن، حجاب جرمه!
بلکه هر کسی دین خودش رو داره
حالا باز نیو ورلد اردر سکولار نیست، کلا سیستمش فرق داره
و یه چیز دیگه: اصولا فلسفه دین مگه این نیست که اخلاقیات رو به بشر یاد بده؟ خوب حالا جنابعالی که خودت میگی اخلاقیات بدون دین و این یعنی همون چیزی که جناب خدا با اینهمه دین و شریعت و کتاب و دستور و ایل و تبارش و نهایتا خسته شدن از این کارا و فرستادن محمد نتونست انجام بده، ولی فریمیسونری براحتی داره انجام میده
پس مشکل این کار چیه؟
× راستی اخلاقیات نسبیه، یعنی چیزی که از نظر تو اخلاقه از نظر من بی اخلاقی و بلعکس
× در عجبم از منجمینی که بدون پاسخگویی میدیسلایکند!